Tv gids - 2BE Dinsdag

Eergisteren
2018-07-19
Gisteren
2018-07-20
Vandaag
2018-07-21
Morgen
2018-07-22
Overmorgen
2018-07-23
Dinsdag
2018-07-24
Woensdag
2018-07-25
08:00
8 Simple Rules

Amerikaanse komische serie "Sex Ed." Het idee van Paul om meer tijd door te brengen met zijn dochter Kerry draait anders uit dan verwacht. Ondertussen lijkt Bridgets wereld te vergaan wanneer ze ontdekt dat haar moeder seksuele opvoeding zal geven aan haar klas.
08:20
Qmusic

Muziek
12:55
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Pilot." De zesjarige Ruby gaat voor het eerst naar school en dwingt haar moeder, Cheryl, in de klas te blijven. Jim is ervan overtuigd dat hij deze situatie als vader kan oplossen. Maar ook hij kan haar niet huilend en alleen op de schoolbanken achterlaten. De leraar stelt het echter niet op prijs dat Jim in de klas blijft. Vervolgens neemt Jim het rigoureuze besluit om Ruby naar een andere school te sturen. Om een huiselijke ruzie te voorkomen en zijn trots hoog te houden, vertelt hij niets tegen zijn liefhebbende vrouw.
13:15
Geen uitzending

Onderbreking
16:45
Rosewood

Amerikaanse dramaserie "Clavicle Trauma & Closure." Een crimineel lokt Rosewood naar de plek waar een miljonair werd vermoord, waardoor Rosewood geen andere keuze heeft dan een zaak uit het verleden te heropenen.
17:35
8 Simple Rules

Amerikaanse komische serie "Donny Goes AWOL." Bridget maakt het uit met de zoon van hun vervelende buren via een korte videoboodschap. Donny is er echter het hart van in en dreigt met zijn studies te stoppen om Bridget terug te winnen. Paul probeert zijn woedende buren te kalmeren door met Bridget te praten.
18:00
According to Jim

Amerikaanse komische serie "No Nookie." Cheryl wil weer wat romantiek in haar leven brengen en plant een reisje naar de Bahama's met Jim. Ze maakt bovendien een afspraak met hem. Ze zullen de drie weken voor de reis geen seks hebben. Jim doet zijn uiterste best om deze uitdaging tot een goed einde te brengen.
18:25
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Lisa Gets an "A"." Lisa is in de ban van videospelletjes en dat komt haar schoolwerk allesbehalve ten goede. Omdat ze niet heeft gestudeerd voor een test, gebruikt ze een spiekbriefje. Maar dat heeft verregaande gevolgen.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Treehouse of Horror XXII." De Simpsons vertellen opnieuw drie bloedstollende verhalen. In 'The Diving Bell and the Butterball' wordt Homer gebeten door een uiterst giftige spin, waardoor hij zich niet meer kan bewegen. In 'Dial D for Diddy' krijgt Ned Flanders de opdracht van God om mensen te vermoorden. In 'In the Na'vi' worden Bart en Milhouse naar een andere planeet gestuurd om een kostbaar sap te bemachtigen.
19:15
New Girl

Amerikaanse komische serie "Es Good." Schmidt wil gerespecteerd worden door zijn moeilijke aannemer en vraagt Nick om hulp. Wanneer Jess en Robby uittesten of ze wel een relatie kunnen aangaan, bespreken Winston en Cece de pro's en de contra's van het vrijgezellenleven.
19:45
Bones

Amerikaanse misdaadserie "The Radioactive Panthers in the Party." Wanneer het lichaam van de vermoorde schrijver-regisseur Ronald Bergman op mysterieuze wijze terechtkomt op een auto, onderzoekt het team een reeks vreemde locaties en personen die een band hebben met Bergman en zijn film. Ondertussen wil Brennan advies van dokter Mayer en Booth laat Aubrey de leiding nemen in de zaak om haar verder te helpen in haar carrière.
20:35
The Gambler

Amerikaanse misdaadthriller Jim Bennett, een docent op de UCLA, kampt met een destructieve gokverslaving en heeft enorme gokschulden. Wanneer zijn schulden blijven toenemen, probeert hij zijn geluk te beproeven in Las Vegas. Helaas verloopt het niet zoals hij had gehoopt, waardoor zijn toekomst in de handen van de maffia komt te liggen. Hij bedenkt echter al snel een plan om een fortuin te winnen door een van zijn studenten, een basketbalster, over te halen om een wedstrijd voor hem te regelen.
22:40
At the Festivals

Muziekmagazine over de zomerfestivals "Tomorrowland special 1." In deze special van At the Festivals zorgt Sean Dhondt voor een uitgebreid sfeerverslag met alle muzikale hoogtepunten en kippenvelmomenten vanop Tomorrowland.
23:50
You're the Worst

Amerikaanse tragikomische serie "Crevasses." Gretchen beseft dat ze geen volwassen spullen heeft en neemt de rest mee naar het winkelcentrum. Jimmy maakt van de gelegenheid gebruik om inspiratie op te doen. Single Lindsay wil dat een aarzelende Edgar mannen voor haar binnenhaalt.
00:15
Geen uitzending

Onderbreking
02:15
Geen uitzending

Onderbreking
03:15
Qmusic

Muziek