Tv gids - 2BE Donderdag

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
08:10
Community

Amerikaanse komische serie "The Psychology of Letting Go." Pierce is ervan overtuigd dat de geest van zijn dode moeder gevangen zit in een lalalamp. Jeff verneemt dat zijn cholesterol te hoog is.
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
12:45
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Scary Movie." Gracie en Ruby hebben last van nachtmerries nadat Jim hen stiekem heeft meegenomen naar een griezelfilm. Cheryl, die Jim de film had afgeraden, gelooft nu dat ze iets verkeerd deed.
13:05
Geen uitzending

Onderbreking
16:20
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie "Dance." Dawson neemt deel aan een belangrijke videocompetitie. Op het allerlaatste moment moet er nog vanalles gebeuren en Joey weigert resoluut om Pacey te kussen. Wanneer Jen de tijdsdruk opmerkt, besluit ze een handje toe te steken. Alhoewel Jen door de film waarschijnlijk geen tijd voor het schoolfeest zal hebben, wordt ze toch gevraagd. Intussen probeert Pacey om nogmaals de aandacht van Tamara te trekken.
17:05
Community

Amerikaanse komische serie "Basic Rocket Science." Iedereen van de groep, buiten Abed, zit gevangen in een ruimtevluchtsimulator. Wanneer ze ontdekken dat het een list is van een rivaliserende school, werken ze samen om de missie tot een goed einde te brengen.
17:35
The Last Man on Earth

Amerikaanse komische serie over het reilen en zeilen van de laatste man op aarde "Raisin Balls and Wedding Bells." Ondanks zijn hoop dat er iemand beter tevoorschijn komt, zijn Phils wensen min of meer beantwoord nu dat hij de laatste vrouw op de aarde heeft gevonden. Phil legt er zich bij neer en vraagt Carol ten huwelijk. Wanneer Carol alles in gereedheid brengt voor de grote dag, organiseert Phil zijn vrijgezellenfeest, maar het huwelijk loopt uiteindelijk niet zoals gepland.
18:00
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "Going to California." Donna is het leven in Californië beu. Ze mist Eric enorm en besluit terug te keren naar Wisconsin. Wat ze echter niet weet, is dat Eric - ondanks zware tegenkanting van zijn ouders - naar Californië reist om Donna op te zoeken, haar zijn liefde te verklaren en haar mee naar huis te brengen.
18:25
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Lemonade Stand." Jim en Cheryl willen dat de meisjes de waarde van geld leren en moedigen hen aan om limonade te verkopen in een eigen kraampje. Wanneer de buren ook een kraam openen om geld te verdienen, breekt er een competitie los.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Bart's Comet." Bart moet als straf Skinner assisteren bij een astronomieproject. Per toeval ontdekt hij dat er een komeet onderweg is naar de aarde en weldra zal neerstorten op Springfield. De wetenschappers in het observatorium feliciteren Bart met zijn ontdekking. Bart doopt het hemellichaam de Bart Simpsonkomeet en neemt tal van felicitaties in ontvangst.
19:20
The Middle

Amerikaanse komische serie "No Silent Night." De Hecks kijken thuis op tv naar de erediensten i.v.m. Kerstmis. Brick, Axl en Frankie krijgen hetzelfde cadeau als altijd, en Sue wil een gezinsfoto. Alle andere foto's op de computer worden gewist.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "En Garde." Manny heeft een nieuwe passie: schermen. Wanneer de hele familie hem komt aanmoedigen en Jay buitengewoon veel interesse toont, raakt Mitchell jaloers. Ondertussen probeert Phil te ontdekken of zijn zoon Luke over verborgen talenten beschikt.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Matrimonial Momentum." Na hun huwelijk in Vegas worstelt Penny met Leonards bekentenis dat hij een ander meisje heeft gekust. Ook Sheldon weet niet wat hij moet doen.
20:35
Child 44

Britse misdaadthriller Politieagent Leo Demidov loopt tegen aanwijzingen aan die wijzen op grootschalige kindermoorden. Hij is vastberaden de mysterieuze zaken op te lossen maar wordt hevig tegengewerkt door de leiders van de Sovjet-Unie.
23:05
Second Chance

Amerikaanse sf-dramaserie "Admissions." Een oude zaak speelt op als Pritchard en Duval een serie moorden op wonderkinderen onderzoeken. Intussen moet Duval onder ogen zien dat Pritchard zijn gereïncarneerde vader is.
00:00
Sleepy Hollow

Amerikaanse fantasyserie "Delaware." Crane en Abbie zoeken naar de catacomben aan de rivier de Delaware. Pandora en de anderen proberen de zoektocht van de Verborgene naar alwetendheid te verstoren.
00:45
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek