Tv gids - 2BE Woensdag

Eergisteren
2018-04-20
Gisteren
2018-04-21
Vandaag
2018-04-22
Morgen
2018-04-23
Overmorgen
2018-04-24
Woensdag
2018-04-25
Donderdag
2018-04-26
08:10
Community

Amerikaanse komische serie "App Development and Condiments." Jeff weigert mee te gaan in de hype ronde de nieuwe app die getest wordt door het personeel en de studenten van Greendale.
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
12:30
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Renewing Vows." Jim en Cheryl kibbelen tijdens de hernieuwing van hun huwelijksgeloften, nadat Cheryl Gracie en Ruby had toegestaan om gaatjes in hun oren te laten maken terwijl Jim dat strikt verboden had.
12:50
Geen uitzending

Onderbreking
16:05
Dawson's Creek

Amerikaanse tienerserie "The Unusual Suspects." Dawson, Pacey en Jack worden ervan verdacht een grap te hebben uitgehaald met de hond en de zeilboot van de directeur van Capeside High. Alledrie ontkennen ze elke betrokkenheid, maar hun alibi's maken geen indruk op Mitch. Die herinnert zich een pact tussen Dawson en Pacey om de beste laatstejaarsgrap aller tijden uit te halen.
16:50
Community

Amerikaanse komische serie "VCR Maintenance and Educational Publishing." Jeff, Shirley, Chang, Britta en Hickey ontdekken een hoop gestolen boeken en slaan de handen in elkaar om ze te verkopen. Abed en Annie nemen het tegen elkaar op in een computerspel en beslissen zo wie hun nieuwe huisgenoot wordt.
17:10
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "The Cheat Is On." Lily heeft een uitstekend resultaat behaald op haar paper voor Engels. Ondertussen krijgt Claudia te horen dat ze een buis heeft gehaald voor Engels. Beide dames blijken dezelfde paper van het internet geplukt te hebben...
17:35
My Wife and Kids

Amerikaanse komische serie "Michael's Garden." Michael brengt Junior naar de dokter. De arts maakt van de gelegenheid gebruik om Michael te overhalen tot een prostaatonderzoek. Met tegenzin gaat Michael in op het verzoek. Als de dokter vermoedt dat er iets aan de hand is, stelt die voor om nog meer tests uit te voeren. Michael is doodsbang en krijgt nachtmerries. Intussen denkt Claire dat ze Jay in de luren kan leggen en hem huishoudelijke klusjes kan laten doen.
18:00
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "It's All Over Now." Donna heeft een nieuwe collega bij de radiozender, maar daar is ze niet gelukkig mee. De aantrekkelijke Sarah werpt immers al haar charmes in de strijd om Donna voortdurend in een slecht daglicht te plaatsen. Wanneer Donna enkele dagen later ontslagen wordt, besluit ze een beroep te doen op de creativiteit van Eric om wraak te nemen.
18:25
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Stick." Jim beschuldigt Cheryl ervan altijd verjaardagscadeaus te kopen die hem moeten veranderen in plaats van hem te plezieren.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "The Wizard of Evergreen Terrace." Homer zit in zijn midlifecrisis en besluit om eindelijk iets van zijn leven te maken. Hij laat zich inspireren door Thomas Edison. Hij ontdekt al snel dat hij geen uitvinder is en besluit om de enige niet-gepubliceerde uitvinding van Edison uit te brengen onder zijn naam.
19:20
Life in Pieces

Amerikaanse komische serie "Steps Dinner Professor Lesbian." Joan volgt lessen creatief schrijven bij professor Sinclair Wilde. Wanneer hij vol lof is over haar werk, denkt John al snel dat hij een oogje op haar heeft. Tyler en Clementine nodigen Matt en Colleen uit voor een etentje. Jen probeert Larks eerste stapjes geheim te houden voor Greg, terwijl hij op zakenreis is. Colleen, Heather en Jen plannen een vrouwenavond voor Dougie.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "Tableau Vivant." Phil moet Mitchell ontslagen en blijft laat op om te oefenen. Alex heeft moeite met een kunstproject voor school. Haley keert te laat terug van een feestje en sluipt het huis binnen.
20:15
UEFA Champions League

Liveverslag van een wedstrijd in de UEFA Champions League "1/2 Finale: FC Bayern München - Real Madrid CF." Rechtstreekse en integrale uitzending van de heenwedstrijd tussen Bayern München en Real Madrid in de halve finales van de UEFA Champions League, vanuit de Alianz Arena in München.
23:15
Balls of Steel

Komische show. In deze aflevering nemen de volgende vijf typetjes elk op hun eigen manier de nietsvermoedende Vlaming beet met gewaagde grappen: Nancy Nympho, de Snode Duivel, presentator Hans Otten, Cowboy Hunk en Gay Charles. De strafste kandidaat met de zotste resultaten mag zich een week lang eigenaar noemen van de Balls of Steel-trofee.
00:00
En Toen Kwam Ons Ma Binnen

Sketchshow Deze show neemt de kijker mee in een wereld vol beschamende situaties en vertelt al deze herkenbare verhalen in sketchvorm.
00:25
Geen uitzending

Onderbreking
02:25
Geen uitzending

Onderbreking
03:25
Qmusic

Muziek