Tv gids - 2BE Vrijdag

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
08:10
Community

Amerikaanse komische serie "Basic Rocket Science." Iedereen van de groep, buiten Abed, zit gevangen in een ruimtevluchtsimulator. Wanneer ze ontdekken dat het een list is van een rivaliserende school, werken ze samen om de missie tot een goed einde te brengen.
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
12:45
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Lemonade Stand." Jim en Cheryl willen dat de meisjes de waarde van geld leren en moedigen hen aan om limonade te verkopen in een eigen kraampje. Wanneer de buren ook een kraam openen om geld te verdienen, breekt er een competitie los.
13:05
Geen uitzending

Onderbreking
16:20
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie "Kiss." Dawson wil koste wat het kost dat zijn eerste kus met Jen perfect is. Zijn afwachtende houding dreigt hem zuur op te breken. Hij wordt als productie-assistent van Cliffs film ingeschakeld en moet zijn weekendplannen met Jen opnieuw uitstellen. Ondertussen valt Joey voor Anderson Crawford, een rijke kostschoolstudent. Door zich anders voor te doen dan ze werkelijk is, maakt ze het zich niet meteen gemakkelijk. Ondertussen wendt Pacey zijn slechte schoolresultaten aan om de aandacht van Tamara terug te winnen. Hij smeekt hij om bijles.
17:05
Community

Amerikaanse komische serie "Messianic Myths and Ancient Peoples." Abed wil een religieuze film maken en er zelf de hoofdrol in spelen, maar dat ziet Shirley niet zitten. Pierce laat zijn vrienden in de steek en ruilt ze in voor laatstejaarsstudenten.
17:35
The Last Man on Earth

Amerikaanse komische serie over het reilen en zeilen van de laatste man op aarde "Sweet Melissa." Kort nadat Phil en Carol elkaar hun jawoord hebben gegeven, vinden ze nog een overlevende terug, de mooie, vriendelijke Melissa. Phil begint al snel met haar te flirten wanneer ze in de stad komt wonen.
18:00
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "I Can't Quit you Baby." Nu Donna terug in Wisconsin is, wordt ze door haar vader berispt. Hij besluit haar te straffen omdat ze zonder overleg naar Californië vertrok en stuurt haar naar een streng katholiek internaat.
18:25
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Dana Dates Jim." Het is Halloween en Cheryl wil het grootste feest van de buurt organiseren. Dana brengt haar nieuw liefje Hank mee, die op veel manieren erg hard lijkt op Jim en daar is niet iedereen zo gelukkig mee. Cheryl tracht Dana tot inzicht te brengen.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Homie the Clown." Krusty is verslaafd aan gokspelen. Om nog meer geld te verdienen, opent hij een school voor clowns. Homer gaat er les volgen en leert de kneepjes van het vak. Hij slaagt vlotjes en kan met een minifiets door een brandende hoepel rijden. Al snel verschijnt Homer verkleed als Krusty bij tal van evenementen in Springfield.
19:15
The Middle

Amerikaanse komische serie "The Rush." De altijd even optimistische Sue hoopt geaccepteerd te worden in een studentenhuis. Ondertussen probeert Axl Mike te helpen met het gebruik van sociale media om Mike en Rusty's luierhandel te promoten. Frankie voelt zich uitgesloten in haar zoons leven wanneer Brick in z'n eentje gaat winkelen voor broeken.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "Great Expectations." Claire en Phil vieren hun huwelijksverjaardag en vooral Phil heeft zich hiervoor uitgesloofd. Wanneer Claire zich realiseert dat ze ook een leuk cadeau voor haar man nodig heeft, besluit ze om een privévoorstelling van zanger Izzy LaFontaine te boeken. Ondertussen beseffen Mitchell en Cameron dat het tijd is om er even tussenuit te knijpen en ze bellen hun feestvriendin Sal voor een avondje uit. Jay en Gloria ontfermen zich over de kinderen. Haley hoopt echter stiekem naar een feestje te kunnen met Dylan.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Separation Oscillation." Om Penny gerust te stellen, confronteert Leonard de vrouw met wie hij kuste. Sheldon heeft het moeilijk na de breuk met Amy en Bernadette voelt zich schuldig dat ze een geheim voor Penny heeft achtergehouden.
20:35
The Warrior's Way

Nieuw-Zeelandse western Yang is een briljante zwaardvechter en het ultieme wapen van zijn clan. Hun missie zit er op nu de vijand bijna uitgemoord is. Enkel een baby kan het voortbestaan van de clan garanderen. Wanneer Yang de baby moet doden, besluit hij zich van zijn clan af te zetten en met het kind naar het Wilde Westen te vluchten. Voor Yang is het de start van een nieuw leven. Zijn eigen clan, de nieuwe vijand, laat hem echter niet zomaar vertrekken.
22:30
Octopussy

Brits-Amerikaanse Bondfilm In Oost-Berlijn wordt de Britse geheim agent 009 vermoord. Op zijn lichaam wordt een kopie van het 'ei' gevonden. Het echte juweel, een creatie van Carl Fabergé voor tsaar Nicholas II, wordt die dag bij Sotheby's geveild. Bond doet verschillende keren een bod. Toch is het de Afghaanse prins Kamal Khan die het meeste geld voor het kroonjuweel wil betalen. Khan woont in Indië en is een berucht smokkelaar. Bond zoekt hem in zijn paleis op en maakt er kennis met Octopussy, de schatrijke en knappe bondgenote van Khan.
00:50
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek