Tv gids - 2BE Donderdag

Eergisteren
2018-04-20
Gisteren
2018-04-21
Vandaag
2018-04-22
Morgen
2018-04-23
Overmorgen
2018-04-24
Woensdag
2018-04-25
Donderdag
2018-04-26
08:10
Community

Amerikaanse komische serie "VCR Maintenance and Educational Publishing." Jeff, Shirley, Chang, Britta en Hickey ontdekken een hoop gestolen boeken en slaan de handen in elkaar om ze te verkopen. Abed en Annie nemen het tegen elkaar op in een computerspel en beslissen zo wie hun nieuwe huisgenoot wordt.
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
12:25
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Stick." Jim beschuldigt Cheryl ervan altijd verjaardagscadeaus te kopen die hem moeten veranderen in plaats van hem te plezieren.
12:45
Geen uitzending

Onderbreking
16:00
Dawson's Creek

Amerikaanse tienerserie "Kiss Kiss Bang Bang." Dawson moet zijn toelatingsbrief voor de filmschool herschrijven en hij gaat bij Mr. Brooks, de enige filmmaker die hij kent, te rade. Die lijkt niet van plan hem te helpen. Mr. Brooks weigert bovendien alle vragen met betrekking tot het einde van zijn filmcarrière te beantwoorden. Ondertussen spannen Jack en Grams samen om ervoor te zorgen dat Jens toelatingsbrieven effectief naar de universiteiten worden verstuurd.
16:45
Community

Amerikaanse komische serie "Advanced Advanced Dungeons & Dragons." De groep probeert Hickey te herenigen met zijn zoon Hank aan de hand van een spelletje Dungeons & Dragons.
17:10
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "You're So Vain." Tony, Claudia's vader, brengt de familie een bezoekje. Sean is blij dat hij eindelijk het geld dat hij ooit leende van zijn schoonvader kan terugbetalen. Tony kondigt aan dat hij nog dezelfde week een operatie moet ondergaan. Over de details wil hij echter niets kwijt en dat baart iedereen zorgen.
17:35
My Wife and Kids

Amerikaanse komische serie "Let Them Eat Pie." De kinderen hebben huisarrest en mogen geen televisiekijken. Om de dag door te komen, besluiten ze een spelletje te spelen. De verliezer moet een opdracht uitvoeren. Claire is deze keer het slachtoffer van dienst. Ze krijgt van de anderen een uitdaging voorgeschoteld. Ze moet de taart van Michael opeten. Als die de volgende ochtend naar zijn lekker hapje snakt, blijkt de taart verdwenen. Wie is de schuldige?
17:55
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "On with the Show." Eric maakt kennis met de 36-jarige Stew, die evenveel van het leven geniet als hij. Wanneer hij ontdekt dat zijn zielsverwant nog altijd bij zijn moeder woont, besluit Eric het roer drastisch om te gooien. Ondertussen wil Jackie bewijzen dat ze op eigen benen kan staan en ze pakt uit met een eigen talkshow.
18:25
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Mr. Right." Cheryl wil maar niet geloven dat Jim tien jaar geleden Erik Estrada heeft geholpen.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Bart the Mother." Bart doodt per ongeluk de moeder van een nestje vogels. Hij doet zijn uiterste best om de eitjes toch nog te laten uitkomen. Maar dan ontdekt hij dat er in het nest een koppel gevaarlijke hagedissen zit die de nesten van vogels vernietigen. Hij beseft dat de hele vogelpopulatie in gevaar is en probeert daar iets aan te veranderen.
19:15
Life in Pieces

Amerikaanse komische serie "Boxing Opinion Spider Beard." John probeert Samantha te overtuigen om haar balletles te laten vallen en in de plaats daarvan te gaan boksen. Wanneer haar moeder Heather erachter komt, krijgt Johns plan onverwachte gevolgen. Jen wil koste wat het kost een tweede opinie wanneer Tim haar vertelt dat ze een amandeloperatie nodig heeft. Joan laat Matt schrikken door overal spinnen te verbergen. Greg laat een baard groeien, tot ergernis van Jen.
19:40
Modern Family

Amerikaanse komische serie "Baby on Board." Jay en Manny moeten Lily vergezellen tijdens haar schooloptreden. Mitchell en Cameron vragen Gloria om hulp als vertaler bij de adoptie van een Mexicaans kind. Haley komt aanzetten met een verrassende aankondiging over haar plannen na het afstuderen.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Friendship Algorithm." Sheldon onderneemt een poging om bevriend te raken met Barry Kripke, een extreem asociale collega. Zo hoopt hij gebruik te kunnen maken van diens splinternieuwe computer in het labo. Maar omdat Sheldon nauwelijks iets van vriendschap weet, besluit hij eerst een uitgebreid wetenschappelijk onderzoek over het onderwerp uit te voeren.
20:35
Iron Man 2

Amerikaanse actiefilm (2010) Multimiljardair en geniale uitvinder Tony Stark wordt zes maanden nadat hij zijn identiteit als Iron Man heeft onthuld opnieuw gedwongen zijn krachten te bundelen. Nu de wereld zich bewust is van het feit dat Tony Iron Man is, wordt hij door zowel de pers als de regering onder druk gezet om zijn uitvinding en technologie met het Amerikaanse leger te delen. Tony weigert informatie te onthullen omdat hij bang is dat ze in de verkeerde handen terecht zal komen.
22:50
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Amerikaanse sf-actieserie "Devils You Know." Johnson ontdekt een gecodeerde e-mail en linkt die aan Dwight Frye, een Inhuman die negatief beïnvloed wordt wanneer hij in de buurt komt van andere Inhumans, die Lash gebruikt om doelwitten te traceren.
23:45
Salem

Amerikaanse fantasyserie "I'll Met by Moonlight." De komst van gravin Marburg en haar zoon brengt nieuwe problemen met zich mee voor Mary. Anne Hale ziet dat haar recente bezigheden vruchten beginnen af te werpen. Cotton doet een bekentenis. Mercy ontmoet een potentiële nieuwe bondgenoot.
00:35
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek