Tv gids - 2BE Woensdag

Eergisteren
2018-07-19
Gisteren
2018-07-20
Vandaag
2018-07-21
Morgen
2018-07-22
Overmorgen
2018-07-23
Dinsdag
2018-07-24
Woensdag
2018-07-25
08:00
8 Simple Rules

Amerikaanse komische serie "Donny Goes AWOL." Bridget maakt het uit met de zoon van hun vervelende buren via een korte videoboodschap. Donny is er echter het hart van in en dreigt met zijn studies te stoppen om Bridget terug te winnen. Paul probeert zijn woedende buren te kalmeren door met Bridget te praten.
08:20
Qmusic

Muziek
13:00
According to Jim

Amerikaanse komische serie "No Nookie." Cheryl wil weer wat romantiek in haar leven brengen en plant een reisje naar de Bahama's met Jim. Ze maakt bovendien een afspraak met hem. Ze zullen de drie weken voor de reis geen seks hebben. Jim doet zijn uiterste best om deze uitdaging tot een goed einde te brengen.
13:20
Geen uitzending

Onderbreking
16:50
Rosewood

Amerikaanse dramaserie "Benzodiazepine & The Benjamins." Het team duikt in het verleden van Villa, omdat ze op zoek zijn naar een geldvervalser. Ondertussen krijgt Rosewood verrassend nieuws over zijn gezondheid.
17:35
8 Simple Rules

Amerikaanse komische serie "Goodbye - Part 1." De familie Hennessy krijgt het zwaar te verduren door de plotse dood van Paul. Iedereen gaat op zijn eigen manier om met het verlies. Ook Jim en Laura, de ouders van Cate, komen op bezoek om hun deelneming te betuigen.
18:00
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Cat Came Back." Cheryls vijftien jaar oude kat sterft en ze wil dat Jim hem in de achtertuin begraaft. Die heeft echter andere plannen. Hij besluit de kat in de diepvriezer in de garage te verstoppen, zodat hij het dier later na de sportwedstrijd kan begraven. Cheryl treft haar kat aan voordat Jim terugkeert en is erg ontgoocheld. Om het goed te maken, wil Jim mr. Feeney een echte begrafenis geven en heeft hij een speciale verrassing in petto voor Cheryl.
18:30
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Homer Simpson in: "Kidney Trouble"." Door Homers onwetendheid wordt grootvader Simpson het slachtoffer van een nierziekte. Homer geeft zich vrijwel onmiddellijk op als nierdonor. Maar dan ontdekt hij al snel dat hij aan een veel ergere ziekte lijdt: angst.
18:55
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Replaceable You." Homer krijgt op het werk een assistente toegewezen: Roz. Aanvankelijk is hij in de wolken met haar, tot ze aan Mr. Burns verklapt dat Homer en Barney tijdens de werkuren naar de bioscoop zijn geweest. Roz krijgt prompt Homers functie, terwijl Homer haar nieuwe assistent wordt. Martin en Bart werken samen aan een uitvinding voor de jaarlijkse wetenschapsbeurs: een mechanische zeehond.
19:20
New Girl

Amerikaanse komische serie "Christmas Eve Eve." Jess overtuigt de bende om een Secret Santa te doen, ondanks dat ze zelf geen zin heeft om Kerstmis te vieren. Wanneer Winston denkt dat zijn cadeautje voor Cece niet op tijd zal aankomen, gaat hij samen met Schmidt naar de winkel om een vervangcadeautje te kopen. Ondertussen verrast Reagan Nick.
19:45
Bones

Amerikaanse misdaadserie "The Day in the Life." Brennan en Hodgins getuigen voor Zach in een rechtszaak en Angela onthult groot nieuws. Aubrey en Jessica nemen een beslissing over hun toekomst samen. Cam denkt na over haar job in het Jeffersonian-team. Ondertussen ontdekt het team dat Kovac is ontsnapt, waardoor Booth in een race tegen de klok terechtkomt om zichzelf en zijn dierbaren te beschermen tegen Kovacs gevaarlijkste plan tot nu toe.
20:35
Extraction

Amerikaans-Britse actiethriller Leonard Turner is een voormalig CIA-agent die niet meer zichzelf is sinds zijn vrouw werd vermoord. Zijn zoon Harry is een jonge CIA-medewerker die in de voetsporen van zijn vader treedt. Samen werken ze aan de ontwikkeling van een superwapen: de Condor. Wanneer Leonard plots wordt ontvoerd door een groep terroristen en er geen plan wordt beraamd om zijn vader te redden, besluit Harry zijn eigen reddingsoperatie op te zetten.
22:20
Jaws 2

Amerikaanse actiehriller Duikers die op zoek zijn naar het gezonken schip Orca worden aangevallen door een haai. Wanneer de haai ook nog andere slachtoffers maakt, is inspecteur Brody ervan overtuigd dat de drukbezochte stranden van Amity opnieuw het jachtterrein zijn van een allesverslindend monster. Hij dringt er bij de burgemeester op aan om maatregelen te nemen. Deze weigert, want Amity blijkt net nu grote investeerders te kunnen aantrekken en dus kan hij die antireclame missen als kiespijn. Brody gaat op eigen houtje voort, veroorzaakt paniek en wordt ontslagen. Maar dan wordt een groep tieners, waaronder de zoon van Brody, door de haai aangevallen.
00:25
Geen uitzending

Onderbreking
02:25
Geen uitzending

Onderbreking
03:25
Qmusic

Muziek