Tv gids - 2BE Eergisteren

Eergisteren
2018-04-20
Gisteren
2018-04-21
Vandaag
2018-04-22
Morgen
2018-04-23
Overmorgen
2018-04-24
Woensdag
2018-04-25
Donderdag
2018-04-26
08:10
Community

Amerikaanse komische serie "Geothermal Escapism." Abeds 'hete lava'-spel verdeelt Greendale in strijdende kampen.
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
12:20
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Lean on Me." Cheryl moedigt Jim aan om met een voormalige vlam van hem te gaan lunchen. Daar krijgt ze echter spijt van wanneer ze ervan overtuigd raakt dat Jims ex romantische intenties heeft.
12:40
Geen uitzending

Onderbreking
15:55
Dawson's Creek

Amerikaanse tienerserie "A Family Way." Dawson reageert allesbehalve enthousiast op het nieuws dat zijn moeder opnieuw zwanger is. Ook Gail heeft haar twijfels bij de zwangerschap, in tegenstelling tot Mitch, die er echt naar uitkijkt om voor een tweede keer vader te worden. Gail denkt er sterk over na om een abortus te laten uitvoeren. Ondertussen overweegt Joey voor het eerst naar bed te gaan met Pacey. Niet iedereen vindt dit een goed idee.
16:40
Community

Amerikaanse komische serie "Analysis of Cork-Based Networking." Annie probeert het prikbord in de cafetaria te repareren en brengt zo een netwerk van corruptie aan het licht. Abed en Britta kibbelen over tv-spoilers.
17:00
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "Pictures of Willy." Jimmy heeft hulp nodig. Hij heeft de voorbije avond contact proberen te leggen met een meisje, maar zijn pogingen leverden weinig resultaat op. Ten einde raad wint hij advies in bij Eddie en Hope. Intussen is Amy, een ex-vriendinnetje van Eddie, terug opgedoken. Het meisje zou wel eens een bedreiging kunnen vormen voor zijn huidige relatie met Hope.
17:30
My Wife and Kids

Amerikaanse komische serie "Perfect Dad." De kinderen vinden dat Michael veel te streng is. Ze organiseren een familiebijeenkomst om hun hart te luchten en nieuwe afspraken te maken. Jr. zou het geweldig vinden om een rappende vader te hebben, Claire denkt dat de perfecte vader de manager zou moeten zijn van de beste boysband van het land en Kady heeft haar hoop gesteld op een grote blauwe draak. Michael probeert hen duidelijk te maken dat ook met zo'n perfecte vader de dingen nog grondig kunnen foutlopen.
17:55
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "Don't Lie to Me." Hyde heeft het moeilijk met het feit dat Kelso en Angie een koppel zijn. Eric heeft een oplossing voor zijn probleem: hij zorgt ervoor dat Angie de ware Kelso leert kennen. Ondertussen droomt Jackie hardop van een huwelijk, maar ze beseft maar al te goed dat Hyde dit niet ziet zitten. Ze besluit zich daarom een nieuwe identiteit aan te meten.
18:20
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Gift of Maggie." Cheryl en Dana's moeder Maggie komt op vakantie. Al snel strijden Jim en Cheryl tegen Ryan en Dana om Maggies aandacht.
18:45
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Trash of the Titans." Nadat hij in conflict kwam met de vuilnismannen, besluit Homer om zich kandidaat te stellen voor de functie van minister van Hygi├źne. Een van zijn campagnestunten is het onderbreken van een concert van U2. Dat zet heel wat kwaad bloed.
19:15
Life in Pieces

Amerikaanse komische serie "Receptionist Pot Voting Cramp." Wanneer Greg weigert om te gaan stemmen voor de presidentsverkiezingen, omdat de wachtrijen te lang zijn, verzint hij een leugen voor Jen. Heather begint te werken in Tims kantoor, maar nu ze altijd bij elkaar zijn begint het averechts te werken. Tim geeft Joan een voorschrift voor haar slaapproblemen en Matt brengt Colleen naar het ziekenhuis wanneer ze klaagt over maagkrampen.
19:40
Modern Family

Amerikaanse komische serie "The Last Walt." Walt, de buurman van Phil en Claire, overlijdt. Claire denkt dat Luke er het hart van in zal zijn, maar hij lijkt eerder geïnteresseerd in de televisie die Walt achterliet. Haley maakt misbruik van de afwezigheid van Jay en Gloria en organiseert een feestje.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The White Asparagus Triangulation." Sheldon wil er alles aan doen om Leonards nieuwe relatie te doen slagen. Stephanie is immers de eerste vriendin van Leonard die hij kan uitstaan. Hij besluit zo veel mogelijk tijd met het koppel door te brengen. Dat blijkt tot Sheldons grote verbazing echter een averechts effect te hebben.
20:35
The Last Witch Hunter

Amerikaans-Chinees-Canadese actiefilm Enkele heksen uit New York City willen de Zwarte Dood op de mensheid loslaten. Kaulder, een onsterfelijke heksenjager, krijgt de taak om hen te stoppen. Om hierin te slagen, moet hij echter samenwerken met de heks die hem eeuwen geleden vervloekte.
22:35
Crimi Clowns

Misdaadserie. "4 klontjes suiker." Pornoacteur Kenneth 'Het Vleeskanon' Verbraecken heeft Rachels briljanten horloge gestolen. Amber, Lou en Ylka besluiten hem een lesje te leren. Ronny roept de hulp in van Jos om het probleem met Katja op te lossen.
23:10
Pineapple Express

Amerikaanse misdaadkomedie Dale Denton komt via zijn dealer Saul aan een nieuwe zeldzame wietsoort genaamd 'Pineapple Express'. Hij komt echter zwaar in de problemen wanneer hij getuige is van een gewetenloze moord en hij zijn zeldzame joint achterlaat op de plaats delict.
01:10
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek