Tv gids - 2BE Gisteren

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
12:15
Bates Motel

Amerikaanse dramaserie "The Arcanum Club." De Bates zijn volledig in de ban van Annika's verdwijning. Norma komt meer te weten over de Arcanum Club. Tijdens haar zoektocht naar aanwijzingen over de verdwijning wordt ze betrapt door sheriff Romero. Dylan en Caleb maken kennis met een nieuwe buurman.
12:55
Geen uitzending

Onderbreking
16:15
Bad Judge

Amerikaanse komische serie "Naked and Afraid." Tijdens een grote zaak, waar veel aandacht aan wordt besteed, geeft een hacker plots een bezwarende foto van Rebecca vrij. Ondertussen wordt Gary gevraagd om therapeutisch advies te geven.
16:35
Bad Judge

Amerikaanse komische serie "Lockdown." De politie houdt iedereen in de rechtszaal door een noodgeval buiten het gebouw. Ze spelen een onschuldig spelletje om de tijd te doden, maar dat zorgt voor een grote onthulling over Rebecca. Ondertussen heeft Tedward ontzettend veel honger en ontdekt dat iemand granolarepen heeft gestolen uit zijn overlevingspakket.
17:00
Taxi Brooklyn

Frans-Amerikaanse actieserie "Deadline Brooklyn." Tijdens een wandeling door de straten van Brooklyn ontdekken Cat en Leo een ogenschijnlijk dode man in een vuilnisbak. De verwarde man - die werd blootgesteld aan een gevaarlijk gif - ratelt allerlei apocalyptische woorden af. Om een massale blootstelling aan het gif te vermijden, schakelt de NYPD meteen een verhoogd terreuralarm in. Leo is ervan overtuigd dat dit de eerste tekenen zijn van een nakende zombie-uitbraak. Caitlyn volgt daarentegen de terroristische piste.
17:50
The Nanny

Amerikaanse komische serie "The Cantor Show." Sylvia is sterk onder de indruk van de kwaliteiten van Gary Issacs, de nieuwe zanger van haar religieuze gemeenschap. Ze spoort Fran aan om kennis te maken met hem. Terwijl Fran bij Gary een afspraakje probeert te versieren, werkt Maxwell samen met zanger Burt Bacharach aan een nieuwe Broadway-musical. Wanneer Burt Gary hoort zingen, eist hij voor Gary een rol in de musical. Opgewonden over Gary's succes, besluit Fran hem uit te nodigen voor een diner bij haar ouders.
18:20
The Nanny

Amerikaanse komische serie "Green Card." Wanneer Brighton slechte punten haalt voor Frans, besluit Maxwell dat het tijd is om een privéleerkracht in dienst te nemen. Fran wordt verantwoordelijk gesteld voor de aanwerving. Ze neemt zich voor om zich enkel te laten leiden door de referenties van de kandidaten, maar als ze de grote, knappe Philippe leert kennen gooit ze haar voornemens over boord. Als Philippe ook interesse toont, staat niets een romance nog in de weg.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Grandpa vs. Sexual Inadequacy." Marge denkt dat haar huwelijk op zijn einde loopt wanneer Homer niet meer met haar naar bed wil. Ondanks alle goede raad blijft hun seksleven zo goed als onbestaand. Opa Simpson voelt aan dat er iets schort en hij brouwt een tonic die de seksuele drift van mannen opwekt. Als Homer er één slok van heeft genomen, rent hij meteen naar huis om met Marge tussen de lakens te duiken.
19:20
Life in Pieces

Amerikaanse komische serie "Steps Dinner Professor Lesbian." Joan volgt lessen creatief schrijven bij professor Sinclair Wilde. Wanneer hij vol lof is over haar werk, denkt John al snel dat hij een oogje op haar heeft. Tyler en Clementine nodigen Matt en Colleen uit voor een etentje. Jen probeert Larks eerste stapjes geheim te houden voor Greg, terwijl hij op zakenreis is. Colleen, Heather en Jen plannen een vrouwenavond voor Dougie.
19:45
Life in Pieces

Amerikaanse komische serie "Boxing Opinion Spider Beard." John probeert Samantha te overtuigen om haar balletles te laten vallen en in de plaats te gaan boksen. Wanneer haar moeder Heather erachter komt, krijgt Johns plan onverwachte gevolgen. Jen wil koste wat het kost een tweede opinie wanneer Tim haar vertelt dat ze een amandeloperatie nodig heeft. Joan laat Matt schrikken door overal spinnen te verbergen. Greg laat een baard groeien, tot ergernis van Jen.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Communication Deterioration." Raj moet een boodschap opstellen voor het geval de NASA tijdens een missie buitenaardse wezens ontdekt. De jongens discussiëren over wat hij in de boodschap zou moeten zetten. Ondertussen wil Penny auditie doen voor een rol in een film, maar ze twijfelt of ze haar huidige succesvolle job zomaar aan de kant kan schuiven.
20:35
Face/Off

Actiefilm FBI-agent Sean Archer probeert al acht jaar lang Castor Troy op te sporen, de terrorist die verantwoordelijk is voor de dood van zijn zoon. Wanneer Troy in een coma wordt binnengebracht, komt Archer voor een moeilijke keuze te staan: hij kan door middel van een chirurgische ingreep letterlijk het gezicht van zijn aartsvijand overnemen en zo in het criminele milieu infiltreren om er een biologische bom te lokaliseren.
23:05
Scream Queens

Amerikaanse komische horrorserie "Hell Week." Het is de week van de Hel. Wanneer Chanel moeilijk doet over de geloftes en de nieuwe afspraken tegenwerkt, vallen er plots nog meer doden. Gigi raakt in paniek en sluit om beveiliging in te huren. Grace gaat verder met haar onderzoek en ontdekt een groot, duister geheim over het verleden van Kappa Kappa Tau, maar ze heeft nog niet alles gezien.
00:00
Bates Motel

Amerikaanse dramaserie "Persuasion." Norman groeit dichter naar Emma toe, wat juist voor meer afstand tussen Norman en Norma zorgt. Romero ontmoet zijn tegenstander voor de komende herverkiezingen en ondervraagt Norman over een meisje dat dood is teruggevonden, waardoor Norma van streek raakt.
00:50
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek