Tv gids - 2BE Gisteren

Eergisteren
2018-04-20
Gisteren
2018-04-21
Vandaag
2018-04-22
Morgen
2018-04-23
Overmorgen
2018-04-24
Woensdag
2018-04-25
Donderdag
2018-04-26
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
12:40
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Gift of Maggie." Cheryl en Dana's moeder Maggie komt op vakantie. Al snel strijden Jim en Cheryl tegen Ryan en Dana om Maggies aandacht.
13:00
Geen uitzending

Onderbreking
16:15
Bates Motel

Amerikaanse dramaserie "Til Death Do You Part." Norma en Romero nemen samen een grote stap in hun leven. Norman heeft zijn eerste therapiesessie met Dr. Edwards. Ondertussen probeert Dylan zich te ontdoen van oude zaken.
17:00
Person of Interest

Amerikaanse misdaadserie "B.S.O.D.." De NYPD onderzoekt of Fusco iets te maken heeft met Dominics dood. Reese en Finch proberen de Machine, een computersysteem dat werd ontworpen voor een geheime operatie, te redden. Ondertussen vecht Root voor haar leven en slaat op de vlucht.
17:50
The Nanny

Amerikaanse komische serie "Homie-Work." Fran en Sylvia zijn druk in de weer met het plannen van het nakende huwelijksfeest. Ze krijgen daarbij de hulp van evenementenspecialist Dirk en zijn onbekwame, nieuwe assistente. Intussen is Maxwell op zoek naar een hoofdrolspeler voor zijn nieuwe toneelstuk. Tot groot ongenoegen van C.C. probeert Fran de kleinzoon van Yetta's nieuwste vriendje aan te prijzen.
18:20
The Nanny

Amerikaanse komische serie "The Reunion Show." Fran kijkt ernaar uit om op haar schoolreünie met Maxwell te pronken. Spijtig genoeg kan hij haar op het laatste ogenblik toch niet vergezellen. Wanneer ze met een klasgenote babbelt, ondervindt ze dat 'getrouwd zijn' niet noodzakelijk goed is. De meeste van haar vriendinnen zijn intussen gescheiden en blij dat ze van hun echtgenoot zijn afgeraakt. Fran begint te twijfelen aan de overlevingskansen van haar huwelijk met Maxwell.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "King of the Hill." Homer beseft dat zijn conditie rampzalig is en beslist om zich voortaan te laten begeleiden door Rainier Woflcastle. Homer wil de steilste berg van Springfield beklimmen.
19:15
The Mick

Amerikaanse komische serie "The Snitch." Nadat Chip betrokken raakt bij een schandaal, leidt Sabrina het schoolproces tegen hem. Hij moet kiezen tussen z'n teamgenoten verraden of er zelf voor opdraaien. Alba beschadigt de Bugatti van de familie en Ben is er getuige van.
19:40
The Mick

Amerikaanse komische serie "The Mess." Wanneer de pogingen van Mickey om de kinderen te straffen gewoon genegeerd worden, besluit ze niet langer de coole tante te zijn en het strenger aan te pakken.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Vartabedian Conundrum." Leonard komt tot de vaststelling dat hij samenwoont met Stephanie. Hij is nog steeds verliefd, maar het gaat allemaal wat snel voor hem. Omdat Leonard niet weet hoe hij die gemengde gevoelens onder woorden moet brengen, vraagt hij raad aan Penny. Die spoort hem aan voor zichzelf op te komen.
20:35
The Sorcerer's Apprentice

Avontuurlijke actiefilm Grootmeester Balthazar Blake moet New York verdedigen tegen zijn aartsvijand Maxim Horvath, die een plan voorbereidt om de stad in de vernieling te storten. Balthazar kan dit echter niet alleen en neemt de jonge Dave Stutler aan als leerling. De jongen doet zijn best, maar heeft het moeilijk om tegelijkertijd Balthazars training te overleven, de stad te redden én het meisje van zijn dromen voor zich te winnen.
22:40
The Purge: Anarchy

Amerikaans-Franse horrorthriller Wanneer dit jaar de Zuivering begint, zint de raadselachtige eenling Leo op wraak voor de dood van zijn zoon. Eva, een alleenstaande moeder, wordt gedwongen om samen met haar dochter Cali haar appartement te verlaten wanneer ze worden aangevallen. Shane en Liz, een jong stel, worden slachtoffer van een carjacking. Ze vinden toevlucht in Leo's gepantserde auto,en gaan samen met de drie vreemden de strijd aan. De groep zal nu ontdekken hoe ver ze gaan om zichzelf en de anderen te beschermen, wanneer zij vechten om de nacht te overleven.
00:35
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek