Tv gids - 2BE Morgen

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
08:10
Community

Amerikaanse komische serie "Anthropolgy 101." Het nieuwe semester is begonnen. Jeff kan niet wachten om te zien of zijn afwijzing Britta populair heeft gemaakt op de campus. Chang wil zijn studentenleven goed inzetten door lid te worden van de studiegroep.
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
13:10
According to Jim

Amerikaanse komische serie "We Have a Bingo." Wanneer Jim in de kerk valsspeelt bij een spelletje bingo voor het goede doel, begint zijn geweten al snel te knagen.
13:30
Geen uitzending

Onderbreking
16:45
The Office

Amerikaanse komische serie "Company Picnic." Michael en Holly komen elkaar weer tegen tijdens de bedrijfspicnic. Verder blijkt het volleybaltoernooi een succes en krijgen Jim en Pam bijzonder nieuws.
17:05
Community

Amerikaanse komische serie "Accounting for Lawyers." Jeff hervalt in zijn oude gewoonten wanneer hij zijn vroegere collega Alan tegen het lijf loopt. Abed, Annie en Troy onderzoeken Alans verleden.
17:30
The Last Man on Earth

Amerikaanse komische serie over het reilen en zeilen van de laatste man op aarde "Alive in Tucson." Het is het jaar 2020. Nadat een dodelijk virus over de planeet woedde, blijft er nog maar één man over: Phil Miller. Phil was ooit een gewone man die van zijn familie hield en zijn job haatte, maar nu zoekt hij het land af naar andere overlevenden. Phil is met zijn caravan naar bijna elke uithoek van de Verenigde Staten, Mexico en Canada gereden, maar hij heeft nog niemand gevonden. Wanneer hij terugkeert naar zijn thuisstad Tuscon, is hij er bijna zeker van dat hij het laatste levende wezen op aarde is. Phil probeert er het beste van te maken, maar de eenzaamheid begint al snel zijn tol te eisen.
18:00
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "Everybody Loves Casey." Eric vermoedt dat Casey niet echt van Donna houdt. Hij besluit hem hiermee te confronteren en peilt naar zijn ware gevoelens voor de roodharige schone. Het geluk lacht Kitty toe. Ze wint eindelijk een prijs, ook al is dat één jaar gratis hotdogs. Heeft Kelso eindelijk het lef om het uit te maken met de bazige Jackie?
18:25
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Getting to Know You." Wanneer Cheryl aan Jim vertelt dat haar vriendin een juweel van haar man heeft gekregen, is Jim ervan overtuigd dat de man zijn vrouw heeft bedrogen en dat hij het op die manier probeert goed te maken.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Homer the Great." Homer merkt dat zijn collega's Lenny en Carl zich vreemd gedragen. Hij volgt hen na het werk en ziet hoe ze deelnemen aan een mysterieuze ceremonie. Lenny en Carl zijn lid van de "Stonecutters", een exclusieve geheime organisatie. Homer wordt tot leider verkozen.
19:15
The Middle

Amerikaanse komische serie "Thanksgiving VII." Frankie heeft met Thanksgiving ruzie met een collega. Sue wil werken om iemand te zien die ze leuk vindt. Axl heeft een gênante ervaring in een bar. Mike en Brick vervelen zich thuis.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "Coal Digger." Iedereen wordt bij Jay verwacht voor een familiebarbecue net op het moment dat er een belangrijke footballwedstrijd op tv is. Er ontstaan echter de nodige spanningen tussen Gloria en Claire als blijkt dat hun zonen gevochten hebben op school. Op de koop toe ontdekt Gloria dat Claire denkt dat ze een relatie is begonnen met Jay voor zijn geld. Terwijl Phil probeert te bemiddelen tussen de twee vrouwen, gaat Jay ten rade bij Mitchell en Cameron over zijn uiterlijk.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Maternal Combustion." De moeders van Sheldon en Leonard ontmoeten elkaar, maar hun persoonlijkheden botsen. Howard beslist om een eerlijk aandeel van het huishouden op zich te nemen, maar niet zonder hulp van vrienden.
20:35
Broken City

Amerikaanse thriller Burgemeester Nicholas Hostetler vermoedt dat zijn vrouw Cathleen een buitenechtelijke affaire heeft. Na wat speurwerk kan privédetective en ex-politieman Billy Taggart dat bevestigen. Maar als niet veel later het dode lichaam van Cathleens minnaar opduikt, raakt Taggart tegen zijn wil verstrikt in een web van corruptie, vastgoedschandalen en smeergelden. Taggart laat zich echter niet voor het bureaucratische karretje spannen en besluit terug te slaan.
22:35
2 Days in the Valley

Misdaadfilm De klunzige huurmoordenaar Dosmo Pizzo en zijn koelbloedige collega Lee Woods krijgen de opdracht om de voormalige echtgenoot van de ex-olympische skister Becky Foxx te elimineren. Lee's vriendin Helga heeft het niet zo begrepen op zijn gewoonte om mensen van kant te maken, en trekt de aandacht van politieagenten Alvin en Wes. Dosmo slaagt erin te ontsnappen, maar ziet zich gedwongen onder te duiken in de woning van Hopper, een arrogante kunsthandelaar met nierstenen, die verzorgd wordt door zijn assistente. Ondertussen wil een depressieve regisseur een einde maken aan zijn leven, maar hij heeft niemand om voor zijn hond te zorgen en besluit daarom zijn zelfmoordplannen voorlopig even uit te stellen.
00:30
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek