Tv gids - 2BE Morgen

Eergisteren
2018-07-19
Gisteren
2018-07-20
Vandaag
2018-07-21
Morgen
2018-07-22
Overmorgen
2018-07-23
Dinsdag
2018-07-24
Woensdag
2018-07-25
11:55
Tricked

Britse verborgencamerashow Ben sluit 'Geordie Shore'-gezicht Charlotte Crosby op in een sauna. Actrices Brooke Vincent en Aimee Kelly worden verrast op de set van 'Coronation Street'. Ben weet tv-persoonlijkheid Joey Essex te verbazen met een tijdreistruc.
12:40
Geen uitzending

Onderbreking
16:05
Bordertown

Amerikaanse komische animatieserie "Heart Attack." Gerts ongezonde eetgewoonten zorgen ervoor dat ze een hartaanval krijgt tijdens de Little Miss Mexifornia Verkiezing. Wanneer ze beseffen dat ze zich een operatie in Amerika niet kunnen veroorloven, neemt Bud haar mee naar Mexico om haar daar te laten opnemen. Ondertussen worden Ernesto en Maria gedwongen om Pepito medicatie te geven voor zijn ADHD, maar ze ontdekken al snel de neveneffecten ervan.
16:30
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Amerikaanse sf-actieserie "T.R.A.C.K.S.." In alweer een nieuwe missie onderzoeken de S.H.I.E.L.D.-agenten een mysterieus pakket dat met een trein doorheen het Italiaanse platteland vervoerd wordt. Het object blijkt door Ian Quinn aangekocht te zijn in het gespecialiseerd technologiebedrijf Cybertek. Vermoedelijk gaat het om een gevaarlijk voorwerp en is de Helderziende opnieuw de opdrachtgever. Het SH.I.E.L.D.-team gaat vermomd aan boord van de trein, maar hun plan verloopt niet van een leien dakje. Het pakket blijkt aan Mike Peterson gericht te zijn, de man die gecontroleerd wordt door Cybertek. Tijdens de missie komt Skye serieus in de problemen.
17:20
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Amerikaanse sf-actieserie "T.A.H.I.T.I.." Tijdens de vorige missie raakte Skye zwaargewond. Ze lijkt ten dode opgeschreven, maar daar willen de S.H.I.E.L.D.-agenten zich niet bij neerleggen. Coulson beveelt Fitz en Simmons om zijn medisch dossier uit te pluizen. Hij werd immers ook ooit van de dood gered. Hoewel Agent May wraak wil nemen op Ian Quinn, de man die dit heeft veroorzaakt, besluit Coulson hem te ondervragen. Quinn vertelt dat de Helderziende alles kan zien, behalve de manier waarop Coulson opnieuw tot leven kwam. Quinn moest Skye dus neerschieten opdat Coulson noodgedwongen in zijn verleden zou snuisteren. Als de agenten Skye willen redden, zullen ze inderdaad op zoek moeten gaan naar het redmiddel van Coulson, maar dan doen ze ook exact wat de Helderziende hoopt.
18:10
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Treehouse of Horror IX." Bart en Lisa worden in het televisietoestel gezogen om er een dodelijk kat-en-muisspelletje te spelen met Itchy & Scratchy. Intussen beveelt Homers nieuwe pruik hem wraak te nemen op zijn vorige eigenaar.
18:40
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "When You Dish upon a Star." Homer heeft een nieuwe baan: hij is vanaf nu de persoonlijke assistent van het bekende Hollywoodkoppel Kim Basinger en Alec Baldwin. Hij vindt het verschrikkelijk moeilijk om hun geheimen te bewaren en praat al vlug zijn mond voorbij.
19:10
Britain's Got Talent

Talentenjacht waarin de meest uiteenlopende acts worden beoordeeld "Live Show 1." De eerste acht talenten tonen hun act en proberen iedereen ervan te overtuigen dat zij een plaats in de finale verdienen.
20:50
Quantico

Amerikaanse misdaadserie "Kmforget." Alex kan ontsnappen aan de terroristen en loopt Lydia tegen het lijf, die ook wist weg te komen. Miranda krijgt het nieuws over de dood van de hacker te horen en beveelt Shelby om Will, die computers kan hacken, te vinden om het plan van de terroristen te achterhalen. Op de Farm leren de rekruten om onopgemerkt te ontsnappen. Ondertussen ontdekken Alex en Ryan iets over Harry en maakt Shelby toevallig kennis met León, een mederekruut van Alex.
21:40
Quantico

Amerikaanse misdaadserie "Aquiline." Lydia vertelt Alex dat de terroristen op zoek zijn naar harde schijven waarop waardevolle informatie staat. Ze hebben een hacker nodig om de schijven te decoderen. Raina wordt teruggebracht naar de andere gijzelaars. Samen met Dayana, Leigh, Harry, León en Sebastian probeert ze te achterhalen wat hen met elkaar verbindt. Op de Farm moeten de rekruten beslissen of ze een drone gebruiken om een potentiële terrorist om het leven te brengen. Nimah ontdekt dat Shelby dichter naar León toegroeit en stelt voor dat ze undercover gaat.
22:30
At the Festivals

Muziekmagazine over de zomerfestivals "Tomorrowland - LIVE 3." At the Festivals volgt alle topartiesten op Tomorrowland op de voet. Sean Dhondt brengt live verslag uit vanop het festival met de focus op heel veel livemuziek.
00:05
You're the Worst

Amerikaanse tragikomische serie "The Sweater People." De pas samenwonende Jimmy en Gretchen negeren het huiselijke gezinsleven door non-stop te feesten. Edgar kan maar niet genoeg krijgen van Lindsay, terwijl de onoplettende Lindsay een poging doet om zich te verzoenen met haar echtgenoot.
00:25
Geen uitzending

Onderbreking
02:25
Geen uitzending

Onderbreking
03:25
Qmusic

Muziek