Tv gids - 2BE Morgen

Eergisteren
2018-03-20
Gisteren
2018-03-21
Vandaag
2018-03-22
Morgen
2018-03-23
Overmorgen
2018-03-24
Zondag
2018-03-25
Maandag
2018-03-26
08:10
Community

Amerikaanse komische serie "Digital Estate Planning." Pierce en zijn beste vrienden spelen een videospel dat zal bepalen wie de erfenis van zijn vader krijgt. Ze besluiten dat Pierce sowieso zal winnen, maar de studiegroep moet het toch nog opnemen tegen Cornelius' assistent Gilbert.
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
12:35
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Mustache." Een knappe koerierster geeft Jim modeadvies en spoort hem aan om een snor te laten groeien, maar Cheryl vindt dat geen goed idee. Ze neemt wraak op Jim door haar haar bruin te verven. Het heeft echter niet het gewenste effect, want Jim houdt wel van haar nieuwe lokken.
12:55
Geen uitzending

Onderbreking
16:10
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over vijf vrienden en hun problemen bij het volwassen worden "Guess Who's Coming to Dinner." Jens grootmoeder nodigt de hele buurt uit voor een Thanksgivingdiner. Terwijl Pacey, Jen en Dawson elk hun steentje bijdragen aan de voorbereidingen van het feest, zien Andie en Jack hun vakantieplannen in duigen vallen. Ze krijgen te horen dat hun vader niet op tijd in Capeside kan geraken en besluiten op de uitnodiging van Jens grootmoeder in te gaan, maar daar is niet iedereen even gelukkig mee. Pacey ziet het niet zitten om samen met Andie aan tafel te schuiven. Ook Jen wordt niet van verrassingen gespaard wanneer haar moeder Helen onverwachts opduikt.
16:55
Community

Amerikaanse komische serie "The First Chang Dynasty." De studiegroep beraamt een plan om in te breken in Greendale om Dean Pelton te bevrijden uit de greep van Chang.
17:15
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "Your Father Should Know, part 1." Sean ontdekt niet alleen dat Brad en Lily met elkaar geslapen hebben, maar ook dat Claudia en Eddie dit wisten en dit bewust verzwegen hebben uit schrik voor een woede-uitbarsting. Wanneer Brad een ongelukje heeft met de kerstversiering denkt iedereen al snel dat Sean zich niet heeft kunnen beheersen.
17:40
The Last Man on Earth

Amerikaanse komische serie "Find This Things We Need To." Carol deelt de foto's van haar en Gail met de groep, waarop een persoon in een Yoda-kostuum te zien is in de bosjes achter hen. Tandy voelt meteen een band met de mysterieuze persoon en overtuigt de rest om hem toe te laten in de groep. Ondertussen confronteert Todd Melissa met de pil die ze nam in Akron. Samen met Gail trekt hij naar de dichtstbijzijnde apotheker om zo te weten te komen welke medicatie Melissa aan het nemen is.
18:05
That 70's Show

Amerikaanse komische serie "Happy Jack." Fez en Hyde gaan Kelso opzoeken in de politieacademie. Tot hun grote verbazing gedraagt hun vriend zich zeer volwassen en verantwoordelijk. Zij vinden hem prompt een saaie vent en besluiten daar verandering in te brengen. Eric wordt door Donna in een wel heel intiem moment betrapt en dat zorgt voor de nodige onwennige discussies ten huize Forman.
18:30
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Shall We Dance?." Jim leert Andy, die twee linkervoeten heeft, dansen zodat hij indruk kan maken op zijn zus Dana tijdens haar trouwfeest.
18:55
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Grade School Confidential." Martin nodigt zijn leraars en klasgenoten uit op zijn verjaardagsfeestje. Tijdens het feestje worden Krabappel en Skinner verliefd op elkaar. Wanneer alle kinderen, behalve Bart, naar het ziekenhuis moeten omdat ze slechte oesters gegeten hebben, ziet Bart hoe Krabappel en Skinner elkaar kussen.
19:20
Life in Pieces

Amerikaanse komische serie "Prison Baby Picking Golf." Greg komt op voor Jen wanneer Joan haar kwaliteiten als moeder in vraag stelt. Chad staat erop om een laatste keer te gaan eten met Colleens oma voordat ze naar de gevangenis moet. Ondertussen verslaat Tim John tijdens een golfwedstrijdje.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "The One That Got Away." De volledige familie broedt op een plan om een groot feest te geven voor de verjaardag van Jay. Tijdens de uitvoering van hun plannen, komen zowel Phil als Cam in de problemen waardoor het feest op de helling komt te staan.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Big Bran Hypothesis." Penny vraagt Leonard en Sheldon om een oogje in het zeil te houden tijdens de levering van haar meubels de volgende ochtend. Ze geeft hen de sleutels van haar appartement. Wanneer Sheldon merkt hoe rommelig het appartement van hun buurvrouw erbij ligt, besluit hij in te breken om haar woonkamer op te ruimen. Dat wordt hem echter niet in dank afgenomen. Ook Leonard deelt in de klappen.
20:35
Sicario

Amerikaans actiedrama De idealistische FBI-agente Kate Macer wordt gerekruteerd voor een geheime CIA-operatie. Het doel is om een Mexicaanse drugsbaron uit te schakelen. Samen met enkele huurlingen en de mysterieuze consultant Alejandro trekt ze de Mexicaanse grens over, waar ze een verdorven en gevaarlijke wereld binnentreden. Al snel beseft Kate dat ze in een wespennest verzeild is geraakt, en dat niemand nog te vertrouwen is.
22:55
Crimi Clowns

Misdaadserie "The Rules of Fight Club." Wesley belt Amber vanuit de gevangenis met de vraag om een gsm te verstoppen in een spelconsole en mee te geven aan zijn advocaat. Ook de 'bankjanetten' hebben een plan.
23:30
The Invention of Lying

Amerikaanse komedie Scenarioschrijver Mark Bellison ontdekt dat hij de enige man ter wereld is die kan liegen. Hij besluit zijn geheime wapen aan te wenden om snel geld te verdienen en Anna, de vrouw van zijn dromen, te veroveren.
01:10
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek