Tv gids - 2BE Overmorgen

Eergisteren
2018-05-23
Gisteren
2018-05-24
Vandaag
2018-05-25
Morgen
2018-05-26
Overmorgen
2018-05-27
Maandag
2018-05-28
Dinsdag
2018-05-29
12:05
Person of Interest

Amerikaanse misdaadserie "A More Perfect Union." The Machine stuurt Reese en Finch naar een huwelijk ter bescherming van enkele personen wier naam is gevallen. Fusco is furieus nu hij wordt buitengesloten door het team. Hij trekt er.dan maar zelf op uit om enkele verdwijningen te onderzoeken.
12:50
Geen uitzending

Onderbreking
16:20
Tricked

Britse verborgencamerashow Ben knoeit met de peperdure sportwagen van voormalig voetballer Robbie Savage, en bezorgt de man een kostelijke verrassing. Ook tv-persoonlijkheid Amy Childs wordt in de maling genomen door Ben, en gaat volledig door het lint in een teddybeershop.
17:10
Tricked

Britse verborgencamerashow Acteurs James Argent en James Bennewith beleven een verschrikkelijke rit in Bens taxi. Luke Campbell - bokser en winnaar van Olympisch goud - laat Ben knoeien met zijn medaille.
18:55
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Little Big Mom." Marge breekt haar been, als ze met de hele familie gaat skiƫn. Terwijl ze revalideert, neemt Lisa het huishouden op zich. Bart en Homer doen wat zij het beste kunnen en daar horen huishoudelijke klussen niet bij. Lisa neemt wraak op hen door hen te laten denken dat ze lijden aan lepra.
19:20
The Orville

Amerikaanse komische sf-serie "Firestorm." Wanneer een collega door een brand op de Orville sterft, voelt Alara zich schuldig. Ze gelooft dat ze de man nog had kunnen redden en overweegt om ontslag te nemen.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Pants Alternative." Sheldon ontdekt dat hij een belangrijke en prestigieuze wetenschapsprijs gewonnen heeft. Hij ziet het echter niet zitten om een speech te geven voor de hele universiteit en hij overweegt de award te weigeren, zodat hij niet voor een grote groep moet spreken. Penny wil hem helpen zijn zelfvertrouwen terug te winnen en vraagt ook zijn andere vrienden om hun duit in het zakje te doen.
20:35
Enemy of the State

Amerikaanse thriller Thomas Reynolds, hoofd van de Amerikaanse geheime dienst, heeft een volksvertegenwoordiger uit de weg geruimd die gekant was tegen een wetsvoorstel dat onbeperkte middelen aan de veiligheidsdiensten moest geven. Toevallig werd de moord door fotograaf Daniel Zavitz gefilmd. Die beseft dat zijn leven in gevaar is en hij slaagt erin de film in de tas van de nietsvermoedende advocaat Robert Clayton Dean te verstoppen.
23:00
American Horror Story

Amerikaanse horrorserie "She Wants Revenge." De Gravin wordt herenigd met haar ware liefde. Donovan en Ramona proberen opnieuw wraak te nemen. Een ondoordachte beslissing van Alex brengt hem in een lastig parket.
23:55
Bates Motel

Amerikaanse dramaserie "Forever." Norman en Norma proberen elkaar terug te vinden, terwijl ze samen plannen maken voor de toekomst. Romero en Dylan besluiten actie te ondernemen voor Normans eigen bestwil.
00:50
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek