Tv gids - 2BE Overmorgen

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
08:10
Community

Amerikaanse komische serie "Accounting for Lawyers." Jeff hervalt in zijn oude gewoonten wanneer hij zijn vroegere collega Alan tegen het lijf loopt. Abed, Annie en Troy onderzoeken Alans verleden.
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
12:45
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Getting to Know You." Wanneer Cheryl aan Jim vertelt dat haar vriendin een juweel van haar man heeft gekregen, is Jim ervan overtuigd dat de man zijn vrouw heeft bedrogen en dat hij het op die manier probeert goed te maken.
13:05
Geen uitzending

Onderbreking
16:20
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie "Pilot." Jeugdvrienden Dawson Leery en Joey Potter slapen al sinds hun kindertijd regelmatig in hetzelfde bed. Op de vooravond van hun eerste schooldag aan Capeside High lijkt dit wekelijkse ritueel niet meer zo vanzelfsprekend voor de twee tieners. Hoewel Dawson vastbesloten is hun vriendschap door niets of niemand te laten beïnvloeden, beseft Joey dat hun ontluikende seksualiteit vroeg of laat voor spanningen zal zorgen. Al snel wordt duidelijk dat zij het bij het rechte eind heeft. Dawson is helemaal van de kaart wanneer hij met Jen, zijn nieuw buurmeisje, kennismaakt. Ondertussen richt zijn beste vriend Pacey zijn pijlen op een ietwat rijpere vrouw, zijn lerares Engels.
17:05
Community

Amerikaanse komische serie "The Psychology of Letting Go." Pierce is ervan overtuigd dat de geest van zijn dode moeder gevangen zit in een lalalamp. Jeff verneemt dat zijn cholesterol te hoog is.
17:30
The Last Man on Earth

Amerikaanse komische serie over het reilen en zeilen van de laatste man op aarde "The Elephant in the Room." Phil vindt een andere overlevende en is door het dolle heen dat het een vrouw is, maar zijn vreugde is van korte duur. Hij en Carol hebben niets gemeen. Ze is namelijk heel kritisch en vervelend. Phils problemen nemen alleen maar toe wanneer Carol in het huis naast hem komt wonen.
18:00
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "Love Wisconsin Style." Wanneer Casey het uitmaakt met Donna, keert ze met hangende pootjes terug naar Eric. Hij wil echter niet opnieuw een relatie met haar beginnen. Jackie en Kelso besluiten daarentegen om hun relatie wel een nieuwe kans te geven. Zij probeert zelfs een huwelijksaanzoek van hem af te dwingen.
18:25
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Scary Movie." Gracie en Ruby hebben last van nachtmerries nadat Jim hen stiekem heeft meegenomen naar een griezelfilm. Cheryl, die Jim de film had afgeraden, gelooft nu dat ze iets verkeerd deed.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "And Maggie Makes Three." De familie Simpson haalt herinneringen op door in het familiealbum te bladeren. Lisa vraagt waarom er geen foto's van Maggie zijn. Homer legt uit hoe de geboorte van Maggie zijn hele leven heeft veranderd.
19:15
The Middle

Amerikaanse komische serie "The Convention." Frankie en Mike leiden een luxeleventje bij een tandartsencongres. Ze denken ten onrechte dat alles voor ze betaald wordt. Axl gaat in het studentenhuis van Sue wonen, en opa Big Mike past op Brick.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "Run for Your Wife." De eerste schooldag veroorzaakt heel wat drukte ten huize Claire en Phil. Ook Gloria is druk in de weer nu Manny terug naar school moet en ze wil dat Jay zijn best doet om Manny op zijn gemak te stellen. Ondertussen vindt Cameron dat Mitchell te gespannen is en dat hij de dingen meer moet kunnen loslaten. Wanneer baby Lily haar hoofd stoot, ontstaat er echter paniek bij het koppel. Terwijl Haley haar eerste rijlessen krijgt, daagt Phil zijn vrouw Claire uit voor een loopwedstrijd.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Commitment Determination." Leonard en Penny worden onder druk gezet om een datum te prikken voor de bruiloft. De relatie van Sheldon en Amy neemt een interessante wending.
20:35
Kick-Ass 2

Actiekomedie Hit Girl en Kick-Ass proberen een normaal leven te leiden als de tieners Mindy en Dave. Met de diploma-uitreiking om de hoek besluit Dave samen met Mindy het eerste superheldenteam ter wereld op te richten. Echter, wanneer Mindy betrapt wordt wanneer ze wil wegglippen om Hit Girl te worden moet ze stoppen en de afschrikwekkende wereld van gemene meisjes op de middelbare school alleen confronteren. Dave sluit zich hierop aan bij Justice Forever, een groep gemaskerde kruisvaarders onder leiding van de ex-maffioso Kolonel Stars and Stripes.
22:30
The Game

Thriller Nicholas Van Orton is een gehaaid zakenman die alle facetten van zijn leven onder controle heeft. Daar komt verandering in wanneer hij van zijn broer Conrad een ongewoon verjaardagscadeau krijgt: een uitnodiging om deel te nemen aan een levensecht spel.
00:50
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek