Tv gids - 2BE Overmorgen

Eergisteren
2018-07-19
Gisteren
2018-07-20
Vandaag
2018-07-21
Morgen
2018-07-22
Overmorgen
2018-07-23
Dinsdag
2018-07-24
Woensdag
2018-07-25
08:00
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over een groepje vrienden "... Must Come To An End Part 2." Jens flauwte op het huwelijksfeest van Dawsons moeder blijkt een ernstigere oorzaak te hebben dan aanvankelijk gedacht. Ze lijdt aan een zeldzame hartafwijking en heeft niet lang meer te leven. Het nakende afscheid van hun goede vriendin zorgt ervoor dat Dawson, Pacey, Joey en Jack open kaart spelen over hun gevoelens en hun jarenlange geschillen proberen uit te praten.
08:40
Qmusic

Muziek
12:05
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Amerikaanse sf-actieserie "T.R.A.C.K.S.." In alweer een nieuwe missie onderzoeken de S.H.I.E.L.D.-agenten een mysterieus pakket dat met een trein doorheen het Italiaanse platteland vervoerd wordt. Het object blijkt door Ian Quinn aangekocht te zijn in het gespecialiseerd technologiebedrijf Cybertek. Vermoedelijk gaat het om een gevaarlijk voorwerp en is de Helderziende opnieuw de opdrachtgever. Het SH.I.E.L.D.-team gaat vermomd aan boord van de trein, maar hun plan verloopt niet van een leien dakje. Het pakket blijkt aan Mike Peterson gericht te zijn, de man die gecontroleerd wordt door Cybertek. Tijdens de missie komt Skye serieus in de problemen.
12:45
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Amerikaanse sf-actieserie "T.A.H.I.T.I.." Tijdens de vorige missie raakte Skye zwaargewond. Ze lijkt ten dode opgeschreven, maar daar willen de S.H.I.E.L.D.-agenten zich niet bij neerleggen. Coulson beveelt Fitz en Simmons om zijn medisch dossier uit te pluizen. Hij werd immers ook ooit van de dood gered. Hoewel Agent May wraak wil nemen op Ian Quinn, de man die dit heeft veroorzaakt, besluit Coulson hem te ondervragen. Quinn vertelt dat de Helderziende alles kan zien, behalve de manier waarop Coulson opnieuw tot leven kwam. Quinn moest Skye dus neerschieten opdat Coulson noodgedwongen in zijn verleden zou snuisteren. Als de agenten Skye willen redden, zullen ze inderdaad op zoek moeten gaan naar het redmiddel van Coulson, maar dan doen ze ook exact wat de Helderziende hoopt.
13:30
Geen uitzending

Onderbreking
16:55
Rosewood

Amerikaanse dramaserie "White Matter & The Ways Back." Een man wordt vermoord in de lift van een ultrabeveiligd appartementsgebouw. Rosewood en Villa richten zich op de vrienden van het slachtoffer.
17:40
8 Simple Rules

Amerikaanse komische serie "Sex Ed." Het idee van Paul om meer tijd door te brengen met zijn dochter Kerry draait anders uit dan verwacht. Ondertussen lijkt Bridgets wereld te vergaan wanneer ze ontdekt dat haar moeder seksuele opvoeding zal geven aan haar klas.
18:05
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Pilot." De zesjarige Ruby gaat voor het eerst naar school en dwingt haar moeder, Cheryl, in de klas te blijven. Jim is ervan overtuigd dat hij deze situatie als vader kan oplossen. Maar ook hij kan haar niet huilend en alleen op de schoolbanken achterlaten. De leraar stelt het echter niet op prijs dat Jim in de klas blijft. Vervolgens neemt Jim het rigoureuze besluit om Ruby naar een andere school te sturen. Om een huiselijke ruzie te voorkomen en zijn trots hoog te houden, vertelt hij niets tegen zijn liefhebbende vrouw.
18:25
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "D'Oh-In' in the Wind." Terwijl hij een formulier zit in te vullen, beseft Homer plots dat hij niet weet wat de betekenis is van zijn initiaal J. Zijn vader neemt hem daarom mee naar de hippiegemeenschap waar de moeder van Homer in de woelige jaren zestig leefde. Twee oudere hippies herinneren zich zijn moeder nog levendig.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Bart Stops to Smell the Roosevelts." Na een zoveelste grap van Bart, wordt Skinner zwaar berispt door Chalmers. Skinner daagt daarop Chalmers uit om zelf te proberen Bart iets aan te leren. Die aanvaardt de uitdaging en hij leert Bart over voormalig president Theodore Roosevelt.
19:15
New Girl

Amerikaanse komische serie "James Wonder." Voordat ze de sollicitatie voor de functie van directeur kan verspreiden, moet Jess eerst de voorzitter van de ouderraad overtuigen. Winston probeert zijn undercoverkunsten uit en Nick kan geen perfect huwelijkscadeau bedenken voor Schmidt en Cece.
19:45
Bones

Amerikaanse misdaadserie "The Steal in the Wheels." Een jongeman sterft een gruwelijke dood in een persmachine voor hooibalen. Bij het slachtoffer worden een pistool en een skimasker gevonden. Uit het onderzoek blijkt dat hij betrokken was bij diverse diefstallen en inbraken. Onlangs had hij zelfs een bank overvallen, met de hulp van iemand anders. Het team gaat op zoek naar de handlanger. Hodgins en Cam krijgen hulp van dr. Gordon Wyatt bij de Gormogon-zaak.
20:35
The Last Kingdom

Britse historische dramaserie Uhtred reist onder Alfreds bevel naar het noorden om Northumbria te veroveren van de broers Erik en Sigefrid. Finan heeft een plan hoe ze de broers moeten aanvallen, maar de gevolgen zijn schokkend. Er ontstaan spanningen in Eoferwic. Uhtred confronteert Guthred met zijn hechtenisneming en de dood van Halig. De grote dag is eindelijk aangebroken voor Ragnar en Kjartan.
21:30
The Last Kingdom

Britse historische dramaserie In Oost Anglia en Aethelwold begint de spanning te snijden. Uhtred krijgt een voorstel dat te mooi is om te weigeren. Een onverwacht bezoek van Noorman Erik geeft Uhtred stof tot nadenken. In Winchester komen Aethelred en Mercia aan en worden de eerste voorbereidingen getroffen voor het koninklijke huwelijk. Alfred zorgt voor onzekerheid wanneer de vijanden van Wessex sterker worden en meer krijgers verzamelen.
22:25
Foute Vrienden

Komische show. Compilatie met de meest hilarische momenten uit het derde seizoen.n Foute Vrienden.
23:05
Marvel's Agent Carter

Amerikaanse sf-actieserie "Snafu." Peggy wordt in het nauw gedreven en is kwetsbaarder dan ooit nu Leviathan een nieuwe zet heeft beraamd tegen haar. De SSR zit Howard Stark op de hielen, maar daar moeten ze wel een ultieme prijs voor betalen. Ook ontdekken ze dat hun echte vijand dichterbij is dan aanvankelijk gedacht.
23:55
Odyssey

Amerikaanse thrillerserie "Bug Out." Odelle raakt gewend aan haar nieuwe leven in Algerije met Luc en Aslam, maar alles verandert plots snel. Peter komt iets verrassends te weten over het werk van Sophia Tsaldari. Harrison ontdekt een belangrijke aanwijzing.
00:40
Bordertown

Amerikaanse komische animatieserie "Wildfire." Een ongecontroleerde bosbrand bedreigt Mexifornia, waardoor alle inwoners geƫvacueerd moeten worden. Bud weigert echter zijn huis te verlaten, dat uiteindelijk vuur vat. Ernesto moet alles uit de kast halen om Bud te redden. Ondertussen besluiten J.C. en Becky om een pauze in hun relatie in te lassen om voor de laatste keer het vrijgezellenleven in te duiken.
01:05
Geen uitzending

Onderbreking
02:30
Geen uitzending

Onderbreking
03:25
Qmusic

Muziek