Tv gids - 2BE Overmorgen

Eergisteren
2018-03-20
Gisteren
2018-03-21
Vandaag
2018-03-22
Morgen
2018-03-23
Overmorgen
2018-03-24
Zondag
2018-03-25
Maandag
2018-03-26
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
12:40
According to Jim

Amerikaanse komische serie "Shall We Dance?." Jim leert Andy, die twee linkervoeten heeft, dansen zodat hij indruk kan maken op zijn zus Dana tijdens haar trouwfeest.
13:00
Geen uitzending

Onderbreking
16:15
Tricked

Britse verborgencamerashow De voormalige 'X-Factor'-deelnemer Rylan Clark heeft een vreemde ontmoeting in een lift. Intussen bezorgt Ben de mannen van boyband Blue de schrik van hun leven.
17:05
Minority Report

Amerikaanse sf-actieserie "Honor Among Thieves." Arthur en Dash werken samen om een jong meisje met een slechte gezondheid te helpen. Ze vermoeden dat zij het volgende slachtoffer is dat ze zien in hun nieuwe visioen. Hoewel de moderne technologie haar kan helpen, schuwt de gemeenschap waarin het meisje woont het gebruik van die moderne technieken. Wanneer ook Vega en Agatha zich op de zaak storten, moet iedereen met elkaar samenwerken om het tot een goed einde te brengen.
17:55
The Nanny

Amerikaanse komische serie "The Morning After part 2."
18:25
The Nanny

Amerikaanse komische serie "First Date." Terwijl hij herstelt van zijn hartaanval profiteert Niles ten volle van C.C. Ondertussen neemt Maxwell de hele familie mee naar de première van Elton Johns nieuwe film. Alhoewel Fran vermoedt dat Maxwell zal proberen om haar weg te houden, blijkt niets minder waar te zijn. Dit wordt zelfs hun eerste echte date. Maar wat een mooie avond had moeten worden, draait uit op een grote flop.
18:50
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "The Canine Mutiny." Bart vraagt bij de bank een kredietkaart aan op naam van zijn hond "Santa's Little Helper". Vreemd genoeg wordt de aanvraag goedgekeurd en krijgt hij de kaart toegestuurd. Bart heeft geen flauw idee hoe krediet werkt en hij koopt er op los. Hij schaft zich zelfs een collie aan. Laddie is zo perfect dat hij Santa's Little Helper volledig verwaarloost.
19:20
New Girl

Amerikaanse komische serie "Five Stars for Beezus." Jess is klaar om Nick te vertellen dat ze gevoelens heeft voor hem. Ondertussen plant Nick een meeting met een uitgeverij. Aly helpt Winston om terug contact op te nemen met een belangrijk persoon. Cece en Schmidt krijgen groot nieuws te horen.
19:45
The Mick

Amerikaanse komische serie "Pilot." De onverantwoordelijke Mackenzie Murphy, kortweg Mickey, verhuist naar Greenwich om er zich tegen haar zin te ontfermen over de drie verwende kinderen van haar rijke zus Poodle en schoonbroer Christopher. Poodle en Christopher zijn immers op de vlucht geslagen voor de fiscus omdat ze verdacht worden van fraude en belastingontduiking. Mickey merkt al snel dat ze niet gemaakt is voor het ouderschap.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Fuzzy Boots Corollary." Leonards wereld stort in wanneer hij ontdekt dat Penny een date heeft. Om niet in een zwart gat te vallen, waagt hij zijn kans bij zijn vrouwelijke collega Leslie. Wanneer zij hem afscheept, overweegt hij een kat in huis te nemen. Sheldon wil dat koste wat het kost verhinderen en kan hem overtuigen Penny toch eens mee uit te vragen.
20:35
Waterworld

Amerikaanse sf-actiefilm 26ste eeuw. De ijskappen van de Noord- en de Zuidpool zijn gesmolten en de aarde is overspoeld met water. De haveloze overlevenden reizen in groep over de zeeën, in de hoop ooit het mythische Dryland te vinden. Ook Mariner, een eenzaat, is uit de drijvende stad Atol ontsnapt om naar het enige overgebleven stukje vasteland op zoek te gaan.
23:00
Jarhead

Amerikaans-Duits oorlogsdrama Zomer 1990. Na het uitbreken van de Golfoorlog arriveert de kersverse Amerikaanse marinier Anthony Swofford vol verwachting in Saudi-Arabië, popelend van ongeduld om zich voor het eerst echt in de strijd te werpen. Maar de Amerikaanse soldaten brengen er hun dagen in eindeloze verveling door, in een hightechoorlog waar ze weinig van snappen en met een vijand die ze niet te zien krijgen.
01:15
Geen uitzending

Onderbreking
03:30
Qmusic

Muziek