Tv gids - 2BE Vandaag

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
08:10
Community

Amerikaanse komische serie "Pascal's Triangle Revisited." Het schooljaar loopt op zijn einde. Er ontstaat jaloezie tussen Britta en docente Slater wanneer ze vechten voor de aandacht van Jeff. Ondertussen zoekt Troy een nieuwe woonplaats.
08:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:45
Qmusic

Muziek
12:55
Taxi Brooklyn

Frans-Amerikaanse actieserie "Deadline Brooklyn." Tijdens een wandeling door de straten van Brooklyn ontdekken Cat en Leo een ogenschijnlijk dode man in een vuilnisbak. De verwarde man - die werd blootgesteld aan een gevaarlijk gif - ratelt allerlei apocalyptische woorden af. Om een massale blootstelling aan het gif te vermijden, schakelt de NYPD meteen een verhoogd terreuralarm in. Leo is ervan overtuigd dat dit de eerste tekenen zijn van een nakende zombie-uitbraak. Caitlyn volgt daarentegen de terroristische piste.
13:35
Geen uitzending

Onderbreking
16:50
The Office

Amerikaanse komische serie "Cafe Disco." Pam en Jim besluiten stiekem een uitstapje te maken.
17:15
Community

Amerikaanse komische serie "Anthropolgy 101." Het nieuwe semester is begonnen. Jeff kan niet wachten om te zien of zijn afwijzing Britta populair heeft gemaakt op de campus. Chang wil zijn studentenleven goed inzetten door lid te worden van de studiegroep.
17:40
Brooklyn Nine-Nine

Amerikaanse komische serie "Johnny and Dora." Jake en Amy gaan undercover om een van de befaamdste identiteitsdieven op te pakken en dat brengt hen dichter bij elkaar. Ook is het hele politiekantoor met stomheid geslagen wanneer iemand zijn vertrek aankondigt.
18:10
That '70s Show

Amerikaanse komische serie "Eric's False Alarm." Eric ontdekt dat Kelso's broer Casey romantische plannen heeft met Donna. Hij is van plan om Donna uit te nodigen in een chique motelkamer en dat zint Eric helemaal niet. Hij beseft dat hij nog veel voor Donna voelt en besluit die avond naar het motel te trekken om stokken in de wielen te steken. Ondertussen ontfermen Red en Kitty zich over Bob. Zijn scheiding van Midge is nu definitief en hij overweegt al meteen een huwelijk met vriendin Joanne.
18:35
According to Jim

Amerikaanse komische serie "We Have a Bingo." Wanneer Jim in de kerk valsspeelt bij een spelletje bingo voor het goede doel, begint zijn geweten al snel te knagen.
18:55
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Fear of Flying." Homer hangt rond in een bar waar veel piloten komen. Per vergissing wordt hij voor piloot aanzien en in een cockpit geduwd, waar hij de nodige vernieling aanricht. De vliegtuigmaatschappij wil het incident stilhouden en biedt de Simpsons een vlucht aan naar New York.
19:20
The Middle

Amerikaanse komische serie "Homecoming II: The Tailgate." Frankie is bang dat haar moeder de jaarlijkse schoolreünie zal verpesten. Sue neemt een bekende rol op zich. Axl voelt zich beroerd, en Mike vraagt Brick om hulp bij een toernooi.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "The Incident." Mitchell en Claire krijgen bezoek van hun moeder Dede. Zij wil tonen dat ze veranderd is en wil ook vergiffenis vragen aan Gloria voor het debacle tijdens haar huwelijksceremonie. Ondertussen proberen Phil en Claire uit te zoeken wat voor iemand Dylan eigenlijk is.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Graduation Transmission." Howard twijfelt aan zijn kwaliteiten als ingenieur wanneer hij en Sheldon een speelgoeddrone niet aan de praat krijgen. Door een geannuleerde vlucht is Leonard bijna te laat om een speech te geven op zijn voormalige school.
20:35
November Man

Amerikaans-Britse actiethriller Ex-CIA-agent Peter hoopt rust te vinden in het uitbaten van een vredig Zwitsers hotel, maar wordt terug in het spel gebracht door een ex-collega. Wanneer een vriendin van Peter vlak daarna wordt vermoord, wordt het hem duidelijk dat er dubbelspel wordt gespeeld. Zijn protegé David opent de jacht op hem, maar als hij denkt dat hij inmiddels beter is dan zijn leraar heeft hij het mis. Toch zal Peter al zijn kennis en ervaring nodig hebben wanneer blijkt dat de missie van de CIA tot in het Kremlin reikt. De enige die hij kan vertrouwen is de mysterieuze advocate Alice, maar wat is haar motief om hem te helpen?
22:35
APB

Amerikaanse misdaadserie "Personal Matters." Om te zien of de doorgevoerde hervormingen binnen de politiemacht van het 13de district hun vruchten afwerpen, gaat Reeves mee op patrouille met detective Murphy. Tijdens de ronde stuiten de twee op een overval in een plaatselijke apotheek waarbij een kind gewond raakt. Reeves wil koste wat het kost de daders vinden en besluit zich te moeien met de testen van een nieuwe drone, maar die lopen niet zoals gepland. Ondertussen hoort Murphy dat een oude bekende van haar Reeves' plannen voor de wijk teniet wil doen.
23:25
The Graham Norton Show

Britse humoristische talkshow Gasten: Helen Mirren, Liam Neeson en Jamie Dornan. Muziek: Sigrid.
00:20
Geen uitzending

Onderbreking
02:20
Geen uitzending

Onderbreking
03:20
Qmusic

Muziek