Tv gids - 2BE Vandaag

Eergisteren
2018-03-20
Gisteren
2018-03-21
Vandaag
2018-03-22
Morgen
2018-03-23
Overmorgen
2018-03-24
Zondag
2018-03-25
Maandag
2018-03-26
12:25
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Wedding Dress." Wanneer Cheryl aan Dana voorstelt om haar trouwjurk te gebruiken voor Dana's trouw, proberen Jim en Andy achter te houden dat de jurk verwoest werd tijdens een hevige braspartij.
12:55
Geen uitzending

Onderbreking
16:10
Dawson's Creek

Amerikaanse jeugdserie over vijf vrienden en hun problemen bij het volwassen worden "Escape from Witch Island." Dawson laat zich voor een schoolopdracht door de populaire film 'The Blairwitch Project' inspireren. Net zoals de filmmakers besluit hij een documentaire over een plaatselijke legende te maken: de gruwelijke dood van dertien vermoedelijke heksen op het nabijgelegen Witch Island. Hiervoor schakelt hij de hulp van Jen, Pacey en Joey in, die hem bij zijn bezoek aan het behekste eiland vergezellen. Ondertussen regeert Andie het schoolcomité van Capeside High met ijzeren hand. Haar schrikbewind wordt haar niet in dank afgenomen.
16:50
Community

Amerikaanse komische serie "Digital Estate Planning." Pierce en zijn beste vrienden spelen een videospel dat zal bepalen wie de erfenis van zijn vader krijgt. Ze besluiten dat Pierce sowieso zal winnen, maar de studiegroep moet het toch nog opnemen tegen Cornelius' assistent Gilbert.
17:15
Grounded for Life

Amerikaanse komische serie "Oh, What a Knight." Sean sluit zich aan bij de 'Ridders van Hibernia' zodat zijn dochter Lily aan hun schoonheidswedstrijd kan deelnemen.
17:40
The Last Man on Earth

Amerikaanse komische serie "Hair of the Dog." Dankzij Tandy kan Gail ontsnappen uit haar benarde situatie. De groep zorgt ervoor dat ze terug op krachten komt en brengt haar op de hoogte van Lewis' vliegtuigongeluk en Melissa's mentale toestand. Ondertussen nemen Todd en Tandy Melissa mee naar haar geboortedorp Akron, om zo te weten te komen wat er in haar hoofd omgaat. En Carol doet een vreemde ontdekking.
18:05
That 70's Show

Amerikaanse komische serie "Man with Money." Al snel wordt duidelijk dat Jackie en Donna niet op de jongens kunnen rekenen om hun ouders uit elkaar te drijven. Ze willen bewijzen dat Pam niet echt verliefd is op Bob en spelen in op haar zwak voor knappe, gebruinde mannen. Ondertussen heeft Red een hartslagmeter van de dokter gekregen, die enkel lawaai lijkt te maken wanneer hij in de buurt van Pam en Bob komt. Kitty is ervan overtuigd dat haar man een oogje heeft op zijn nieuwe buurvrouw.
18:30
According to Jim

Amerikaanse komische serie "The Mustache." Een knappe koerierster geeft Jim modeadvies en spoort hem aan om een snor te laten groeien, maar Cheryl vindt dat geen goed idee. Ze neemt wraak op Jim door haar haar bruin te verven. Het heeft echter niet het gewenste effect, want Jim houdt wel van haar nieuwe lokken.
18:55
The Simpsons

Amerikaanse animatieserie "Homer vs. the Eighteenth Amendment." Het is St. Patrick's Day in Springfield en de Simpsons gaan ook naar de feestelijke parade. Maar wanneer Bart per ongeluk dronken raakt en de hele stad hem zo op televisie te zien krijgt, onstaat er protest.
19:20
Life in Pieces

Amerikaanse komische serie "Sleepy Email Brunch Tree." Wanneer Matt Colleen uitnodigt voor een familiebrunch, geeft hij haar tips om een band te kunnen opbouwen met zijn familie. John, Matt en Greg proberen hun mannelijkheid te bewijzen door een boom om te hakken in Gregs tuin. Tim reageert anders dan verwacht op espresso en Greg krijgt problemen met de politie.
19:45
Modern Family

Amerikaanse komische serie "See You Next Fall." De familie maakt zich klaar voor het afstudeerfeestje van Alex. Jay heeft te kampen met enkele nevenwerkingen van een cosmetisch product en dat probeert hij angstvallig te verzwijgen voor de familie. Ondertussen drijft Mitch de spot met Cameron, terwijl Claire op scherp staat.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "Pilot." Leonard en Sheldon zijn twee briljante fysici, 'verlichte geesten' die perfect begrijpen hoe het universum in elkaar zit. Hun genialiteit helpt hen echter geen stap vooruit op sociaal vlak. Vooral over de omgang met vrouwen hebben beide nerds geen greintje verstand. Daar lijkt echter verandering in te komen wanneer de knappe Penny naar hun gebouw verhuist. Voor Sheldon is het leggen van contact met hun nieuwe buurvrouw geen prioriteit, maar zijn kamergenoot Leonard denkt daar anders over. Zij zou wel eens de ware kunnen zijn...
20:35
The World Is Not Enough

Brits-Amerikaanse Bondfilm De steenrijke Sir Robert King bezit olievelden in Azerbeidzjan en is bezig met een nieuw project: de aanleg van een nieuwe olieslagader naar het westen. Bij een bezoekje aan M in het hoofdkwartier van MI6 in Londen wordt hij echter vermoord. James Bond probeert Sir King nog te waarschuwen, maar hij komt te laat en wordt zelf beschoten door een voor hem onbekende dame. Met de hulp van M ontdekt James dat deze mysterieuze dame in dienst is van Renard, een meedogenloze terrorist.
23:05
Salem

Amerikaanse fantasyserie "Cry Havoc." Het gezag van de hoogste heks van Salem, Mary Sibley, wordt zowel van binnenuit als van buitenaf bedreigd.