Tv gids - 2BE Vandaag

Eergisteren
2018-05-23
Gisteren
2018-05-24
Vandaag
2018-05-25
Morgen
2018-05-26
Overmorgen
2018-05-27
Maandag
2018-05-28
Dinsdag
2018-05-29
19:20
Life in Pieces

Amerikaanse komische serie "Meal Potty Cart Middle." Tim en Heather vieren hun jubileum in een chic restaurant en zijn vastberaden elk hapje van het dure 20-gangendiner op te eten. Jen en Greg proberen Lark zo snel mogelijk zindelijk te krijgen voor haar eerste schooldag. Tyler wordt jaloers op de aandacht die Clementine krijgt op haar werk.
19:40
Modern Family

Amerikaanse komische serie "Career Day." Wanneer Lily haar eerste tand verliest, krijgt ze daarvoor een flinke som geld, Cam en Mitch proberen haar hiermee wijsheid bij te brengen. Jay bekent aan Gloria dat hij altijd schrijver wilde worden, waarop zij hem uitdaagt een verhaal te schrijven.
20:10
The Big Bang Theory

Amerikaanse komische serie "The Precious Fragmentation." Sheldon, Leonard, Howard en Rajesh zijn in de wolken met hun meest recente aanwinsten op een rommelmarkt. Een van de voorwerpen is een authentieke 'Lord of the Rings'-ring, die gebruikt werd tijdens de opnames van de trilogie. Er ontstaat spontaan een verbeten strijd om de ring: Sheldon zal niet rusten tot hij de gouden ring in zijn bezit heeft.
20:35
Seventh Son

Amerikaans-Britse fantasy-actiefilm Wanneer een gevangengenomen heks zichzelf in een draak transformeert en ontsnapt, gaat Master Gregory, lid van een mystieke orde, op zoek naar de zevende zoon van een zevende zoon. Volgens een eeuwenoude voorspelling beschikt die namelijk als enige over de gave om de Dark Queen en haar leger van moordenaars met bovennatuurlijke krachten uit de weg te ruimen.
22:30
Crimi Clowns

Misdaadserie. "Denk niet aan de krokodil." Ronny is niet van plan om het fortuin dat hij geërfd heeft te delen met Rachel en hij heeft eindelijk de truc gevonden om haar te laten instemmen met hun echtscheiding.
23:15
Not Another Teen Movie

Amerikaanse komedie De populaire tiener Jake gaat een weddenschap aan met zijn beste vriend: hij is ervan overtuigd dat hij Janey, het lelijke eendje van de klas, kan omtoveren tot het mooiste meisje van de hele school. Maar door zo veel tijd door te brengen met Janey wordt Jake verliefd op haar.