Tv gids - Arte Belgique Vandaag

Eergisteren
2018-06-21
Gisteren
2018-06-22
Vandaag
2018-06-23
Morgen
2018-06-24
Overmorgen
2018-06-25
Dinsdag
2018-06-26
Woensdag
2018-06-27
14:10
Papouasie, un dernier éden

Franse natuurdocumentaire "Le monde aquatique." De belangrijkste wetenschappelijke expeditie die ooit uitgevoerd werd in Nieuw-Guinea, is de ontdekking van het Lengguru-massief, dat de thuisbasis is van een hoop vreemde waterdieren.
14:55
700 requins dans la nuit

Franse natuurdocumentaire
16:30
La vie secrète des atolls de Polynésie

Franse natuurdocumentaire
17:20
L'Altaï en 30 jours

Finse reisdocumentairereeks "Glaciers et paysages lunaires."
18:05
Le jardin d'Eden

Duitse documentaire "Un petit bijou vénitien : l'artichaut violet."
18:35
Arte reportage

Magazine
19:30
Le dessous des cartes

Geopolitiek magazine met Jean-Christophe Victor "Le vin : quand toute la planète trinque." In de uitlopers van de Himalaya produceren de Fransen een Chinese Cabernet-Sauvignon. Shiraz uit Zuid-Australië wordt over de hele wereld geëxporteerd. De Hongaarse Tokay is van Italiaanse, Spaanse of Amerikaanse investeerders. Al deze voorbeelden laten zien dat wijn, een landproduct dat symbool staat voor het oude Europa, tegenwoordig centraal staat op een wereldmarkt.
19:45
Arte journal

Nieuws
20:05
Vox pop

Politiek magazine Inhoud: Lichtvervuiling: onderschatte schade. In Spanje hebben gemeenten overal elektroluminescentie-dioden geïnstalleerd, tot ergernis van wetenschappers. - Bedrijfsgeheimen: straffeloosheid verzekerd? Om haar bedrijven tegen spionage te beschermen, heeft het Europees Parlement een nieuwe richtlijn inzake het het bedrijfsgeheim aangenomen.
20:35
Karambolage

Ludiek magazine over de onderlinge verschillen tussen de Duitse en de Franse maatschappij Inhoud: Wat er mist volgens Luna Ragheb, een Oost-Duitse die in Parijs woont, en dan vooral in de zomer. Het bezoek aan een "Biergarten" in München. Het raadsel.
20:44
Tout est vrai (ou presque)

Animatiereeks. "Zinedine Zidane." Zinedine Zidane was kampioen van Europa en van de wereld, werd geprezen als de beste speler van zijn generatie. Hij is een levende legende, zij het soms een beetje gevoelig.
20:50
Le Versailles secret de Marie-Antoinette

Franse historische documentaire (2017) Een portret van de meest beroemde koningin van Frankrijk, aan de hand van de restauratie van het gehucht van het domein van Trianon, dat voorgesteld werd door Marie-Antoinette om te kunnen ontsnappen aan de opwinding van Versailles.
22:25
Le mobilier de Versailles - Du Roi-Soleil à la Révolution

Documentaire "Du Roi-Soleil à la Révolution." Documentaire over de ontdekking van zes meesterwerken uit de zeventiende en achttiende eeuw, die een overzicht geven van de schepping onder de heerschappijen van Louis XIV, Louis XV en Louix XVI.
23:20
Hellfest 2018

Pop & Rock In haar dertienjarig bestaan is Hellfest in Clisson, in Loire-Atlantique, een van de belangrijkste metalfestivals in de wereld geworden. Gedurende drie dagen trekken de zes podia meer dan 180.000 toeschouwers. Ze worden dit jaar verwelkomd door radiopresentator en producer Francis Zégut, een groot kenner van het genre. Deze editie brengt het beste van de metal, punk, heavy, black, death, fusion, grind, hard rock en pagan samen.