Tv gids - Canvas Woensdag

Eergisteren
2018-04-20
Gisteren
2018-04-21
Vandaag
2018-04-22
Morgen
2018-04-23
Overmorgen
2018-04-24
Woensdag
2018-04-25
Donderdag
2018-04-26
09:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen "Winterbeelden."
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be
18:40
UEFA Europa League preview magazine

Voetbalmagazine dat vooruitblikt op de volgende speeldag in de UEFA Europa League "Halve finales."
19:05
Watt

Reportagereeks (2018) met Natalie Eggermont en Jonas Verstraeten "Olie." Natalie en Jonas zoeken uit waar we staan met olie. Iedereen verbruikt olie. Olie is overal en olie is net zoals steenkool een brenger van welvaart, ook bij ons. De haven van Antwerpen met daarin de grootste petrochemische cluster van Europa illustreert dit. Elk land is dus een olieland, maar dan wel als verbruiker. Er zijn heel wat minder landen die olie produceren en exporteren. Natalie en Jonas bezoeken Koeweit, een olieland in de woestijn. Koeweit is kleiner dan België, maar zit op 8 procent van de wereldwijde oliereserves, wat enorm is voor zo'n klein land. Het hele land draait op olie, en de (inheemse) bevolking is zeer welvarend. Er is buiten de olie weinig economische activiteit. Als we alle oliereserves die we nu kennen zouden opbranden (zoals we nu aan het doen zijn), halen we nooit de doelstelling van de Parijs: de aarde niet meer dan 2 graden laten opwarmen.
20:00
Terzake

Nieuws- en duidingsmagazine, gepresenteerd door Annelies Beck of Kathleen Cools
20:30
De afspraak

Actuamagazine, gepresenteerd door Bart Schols Dagelijks actuaprogramma waarin Bart Schols gasten ontvangt en op zijn eigen manier naar het nieuws van de dag en de actualiteit kijkt.
21:15
Where the Wild Men Are

Documentairereeks over mensen die de drukte van het gewone leven vaarwel hebben gezegd "North Carolina." Ben trekt naar een geheime locatie in de Appalachen om er een tijdje bij een bosbewoner door te brengen. Tod Kershaw leeft er in zijn eigen community. Ben komt te weten waarom de vroegere ingenieur alle moderniteit uit het leven heeft geschrapt om in de bossen te gaan wonen en te leven volgens zijn eigen regels, in een stam die andermans afval verwerkt. Ben logeert er in een van de meest basic verblijven tot nog toe en ontdekt er het genot van vuurtjes stoken, klei opgraven om potten te bakken en op zoek gaan naar voedsel.
22:05
The Vietnam War

Amerikaanse historische documentairereeks (2017) "Things fall apart (January 1968-June 1968)." Vlak voor het Vietnamese nieuwjaarsfeest lanceren Noord-Vietnamese en Vietcong-troepen verrassingsaanvallen op verschillende steden en legerbasissen in het zuiden. De dodentol is enorm en de Amerikanen beseffen dat de oorlog nog lang niet afgelopen is. De president besluit niet deel te nemen aan de volgende verkiezingen en het land gaat gebukt onder moord en onrust.
22:55
La zona

Spaanse misdaadserie "Insomnia." De terugkeer van Marta, de ex-vrouw van Héctor, haalt het leven van de inspecteur grondig overhoop. Ondertussen brengt zijn onderzoek naar de moorden in de exclusiezone hem bij Aurelio Barrero, de smokkelaar voor wie de jonge Zoe werkt. In de loop van de nacht komt Héctor Uría te weten welke banden zijn partner Martín door de jaren heen heeft gesmeed met het lokale misdaadmilieu. Ondertussen zet Alfredo Asunción zijn onderzoek verder naar de gebeurtenissen in een nachtclub binnen de exclusiezone die een verband lijken te hebben met het onderzoek waar hij mee bezig is.
23:50
Canvaslus

Doorlopende herhaling "Het weer."