Tv gids - Canvas Eergisteren

Eergisteren
2018-04-20
Gisteren
2018-04-21
Vandaag
2018-04-22
Morgen
2018-04-23
Overmorgen
2018-04-24
Woensdag
2018-04-25
Donderdag
2018-04-26
09:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen "Winterbeelden ."
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
19:05
Check-point

Reportagemagazine "Mensensmokkel." Deense documentaire (2017) van Poul-Erik Heilbuth en Georg Larsen, over mensensmokkelaars, die zichzelf zien als een soort van reisconsulenten voor migranten. Ali werkt voor een criminele organisatie vanuit Turkije. Hij zoekt migranten die naar Europa willen en zorgt voor zwemvesten en rubberbootjes. Yahya is een bekende naam in het smokkelwereldje, maar richt zich op het duurdere segment van de markt. Hij laat zijn klanten namelijk met valse papieren vliegen richting betere toekomst. Maar reizen met een mensensmokkelaar is geen garantie op succes. Een uitzonderlijke inkijk in een criminele en erg gesloten wereld, die de mechanismen blootlegt van hoe mensen op een illegale manier naar Europa reizen.
20:00
Terzake

Nieuws- en duidingsmagazine, gepresenteerd door Annelies Beck of Kathleen Cools
20:30
De afspraak op vrijdag

Politieke talkshow met Ivan De Vadder Ivan De Vadder nodigt wekelijks één politicus en twee andere gasten uit. Samen overlopen zij de politieke actualiteit van de afgelopen week.
21:15
Cinema Canvas: Mommy

Canadees drama De 15-jarige Steve Després is een onstabiele en gewelddadige puber die na het stichten van brand en het verwonden van een medestudent van zijn kostschool wordt gestuurd. Om hem niet in een jeugdinrichting te laten plaatsen, neemt zijn alleenstaande moeder Diane hem in huis. Dat vergt een flinke dosis geduld en uithoudingsvermogen, aangezien de grofgebekte Steve lijdt aan ADHD en zijn medicijnen weigert in te nemen. Gelukkig is er buurvrouw Kyla, die met haar kalme karakter een rustgevende invloed heeft op de twee.
23:30
Jordskott

Zweedse thrillerserie Eva keert terug naar de boerderij van de Thörnblads, maar het is niet wat ze zich ervan had voorgesteld. Koljonen doet een schokkende ontdekking. In Stockholm staat Bahar op het punt de leugens van Eva en Wass te ontrafelen. De vriendschap tussen Maja en Esmeralda groeit, maar de Olsson-broers zitten hen op de hielen. Eva brengt een bezoek aan de oude heks Ylva, en die heeft een onaangename verrassing voor haar.
00:30
Canvaslus

Doorlopende herhaling "Het weer."