Tv gids - Canvas Gisteren

Eergisteren
2018-04-20
Gisteren
2018-04-21
Vandaag
2018-04-22
Morgen
2018-04-23
Overmorgen
2018-04-24
Woensdag
2018-04-25
Donderdag
2018-04-26
09:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen "Winterbeelden ."
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
19:05
Earth's Great Seasons

Britse natuurdocumentairereeks (2017) "Winter." Nu hun wereld is bedekt met sneeuw en ijs moeten dieren inventieve manieren bedenken om de kou te doorstaan en er zelfs hun voordeel mee te doen. Als het glad wordt onder hun poten worden kariboes echte ijsreizigers. Hermelijnen maken hun eigen beddengoed van vachten en Japanse makaken stuiten op een warm bad. Keizerpinguïns zijn goed bestand tegen koud weer, maar zelfs zij moeten hun eigen trucs bedenken om op de been te blijven in de strengste winter ter wereld.
20:00
Het journaal

Kort nieuwsoverzicht
20:10
Vranckx

Reportagemagazine van en met Rudi Vranckx "Made in USA." Brits-Amerikaanse reportage (2017) uit de reeks 'The Traffickers'. Met 25 moorden per dag wordt San Salvador wel eens de moordhoofdstad van de wereld genoemd. Een aanzienlijk deel van die moorden wordt gepleegd met wapens uit de Verenigde Staten. Nelufar Hedayat volgt de smokkelroute van de wapens door Centraal-Amerika.
20:40
Silent Witness

Britse misdaadserie "One of our own." Rijzende ster brigadier Sam Honeywell wordt vermoord aangetroffen in zijn uitgebrande wagen in Essex. Voor het team is dit een extreem emotionele en delicate zaak, en inspecteur Jim Sullivan zet alles op alles om de moordenaar te vinden. Wanneer een lokale drugsdealer en zoon van crimineel Dean Fallon zijn alibi blijkt te hebben verzonnen, komt het onderzoek in een stroomversnelling. Daarnaast had Honeywell een affaire met Kate Parry, de vrouw van zijn beste vriend, brigadier Carl Parry. Het ziet er dus slecht uit voor Parry. Wanneer de details over de laatste momenten van Honeywell bekend raken, slaan bij Sullivan de stoppen door.
22:25
Dem Dem!

Senegalese kortfilm (2017) Matar, een Senegalese visser, vindt op het strand in Dakar een Belgisch paspoort. Hij besluit het te gebruiken.
22:55
My Sweet Pepper Land

Iraaks-Frans-Duits drama (2013) Baran, een Koerdische onafhankelijkheidsstrijder, is sheriff in Arbil, de belangrijkste stad in Iraaks-Koerdistan. Hij besluit aan het werk te gaan als politieagent in een dorp op de grens van Iran, Turkij├ź en Irak. Het gebied kent geen wetten en ligt in het hart van de illegale drugs- en alcoholsmokkelroutes. Hij weigert zich neer te leggen bij de wetten van Aga Azzi, de baas van de lokale maffia.
00:25
Canvaslus

Doorlopende herhaling "Het weer."