Tv gids - Canvas Morgen

Eergisteren
2018-05-23
Gisteren
2018-05-24
Vandaag
2018-05-25
Morgen
2018-05-26
Overmorgen
2018-05-27
Maandag
2018-05-28
Dinsdag
2018-05-29
09:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen "Winterbeelden."
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
19:05
The Wild West

Britse natuurdocumentairereeks (2016) over het Amerikaanse Wilde Westen "The High Country." The High Country is het gebied van de Verenigde Staten waar de grizzlybeer thuis is en gigantische bomen groeien. Hier heerst goudkoorts en de paardenfokkers zijn er stoer. Dit is een gebied met extreme seizoenen: de winters zijn er ijzig en de zomers bloedheet. Overleven is hier een hele klus. Ieder levend wezen moet hier gebruiken wat nodig is om aan dit gebied te weerstaan.
20:00
Het journaal

Kort nieuwsoverzicht
20:10
Vranckx

Reportagemagazine van en met Rudi Vranckx "Het nieuwe gezicht van de FARC." Reportage (2017) van 'Nomaden' Berber Verpoest, Johannes De Bruycker en Kasper Goethals over het leven van de FARC-rebellen na het moeizame vredesakkoord met de Colombiaanse regering. Meer dan 7.000 rebellen moeten een plaats zien te vinden in de maatschappij die ze decennialang hebben bestreden. Een blik op het nieuwe gezicht van de FARC.
20:40
The Lawyer

Zweeds-Deense misdaadserie (2018) Frank wil Bogdan gebruiken om Waldman te pakken te krijgen, maar hij botst daarbij op een oude liefde en op een heel gevaarlijk kantje van Bogdan. Sara houdt zich thuis verborgen. Ze is bang dat Waldman haar zal komen zoeken nu hij haar identiteit achterhaald heeft. Waldman is bezig met een grote drugsdeal en daarbij worden geen slachtoffers gespaard. Sara komt meer te weten over Bogdans verleden tijdens de Balkanoorlog. Ze is er dan ook van overtuigd dat hij de bom heeft gemaakt waarmee de moord op haar ouders gepleegd werd.
21:25
The Lawyer

Zweeds-Deense misdaadserie (2018) Frank krijgt een telefoontje van Brian. Die heeft de gsm van Bogdan gestolen en wil Frank ontmoeten in een hotel. Daar geeft hij de informatie prijs over de drugsdeal van Waldman. Daarna haast Frank zich naar de rechtszaal, waar hij Martin Kodres moet verdedigen, de man die geld witwast voor Waldman. Sara maakt een slechte beurt om het moederschap over haar zoon Liam weer te bemachtigen. Patricia vertrouwt Frank niet meer en volgt hem tot bij Sara thuis. Bogdan zit Patricia en Brian op de hielen, want hij is zijn gestolen gsm weer op het spoor.
22:10
Ce qui demeure

Belgische kortfilm (2017) Pierrot viert vandaag zijn 7e verjaardag. En verliest zijn eerste tand. Dat wordt gevierd met zijn vader, broer en zus. Zijn moeder, die op de eerste verdieping in bed ligt, ontbreekt echter...
22:30
Only Lovers Left Alive

Duits-Brits-Frans-Griekse romantisch horrordrama (2013) Adam, een zwaarmoedige vampier, leidt een teruggetrokken bestaan als undergroundmuzikant in Detroit. Pas nadat hij na lange tijd herenigd wordt met zijn eeuwenoude geliefde Eve, leeft hij weer wat op. Hun liefde wordt echter op de proef gesteld wanneer Eves wilde en rebelse zusje Ava haar intrede doet.
00:30
Canvaslus

Doorlopende herhaling