Tv gids - Canvas Morgen

Eergisteren
2018-03-20
Gisteren
2018-03-21
Vandaag
2018-03-22
Morgen
2018-03-23
Overmorgen
2018-03-24
Zondag
2018-03-25
Maandag
2018-03-26
09:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
19:05
Check-point

Reportagemagazine "Dollar Heroes." Duitse documentaire (2018) van Carl Gierstorfer en Sebastian Weis over moderne slavernij in onze achtertuin, die wordt georganiseerd door het Noord-Koreaanse regime. Over wie de grootste knop heeft mag dan discussie zijn, Noord-Korea heeft ontegensprekelijk het grootste systeem van gedwongen tewerkstelling ter wereld. Ondanks de economische sancties die Kim Jong-un zijn opgelegd, weet hij meer dan 150.000 landgenoten tewerk te stellen bij buitenlandse bedrijven in China, Rusland tot zelfs in Europa. Spotgoedkope werkkrachten die zorgen voor een constante inkomstenstroom voor het regime. Slaven die een beter leven wordt voorgespiegeld en met represailles voor de families thuis in het gelid worden gehouden.
20:00
Terzake

Nieuws- en duidingsmagazine, gepresenteerd door Annelies Beck of Kathleen Cools
20:30
De afspraak op vrijdag

Politieke talkshow met Ivan De Vadder Ivan De Vadder nodigt wekelijks één politicus en twee andere gasten uit. Samen overlopen zij de politieke actualiteit van de afgelopen week.
21:15
Cinema Canvas: Truman

Spaans-Argentijnse tragikomedie (2015) Julián is een Argentijnse acteur van middelbare leeftijd die in Madrid woont. Hij is terminaal ziek en heeft daar enigszins vrede mee genomen. Op een dag staat plots zijn jeugdvriend Tomás voor de deur, die hij al jaren niet meer gezien heeft. Tomás is speciaal uit Canada gekomen om een poos bij zijn zieke vriend te zijn. Samen beleven ze vier onvergetelijke dagen waarin ze onder meer op bezoek gaan bij Juliáns studerende zoon in Amsterdam. Ondertussen proberen ze een oplossing te vinden voor de grootste zorg waar Julián mee worstelt: een nieuwe thuis vinden voor Truman, zijn hond.
23:00
Jordskott

Zweedse thrillerserie (2017) Eva's onderzoek raakt met steeds meer mysteries omhuld en de dokters weten niet waarom de man onder het ijs op die manier gestorven is. Göran Wass komt de politie van Stockholm versterken, met als missie alle sporen van het bovennatuurlijke uit te wissen. Eva's werk rijt oude wonden open wanneer ze een vermist meisje moet identificeren. In Silverhöjd is Esmeralda het schuilen beu en in het bos botst ze op iemand die haar hulp nodig heeft.
00:00
Canvaslus

Doorlopende herhaling