Tv gids - Canvas Morgen

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
09:00
Winterbeelden

Selectie van panoramische filmbeelden
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
18:10
Extra Time

Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos Met een terugblik op de 22ste speeldag in de Jupiler Pro League.
19:10
Wereldrecord

Reportagereeks met Maarten Vangramberen "Marathon (Dennis Kimetto)." 28 september 2014. In de straten van Berlijn finisht de Keniaan Dennis Kimetto als eerste onder de mythische grens van 2 uur en 3 minuten op de marathon. Zijn toptijd: 2 uur, 2 minuten en 57 seconden. Maarten gaat op zoek naar het aangeboren looptalent van Kimetto en andere succesvolle Keniaanse langeafstandslopers en vindt een antwoord in het labo van professor Benedicte Vanwanseele. Op een training van marathonloper Koen Naert kan Maarten maar net volgen op de fiets en op de loopband van professor Andrew Jones in Exeter komt Maarten na veel zweetdruppels te weten wat voor uitzonderlijk uithoudingsvermogen een topmarathonloper heeft. Als Maarten zichzelf meet met de wereldrecordhouder tijdens de halve marathon van Zwolle, komt hij zichzelf heel snel en heel hard tegen.
20:00
Terzake

Nieuws- en duidingsmagazine, gepresenteerd door Annelies Beck of Kathleen Cools
20:30
De afspraak

Actuamagazine, gepresenteerd door Bart Schols Dagelijks actuaprogramma waarin Bart Schols gasten ontvangt en op zijn eigen manier naar het nieuws van de dag en de actualiteit kijkt.
21:15
Blue Planet II

Natuurdocumentairereeks "Big Blue." De open oceaan is een maritieme wildernis, ver van de kust, kilometers diep en bijna zonder voedsel. Toch leven hier een aantal van de grootste en meest spectaculaire wezens op aarde. Dankzij speciale drukbestendige camera's kunnen we volgen hoe potvissen tot op een diepte van een kilometer op inktvis jagen. Tot voor kort wist niemand hoe babyschildpadden kunnen overleven in de uitgestrekte open oceaan. Nu blijkt dat ze ronddrijvende spullen gebruiken als vlotten. Groepen dolfijnen jagen enorme scholen lantaarnvissen naar de oppervlakte om ze daar te vangen. Unieke luchtbeelden tonen voor het eerst een eeuwenoude legende in het echt: de zogenaamde 'kokende zee'.
22:05
De ideale wereld

Satirisch actualiteitenmagazine Gast: Leen Dendievel. Sidekick: Jan Jaap van der Wal.
22:55
Winteruur

Magazine met Wim Helsen Gast: Hilde Crevits.
23:05
Gomorra

Italiaanse misdaadserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Roberto Saviano "Imma contro tutti." Ciro beseft dat hij opnieuw de regels zal moeten volgen nu Imma stevig aan het hoofd van de clan staat. Ze voert veranderingen door en duldt daarbij geen tegenstand. Maar wanneer een van Ciro's mannen bij een aanslag om het leven komt, breekt een nieuwe oorlog los tussen de verschillende Napolitaanse clans. Het moment voor Imma om te bewijzen wat ze kan.
23:50
Canvaslus

Doorlopende herhaling