Tv gids - Canvas Overmorgen

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
09:00
Winterbeelden

Selectie van panoramische filmbeelden
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
19:05
Blue Planet II

Natuurdocumentairereeks "Big Blue." De open oceaan is een maritieme wildernis, ver van de kust, kilometers diep en bijna zonder voedsel. Toch leven hier een aantal van de grootste en meest spectaculaire wezens op aarde. Dankzij speciale drukbestendige camera's kunnen we volgen hoe potvissen tot op een diepte van een kilometer op inktvis jagen. Tot voor kort wist niemand hoe babyschildpadden kunnen overleven in de uitgestrekte open oceaan. Nu blijkt dat ze ronddrijvende spullen gebruiken als vlotten. Groepen dolfijnen jagen enorme scholen lantaarnvissen naar de oppervlakte om ze daar te vangen. Unieke luchtbeelden tonen voor het eerst een eeuwenoude legende in het echt: de zogenaamde 'kokende zee'.
20:00
Terzake

Nieuws- en duidingsmagazine, gepresenteerd door Annelies Beck of Kathleen Cools
20:30
De afspraak

Actuamagazine, gepresenteerd door Bart Schols Dagelijks actuaprogramma waarin Bart Schols gasten ontvangt en op zijn eigen manier naar het nieuws van de dag en de actualiteit kijkt.
21:15
Louis Theroux - Talking to Anorexia

Britse documentaire (2017) Documentairemaker Louis Theroux gaat op onderzoek naar de dodelijkste mentale aandoening. Anorexia is een vreselijke angst voor eten en in gewicht toenemen en treft 1 op de 250 Engelse vrouwen ergens in de loop van hun leven. Louis trekt naar een centrum voor eetstoornissen in Londen en ontmoet er verschillende vrouwen tijdens verschillende fases van hun ziekte. Zo komt hij te weten welke enorme kracht anorexia op deze patiƫnten uitoefent en ondervindt hij hoe de complexe relatie tussen de eetstoornis en de persoon die eronder lijdt in elkaar zit.
22:15
Secrets of the Human Body

Documentairereeks "Learn." In deze aflevering zien we hoe ons lichaam en onze geest bepaald worden door onze ervaringen tijdens de uiterst complexe transformatie van het meest hulpeloze wezen op de planeet naar het meest gesofisticeerde organisme ter wereld. Chris en Xand van Tulleken tonen hoe we onszelf nieuwe technieken aanleren, zoals fietsen of wandelen. Ze ontdekken de link tussen onze hartslag en ons spraakvermogen. En ze laten zien hoe ons brein herinneringen aanmaakt en hoe onze levenservaring ons lichaam en zelfs onze genen levenslang aanpast.
23:10
Winteruur

Magazine met Wim Helsen Gast: Malin-Sarah Gozin.
23:20
Gomorra

Italiaanse misdaadserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Roberto Saviano "La scheda bianca." Genny is teruggekeerd en heeft een totale metamorfose ondergaan. Hij heeft geen begeleiding meer nodig en samen met zijn getrouwen probeert hij de touwtjes in handen te nemen. Zijn eerste doel is een andere burgemeester te vinden voor Napels. Hij houdt Ciro meer en meer op afstand en vraagt veel van iedereen rond hem.
00:10
Canvaslus

Doorlopende herhaling