Tv gids - Canvas Overmorgen

Eergisteren
2018-03-20
Gisteren
2018-03-21
Vandaag
2018-03-22
Morgen
2018-03-23
Overmorgen
2018-03-24
Zondag
2018-03-25
Maandag
2018-03-26
09:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen
12:30
Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be, sporza.be en cobra.be Selectie van de nieuwsberichten op deredactie.be en sporza.be.
19:00
Highlands

Britse documentairereeks (2016) over de natuur in de Schotse Hooglanden "Highlanders." In de Schotse Hooglanden hebben mens en dier altijd zij aan zij geleefd, onderhevig aan dezelfde omstandigheden. Helaas gaat veel natuurlijke rijkdom ten onder aan de boskap, waardoor tal van wilde dieren tot het uiterste worden gedreven. Maar het tij is zich aan het keren. Na een jarenlange overlevingsstrijd zien we weer visarenden en rode wouwen in de Hooglanden en ook voor de zeezoogdieren worden heel wat inspanningen geleverd. Voor de wilde kat is er echter nog werk aan de winkel. Het zal dus van ons afhangen of de Hooglanden adembenemend wild kunnen blijven, voor mens én voor dier.
20:00
Het journaal

Kort nieuwsoverzicht
20:10
Vranckx

Reportagemagazine van en met Rudi Vranckx "Peking Underground." Britse reportage (2017) van Sarah Collinson uit de reeks 'Unreported World' over de manier waarop Chinese popsterren omgaan met censuur en een autoritaire overheid. In China laten opkomende artiesten zich beïnvloeden door hiphop, punk en Koreaanse pop. Maar vrijheid van meningsuiting is er ook in de muziekindustrie niet. De overheid duldt geen enkele vorm van kritiek. Journalist Marcel Theroux reist naar China en dompelt zich onder in de underground-muziekscene.
20:40
Silent Witness

Britse misdaadserie "Sniper's Nest." Wanneer drie mensen worden doodgeschoten in een tankstation, verdwijnt het persoonlijke conflict tussen inspecteur Jane De Freitas en hoofdinspecteur Robert Drake even naar de achtergrond. Nikki en Jack stellen vast dat de slachtoffers vanop afstand werden neergeschoten: er is dus een scherpschutter aan het werk in Londen. Ze combineren ballistiek, wondpathologie en de expertise van Jane om de lijst met verdachten korter te maken. Jane kropt haar woede op en gaat samen met haar team op zoek naar een moordenaar die erg willekeurig te werk lijkt te gaan.
22:25
Three Women Wait for Death

Britse kortfilm (2016) Miranda en haar dochters Hester en Rose kamperen in een kleine aftandse caravan om in de nabijheid te zijn van hun opa, die niet lang meer te leven heeft. Ze houden van hem, maar de ziekenhuisfactuur loopt hoog op. Wanneer de vrouwen ontdekken dat hij zijn spaargeld ergens heeft verborgen, maar niet meer weet waar, zouden ze hem wel kunnen vermoorden.
22:40
Beasts of the Southern Wild

Amerikaans fantasydrama (2012) Hushpuppy is een zesjarig meisje dat samen met haar alcoholistische vader Wink in een afgezonderde leefgemeenschap woont in een moerasgebied aan de kust in het zuiden van Louisiana. In dit vergeten gebied leven de inwoners in de wetenschap dat zij slechts één storm verwijderd zijn van hun ondergang. Wanneer haar heetgebakerde vader ziek wordt en de smeltende ijskappen haar woonomgeving met een overstroming bedreigen, besluit de moedige Hushpuppy haar moeder te gaan zoeken.
00:10
Canvaslus

Doorlopende herhaling