Tv gids - Eén Vrijdag

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
09:00
Winterbeelden

Selectie van panoramische filmbeelden
10:00
Radio 2 op één

Rechtstreekse uitzending vanuit de studio van Radio 2
12:00
Winterbeelden

Selectie van panoramische filmbeelden
12:20
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Kalfsoester met oesterzwammen en kroketten." Botermals kalfsvlees met een ragout van oesterzwammen en Rodenbach.
12:35
Blokken

Spel met Ben Crabbé
13:00
Het journaal

Nieuws en sport
13:25
Het weer

Het weerbericht
13:30
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
13:50
Thuis

Soap Femke en Mayra staan er alleen voor in de dispatch. Lowie heeft een schitterend idee voor de Frens. Ann zet Marianne op haar plaats. Frank wil met Sam praten. Simonne hoort schokkend nieuws. Zal Britney op bosklassen vertrekken?
14:20
Weg zijn wij

Realityreeks waarin drie BV's samen op weekend gaan in eigen land "Bruisend Brussel." Deelnemers: Marleen Merckx, Min Hee Bervoets en Jan Verheyen. Min Hee wacht haar twee medereizigers op in Matongé, een plek die ze goed kent dankzij haar vriend. Ze volgen een cursus Afrikaans koken. Voor Jan moet een vakantie luxueus zijn. Hij organiseert een art deco, art nouveau avondwandeling. Marleen houdt van actieve vakanties. Vroeger ging ze regelmatig bergklimmen, maar in Brussel zijn er geen bergen, dus neemt ze Jan en Min Hee mee naar de Basiliek van Koekelberg. Durven ze het aan om te abseilen van het imposante gebouw?
14:45
Poirot

Britse misdaadserie (2007) "After the funeral, part 1." Op de begrafenis van de rijke Richard Abernethie zorgt diens jongste zuster Cora voor opschudding door te beweren dat hij vermoord is. De dag daarna wordt Cora zelf vermoord. Tijdens haar slaap werd haar hoofd ingeslagen met een bijl. Dat zorgt uiteraard voor grote consternatie en Gilbert Entwhistle, de notaris van de familie, vraagt zijn vriend Hercule Poirot om de zaak te komen onderzoeken. Poirot reist af naar Enderby Hall, het familiedomein van de Abernethies. Notaris Entwhistle vertelt hem dat iedereen, inclusief hijzelf, had vermoed dat Richards favoriete neef George de hele erfenis zou opstrijken. Uit het testament bleek echter dat Richard George had onterfd en dat alle familieleden een gelijk stuk van het nalatenschap kregen.
15:34
Clips

Clips
16:05
How to Get Away with Murder

Amerikaanse misdaadserie (2014) "Smile, or go to jail." Met de hulp van Annalise wordt Paula Murphy uit de gevangenis vrijgelaten. Kort daarna wordt ze door de FBI echter opnieuw gearresteerd. Annalise en haar studenten proberen haar onschuld te bewijzen. De Middleton University vraagt Annalise om Griffin O'Reilly te vertegenwoordigen, de quarterback van het footballteam. Hij wordt verdacht van medeplichtigheid aan de verdwijning van Lila.
16:50
Masterchef, The Professionals

Culinaire wedstrijd waarin op zoek wordt gegaan naar een nieuwe chef-kok In de eerste ronde krijgen vijf chefs een uur de tijd om met één gerecht te tonen wat ze in hun mars hebben. De resterende vier kandidaten leggen Monica's vaardigheidstest af vooraleer Marcus hen op de rooster legt.
17:35
Buren

Australische soap Pipers studies en Tylers nachtwerk zorgen ervoor dat ze elkaar amper te zien krijgen. Om te voorkomen dat ze naast elkaar gaan leven, besluit Piper wel heel drastische maatregelen te nemen. Neds beslissing om naar de Gold Coast te vertrekken, hakt erin bij Brad. Hij wil zijn zoon niet opnieuw verliezen. Ned is ervan overtuigd dat Elly iets heeft met Mark en staat op het punt alleen te vertrekken. Komt hij de waarheid op tijd te weten?
18:00
Het journaal

Nieuws en sport
18:10
Het weer

Het weerbericht
18:15
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Pita met gyros van varkensvlees." Een heerlijke snack met reepjes varkensvlees, paprika en tzatziki.
18:30
Blokken

Spelshow met Ben Crabbé
19:00
Het journaal

Nieuws en sport
19:40
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
20:05
Het weer

Het weerbericht
20:10
Thuis

Soap Judith botst tijdens het joggen op Thilly. Steven laat zich niet zomaar opzij schuiven. Judith krijgt een belangrijk bericht. Tim komt langs bij Karin.
20:35
Unforgotten

Britse misdaadserie Sunny graaft dieper in het leven van David Walker en komt tot de conclusie dat hij een gekwelde man was met heel wat problemen. Cassie legt Marion op de rooster over haar verleden en ontdekt dat ze een nauwe band heeft met een IRA-activist. Nu het politieonderzoek hun leven beheerst, besluiten Colin en Sara hun partners de waarheid te vertellen over hun verleden.
22:10
Outlander

Brits-Amerikaanse dramaserie "Faith." Dokters proberen het leven van Claire en haar ongeboren baby te redden. Koning Lodewijk vraagt Claire om een oordeel te vellen over twee mannen die beticht worden van zwarte kunsten: een vriend en een vijand.
23:10
Het journaal

Nieuws en sport
23:26
Keno

Keno
23:27
Euromillions

Spel van de Nationale Loterij
23:30
Het weer

Het weerbericht
23:35
Flatliners

Amerikaanse thriller Vijf ambitieuze studenten geneeskunde ondernemen een gedurfd experiment, waarbij ze de grens tussen leven en dood willen verkennen. Een aantal onder hen gaat akkoord om de vitale functies bij henzelf te laten stilleggen tot de monitoren niets dan vlakke lijnen te zien geven. De andere leden van het team worden er vervolgens bijgeroepen om hen weer tot leven te wekken. Eens ze terug tot bewustzijn komen, ervaren de studenten dat ze niet meer dezelfde personen zijn.
01:20
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Pita met gyros van varkensvlees." Een heerlijke snack met reepjes varkensvlees, paprika en tzatziki.
01:35
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
01:55
Journaallus

Doorlopende herhalingen