Tv gids - Eén Eergisteren

Eergisteren
2018-04-20
Gisteren
2018-04-21
Vandaag
2018-04-22
Morgen
2018-04-23
Overmorgen
2018-04-24
Woensdag
2018-04-25
Donderdag
2018-04-26
09:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen "Winterbeelden."
10:00
Radio 2 op één

Rechtstreekse uitzending vanuit de studio van Radio 2
12:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen "Winterbeelden."
12:20
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Tarte tatin frangipane." Een topcombinatie van twee favorieten.
12:35
Blokken

Spel met Ben Crabbé
13:00
Het journaal

Nieuws en sport
13:25
Het weer

Het weerbericht
13:30
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
13:50
Thuis

Vlaamse soap Rosa en Peggy doen hun best, maar dat zorgt voor frustraties. Femke doet Julia een aanlokkelijk voorstel. De nieuwsgierigheid van Olivia groeit. Tom is ongeduldig. Jana en Toon hebben veel te bespreken.
14:15
Weg zijn wij

Realityreeks waarin drie BV's samen op weekend gaan in eigen land "Leen Dendievel, Lucas Van den Eynde en Cesar Casier." Deze week gaan Leen Dendievel, Lucas Van den Eynde en Cesar Casier samen op pad. Voor zijn culinaire activiteit kiest topmodel Cesar Casier voor asperges. Hij houdt ontzettend van het witte goud en maakt ze regelmatig klaar. Actrice Leen Dendievel verrast haar gasten met een slaapplek op een boot. Acteur Lucas Van den Eynde regelt voor zijn weekendgenoten een unieke vlucht met hem als piloot.
14:45
Home Fires

Britse dramaserie (2016) Het is oogsttijd en Steph worstelt met het vele werk. Zal ze de opgelegde quota halen, of verliest ze de boerderij? Sarah bevindt zich in een gevaarlijke situatie en Teresa moet een belangrijke beslissing nemen. Ondertussen zorgt een nieuwkomer voor spanningen tussen Sarah en Frances. Joyce en de Brindsleys krijgen dan weer welgekomen bezoek. Alison ontdekt de ware toedracht achter de parachute-ongevallen en legt de schokkende link met de fabriek.
15:34
Clips

Clips
15:45
Dieren in nesten

Reportagereeks met Chris Dusauchoit Chris Dusauchoit is in de Dierenkliniek in Gent, waar hij de kijkoperatie volgt van Djoek, een Berner Sennen hond met een zere knie. In Planckendael staan Francis en co. voor een moeilijke opdracht: ze moeten een zenuwachtige zebra verhuizen. Francis moet het hypernerveuze dier eerst verdoven. Sil van het Natuurhulpcentrum moet uitrukken voor een gewonde groene specht.
16:05
Major Crimes

Amerikaanse politieserie "Special master, part 2." Het Major Crimes-team zet alles in het werk om een seriemoordenaar te stoppen die het heeft gemunt op vrouwelijke sekswerkers. Om een einde te maken aan de reeks gruwelijke moordpartijen doet overste Sharon Raydor beroep op een consultant, Clarissa Fields. Ondertussen komt Philip Stroh steeds dichter bij zijn ultieme deal.
16:45
Jamie and Jimmy's Food Fight Club

Brits culinair magazine (2016) met tv-kok Jamie Oliver en zijn vriend Jimmy Doherty "Goldie Hawn." In deze aflevering is Goldie Hawn hoopvol dat Jamie en Jimmy haar zullen leren hoe ze haar lievelingsgerecht helemaal perfect maakt: Fettuccine Alfredo. Jamie heeft het lastig met een zwaar gerecht: een Italiaans gebraad op een bedje van kaas en polenta.
17:35
Buren

Australische soap Sonya doet alle moeite van de wereld om haar gevoelens voor zich te houden, maar Steph moedigt haar aan om alles op tafel te gooien. Toadies bezoeker wordt stilaan nerveus. Zal hij de reactie krijgen waarop hij gehoopt had? Amy ziet Leo flirten met een mysterieuze vrouw. Hoe zal Leo reageren wanneer Amy hem hiermee confronteert?
18:00
Het journaal

Nieuws en sport
18:10
Het weer

Het weerbericht
18:15
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Vidé van konijn met kervelpuree." Een mooie variatie op een absolute klassieker.
18:30
Blokken

Spel met Ben Crabbé
19:00
Het journaal

Nieuws en sport
19:40
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
20:05
Het weer

Het weerbericht
20:10
Thuis

Soap Tom weet niet goed wat hij moet doen, maar hij weigert zijn twijfels te laten merken aan Karin. Sam voelt zich niet goed. Dieter verrast Nancy. Charité krijgt een verontrustend telefoontje. Rosa bezoekt Luc met goed nieuws. Adil en Paulien zijn nerveus.
20:40
Endeavour

Britse misdaadserie (2018) "Colours." Een fotoshoot in een kazerne kent een griezelige afloop wanneer een van de modellen dood wordt aangetroffen. Het onderzoek wordt bemoeilijkt wanneer Sam Thursday bij de zaak betrokken blijkt, waardoor Endeavour en Strange er voor het eerst alleen voor staan. Maar wanneer er nog een lichaam gevonden wordt, moet Endeavour graven in familiegeheimen, politieke connecties en vreemde liefdesaffaires. Ondertussen loopt een betoging bij een kapsalon uit de hand.
22:10
Poldark

Britse dramaserie Ross schenkt een deel van het land aan de boeren, zodat die zelfvoorzienend kunnen zijn. George zoekt wanhopig naar een connectie met de adel. Hij plant het huwelijk van Morwenna met Osborne, maar daar lijkt Morwenna niet mee gediend. George arresteert Drake voor de diefstal van de waardevolle bijbel van Geoffrey Charles, een diefstal die bestraft wordt met de strop. Maar George doet Morwenna een aanbod waardoor het leven van Drake gespaard zal worden.
23:10
Het journaal

Nieuws en sport
23:26
Keno

Keno
23:27
Euromillions

Spel van de Nationale Loterij
23:30
Het weer

Het weerbericht
23:35
Secrets - weekaflevering

Dramaserie (2018) "Emma." De laatstejaars van het SMI proberen hun leven weer op te pikken, nadat ze gerouwd hebben om hun klasgenoot Maarten, die stierf na een tragisch ongeluk op skireis. Hoewel er veel veranderd is door de dood van Maarten probeert Emma er het beste van te maken en de brokken in de klas te lijmen. Het leven gaat verder, tot op een dag alle studenten een vriendschapsverzoek van een zekere Jim Secret krijgen.
00:00
The Client

Amerikaanse psychologische thriller (1994) van Joel Schumacher Mark Sway is nauwelijks elf jaar, wanneer hij samen met zijn jongere broertje Ricky getuige is van de zelfmoord van een wanhopige maffia-advocaat. Net voor het fatale schot vertrouwt de advocaat hem de geheime bergplaats van de vermiste en door de maffia vermoorde senator Boyd Boyette toe. Ricky geraakt door de traumatische ervaring in coma en op Mark wordt een klopjacht geopend. Ten einde raad zoekt hij hulp bij advocate Reggie Love, een gescheiden vrouw met een drankverleden.
01:55
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Vidé van konijn met kervelpuree." Een mooie variatie op een absolute klassieker.
02:10
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
02:30
Journaallus

Doorlopende herhalingen "Het journaal laat."