Tv gids - Eén Gisteren

Eergisteren
2018-04-20
Gisteren
2018-04-21
Vandaag
2018-04-22
Morgen
2018-04-23
Overmorgen
2018-04-24
Woensdag
2018-04-25
Donderdag
2018-04-26
09:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen "Winterbeelden."
12:05
De week van BRUZZ

Magazine Weekoverzicht van BRUZZ, het programma van de Vlaams-Brusselse Media, met actuareportages van de afgelopen week.
12:35
De markt

Magazine over de economische actualiteit van de voorbije week
13:00
Het journaal

Nieuws en sport
13:25
Het weer

Het weerbericht
13:30
Villa Politica

Politiek duidingsmagazine Met een verslag van het vragenuurtje in het Federaal Parlement.
14:00
Sporza: Fed Cup tennis

Liveverslag van de Fed Cup tennis Verslag van de Play-Offs voor het behoud in de Wereldgroep: Italië - België. Dag 1: twee enkelwedstrijden. Commentaar: Gert Gommé.
17:55
Kijk uit

Verkeersmagazine "Ik beloof om niet te snel te rijden." Hoe sneller je rijdt, hoe minder tijd je hebt om informatie te verwerken en om gepast te reageren. Bovendien wordt ook je stopafstand langer en stijgt het risico op een verkeersongeval en ernstig letsel aanzienlijk. Toch zijn er nog steeds te veel chauffeurs die blijven rijden met een veel te zware voet. Ze volharden dus in de boosheid en nemen zo onverantwoorde risico's. En dat terwijl de snelheidslimieten respecteren eigenlijk kinderspel is en niets dan voordelen heeft. Daarom lanceren het Vlaams Gewest en de VSV een nieuwe snelheidscampagne.
18:00
Het journaal

Nieuws en sport
18:10
Big Cats

Britse natuurdocumentaire (2018) over de wereld van de grote katachtigen Katten hebben de planeet veroverd: van de oudste woestijn ter wereld, waar de jongste leeuwentroep van Afrika probeert te overleven, tot de moerasgebieden van Azië, waar viskatten hun welpjes naar een prooi leren te duiken. In de jungle van Centraal-Amerika volgen we een acrobatische margay, een zwangere jaguar en een slechtziende rode lynx. In Zuid-Afrika gaan we op pad met de dodelijke zwartvoetkat en de mysterieuze servaal. En in Mongolië krijgen we de zeldzame pallaskat te zien.
19:00
Het journaal

Nieuws en sport
19:30
Het weer

Het weerbericht
19:35
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
20:05
Joker+ en Lotto

Lottotrekking
20:10
Animal Airport

Britse realityreeks over het reilen en zeilen in het Animal Reception Centre in Heathrow Het personeel van het ARC doet nogal geheimzinnig wanneer een grote lading dieren van een ongekende locatie arriveert. Grace loopt verloren in de gangen van de luchthaven terwijl ze een emotionele assistentiehond bij zich heeft. Er staat Tristan en Michelle een verrassing te wachten: uit een lading tarantula's zijn een paar spinnen ontsnapt.
20:40
F.C. De echte Kampioenen

Komische serie (2007) "What's New Pussycat." Vandaag de keuze Nina Derwael. Tijdens zijn romantisch uurtje laat Marc de studio van Radio Hallo in vlammen opgaan. Boma, die in alle stilte een nieuwe radiostudio heeft laten bouwen, is woedend en stuurt Marc de laan uit. Boma engageert twee mooie babes die van zijn vernieuwde radio Hallo een succes moeten maken. Ondertussen gaat Marc op zoek naar nieuw radiowerk. Maurice heeft het moeilijk nu maman er niet meer is. Pascale van haar kant ziet het leven nu heel wat rooskleuriger tegemoet. Wanneer Pascale en Maurice door 'ons Madeleine' geïnviteerd worden om naar de paardenrennen in Oostende te gaan, reageert Maurice weinig enthousiast. Bovendien wil Carmen ook naar de paardenkoers!
21:20
What's Eating Gilbert Grape

Amerikaans drama Gilbert leidt geen gemakkelijk leventje: zijn moeder is zwaarlijvig, zijn jongere broer Arnie sukkelt met een zwakke gezondheid, zijn oudere zus Amy lacht enkel als er iets fout gaat, en zijn jongere zus Ellen denkt alleen maar aan zonnen. Gilberts beste vrienden zijn Tucker, die droomt van een carrière bij een nieuwe fastfoodzaak, en Bobby, de zoon van een begrafenisondernemer die met de lijkwagen van zijn vader rijdt. Gilbert zelf werkt in de lokale kruidenierswinkel, waar hij een geheime verhouding heeft met de uitbaatster. Het leven van Gilbert neemt een nieuwe wending wanneer op een dag het mooie meisje Becky in het stadje neerstrijkt.
23:15
Het journaal

Nieuws en sport
23:31
Winst joker+ / lotto

Winstverdeling van de joker- en lottotrekking
23:33
Keno

Keno
23:34
Euromillions winstverdeling

Winstverdeling
23:35
Het weer

Het weerbericht
23:40
Section de Recherches

Franse misdaadserie (2015) "Innocence sacrifiée." Carnaval is in volle gang wanneer de festiviteiten plots worden verstoord door een gillende vrouw die roept dat haar dochter wordt ontvoerd.
00:30
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
01:00
Het journaal

Nieuws en sport
01:15
Het weer

Het weerbericht
01:20
Villa Politica

Politiek duidingsmagazine Met een verslag van het vragenuurtje in het Federaal Parlement.
01:50
Journaallus

Doorlopende herhalingen "Het journaal laat."