Tv gids - Eén Morgen

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
09:00
Winterbeelden

Selectie van panoramische filmbeelden
10:00
Radio 2 op één

Rechtstreekse uitzending vanuit de studio van Radio 2
12:00
Winterbeelden

Selectie van panoramische filmbeelden
12:20
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Toast met avocado, komkommer, courgette en sardines." Een snelle lunch met kruidenkaas, groenten en sardientjes uit blik.
12:35
Blokken

Spel met Ben Crabbé
13:00
Het journaal

Nieuws en sport
13:25
Het weer

Het weerbericht
13:30
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
13:50
Thuis

Soap Lena heeft slecht nieuws gekregen. Julia verneemt dat er een oude bekende terug is. Sam zoekt steun bij Judith. Marianne en William keren terug uit Italië. Renzo blijft kwaad op Femke. Frank bijt zich vast in zijn zaak
14:15
Buurman, wat doet u nu?

Humaninterestmagazine waarin Cath Luyten bekende Nederlanders opzoekt "Hans Klok." Hans Klok is een illusionist met wereldfaam die wervelende shows maakt van Las Vegas tot Berlijn. Cath Luyten kan de snelste illusionist ter wereld nog net snappen in volle voorbereiding van zijn nieuwe spektakelshow 'House of Horror'. Op gevaar van verlies van ledematen stapt ze binnen in zijn universum van lugubere trucs en goed bewaarde geheimen, om achter een gordijn van magie een ontwapenende en openhartige man te leren kennen.
14:45
Poirot

Britse misdaadserie (2007) "The Mystery of the Blue Train, part 2." In Nice zet Poirot zijn onderzoek naar de moord op de rijke Ruth Kettering voort. Is haar echtgenoot de dader? Of haar minnaar? Of iemand anders in het gezelschap dat zich op de Blue Train van Londen naar de Côte d'Azur bevond? Was passie het motief of hebzucht? De zaak wordt nog complexer wanneer iemand Katherine Grey probeert te vermoorden. Gelukkig wordt de dader net op tijd betrapt, maar hij kan wel ontsnappen. Is Ruth misschien het slachtoffer geworden van een persoonsverwisseling en was Katherine van in het begin het eigenlijke doelwit? Tenslotte hadden beide vrouwen op de trein van coupé gewisseld. Poirots 'little grey cells' worden zwaar op de proef gesteld.
15:29
Clips

Clips
16:05
Secrets and Lies

Amerikaanse misdaadserie "The Truth." Patrick worstelt met zijn nieuwe realiteit, terwijl inspecteur Cornell de moordenaar van Kate op de hielen zit en uiteindelijk ook ontmaskert. Ondertussen blijft Danny wanhopig zoeken naar zijn dochter, in de hoop eindelijk een echte vader voor haar te kunnen zijn. Maar ten slotte is het inspecteur Cornell die een verschrikkelijke opdoffer te verwerken krijgt.
16:45
Trust me, I'm a Doctor

Medisch magazine waarin dokters gezondheidsadvies geven "Resolutions." Dokter Gabriel Weston doet onderzoek naar kruiden die ons kunnen helpen om minder alcohol te consumeren. Dokter Chris van Tulleken leert ons enkele ongewone tips voor een goeie nachtrust aan. Michael Mosley onderzoekt hoe we gemotiveerd kunnen blijven. Dokter Ahsan op haar beurt test enkele nieuwe methoden om gewicht te verliezen en gezonder te leven.
17:35
Buren

Australische soap Na wat er gebeurd is met Victoria beseft Steph dat ze een einde moet maken aan haar relatie met Mark. Maar de vraag is of haar geheim dan wel veilig blijft. Toadie voelt zich verbonden met Dee en wil absoluut haar studies helpen betalen. De opleiding die Dee wil volgen is echter peperduur en bovendien staat Sonya niet te springen om haar te helpen.
18:00
Het journaal

Nieuws en sport
18:10
Het weer

Het weerbericht
18:15
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Verloren brood met kriekjes en plattekaas." Een dikke plak gebakken brood met warme krieken en zoete plattekaas.
18:30
Blokken

Spelshow met Ben Crabbé
19:00
Het journaal

Nieuws en sport
19:40
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
20:05
Het weer

Het weerbericht
20:10
Thuis

Soap Steven is op zoek naar Kobe. Mayra zit met de handen in het haar en ook Waldek heeft het niet gemakkelijk. Sam vraagt aan Tim om iets te verzwijgen. Marianne kan het niet laten om Tom goede raad te geven.
20:40
Chez Annemie

Reportagereeks (2017) met Annemie Struyf "Els en Eddy: het kippenkraam." Na de reportage over hun kippenkraam kregen Els en Eddy op de sociale media heel wat bagger over zich heen. Iedereen stond klaar met commentaar op hun leven van vroeg opstaan, extreem lange werkdagen met weinig rust of vrije tijd. Intussen heeft het noodlot ook op de deur geklopt, want Els bleef niet gespaard van ziekte en een ongeval. Nu zijn Els en Eddy te gast bij Annemie in Frankrijk. Niet evident, want ze hebben geen zin in nieuwe heisa.
21:25
Loslopend wild & gevogelte 2

Sketchreeks In deze aflevering o.m. de sketches 'De Ravotters' en 'Efkes BBQ-en', en een gastoptreden van Paul D'Hoore.
21:55
Van Gils & gasten

Talkshow met Lieven Van Gils
22:40
Het journaal

Nieuws en sport
22:55
How to Get Away with Murder

Amerikaanse misdaadserie (2014) "Pilot." Annalise Keating is een doorgewinterde professor strafrecht aan de Middleton University. Ze daagt haar studenten uit om de moeilijkste zaken op te lossen en op het einde van de cursus selecteert ze zorgvuldig de studenten die in haar advocatenkantoor mogen komen werken. Het gaat Annalise voor de wind, al zijn de problemen van haar cliënten niet het enige waarmee ze elke dag worstelt.
23:37
Keno

Keno
23:38
Euromillions

Spel van de Nationale Loterij
23:40
Het weer

Het weerbericht
23:45
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Verloren brood met kriekjes en plattekaas." Een dikke plak gebakken brood met warme krieken en zoete plattekaas.
00:00
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
00:20
Journaallus

Doorlopende herhalingen