Tv gids - Eén Morgen

Eergisteren
2018-04-20
Gisteren
2018-04-21
Vandaag
2018-04-22
Morgen
2018-04-23
Overmorgen
2018-04-24
Woensdag
2018-04-25
Donderdag
2018-04-26
09:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen "Winterbeelden ."
10:00
Radio 2 op één

Rechtstreekse uitzending vanuit de studio van Radio 2
12:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen "Winterbeelden ."
12:20
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Vidé van konijn met kervelpuree." Een mooie variatie op een absolute klassieker.
12:35
Blokken

Spel met Ben Crabbé
13:00
Het journaal

Nieuws en sport
13:25
Het weer

Het weerbericht
13:30
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
13:50
Thuis

Vlaamse soap Tom zoekt Marianne op en vindt het vreselijk haar zo te zien lijden. Leo organiseert een kaartavond en alle mannen genieten ervan. Olivia en Jana proberen hun vriendschap terug te herstellen. Jenny vertrouwt William niet.
14:20
The Secret Life of the Zoo

Britse realityreeks Bij de chimpansees is het oudste mannetje Boris zijn leiderschap kwijt aan Dylan. En Dylan laat geen kans onbenut om z'n positie in de verf te zetten. Boris krijgt geregeld klappen en de bewakers zien er angstvallig op toe om erger te voorkomen. In de natuur gebeurt het vaak dat een chimpansee-mannetje wordt gedood door een rivaal. Ook bij de schilpadden zit er een haar in de boter. Isabella eet het beste voedsel op en als ze kan steelt ze ook nog het eten van haar zussen Zuzu en Charlie. Het is zelfs zo erg dat de verzorgers Charlie apart moeten zetten om ervoor te zorgen dat ze voldoende reserve behoudt. Bij de wevervogels is de strijd om te kunnen paren met het vrouwtje Flo bij de mannetjes losgebarsten.
14:50
Home Fires

Britse dramaserie (2016) Het dorp is in feeststemming en iedereen bereidt zich voor op het huwelijk van Nick en Teresa. Marek staat op het punt te vertrekken. Pat moet dus een belangrijke beslissing nemen, maar Bob dreigt haar plannen opnieuw in het water te gooien. Frances probeert haar reputatie te redden na de sluiting van de fabriek en Alison worstelt nog steeds met haar geweten. Ondertussen zet een toevallige ontmoeting met Noah Joyce ertoe aan haar eigen onderzoek op te starten. Terwijl de geallieerden de overwinning vieren, staat er de bewoners van Great Paxford nog één verrassing te wachten.
15:34
Clips

Clips
15:55
Rise of Animals

Britse natuurdocumentaire (2013) met David Attenborough "Dawn of the mammals." David Attenborough zet zijn reis verder in China. In deze aflevering legt hij de focus op de zoogdieren, die ooit begonnen zijn als kleine, nachtelijke ronddwalende boswezens, maar na het uitsterven van de dinosauriërs op extreme wijze gediversifieerd zijn geraakt en de planeet stilaan zijn gaan domineren. Recente ontdekkingen rond fossielen en indrukwekkende computeranimaties stellen David in staat om uit te zoeken hoe de zoogdieren zich doorheen de geschiedenis hebben ontwikkeld en hoe ze uiteindelijk hebben geleid tot de opkomst van de mens.
16:45
Jamie and Jimmy's Food Fight Club

Brits culinair magazine (2016) met tv-kok Jamie Oliver en zijn vriend Jimmy Doherty "David Tennant." Deze week komt David Tennant, ster uit 'Doctor Who' en 'Broadchurch' bij Jamie en Jimmy in de leer om zijn favoriete Kroatische gerecht klaar te maken: risotto met inktvis.
17:35
Buren

Australische soap Aaron en David vieren samen Anzac Day en gaan helemaal op in wat deze speciale dag voor hen betekent. Amy heeft spijt van haar beslissing en zoekt bevestiging bij Aaron, maar hij reageert niet zoals ze had gehoopt. Paige organiseert samen met Mark een barbecue ter gelegenheid van Anzac Day, maar waar is Jack?
18:00
Het journaal

Nieuws en sport
18:10
Het weer

Het weerbericht
18:15
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Forel à la meunière, gebakken aardappel met spekjes en kropsla." Eerlijke dagelijkse kost met krokant gebakken vis en botersaus.
18:30
Blokken

Spel met Ben Crabbé
19:00
Het journaal

Nieuws en sport
19:40
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
20:05
Het weer

Het weerbericht
20:10
Thuis

Soap Paulien is helemaal van de kaart. Sam heeft schrik dat ze alles verknoeid heeft. Stan stuurt een berichtje naar Judith. Hij wil graag afspreken. Nancy verkeert in lichte shock. Kaat kan de rust in de Withoeve voor een groot stuk herstellen.
20:35
Politie 24/7

Realityreeks over het werk van Lokale Politie Antwerpen Het politiekorps houdt een grootschalige terreuroefening met meer dan 120 figuranten en evenveel politiemedewerkers. In het wijkkantoor komen twee studenten een diefstal melden. Gelukkig hebben ze camerabeelden van de dader. In de telecommandokamer komt een oproep binnen van een inbraak. Bij een nummerplaatcontrole wordt een bestuurder aangetroffen met een zwaar verleden. Een moeder komt voor de tweede dag op rij aangifte doen. Haar ex-man haalt de kinderen zonder toestemming af van school.
21:20
Dance Around the World

Cultureel reisprogramma "Colombia." Jan Kooijman en Ish Ait Hamou gaan naar Colombia. Niet om een Colombiaanse dans te leren, maar een van oorsprong Afrikaanse slavendans: de Mapalé. Om deze dans echt te begrijpen moeten Jan en Ish de herkomst kennen en het gevoel van de dans begrijpen. Hiervoor treden ze letterlijk in de voetsporen van de voormalige slaven naar het eerste bevrijde slavendorp.
22:10
Van Gils & gasten

Praatprogramma. "Van Gils & het Songfestival."
22:55
Het journaal

Nieuws en sport
23:10
Het weer

Het weerbericht
23:15
Secrets

Dramaserie (2018) "Adina (1)." De directrice van de school roept beurtelings de studenten bij zich die mee waren op skireis. Adina is als eerste aan de beurt en komt extra informatie te weten over Maartens dood. Kato is nerveus voor het gesprek bij Hilde.
23:20
The Art of More

Amerikaanse dramaserie "Heavy lies the head." Veilinghuis Parke-Mason verkoopt de Davenport-collectie, en dat betekent de start van de carrière van account executive Graham Connor. De collectie van vastgoedgigant Sam Brukner zorgt voor felle vonken tussen Parke-Mason en het rivaliserende veilinghuis DeGraaf. Hassan, een smokkelaar ten tijde van Grahams dagen in Irak, zorgt voor problemen.
00:04
Keno

Keno
00:05
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Forel à la meunière, gebakken aardappel met spekjes en kropsla." Eerlijke dagelijkse kost met krokant gebakken vis en botersaus.
00:20
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
00:40
Journaallus

Doorlopende herhalingen "Het journaal laat."