Tv gids - Eén Overmorgen

Eergisteren
2018-04-20
Gisteren
2018-04-21
Vandaag
2018-04-22
Morgen
2018-04-23
Overmorgen
2018-04-24
Woensdag
2018-04-25
Donderdag
2018-04-26
09:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen "Winterbeelden ."
10:00
Radio 2 op één

Rechtstreekse uitzending vanuit de studio van Radio 2
12:00
Lentebeelden

Sfeerbeelden vanuit diverse Europese vakantiebestemmingen "Winterbeelden ."
12:20
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Forel à la meunière, gebakken aardappel met spekjes en kropsla." Eerlijke dagelijkse kost met krokant gebakken vis en botersaus.
12:35
Blokken

Spel met Ben Crabbé
13:00
Het journaal

Nieuws en sport
13:25
Het weer

Het weerbericht
13:30
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
13:50
Thuis

Vlaamse soap Toon neemt Jana in vertrouwen en zij geeft hem op haar beurt wat goede raad. Olivia leeft op hoop. Ann en Mayra vernemen belangrijk nieuws. Renzo legt een idee op tafel waarvan Rosa en Peggy onder de indruk zijn.
14:20
Topservice

Realityreeks die enkele Belgische topprofessionals volgt in hun job Eventmanager Bruno Pani reist naar Barcelona. Samen met zijn team verzorgt hij de opening van een exclusieve flagshipstore. Bruno bepaalt alles, van de hapjes die geserveerd worden, over de exclusieve decoratie tot de modellen op de catwalk. Annemieke en Geneviève leiden een high-end-datingkantoor. Discretie is van groot belang, maar de service van deze dames gaat veel verder dan dat. Liefde zien zij als basisbehoefte, maar soms heeft cupido een duwtje in de rug nodig. Meneer Vermeulen heeft een verrassing in petto voor zijn studenten.
14:50
Poldark

Britse dramaserie In het Cornwall van de 18de eeuw staat Ross Poldark voor een keuze: bij het leger gaan of terechtstaan voor smokkelpraktijken. Hij gaat vechten in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog en wanneer hij drie jaar later terugkeert, is alles veranderd. Zijn vader is dood, zijn huis is verwoest en zijn jeugdliefde is verloofd met een andere man. Bovendien jaagt hij enkele dorpelingen tegen zich in het harnas wanneer hij een vrouw uit hun klauwen redt.
15:49
Clips

Clips
16:05
The Art of More

Amerikaanse dramaserie "Heavy lies the head." Veilinghuis Parke-Mason verkoopt de Davenport-collectie, en dat betekent de start van de carrière van account executive Graham Connor. De collectie van vastgoedgigant Sam Brukner zorgt voor felle vonken tussen Parke-Mason en het rivaliserende veilinghuis DeGraaf. Hassan, een smokkelaar ten tijde van Grahams dagen in Irak, zorgt voor problemen.
16:50
Jamie and Jimmy's Food Fight Club

Brits culinair magazine (2016) met tv-kok Jamie Oliver en zijn vriend Jimmy Doherty "Jack Whitehall." In deze aflevering komt de schrijver en gelauwerde comedian Jack Whitehall op bezoek in het café. Hij wil graag de calzone met chocolade klaarmaken die hij ooit heeft gegeten toen hij als kind op vakantie was in Napels.
17:35
Buren

Australische soap Het plan van Terese om Lassiters nieuw leven in te blazen dreigt in het water te vallen door een slechte recensie. Sheila komt met een oplossing op de proppen, maar kan ze Terese wel overtuigen? David worstelt met de houding van Aaron en vraagt zich af of hij iets over het hoofd ziet. Susan vangt een glimp op van de ware aard van Finn en maakt zich onmiddellijk zorgen: hoe ver wil deze man gaan om zijn zin te krijgen?
18:00
Het journaal

Nieuws en sport
18:10
Het weer

Het weerbericht
18:15
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Maïssoep met kip en chorizo." Fluwelen soep met geplukte kip, maïs en chorizo.
18:30
Blokken

Spel met Ben Crabbé
19:00
Het journaal

Nieuws en sport
19:40
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
20:05
Het weer

Het weerbericht
20:10
Thuis

Soap Renzo heeft goed nieuws. Waldek en Adil nemen elkaar in vertrouwen en vertellen mekaar hun eigen beslommeringen en zorgen. Paulien krijgt een telefoontje. De zenuwen steken de kop op bij Judith voor haar afspraak met Stan. Lowie wil een feestje organiseren bij Boowie.
20:35
De Columbus

Reportage. "Marleen Merckx." Vandaag pikt Wim actrice Marleen Merckx op voor een weekje met de Columbus. Marleen is heel avontuurlijk en houdt van grote, lange wandelingen in de bergen. Wanneer ze die nergens onderweg bespeuren, geniet ze van de verwondering en laat ze met plezier alles los.
21:30
Tom & Harry

Dramaserie (2015) Jelle komt onder druk te staan: moet ze de waarheid opbiechten? Harry maakt intussen een opvallende beurt op de werkvloer van De Elsakker. Zijn ongewone aanpak zorgt voor gelach en vraagtekens. Wanneer de motor in de romantiek tussen Tom en Babette sputtert, schiet Harry zijn werkgever met raad en daad te hulp. Jelle, Jef en Tom trekken op hun jaarlijks weekend naar de Ardennen om Toms overleden vader Guy te herdenken. Tom hoort de waarheid over zijn vader: hij was allerminst de sterke figuur die hem altijd was voorgehouden. Dat Jelle altijd een ongenuanceerd en onjuist positief beeld van zijn vader ophing, is een klap in het vertrouwen. Uiteindelijk biecht Jelle alles op aan Tom.
22:20
Van Gils & gasten

Praatprogramma. "Van Gils & het Songfestival."
23:05
Het journaal

Nieuws en sport
23:20
Het weer

Het weerbericht
23:25
Secrets

Dramaserie (2018) "Adina (2)." Adina stelt zich vragen bij de drugs die Maarten in zijn lichaam had en gaat op onderzoek uit. Davy plaagt Lauren, maar daar is zij niet mee gediend. Davy kan maar beter oppassen.
23:30
The Art of More

Amerikaanse dramaserie "Whodunnit?." Een veiling van rockmemorabilia dreigt in gevaar te komen wanneer een kunstvoorwerp van Pete Townshend wordt gestolen. In New York duiken er nog twee smokkelaars op uit Grahams verleden. Ze proberen hem opnieuw aan het smokkelen te krijgen. Roxanna Whitman, Grahams rivale, weet een onschatbare kunstcollectie op de kop te tikken, maar dan ontdekt ze dat niet alles is wat het lijkt.
00:11
Keno

Keno
00:12
Euromillions

Spel van de Nationale Loterij
00:15
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Maïssoep met kip en chorizo." Fluwelen soep met geplukte kip, maïs en chorizo.
00:30
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
00:50
Journaallus

Doorlopende herhalingen "Het journaal laat."