Tv gids - Eén Vandaag

Eergisteren
2018-04-20
Gisteren
2018-04-21
Vandaag
2018-04-22
Morgen
2018-04-23
Overmorgen
2018-04-24
Woensdag
2018-04-25
Donderdag
2018-04-26
20:00
The Secret Life of the Zoo

Britse realityreeks Bij de chimpansees is het oudste mannetje Boris zijn leiderschap kwijt aan Dylan. En Dylan laat geen kans onbenut om z'n positie in de verf te zetten. Boris krijgt geregeld klappen en de bewakers zien er angstvallig op toe om erger te voorkomen. In de natuur gebeurt het vaak dat een chimpansee-mannetje wordt gedood door een rivaal. Ook bij de schilpadden zit er een haar in de boter. Isabella eet het beste voedsel op en als ze kan steelt ze ook nog het eten van haar zussen Zuzu en Charlie. Het is zelfs zo erg dat de verzorgers Charlie apart moeten zetten om ervoor te zorgen dat ze voldoende reserve behoudt. Bij de wevervogels is de strijd om te kunnen paren met het vrouwtje Flo bij de mannetjes losgebarsten.
20:35
De 3 wijzen

Spelshow (2018) Panelleden: Rik Verheye, Julie Van den Steen en Jens Dendoncker. Kandidaten: Kanïan (Kruibeke) en Francisca (Winksele). Wat gebeurde er in Bozar met een kunstwerk van Yves Klein? Waarom begint Julie midden de opname een wortel te snijden? Wordt Mathias Vergels de nieuwe leadzanger van de punkband Greenday? Wat is er gebeurd met de huisdieren van Rik, Julie en Jens? En wist je dat er een Belg de gemeenschappelijke zijde van de euromunten heeft ontworpen?
21:20
Gevoel voor tumor

Tragikomische serie (2018) "Marcel." Tristans rugbyvrienden geven een verrassingsfeest om zijn genezing te vieren. Maar Tristan ontdekt al snel dat het niet zo vanzelfsprekend is om zomaar opnieuw aan te knopen met je oude vertrouwde leven. Marcel komt ondertussen voor een zeer moeilijke keuze te staan.
22:20
Het journaal

Nieuws en sport
22:34
Keno

Keno
22:35
Het weer

Het weerbericht
22:40
Great Continental Railway Journeys

Reisreportagereeks waarin Michael Portillo Europa per trein doorkruist "Batumi to Baku (Georgia)." Op zijn tocht door het voormalige Russische rijk houdt Michael Portillo halt in Georgië en Azerbeidzjan. Dit deel van zijn reis begint in de haven van Batumi, waar hij een verborgen 19de-eeuwse theeplantage ontdekt op het platteland van West-Georgië. Daarna bezoekt hij een privémuseum gewijd aan de meest beruchte Georgiër ooit, Jozef Stalin. Hij komt te weten dat de hoogste berg van de Kaukasus voor het eerst werd beklommen door een Brit. En in Azerbeidzjan leert hij welke rol het land had in de 19de-eeuwse olie-industrie.
23:40
De zevende dag

Actualiteitenmagazine