Tv gids - Eén Vandaag

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
09:00
Winterbeelden

Selectie van panoramische filmbeelden
10:00
Radio 2 op één

Rechtstreekse uitzending vanuit de studio van Radio 2
12:00
Winterbeelden

Selectie van panoramische filmbeelden
12:20
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Bloemkoolsoep met pancetta." Fluweelzachte soep met geroosterde bloemkool en krokante pancetta.
12:35
Blokken

Spel met Ben Crabbé
13:00
Het journaal

Nieuws en sport
13:25
Het weer

Het weerbericht
13:30
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
13:50
Thuis

Soap Tim heeft een goede raad voor Sam. Nancy en Eddy hebben het moeilijk om rond te komen. Femke moet Renzo iets bekennen. Mayra kan niet langer zwijgen. Frank heeft alle puzzelstukjes bij elkaar gelegd en spreekt Luc aan.
14:15
Drukte in de dierentuin

Nederlandse realityreeks De camera volgt het personeel bij de meest uiteenlopende werkzaamheden in de dierentuin en alles wat daar omheen gebeurt.
14:45
Poirot

Britse misdaadserie (2007) "The Mystery of the Blue Train, part 1." Hercule Poirot neemt de bekende blauwe trein om op zijn Zuid-Franse vakantiebestemming te raken. De andere passagiers zijn de afstandelijke Mireille Milesi en Ruth Kettering, de knappe dochter van oliemagnaat Rufus Van Aldin. Aan boord bevindt zich ook Katherine, die door een onverwachte erfenis, plots over heel veel geld beschikt. Tegen de wil van haar vader heeft Ruth haar schitterende verjaardagscadeau, een prachtige robijn, meegenomen.
15:39
Clips

Clips
15:55
Ten Deadliest Snakes with Nigel Marven

Britse natuurdocumentairereeks met avonturier en slangenliefhebber Nigel Marven "South Africa." In Zuid-Afrika vallen jaarlijks 250 doden door slangenbeten. Met 2000 beten per jaar is het land een hotspot van de dodelijkste slangen ter wereld. Maar welke soort is echt de gevaarlijkste? Nigel doorkruist het land, van de kaap in het zuiden tot Johannesburg in het noorden, op zoek naar slangen voor zijn top tien. Onderweg komt hij ook andere diersoorten tegen: van walvissen tot wevervogels.
16:45
Trust me, I'm a Doctor

Medisch magazine waarin dokters gezondheidsadvies geven "Oils." In Glasgow zoeken wetenschappers uit of olijfolie echt goed voor ons is. Dokter Chris van Tulleken achterhaalt de waarheid rond baarden en hygiëne. Michael Mosley heeft een gesprek met experts om uit te zoeken of vlees ongezond is. Dokter Saleyha Ahsan praat met enkele mensen die een bloedvergiftiging overleefd hebben over hoe we deze gevaarlijke infectie kunnen herkennen.
17:35
Buren

Australische soap Het is Valentijnsdag in Ramsay Street. Dee neemt Toadie mee naar de plaats waar ze ooit getrouwd zijn, volgens haar om de gaten in haar geheugen op te vullen. Steph heeft geen zin in een etentje met Mark en zoekt opnieuw afleiding bij Victoria. Elly is kwaad op Ned, maar besluit hem een tweede kans te geven omdat het valentijn is.
18:00
Het journaal

Nieuws en sport
18:10
Het weer

Het weerbericht
18:15
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Toast met avocado, komkommer, courgette en sardines." Een snelle lunch met kruidenkaas, groenten en sardientjes uit blik.
18:30
Blokken

Spelshow met Ben Crabbé
19:00
Het journaal

Nieuws en sport
19:40
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
20:05
Het weer

Het weerbericht
20:10
Thuis

Soap Simonne probeert Kaat te bereiken. Het telkens afscheid moeten nemen valt Renzo en Charité heel zwaar. Rosa uit haar bezorgdheid bij Angèle. Mayra zit in de knoop met haar gevoelens. Karin bijt zich vast in een nieuwe zaak, maar zal dat tot genoegen van Tom zijn?
20:35
Spoed 24/7

Realityreeks Michael wordt na een complicatie bij het plaatsen van een stent in allerijl vanuit een ander ziekenhuis naar Leuven gebracht. Als de bloeding rond zijn hart groter wordt, moet hij zo snel mogelijk een openhartoperatie ondergaan. Milla is vijf. Ze is hard op haar hoofd gevallen. Milla werd geboren met een handicap en ze valt regelmatig. Maar deze keer liep ze een schedelbreuk op. Michiel en zijn vader zijn gepassioneerde kajakkers. Tijdens de training klapte Michiels peddel plots hard in zijn aangezicht.
21:25
Mij overkomt het niet

Documentairereeks met Fatma Taspinar over mensen die ongewild een ongeluk veroorzaakten "Kristof." Kristof, een zelfstandige zonnepanelenlegger, nam voor de eerste keer een stagiair aan. Samuel is een jongen van 17 waarmee het meteen klikte. Maar tijdens een inhaaldag van de stage viel Samuel door een dak en de jongen belandde in een coma. Vanaf toen zag Kristofs leven er helemaal anders uit.
22:10
Van Gils & gasten

Talkshow met Lieven Van Gils
22:55
Het journaal

Nieuws en sport
23:10
Secrets and Lies

Amerikaanse misdaadserie "The Truth." Patrick worstelt met zijn nieuwe realiteit, terwijl inspecteur Cornell de moordenaar van Kate op de hielen zit en uiteindelijk ook ontmaskert. Ondertussen blijft Danny wanhopig zoeken naar zijn dochter, in de hoop eindelijk een echte vader voor haar te kunnen zijn. Maar ten slotte is het inspecteur Cornell die een verschrikkelijke opdoffer te verwerken krijgt.
23:54
Keno

Keno
23:55
Het weer

Het weerbericht
00:00
Dagelijkse kost

Culinair magazine met Jeroen Meus "Toast met avocado, komkommer, courgette en sardines." Een snelle lunch met kruidenkaas, groenten en sardientjes uit blik.
00:15
Iedereen beroemd

Humaninterestmagazine
00:35
Journaallus

Doorlopende herhalingen