Tv gids - MTV Nederland Vandaag

Eergisteren
2018-06-21
Gisteren
2018-06-22
Vandaag
2018-06-23
Morgen
2018-06-24
Overmorgen
2018-06-25
Dinsdag
2018-06-26
Woensdag
2018-06-27
14:35
Teen Mom 2

Realityreeks rond tienermoeders "Love You, Mean It." Briana haast Stella naar het ziekenhuis. De procesdatum kan Kailyns vakantie verpesten. Leah en Corey merken dat Gracie speciale aandacht nodig heeft. Chelsea probeert Aubrees voogdij te wijzigen. Jenelle en David gaan verder met plannen.
15:20
Teen Mom 2

Realityreeks rond tienermoeders "Emotional Roller Coaster."
16:05
Teen Mom 2

Realityreeks rond tienermoeders "In Sod We Trust."
16:50
Teen Mom 2

Realityreeks rond tienermoeders "The Ties that Bind."
17:30
Teen Mom 2

Realityreeks rond tienermoeders "Not To Stir The Pot, But...." Briana vertelt verrassend nieuws over Javi aan Leah, dat zij aan Kailyn vertelt. Jenelle kan de voogdij over Kaiser verliezen door beweringen van Nathans moeder. Adam is weer opgepakt waardoor Chelsea over z'n bezoekrecht moet nadenken.
18:15
Teen Mom 2

Realityreeks rond tienermoeders "Drama's For Nerds Part 1." Alle meisjes gaan naar LA om speciale afleveringen en de re√ľnie te filmen. Kailyn en Briana komen eindelijk oog in oog te staan en Chelsea en Jenelle kiezen een kant, maar Leah zit ertussenin.
19:00
Catfish: The TV Show

Realityshow "Jen & Skylar." Jen werd tijdens haar jeugd gepest en vertrouwt nu op online gemeenschappen om relaties te ontwikkelen. Zo maakte ze kennis met Skylar, maar ze heeft hem nog nooit echt ontmoet.
19:45
Catfish: The TV Show

Realityshow "Mike & Kristen." Jaren geleden ontmoette Mike Kristen op Facebook. Ze ontwikkelen een hechte relatie, maar Mike is er nog nooit in geslaagd Kristen te ontmoeten. Zal het hem ooit lukken?
20:30
Ex On the Beach: Double Dutch

Realityshow "Aflevering 5." De aankomst van de ex heeft voor veel opschudding gezorgd in de villa! Trouble in Paradise is nu echt aangebroken als de tablet ook nog een verrassende date voor onze sexy singles in petto heeft. Maar dat is nog niet genoeg want de volgende ex is ook al in aantocht!
21:20
Ex On the Beach: Double Dutch

Realityshow "Aflevering 6." Het is tijd voor een sexy feestje bij Ex on the Beach: Double Dutch! Lisa is jarig en dat wordt groots gevierd in de villa, alleen is niet iedereen uitgenodigd op haar feestje.. Ook staat er een grote verrassing te wachten die de party voor iemand goed kan verzieken, maar voor wie?
22:05
Ex On the Beach: Double Dutch

Realityshow "Aflevering 7." Bijna alle dames mogen op pad voor een sexy activiteit buiten de villa. Voor de rest van de groep staat een grote verrassing te wachten waarbij het wel eens heel heet kan worden voor de mannen. Ook staat een nieuwe ex te wachten om de groep te overvallen en is direct erg gewild binnen de villa van Ex on the Beach: Double Dutch.
22:55
Ridiculousness

Show met de grappigste amateur-internetfilmpjes "Charlotte McKinney." Model en actrice Charlotte McKinney is te gast bij Rob, Sterling en Chanel om wat 'Dirty Secrets' te vertellen, wat 'All Natural Beef' te proeven en de billen samen te knijpen voor de categorie 'Spike My Butt'.
23:20
Ridiculousness

Show met de grappigste amateur-internetfilmpjes "Chanel and Sterling XXII." Rob, Steelo en Chanel worden verrast door een paar 'Wookiees', nemen ze het op tegen 'Moordmachines' en kijken ze naar de verwoesting van explosieve 'Tikkende Tijd-Mams'.
23:40
Ridiculousness

Show met de grappigste amateur-internetfilmpjes "Robbie Maddison." Rob, Stee-Lo, Chanel en motorcrossmaniak Robbie Maddison behandelen 'Mini Madd Asses' en zorgen voor wat flinke 'Gramage'.