Tv gids - Nat. Geographic Vandaag

Eergisteren
2018-06-21
Gisteren
2018-06-22
Vandaag
2018-06-23
Morgen
2018-06-24
Overmorgen
2018-06-25
Dinsdag
2018-06-26
Woensdag
2018-06-27
14:35
Megafactories Supercars

Documentaire. "Tesla Model S." Nu fossiele brandstoffen steeds schaarser worden, wordt het tijd voor een volledig elektrische luxesedan, zoals de Tesla Model S.
15:30
Megafactories Supercars

Documentaire. "Super Cars: Lexus LFA." Ontdek hoe Lexus aan een nieuw imago werkt met een gloednieuwe superauto die in nog geen vier seconden optrekt van 0 naar 100 km/u.
16:20
Car S.O.S

Britse realityreeks "Peugeot 205 GTI." Tim en Fuzz rijden door het hele land, op zoek naar auto's die betere tijden hebben gekend en eigenaars die hulp nodig hebben bij de restauratie.
17:15
Car S.O.S

Britse realityreeks "VW Karmann Ghia." Tim en Fuzz rijden door het hele land, op zoek naar auto's die betere tijden hebben gekend en eigenaars die hulp nodig hebben bij de restauratie.
18:10
Plastic China

Documentaire. Een portret van armoede, ambitie en hoop in een wereld van verspilling. Het gelach van spelende kinderen echoot door de glooiende heuvels van plastic afval. Deze recyclingfabriek is de thuisbasis van Pen, zijn dochter Yi Jie, die wanhopig op zoek is naar een opleiding, en baas Kun, vastbesloten om het lot van zijn familie te verbeteren. Deze poëtische documentaire onthult de levens van degenen aan de rand van de wereldwijde kapitalistische realiteit, een verre schreeuw van de communistische droom.
19:15
Objective Baku

Documentaire. Hoe is de Tweede Wereldoorlog beleefd door inwoners van Bakoe, hoofdstad van Azerbeidzjan? Hitler had olie nodig, waardoor de stad het gevaar liep weggevaagd te worden door zijn tegenstanders.
20:10
Drugs Inc.

Amerikaanse documentairereeks In de drugsscène worden prostituees voor zakelijke doeleinden naar feestjes gestuurd - het zijn de vrouwen zelf die de hoge prijs betalen.
21:00
Jackie Chan's Green Heroes

Documentaire. Jackie Chan en Arthur Huang hebben de Thrashpresso gemaakt; 's werelds eerste mobiele recyclemachine. Die gaan ze testen op het Tibetaans Hoogland, onder barre omstandigheden.
22:00
Maradona Confidential

Documentair portret. Diego Armando Maradona, de grootste voetballer ooit. Hij staat bekend om zijn skills met een bal, maar ook om zijn arrogantie en onaangepastheid. We kijken naar de boeiendste jaren uit zijn carrière.
22:55
Science of Stupid

Wetenschappelijke documentaire. "Episode 1." Ontdek hoeveel manieren er zijn om je pijn te doen op een driewieler, bij ghosting van je motor, of door dingen op je hoofd te balanceren.
23:25
Science of Stupid

Wetenschappelijke documentaire. "Episode 12." Ontdek hoeveel manieren er zijn om jezelf pijn te doen door gestapeld op te drukken, een bommetje te maken of om te golfen met een frisbee.
23:50
Underworld Inc

Documentaire. "Car Jackers." In Santa Maria, CA, worden drie auto's per dag gestolen. De politie richt zich nu op de dieven in plaats van het terugvinden van vermiste wagens.