Tv gids - Nederland3 Vandaag

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
06:30
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Pingu and Pinga gaan kamperen."
06:35
Bumba

Vlaamse animatieserie Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown, die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, de berin Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen.
06:40
TwiniPop

Animatieserie van Studio 100 voor de allerkleinsten "De barre."
06:45
Sesamstraat

Kinderprogramma "Doen alsof." Pino speelt dat Haas een beetje ziek is, net zoals de oma van Roodkapje!
07:00
Woezel & Pip Overal Vriendjes

Animatieserie
07:20
Nelli en Nora

Animatieserie "Zonnige plekjes." De zon schijnt en straalt zonnige plekjes tevoorschijn. Op elk plekje is wel iets speciaals te vinden. En als het er niet te vinden valt, dan maken de meisjes er zelf iets speciaals van.
07:25
Pim & Pom

Animatieserie "Olympische Spelen." Pim is bezig met een Olympische turnoefening, op de rand van de badkuip. Tijdens de handstand valt hij in het badwater. Pom redt hem. Samen vallen ze in de emmer met schoonmaakspullen.
07:30
Inui

Animatieserie "Sneeuwdoolhof." Er is een metersdikke laag sneeuw gevallen en onze vrienden moeten zich er een weg doorheen graven om elkaar te kunnen bereiken. Maar omdat ze elkaar niet kunnen zien, missen ze elkaar telkens en ontstaat er langzaam een doolhof in de sneeuw.
07:40
Masha en de beer

Russische animatieserie "Verboden toegang." Beer en Masha spelen verstoppertje, maar dat eindigt in een puinhoop. Beer doet er alles aan om ongestoord zijn kruiswoordpuzzeltjes te kunnen maken.
07:45
De Boterhamshow

Educatieve ontbijtshow voor kinderen
08:00
Buurman en buurman

Tsjechische animatieserie "De grasmaaier." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
08:10
Shaun het schaap

Britse animatieserie "De slagbalcompetitie." Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Shaun bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.
08:15
Bob de Bouwer

Animatieserie "Magische machine." Scoop wil graag zijn vrienden verbazen met een goocheltruc. Dat is nog niet zo eenvoudig als het bij Sylvain lijkt.
08:30
Dr. Hond

Franse animatieserie "Wild mensbeest." Vuil heeft een Alfa Kappa Hersenstopper ontwikkeld, waarmee hij Dokter Hond terug wil brengen van briljante dokter naar domme hond. Echter, zijn apparaat werkt alleen op mensen.
08:45
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
08:50
Noddy, de detective

Animatieserie "Noddy en de zaak van de ongelukkige eenhoorn." Kloppiehoorn is heel verdrietig omdat zijn speciale Knuffelbal kwijt is. Noddy moet dit snel onderzoeken!
09:00
Raad eens hoeveel ik van je hou

Animatieserie "De herfsttocht." Kleine veldmuis wil herfstblaadjes van een heel bijzondere boom hebben voor haar verzameling, maar ze weet niet precies waar die is. Hazeltje besluit voor de zekerheid de weg te markeren met eikels.
09:15
Ziggy en de Zootram

Komische animatieserie over de krokodil Ziggy en zijn vrienden "Brian's winter wonderland." Brian gelooft dat hij meteen net zo goed kan schaatsen als de pinguïns. Maar wanneer hij blijft vallen, leert hij dat hij instructies moet aannemen van iemand om een sport te leren.
09:25
Zoostraat 64

Animatieserie over de 7-jarige Loesje, die naast de dierentuin woont "Het verhaal van Petula, de papegaai."
09:35
Kindertijd

Kinderblok
09:36
Mijn broer en ik

Kinderprogramma
09:42
Dierendorpje

Animatieserie
09:43
Hier slaap ik

Kinderprogramma
09:46
Casper en Emma bij de tandarts

Kinderprogramma
10:05
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterserie "Voetafdrukken."
10:20
Nijntje en vriendjes

Animatieserie "Nijntje voert een vogeltje."
10:25
BabyBeestenBoel

Britse animatieserie "Spelen." Hoe spelen jonge dieren?
10:35
Zappelin Go

Kinderprogramma "Joe en het tekenen."
10:40
Bollie & Billie

Animatieserie "Feestproblemen." Bollie moet verplicht mee naar een saai etentje met zijn ouders. Dat betekent dat Billie het rijk voor zich alleen heeft. Hij nodigt zijn vrienden uit voor een feestje.
10:50
Maya de bij

Belgische animatieserie "Philibert." Tijdens het spelen verwoesten Maya en Willy per ongeluk het huisje van een kleine rups. Maya wil hem helpen om een nieuw mooi en rustig plekje te vinden, maar Philibert, die bang is voor zijn metamorfose, misbruikt haar vriendelijkheid om niet alleen te moeten blijven.
11:05
Olly, het kleine witte busje

Animatieserie "Bertjes nieuwe bril." Bertje rijdt rond met een kartonnen doos over zijn hoofd. Hij schaamt zich omdat hij een bril moet dragen.
11:10
Mullewapp

Animatieserie "De sneeuwstorm." Mullewapp heeft last van een sneeuwstorm. Omdat het brandhout bijna op is, gaan Frans, Johnny en Waldemar op zoek naar een nieuwe lading. Ze komen uiteindelijk thuis met dennenappels.
11:20
Sesamstraat: 10 voor...

Kinderprogramma "Elmo." Elmo.
11:30
Mijn vriendjes Teigetje en Poeh

Animatieserie "Bloemen van Roe/Klop klop kloppen op Konijns deur."
11:50
Timmy tijd

Britse animatieserie "Timmy gaat picknicken."
12:00
Kiwi & Strit

Deense animatieserie "Noisy cow." Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af en daar moeten ze zelf heel erg om lachen.
12:10
Q Pootle 5

Britse animatieserie "Bud-d krijgt een raket." Bud-d doet alsof hij in een raket vliegt. Zijn vrienden willen hem helpen door een echte raket te bouwen. Of dat nou de bedoeling is? Verder heeft Groobie een nieuwe bel. Een bel met hindernissen.
12:20
Grizzy en de Lemmingen

Franse animatieserie "Lemmingbeer."
12:30
Iedereen K3

Show met de meisjes van K3
12:45
Lassie Animated

Animatieserie "De wolven vallen aan." Twee boeren komen wolvenvallen kopen, omdat hun vee wordt aangevallen. Maar Sarah, Zoë en Erwin ontdekken dat dat niet door wolven gebeurt, maar door een grote hond.
13:15
Kindertijd

Kinderblok
13:16
De meest fantastische picknick van de hele wijde wereld

Kinderprogramma
13:27
Wat ben ik...

Kinderprogramma
13:31
Wij kunnen vliegen

Kinderprogramma
13:34
Post

Kinderprogramma
13:36
Yumne helpt bij de afwas

Kinderprogramma
13:38
Wegsluipen

Kinderprogramma
13:40
Tip de muis

3D-animatieserie "Verhaaltjes verzinnen." Tip verzint steeds verhalen die niet waar zijn. Daardoor gelooft niemand hem meer, als hij iets vertelt wat wel waar is.
13:45
Sesamstraat

Kinderprogramma "Trein." Tommie heeft een hele mooie trein. Hij rijdt ermee door zijn kamer.
14:00
De speelgoeddokter

Amerikaanse animatieserie "Theekransjecrisis." Omdat de oogjes van Suzie Zonnestraal plakken, vallen ze niet dicht als ze gaat liggen. Dus slaapt ze niet, maar daardoor is ze niet vrolijk als altijd, maar juist moe en nukkig.
14:15
De Smurfen

Animatieserie "De zandheks."
14:25
Babar en de belevenissen van Badou

Animatieserie over Badou, de kleinzoon van olifantenkoning Babar "De onverborgen binnenplaats." Badou laat Billy weten hoe je bij de Verborgen Binnenplaats komt. Maar Munroe is boos omdat hij zeker weet dat Billy de plek zal verraden. Krokodillus komt erachter waar de Verborgen Tunnel is.
14:35
Mike de ridder

Canadees-Britse animatieserie "Mike de ridder en Evie de kikker." Evie verandert zichzelf per ongeluk in een kikker. Wanneer Mike en Richard haar naar De Grote Waldorfini willen brengen, raken ze haar kwijt.
14:50
Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht

Animatieserie "Ik ben Sinbad."
15:15
Peperbollen

Jeugdserie "Liefde maakt blind." Niklas wordt verdacht van diefstal tijdens een feestje. Gelukkig weten de andere Peperbollen dat hij onschuldig is. Intussen wordt Ceyda verliefd op Ivo. Niklas zegt dat Ivo achter de diefstallen zit. Maar kan hij de Peperbollen en vooral Ceyda overtuigen?
15:45
Beste Vrienden Quiz

Quiz
16:10
Brugklas

Scripted-realityreeks "Jatten." Kim wordt beschuldigd van het stelen van geld en stopt niet tot ze haar onschuld bewezen heeft.
16:20
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "De bevestiging."
16:30
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Grote zorgen."
16:45
Checkpoint

Jongerenprogramma
17:10
Beste Vrienden Quiz

Quiz
17:35
De Adriaans

Jongerenprogramma
17:45
Schoolmagic

Show met goocheltrucs
18:00
Brugklas

Scripted-realityreeks "Geheime missie." KWAC TV vertrekt naar Kreta voor een reportage. Maar Bo en Nola hebben een dubbele agenda. Joy moet mee en niemand mag weten waarom.
18:15
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Grote zorgen."
18:30
SpangaS

Nederlandse jeugdserie Lef verdient verrassend veel geld met het ophalen van boeken voor Raaf. De rolverdeling voor de musical is bekend. Is iedereen tevreden? Dylan zoekt een slaapplaats en Wieteke is bezorgd over opa.
18:40
Het Klokhuis

Jongerenprogramma "Het Kantoor 218." Aan het eind van de dag is er nog één vervelend klusje om te doen, maar Ben, Wouter en Timo hebben geen zin. Wat is de grootste kermis van Nederland? En waarom hebben mannen tepels?
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:25
Je zal het maar hebben

Medisch programma "Jelte Boersma." Tim gaat op pad met Jelte Boersma (18). Hij kan heerlijk drummen, maar is door een hersentumor doof. Op zijn zestiende krijgt Jelte last van een stekende hoofdpijn. Bij een controle blijkt er een hersentumor in zijn hoofd te zitten. Helaas gaat er bij de bestrijding iets mis. Hij krijgt een herseninfarct en wordt daardoor doof. Sindsdien probeert hij zo goed mogelijk met zijn nieuwe handicap om te gaan.
19:50
3 op Reis Midweek

Toeristisch magazine "Winter Escapes (1/5)."
20:25
Holland!

Magazine "Hobbybeurzen en Inkomstverschillen." Ryanne van Dorst bezoekt een van de grootste hobbybeurzen van Nederland, gaat naar een seksclub en neemt de inkomensverschillen tussen mannen en vrouwen onder de loep.
21:10
Hufterproef

Verborgencameraprogramma We testen hoe nietsvermoedende omstanders reageren op homofobie. Onze hufters verpesten namelijk het romantische huwelijksaanzoek tussen twee mannen. Met de hele #metoo discussie die is opgelaaid vonden wij het hoog tijd om dit eens in de praktijk te brengen. Wat gebeurt er als een winkelbaas zijn machtspositie misbruikt en handtastelijk denkt te kunnen zijn bij zijn stagiaire? Is er iemand die durft in te grijpen?
21:55
Doden liegen niet

Documentairereeks Forensisch patholoog Frank van de Goot onderzoekt het overlijden van de 18-jarige Nour. De Groninger werd op nieuwjaarsdag 2014 in een ondiepe sloot bij zijn ouderlijk huis gevonden. Volgens de politie is hij verdronken. De ouders van Nour vragen zich af hoe dit heeft kunnen gebeuren.
22:35
Bureau Korea

Sportrubriek Frank Evenblij en Erik Dijkstra gaan in het gastland van de Olympische Winterspelen op zoek naar de Koreaanse Sven Kramer. Topschaatsers Kjeld Nuis, Dai Dai Ntab en Mark Tuitert praten met barmannen Frank en Erik over relaties en Ireen Wüst kiest een bijzonder fragment uit haar rijke carrière.
23:05
Little Britain

Britse komische sketches Kenny Craig is een creepy hypnotiseur die zijn gave gebruikt om vrouwen zover te krijgen dat ze met hem uitgaan.
23:45
De wereld draait door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk
00:40
Holland!

Magazine "Hobbybeurzen en Inkomstverschillen." Ryanne van Dorst bezoekt een van de grootste hobbybeurzen van Nederland, gaat naar een seksclub en neemt de inkomensverschillen tussen mannen en vrouwen onder de loep.
01:25
De wereld draait door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk
02:25
Hufterproef

Verborgencameraprogramma We testen hoe nietsvermoedende omstanders reageren op homofobie. Onze hufters verpesten namelijk het romantische huwelijksaanzoek tussen twee mannen. Met de hele #metoo discussie die is opgelaaid vonden wij het hoog tijd om dit eens in de praktijk te brengen. Wat gebeurt er als een winkelbaas zijn machtspositie misbruikt en handtastelijk denkt te kunnen zijn bij zijn stagiaire? Is er iemand die durft in te grijpen?
03:05
Doden liegen niet

Documentairereeks Forensisch patholoog Frank van de Goot onderzoekt het overlijden van de 18-jarige Nour. De Groninger werd op nieuwjaarsdag 2014 in een ondiepe sloot bij zijn ouderlijk huis gevonden. Volgens de politie is hij verdronken. De ouders van Nour vragen zich af hoe dit heeft kunnen gebeuren.
03:35
De wereld draait door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk
04:24
Tekst-TV

Informatie van teletekst