Tv gids - Nederland3 Vandaag

Eergisteren
2018-06-21
Gisteren
2018-06-22
Vandaag
2018-06-23
Morgen
2018-06-24
Overmorgen
2018-06-25
Dinsdag
2018-06-26
Woensdag
2018-06-27
14:20
De dodelijkste 60

Natuurdocumentairereeks "Borneo." Volg Steve Backshall op zijn zoektocht naar de 60 dodelijkste dieren op aarde.
14:50
Checkpoint

Testprogramma Wat voor leuke dingen kun je doen met een bladblazer? Wat valt sneller: sap of sinaasappels? En kun je een auto remmen met schoenen?
14:55
Willem Wever

Jongerenmagazine
15:30
Zappbios: Samen sterk!

Amerikaans familiedrama De twaalfjarigen Grace en Howie vallen ten prooi aan een wrede grap tijdens een zomerkamp. De twee worden zonder kleren op een verlaten eiland achtergelaten door hun medescholieren. Deze gemeneriken hopen dat Grace en Howie de volgende dag in angst en tranen gevonden worden. Maar vanaf het moment dat ze elkaar ontmoeten, besluiten Grace en Howie dat ze niet met zich laten sollen. Met lef en vindingrijkheid slaan de twee op de vlucht voor een driedaags avontuur.
16:55
Checkpoint

Jongerenmagazine
17:15
Mees Kees

Nederlandse jeugdserie "Sponsorloop." De sponsorloop komt er weer aan, maar Tobias heeft er geen zin in. Er is niemand die hem wil sponsoren. Of toch wel?
17:40
Tien Torens Diep

Nederlandse dramaserie voor de jeugd "De Koelstamp." Wietske krijgt eindelijk de koelstamp en is nu echt lid van de koelpietenclub. Maar de club zit met een probleem. Victor heeft de prijsduif van Vieze Dries uit de lucht geknald.
18:10
Mijn vader is de beste

Familiespelshow Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de finale. De vaders zijn degene die het spel spelen, de kinderen assisteren of moedigen aan. De vier mannen moeten over behoorlijk wat kennis en kracht beschikken om de diverse spelrondes te kunnen winnen. In iedere ronde doet Yolanthe een beroep op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en soms uitputtende rondes wordt er duidelijk wie de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader van Nederland is.
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:25
De Kameleon

Nederlandse jeugdserie "De 11 Steden." Moeder Klinkhamer vertelt dat meneer Verschuere het dorp gaat verlaten. De tweeling springt in hun kameleon, om zo snel mogelijk achter Verschuere aan te gaan. Want ze moeten weten wat Verschuere in zijn schild voert. Dankzij de informatie van hun oma, weten de jongens wie Verschuere daadwerkelijk is en vermoeden ze dat hij wraak wil nemen. En dat terwijl de Koning daar over een paar dagen op bezoek komt. De nieuwe wijkverpleegster ontdekt dat oma niet thuis is, terwijl haar deur wagenwijd openstaat en al haar spullen op tafel liggen. Moeder Klinkhamer wil dat oma bij hun in huis komt wonen zodat ze voor haar kunnen zorgen. Maar oma wil daar niets van weten. Agent Zwart weet de hectiek rondom de verdwenen leeuw uit het circus op te lossen.
19:50
Klaas kan alles

Wetenschappelijk magazine voor de jeugd "Kan Klaas 100 meter rennen in 10 seconden?." Kan Klaas 100 meter rennen in tien seconden? Al snel komt hij erachter dat dit een haast onmogelijke missie is. Usain Bolt deed het in minder seconden en won daar goud mee op de Olympische Spelen in Brazilië. Eerst gaat Klaas langs bij hardloper Bram Som. De atleet geeft Klaas tips hoe hij zijn hardloopstijl kan verbeteren. Vervolgens krijgt Klaas een uitgebreide bodycheck, zodat hij weet hoe hij zijn snelheid kan verbeteren. Maar de ultieme oplossing vindt Klaas in Londen. Daar ontmoet hij Simeon Dignam-Crotty. Hij is 'the king' met jumping stilts. Los van grote stappen maken is hij ook één van de beste springers in zijn vak met jaren wereldwijde ervaring.
20:22
Socutera

Voorlichting "Solidaridad." Solidaridad gelooft in een wereld waar productie en consumptie iedereen kan voeden, met respect voor elkaar, de aarde en komende generaties. Solidaridad brengt alle actoren in productieketens bij elkaar en betrekt ze bij innovatieve oplossingen om de productie te verbeteren. Doel is de transitie naar een duurzame en inclusieve economie, met maximale opbrengst voor alle betrokkenen.
20:25
Ellis in Glamourland

Nederlandse romantische komedie De alleenstaande Ellis heeft een ex-man die zijn geld liever uitgeeft aan cadeautjes voor zijn nieuwe vriendin dan aan zijn zoon. Daardoor moet ze er twee jobs op nahouden om alle rekeningen te kunnen betalen, en dus besluit Ellis mee te doen aan de cursus 'Hoe trouw ik met een miljonair'. Samen met haar medecursisten zet ze haar nagels in rijke heren op de golfclub, cocktailparty's en familiefeesten. Het lukt Ellis wonderwel om meerdere mannen aan de haak te slaan. Op hun eigen manier weten zij haar te charmeren en ze wordt overladen met kleding, verrast door een huwelijksaanzoek en overdonderd door liefde. Uiteindelijk zal Ellis toch moeten kiezen. Wordt het rijkdom, stabiliteit of passie?
22:00
Pinkpop 2018

Hoogtepunten van Pinkpop 2018 "Hoogtepunten Pinkpop 2018." Programma rond Pinkpop 2018 met volledige optredens, reportages, interviews en compilaties van hoogtepunten van de afgelopen dag(en).
23:10
The Graham Norton Show

Britse humoristische talkshow Sandra Bullock, Cate Blanchett en Helena Bonham Carter komen 'Ocean's 8' voorstellen, de nieuwe 'Ocean's'-film met alleen maar vrouwen in de hoofdrollen. Synthpopband Years & Years brengt zijn nieuwe single 'If You're Over Me'.