Tv gids - Nickelodeon Vandaag

Eergisteren
2018-06-21
Gisteren
2018-06-22
Vandaag
2018-06-23
Morgen
2018-06-24
Overmorgen
2018-06-25
Dinsdag
2018-06-26
Woensdag
2018-06-27
14:10
ICarly

Komische serie "Een Date Met Freddie." Het dertienjarige meisje Carly Shay groeit per toeval uit tot een ster door het hosten van iCarly, haar eigen populaire webcast of show op het internet. Carly woont bij haar oudere broer, terwijl haar vader in het leger zit. Op school komt ze regelmatig in de problemen, maar jammer genoeg voor de school kunnen zij moeilijk een gesprek met haar vader aangaan. Samen met haar vrienden verzint ze de meeste vreemde en hilarische dingen en laat zij de wereld zien hoe geweldig het leven van een 13-jarige kan zijn!
14:35
ICarly

Komische serie "Gekunstel." Het dertienjarige meisje Carly Shay groeit per toeval uit tot een ster door het hosten van iCarly, haar eigen populaire webcast of show op het internet. Carly woont bij haar oudere broer, terwijl haar vader in het leger zit. Op school komt ze regelmatig in de problemen, maar jammer genoeg voor de school kunnen zij moeilijk een gesprek met haar vader aangaan. Samen met haar vrienden verzint ze de meeste vreemde en hilarische dingen en laat zij de wereld zien hoe geweldig het leven van een 13-jarige kan zijn!
15:00
ICarly

Komische serie "Fan-tastisch." Het dertienjarige meisje Carly Shay groeit per toeval uit tot een ster door het hosten van iCarly, haar eigen populaire webcast of show op het internet. Carly woont bij haar oudere broer, terwijl haar vader in het leger zit. Op school komt ze regelmatig in de problemen, maar jammer genoeg voor de school kunnen zij moeilijk een gesprek met haar vader aangaan. Samen met haar vrienden verzint ze de meeste vreemde en hilarische dingen en laat zij de wereld zien hoe geweldig het leven van een 13-jarige kan zijn!
15:30
ICarly

Komische serie "Kuikens Kwijt." Het dertienjarige meisje Carly Shay groeit per toeval uit tot een ster door het hosten van iCarly, haar eigen populaire webcast of show op het internet. Carly woont bij haar oudere broer, terwijl haar vader in het leger zit. Op school komt ze regelmatig in de problemen, maar jammer genoeg voor de school kunnen zij moeilijk een gesprek met haar vader aangaan. Samen met haar vrienden verzint ze de meeste vreemde en hilarische dingen en laat zij de wereld zien hoe geweldig het leven van een 13-jarige kan zijn!
15:50
ICarly

Komische serie "Van Ruilen Komt Huilen." Het dertienjarige meisje Carly Shay groeit per toeval uit tot een ster door het hosten van iCarly, haar eigen populaire webcast of show op het internet. Carly woont bij haar oudere broer, terwijl haar vader in het leger zit. Op school komt ze regelmatig in de problemen, maar jammer genoeg voor de school kunnen zij moeilijk een gesprek met haar vader aangaan. Samen met haar vrienden verzint ze de meeste vreemde en hilarische dingen en laat zij de wereld zien hoe geweldig het leven van een 13-jarige kan zijn!
16:15
ICarly

Komische serie "Dansdromen." Het dertienjarige meisje Carly Shay groeit per toeval uit tot een ster door het hosten van iCarly, haar eigen populaire webcast of show op het internet. Carly woont bij haar oudere broer, terwijl haar vader in het leger zit. Op school komt ze regelmatig in de problemen, maar jammer genoeg voor de school kunnen zij moeilijk een gesprek met haar vader aangaan. Samen met haar vrienden verzint ze de meeste vreemde en hilarische dingen en laat zij de wereld zien hoe geweldig het leven van een 13-jarige kan zijn!
16:35
ICarly

Komische serie "Ik wil een date." Het dertienjarige meisje Carly Shay groeit per toeval uit tot een ster door het hosten van iCarly, haar eigen populaire webcast of show op het internet. Carly woont bij haar oudere broer, terwijl haar vader in het leger zit. Op school komt ze regelmatig in de problemen, maar jammer genoeg voor de school kunnen zij moeilijk een gesprek met haar vader aangaan. Samen met haar vrienden verzint ze de meeste vreemde en hilarische dingen en laat zij de wereld zien hoe geweldig het leven van een 13-jarige kan zijn!
16:55
Henry Danger

Jeugdserie "Bezuinigingen."
17:25
Henry Danger

Jeugdserie "Ballonnen van verdoemenis."
17:45
De Thundermans

Serie "Superkrachten."
18:10
Game Shakers

Jeugdreeks "Spionnen Spelletjes." Kenzie installeert beveiligingscamera's omdat er is ingebroken. Maar Kenzie is zo nieuwsgierig dus gebruikt ze ook om mensen te spioneren. Babe en Trip gaan haar een lesje leren.
18:35
Game Shakers

Jeugdreeks "Dansende Kids, Vliegende Biggen."
19:00
Henry Danger

Jeugdserie "Liefdes meeting."
19:25
Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Amerikaanse jeugdserie "Populair tegen wil en dank."
19:50
School of Rock

Jeugdserie "Afscheid nemen doet pijn.." Nu Summer Freddy achter zich heeft gelaten zit ze samen met hem en Kale een nacht vast op school. Freddy twijfelt of hij wel de juiste keuze gemaakt heeft. Meneer Finn helpt Tomika om over haar grootste angst heen te komen.
20:15
School of Rock

Jeugdserie "Afscheid nemen doet pijn.." Nu Summer Freddy achter zich heeft gelaten zit ze samen met hem en Kale een nacht vast op school. Freddy twijfelt of hij wel de juiste keuze gemaakt heeft. Meneer Finn helpt Tomika om over haar grootste angst heen te komen.
20:35
Instant Mom

Jeugdserie "Het is geen date."
20:55
Cheeese

Show waarin het 'Cheeese'-kidsteam mensen in de maling neemt met de verborgencamera
21:05
Spike

Animatieserie