Tv gids - VIER Woensdag

Eergisteren
2018-04-20
Gisteren
2018-04-21
Vandaag
2018-04-22
Morgen
2018-04-23
Overmorgen
2018-04-24
Woensdag
2018-04-25
Donderdag
2018-04-26
08:00
De wereld op je bord

Culinair magazine "Marokko." Vrijdag is couscousdag in Marokko. Maar vergeet die snelklaar couscous. Vandaag toont Chef Fatima in De wereld op je bord hoe je de echte lekkere Marokkaanse couscous op de traditionele Marokkaanse manier klaarmaakt. Stroop je mouwen maar op, want lepels of vorken zijn voor deze klus niet geschikt!
08:20
Passe-vite

Culinair magazine waarin alle mogelijke aspecten van de gastronomie worden belicht "Tropical Dream, Geitenkaas." 'Passe-vite' is een culinair magazine met vaste en losse, wekelijks terugkerende rubrieken waarin alle mogelijke aspecten van de gastronomie worden belicht, van eenvoudige pureegerechten tot culinaire hoogstandjes, laagdrempelig maar vooral inspirerend.
08:40
Peppe's Pasta

Culinair magazine. "Zwarte spaghetti met inktvis." Wat betekent die mysterieuze al dente eigenlijk en hoe geef je kleur aan je pasta? Onze Italiaanse smakenverleider Peppe Giacomazza legt het je allemaal uit, van a tot z, van pasta tot peppe! Want vandaag maakt hij verse zwarte spaghetti en kleurt de slierten met de inkt van een inktvis. Buon appetito!
08:50
De Dagschotel

Culinair magazine "Roger van Damme - Bretoense pannenkoek." De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
09:05
Komen Eten UK

Kookwedstrijd waarin kandidaten om de titel van beste gastheer of gastvrouw strijden "Kingston."
09:55
Geen uitzending

Onderbreking
12:00
Friends

Amerikaanse komische serie "The One With The Morning After." Na haar gesprek met Mark beseft Rachel hoeveel ze eigenlijk wel van Ross houdt. De volgende morgen ontwaakt Ross en merkt dat Chloe naast hem in bed ligt. Ondanks zijn ruzie met Rachel voelt hij zich schuldig, vooral wanneer hij via het antwoordapparaat verneemt dat Rachel hun relatie nog een kans wil geven.
12:25
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Ferrets, Attack!." Walden is zo gelukkig met zijn nieuwe liefde Rose dat hij haar vraagt om bij hem in Malibu House in te trekken. Alan is niet bepaald gelukkig om dat te horen. Net wanneer het koppel van plan is om een grote stap te zetten in hun relatie, wil ook Waldens ex Zoey weer afspreken. Ze beweert namelijk dat ze tot inzicht is gekomen en dat ze hem dolgraag terug wil. Hoewel hij het nooit had verwacht, moet Walden nu een keuze maken tussen de twee vrouwen.
12:45
Geen uitzending

Onderbreking
14:50
Komen Eten UK

Kookwedstrijd waarin kandidaten om de titel van beste gastheer of gastvrouw strijden "Cornwall."
15:45
Peppe's Pizza

Culinair magazine "Pizza Ruotolo." Peppe pakt vandaag uit met een verrassende pizzavorm: de pizza ruotolo. Ruotare betekent draaien en dat is ook wat Peppe doet met de pizza: oprollen en nadien in schijfjes snijden. Welke bloem gebruik je nu best voor je deeg, hoe krijg je de bodem lekker krokant en wat is nu echt een lekkere vulling? Peppe verklapt het je allemaal in Peppe's Pizza!
15:55
Roger van Damme Desserts

Topchef Roger van Damme toont zijn variatie op een populair dessert "Ei." Centraal product vandaag is het ei. Roger maakt vandaag een klassieker die menige zoete harten sneller zal doen slaan: crème brûlé. Maar hij doet er nog een compote van rode vruchten bij én een meringue italienne. Een aanslag op je lijn maar een zegen voor je smaakpapillen!
16:15
De Smaaktoerist

Culinair magazine waarin Jeroen De Pauw de kijker meeneemt op culinaire ontdekkingsreis "Kasteelroute (Wallonië)Â."
16:50
Komen Eten

Kookwedstrijd waarbij vier kandidaten strijden om de titel van beste gastheer of -vrouw Jaimie is een geëngageerde, ambitieuze jongeman. Als Mister Gay Belgium 2017 zet hij zich actief in voor de holebigemeenschap: hij is ervan overtuigd dat hij een verschil kan maken in de wereld en wil de problematiek rond holebi's en LGBT's aankaarten. Zijn vader en oma leerden Jaimie koken. Daarom zal hij vanavond echte familiegerechten serveren.
17:40
Gert Late Night

Praatprogramma. "Gert late night y3 - vj2018 - 2." Gasten: Leah Thys, Dina Tersago en Steve Tielens.
18:45
Friends

Amerikaanse komische serie "The One Without The Skitrip." Ross en Rachel proberen elkaar zoveel mogelijk te mijden. Hun vrienden hebben het moeilijk om hun aandacht tussen de twee ex-partners te verdelen. De situatie wordt nog moeilijker wanneer Rachel iedereen, behalve Ross, uitnodigt voor een skitrip. Ross blijft zielig alleen achter en zoekt zijn toevlucht bij zijn ex-vrouw Carol. Als de vakantiegangers onderweg problemen krijgen met de auto, zit er niets anders op dan Ross te bellen voor hulp.
19:15
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Avoid the Chinese Mustard." Walden is moe van alle problemen rondom een relatie. Daarom huurt hij een actrice in om zijn vriendin te spelen. Ondertussen plannen Jake en Missi een afspraak bij het strandhuis.
19:45
Komen Eten

Kookwedstrijd waarbij vier kandidaten strijden om de titel van beste gastheer of -vrouw De 17-jarige Isabelle is een bezige bij die perfect weet wat ze wil. Isabelle studeert sociaal-technische wetenschappen en wil daarna hotelmanagement volgen. In het weekend werkt ze in een gastronomisch restaurant én traint ze in een voetbalclub. Als een echte professional ontvangt Isabelle haar gasten in het huis van haar ouders en legt ze hen culinair in de watten.
20:35
't Is gebeurd

Komische show.
21:15
De Boxy's

Realityreeks. Jan Verheyen nodigt de Boxy's uit op de set van 'F.C. De Kampioenen' tijdens de opnames van hun nieuwe film in Zuid-Afrika. De opdracht is eenvoudig: ontdek het land en zijn gastronomische geheimen en gebruik dit als inspiratie om de acteurs te belonen met een feestmaal.
22:15
Gert Late Night

Praatprogramma. "Gert late night y3 - vj2018 - 3." Gasten: Leah Thys, Dina Tersago en Steve Tielens.
23:15
Komen Eten

Kookwedstrijd waarbij vier kandidaten strijden om de titel van beste gastheer of -vrouw De 17-jarige Isabelle is een bezige bij die perfect weet wat ze wil. Isabelle studeert sociaal-technische wetenschappen en wil daarna hotelmanagement volgen. In het weekend werkt ze in een gastronomisch restaurant én traint ze in een voetbalclub. Als een echte professional ontvangt Isabelle haar gasten in het huis van haar ouders en legt ze hen culinair in de watten.
00:05
Geen uitzending

Onderbreking