Tv gids - VIER Woensdag

Eergisteren
2018-07-19
Gisteren
2018-07-20
Vandaag
2018-07-21
Morgen
2018-07-22
Overmorgen
2018-07-23
Dinsdag
2018-07-24
Woensdag
2018-07-25
08:05
Weg van Wijn

Culinair magazine waarin sommelier Jurgen Lijcops de wijnen van Frankrijk verkent "Entre-deux-Mers." Deze regio dankt zijn naam niet aan zijn ligging tussen de Middellandse zee en de Atlantische Oceaan, maar aan zijn ligging tussen de Garonne en de Dordogne. Entre-deux-Mers is een minder bekende streek, maar Cécile Dulimbert vertelt waarom de wijnen van Entre-deux-Mers zeker niet moet onderdoen voor andere wijnstreken. Onderweg naar zijn volgende afspraak ontdekt Jurgen enkele zeer bijzondere wijnranken van zeker 200 jaar oud. Uiteindelijk komt hij aan bij de familie Boissonneau. Deze familie is gepassioneerd door wijnmaken. In hun sfeervolle kelder, proeft Jurgen van een heerlijke rode wijn: Château de la Vieille Tour.
08:20
Passe-vite

Culinair magazine waarin alle mogelijke aspecten van de gastronomie worden belicht "Tropical Dream, Nuance." In deze aflevering: Smoothies! (Tropical Dream) - De Restaurantbrigade - Boem Patat (Pommes Fondant) - Kwekers & Telers (Kruiden) - Tip van de Chef (Ananas Tonnetje) - Vingervlug (Baguette Hummus).
08:40
Uit de schelp

Culinair magazine "Gamba's." Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal - en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor de meest toegankelijke gerechten waarin de pure smaken van zijn producten helemaal tot hun recht komen. Zonder al te veel poespas en tierlantijntjes tovert de chef telkens een heerlijk bord op tafel waarin de schaal- en schelpdieren helemaal kunnen schitteren in hun eenvoud.
08:55
De Dagschotel

Culinair magazine "Chiara Van Emrik - Ovenschotel met rijst, kip en groentjes." De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
09:10
Men at Work

Amerikaanse komische serie "I Take Thee, Gibbs." De jaloezie van Milo wordt op de proef gesteld wanneer hij een afspraak heeft met een vrouw die een vrouwelijke ex heeft. Intussen probeert Tyler Myron voor zich te winnen met de hulp van Neal.
09:35
The Millers

Amerikaanse komische serie "You Are the Wind Beneath My Wings, Man." Nathan probeert een betere vriend te zijn voor Ray en besluit om minder egocentrisch te zijn in zijn buurt.
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:05
Mom

Amerikaanse komische serie "Nudes and a Six-Day Cleanse." Christy wil haar carrière een nieuwe wending geven. Bonnie en Alvin proberen intussen hun jeugd te herbeleven.
12:30
The Odd Couple

Amerikaanse komische serie "The God Couple." Oscar is slechtgezind omdat Felix hem verplicht om een kerkdienst bij te wonen voor Dani's solo in het koor.
12:55
Geen uitzending

Onderbreking
15:00
Men at Work

Amerikaanse komische serie "Gigo-Milo." Wanneer Milo een uitgever ontmoet, blijkt dat zij geïnteresseerd is in meer dan enkel schrijven. Neal neemt intussen een stagiaire aan.
15:25
The Millers

Amerikaanse komische serie "CON-Troversy." Wanneer Nathan voor zijn werk een sciencefictionfestival bijwoont, loopt hij een oude bekende tegen het lijf. Ondertussen heeft Adam een identiteitscrisis wanneer hij ontdekt dat zijn leven deels gebaseerd is op Star Wars.
15:55
Peppe's Sicilië

Culinair magazine "Mosselen." Siculiana is zowat de hemel voor chef Peppe Giacomazza. Het is een dorpje in het zuidwesten van Sicilië. Zijn papa Vincenzo is er geboren en zijn grootouders wonen er nog steeds. De familie geniet er van la bella vita en haar pure keuken. En als je weet dat er een serieuze portie gastvrijheid in het DNA van de Giacomazza's zit, dan kan je je wel voorstellen hoe het daar aan de grote familietafel aan toegaat. Dat is exact wat we in dit programma willen tonen: samen met hen en de dorpsgenoten genieten van wat de natuur hen heeft gegeven: kraakverse vis, een vers bereidde worst en zongerijpte groenten, eerst gezocht en nadien heerlijk bereid door Peppe Giacomazza!
16:20
Roger van Damme Desserts

Topchef Roger van Damme toont zijn variatie op een populair dessert "Bosvruchten." Roger maakt vandaag een variatie op een klassiek Duits gebak: de Zwarte Woud-taart. Bosvruchten zijn onmisbaar: in het biscuit gaan frambozen. Een bosvruchten mousse én een bosvruchten yoghurt zorgen voor een heerlijk smakenpallet!
16:40
BBQ vanavond?!

Culinair magazine over barbecueën "Zalmforel met aardappeltjes, Gegrilde komkommer met ansjovis, Opgerolde worst." We kennen het allemaal: het is een stralende dag en jij sms't je vrienden vanop het werk: "BBQ Vanavond?!". Je probeert een uurtje vroeger te stoppen met werken om snel inkopen te doen en dan verval je steeds in hetzelfde patroon: veel vlees, wat rauwe groentjes en een stokbrood met kruidenboter. Maar dat is verleden tijd met de recepten van Bart Desmidt:
17:00
Komen Eten

Culinair magazine. "Linda uit Hoboken." Vandaag ontvangt Linda (56) haar gasten in Hoboken. Ze was vroeger pedicuriste, maar wegens een zware rugoperatie is ze daarmee moeten stoppen. Nu spendeert ze veel tijd aan haar hobby's: fotografie en koken. Linda is verzot op koken en heeft al vaker meegedaan aan kookwedstrijden. Op haar menu staat de skyline van Antwerpen, waar ze is geboren en getogen. Tijden het maken van het voorgerecht slaat er echter even paniek uit bij haar gasten. Wanneer Linda haar ham droogt in de microgolfoven, vliegt die in brand. Gelukkig blijft Linda kalm en tovert ze toch nog een mooi bordje op tafel. Uiteraard kan een fotoshoot met haar gasten niet ontbreken als act.
17:45
Zeg eens Euh!

Spel. Panelleden: Karen Damen, Gilles Van Bouwel, Maaike Cafmeyer en Herman Verbruggen.
18:30
Friends

Amerikaanse komische serie "The One Where Ross Got High." Monica nodigt haar ouders uit voor een Thanksgivingetentje. Omdat Jack en Judy Chandler nooit echt graag gemogen hebben, heeft Monica nog niet verteld dat ze een relatie met hem heeft. Chandler zet zijn beste beentje voor maar tevergeefs, Monica's ouders blijven bij hun mening. Ross kent de reden van hun houding en de waarheid komt naar boven. Intussen probeert Rachel voor een overheerlijk nagerecht te zorgen, maar het een en ander loopt mis.
18:55
The Odd Couple

Amerikaanse komische serie "Conscious Odd Coupling." Na een verhitte discussie beslissen Oscar en Felix dat ze op zoek moeten gaan naar nieuwe huisgenoten.
19:25
Mom

Amerikaanse komische serie "Three Smiles and an Unpainted Ceiling." Het huishouden wordt op stelten gezet na de plotse dood van een dierbare.
19:50
Komen Eten

Culinair magazine. "Pieter uit Schaarbeek." Pieter (27) is oorspronkelijk van Limburg, maar woont nu in Brussel in een appartement met een prachtig zicht op de hoofdstad. Hij is een echte artiest. Sinds zijn kindertijd is muziek een van zijn grootste passies, en nu speelt Pieter hobo in verschillende orkesten. Koken doet hij ook heel graag: "Net zoals je bij muziek je zintuigen gebruikt, doe je dat ook bij koken." Wanneer zijn gasten aankomen, heeft Linda wel een probleem. Pieter woont op de zevende verdieping en Linda is bang voor liften... Ze zal dus de trap moeten nemen. De gastheer van vanavond hoopt extra te scoren en heeft een muzikale act in petto voor zijn gasten.
20:35
Het zijn net mensen

Humoristische panelshow rond dierenweetjes Vandaag krijgen vaste juryleden Karen Damen en Marc-Marie Huijbregts de hulp van Bart Kaëll en diens wederhelft Luc Appermont.
21:25
Stukken van mensen

Realityreeks waarin mensen verzamelobjecten aan vijf antiquairs proberen te slijten Sara komt in naam van haar baas onderhandelen en hoopt zijn aquarel van de Antwerpse kunstenaar Luc Tuymans te kunnen verkopen. Als dat lukt, keert ook Sara tevreden terug naar huis met een percentje. Lucien is gepassioneerd door wielrennen en biedt de experten een fiets uit de negentiende eeuw aan waarop in de allereerste Tour de France gereden en gestreden werd. Ronny werpt dan weer hoge ogen met een bijzonder stukje steen: een deel van een waterspuwer van het Gentse Belfort. Wesley presenteert een gelimiteerde en gesigneerde print van Michael Jackson. Boris blijkt een verdoken fan van de King of Pop te zijn en kan zijn interesse niet lang verbergen, want zijn ogen beginnen meteen te fonkelen.
22:25
Tweedehands Deluxe

Britse realityreeks over het exclusieve pandjeshuis Prestige Pawnbrokers
23:25
Zeg eens Euh!

Spel. Panelleden: Karen Damen, Gilles Van Bouwel, Maaike Cafmeyer en Herman Verbruggen.
00:10
Komen Eten

Culinair magazine. "Pieter uit Schaarbeek." Pieter (27) is oorspronkelijk van Limburg, maar woont nu in Brussel in een appartement met een prachtig zicht op de hoofdstad. Hij is een echte artiest. Sinds zijn kindertijd is muziek een van zijn grootste passies, en nu speelt Pieter hobo in verschillende orkesten. Koken doet hij ook heel graag: "Net zoals je bij muziek je zintuigen gebruikt, doe je dat ook bij koken." Wanneer zijn gasten aankomen, heeft Linda wel een probleem. Pieter woont op de zevende verdieping en Linda is bang voor liften... Ze zal dus de trap moeten nemen. De gastheer van vanavond hoopt extra te scoren en heeft een muzikale act in petto voor zijn gasten.
00:55
Geen uitzending

Onderbreking