Tv gids - VIER Morgen

Eergisteren
2018-05-23
Gisteren
2018-05-24
Vandaag
2018-05-25
Morgen
2018-05-26
Overmorgen
2018-05-27
Maandag
2018-05-28
Dinsdag
2018-05-29
05:00
Geen uitzending

Onderbreking
07:30
Geen uitzending

Onderbreking
08:30
Urban BBQ

Culinair magazine over barbecueën "Kip, groenten en vis - Bart Desmidt."
08:55
A la carte

Culinair magazine "Kipkroketten." Alain en zijn 14-jarige dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een vulling die lijkt op een soort fijne vol-au-vent. Ze houden ervan om samen in de keuken te staan om recepten uit te proberen en willen van Johan weten hoe ze de perfecte kipkroket moeten maken. Johan twijfelt geen seconden om dit gerecht te maken, want hij vindt het zelf ook heel erg lekker én iets wat nog niet vaak gedaan is in kookprogramma's. Het resultaat is de perfect gebakken & super knapperige kipkroket met vanbinnen een zalige kippenvulling .
09:20
Peppe's Pasta

Culinair magazine. "Spaghetti alla chitarra met zeevruchten en peperoncini." Geen patatjes met een stuk vlees vandaag, maar wel pasta. Het is Peppe die toont hoe je die vers maakt en vandaag doet hij dat in de vorm van spaghetti alla chitarra, zeg maar gitaarspaghetti. Waar die naam precies vandaan komt en hoe de spaghetti zijn vorm en bijhorende saus krijgt, zie je in Peppe's Pasta.
09:35
Bondi Rescue

Australische realityreeks over het werk van de redders aan Bondi Beach in Sydney
09:55
Bondi Rescue

Australische realityreeks over het werk van de redders aan Bondi Beach in Sydney
10:20
Geen uitzending

Onderbreking
12:25
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Justice in Star-Spangled Hot Pants." Tijdens een benefiet die georganiseerd wordt door Robin, Waldens moeder, ontmoet Alan zijn allereerste celebrity crush: Lynda Carter. Na lang aandringen krijgt hij Walden zo ver om haar uit te nodigen voor een diner. Maar tot Alans grote frustratie gaat Walden met alle aandacht van Lynda lopen.
12:45
Friends

Amerikaanse komische serie "The One with Joey's Dirty Day." Joey mag samen met filmlegende Charlton Heston meespelen in een nieuwe film. Maar op zijn eerste draaidag overslaapt hij zich. Hij heeft geen tijd meer voor een douche en moet op de set improviseren. Als Joshua, de sexy klant van Rachel, haar eindelijk uitnodigt voor een afspraakje, vraagt ze Ross om een gunst. Na zijn breuk met Kathy zit Chandler diep in de put. De vrouwen proberen hem er terug bovenop te helpen.
13:10
Geen uitzending

Onderbreking
15:15
Grenspolitie

Britse realityreeks over de grenspolitie op de luchthavens van Gatwick en Manchester 'Grenspolitie' gaat mee op pad met de agenten in de luchthavens van Gatwick en Manchester. Het programma toont de nauwe band tussen de mensen van de grenscontrole en hun speurhonden die op zoek gaan naar drugs, geld en wapens om te vermijden dat ze de grens worden overgesmokkeld. Wanneer de honden iets op het spoor zijn, gaat de grenspolitie over op ondervraging, onderzoek en eventuele arrestatie van de potentiële smokkelaars.
15:40
Hondenpatrouille

Realityreeks.
16:05
Passe-vite

Culinair magazine waarin alle mogelijke aspecten van de gastronomie worden belicht "Béarnaise, Basisgroen." 'Passe-vite' is een culinair magazine met vaste en losse, wekelijks terugkerende rubrieken waarin alle mogelijke aspecten van de gastronomie worden belicht, van eenvoudige pureegerechten tot culinaire hoogstandjes, laagdrempelig maar vooral inspirerend.
16:25
BBQ vanavond?!

Culinair magazine over barbecueën "Pizza Calzone, Asperges, Moelleux au chocolat." We kennen het allemaal: het is een stralende dag en jij sms't je vrienden vanop het werk: "BBQ Vanavond?!". Je probeert een uurtje vroeger te stoppen met werken om snel inkopen te doen en dan verval je steeds in hetzelfde patroon: veel vlees, wat rauwe groentjes en een stokbrood met kruidenboter. Maar dat is verleden tijd met de recepten van Bart Desmidt:
16:40
De Dagschotel

Culinair magazine "Peter Goossens - Balletjes in Tomatensaus." De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
16:55
Veggie

Culinair magazine "Ovenschotel." Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten. In Veggi! laat Philippe aan de hand van haalbare recepten zien hoe verrassend je met een "niet-vleesgerecht" uit de hoek kan komen.
17:10
Komen Eten

Kookwedstrijd waarbij vier kandidaten strijden om de titel van beste gastheer of -vrouw "Marc uit Brasschaat." De 58-jarige Marc komt uit een gezin met 11 kinderen en zelf heeft hij 5 zonen. Marc doorzwom al vele watertjes in zijn leven. Tijdens zijn huwelijk ontdekte Marc dat hij eigenlijk op mannen viel. Het was een moeilijke periode, maar ondertussen is hij al tien jaar gelukkig samen met zijn vriend Patrick. Samen werken ze in hun eigen schoenen- en kledingzaak.
17:55
Komen Eten

Kookwedstrijd waarbij vier kandidaten strijden om de titel van beste gastheer of -vrouw "Elisa." Elisa is een vlotte, spontane meid. Ze houdt van shoppen, feesten en bakken. Ambitieus is ze ook, want ze droomt ervan een eigen zaak te starten. Onder de naam Delisa wil ze heerlijke gebakjes verkopen. Elisa neemt geen blad voor de mond en is een echte flapuit. Dat zorgt soms voor grappige momenten. Culinair houdt Elisa vooral van satékruiden. Die passen wat haar betreft overal bij. Haar gasten serveert ze een tartaar van gerookte zalm met groene appel en een heerlijke lamskroon met rozemarijnaardappeltjes. Het dessert- een trio van Oreo - moet het pronkstuk van de avond worden.
18:40
Komen Eten

Kookwedstrijd waarbij vier kandidaten strijden om de titel van beste gastheer of -vrouw "Thomas uit Sint-Maria-Lierde." Thomas werkt als salesmanager voor Gucci. Hij is verloofd met de liefde van zijn leven en is de trotse papa van een zoontje. Thomas heeft een vrouwelijk kantje en is erg modebewust. Hij staat graag voor de spiegel en ziet er graag piekfijn uit.
19:30
Komen Eten

Kookwedstrijd waarbij vier kandidaten strijden om de titel van beste gastheer of -vrouw "Lucy uit Schilde." De vrijgevochten Lucy doet de dingen graag op haar eigen manier en ze vindt het erg belangrijk om onafhankelijk te zijn. Ze is een bewust ongehuwde moeder van twee, valt op jonge mannen enhoudt van feesten. Ze tovert een Aziatisch menu op tafel.
20:25
Harry Potter and the Half-Blood Prince

Brits-Amerikaanse fantasyfilm Wanneer Harry, Ron en Hermione aan hun zesde jaar aan Hogwarts-toverschool beginnen, komt Harry in het bezit van een geheimzinnig volgekladderd toverdrankenboek, dat ooit eigendom is geweest van de onbekende Half-Blood Prince. Ondertussen heeft hij te kampen met een moeizaam sociaal leven en laat Dumbledore hem stukje bij beetje informatie zien over het duistere verleden van Voldemort. Die lessen van Dumbledore zullen leiden tot het grootste geheim van de duistere heerser en kunnen Harry helpen om te overleven.
23:25
Nieuwsjagers

Realityreeks. Gerechtsjournalist Pieter gaat op zoek naar het slachtoffer van een brutale verkrachting. De vrouw geeft een emotioneel interview waar hij danig van onder de indruk is. Regioreporter Peter trekt naar een zeepkistenrace in Kluisbergen. Wanneer de Catalaanse Carles Puigdemont in Brussel blijkt te zijn, slaagt de redactie erin als eerste een interview vast te krijgen. Op een website duiken geruchten op over een buitenechtelijke affaire binnen de Belgische politiek. Beginnend journalist Tex krijgt tips van Liesbeth om zich een weg te banen door de politiek en gaat netwerken op de nieuwjaarsreceptie van N-VA.
00:25
Geen uitzending

Onderbreking