Tv gids - VIER Morgen

Eergisteren
2018-03-20
Gisteren
2018-03-21
Vandaag
2018-03-22
Morgen
2018-03-23
Overmorgen
2018-03-24
Zondag
2018-03-25
Maandag
2018-03-26
05:00
Geen uitzending

Onderbreking
06:55
Geen uitzending

Onderbreking
07:55
Tot op het Bot: Het Rund

Culinair magazine. "Tong." Ossentong in maderasaus is een echte klassieker en het zal dan ook niemand verbazen dat Johan Segers dit gerecht op zijn menu zet vandaag. En ook al is het een op-en-top klassiek gerecht, toch blijkt dat er heel wat misverstanden bestaan over koeientong. Gelukkig is beenhouwer Benny van de partij om alle vragen over dit stuk vlees te beantwoorden, en natuurlijk om de chef een fameuze koeientong te bezorgen. Daarmee gaat Johan aan de slag en tovert hij een ultra klassiek, maar ook ultra lekker gerecht op zijn bord.
08:15
DIY (Do It Yourself)

Culinair magazine over zelfgemaakte producten "Caramelsaus, Chilisaus, Guacamole, Vleessla."
08:40
Passe-vite

Culinair magazine waarin alle mogelijke aspecten van de gastronomie worden belicht "Preisoep, Champignons." 'Passe-vite' is een culinair magazine met vaste en losse, wekelijks terugkerende rubrieken waarin alle mogelijke aspecten van de gastronomie worden belicht, van eenvoudige pureegerechten tot culinaire hoogstandjes, laagdrempelig maar vooral inspirerend.
09:00
Komen Eten UK

Kookwedstrijd waarin kandidaten om de titel van beste gastheer of gastvrouw strijden
09:50
Geen uitzending

Onderbreking
11:55
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "This Is not Gonna End Well." Wanneer Charlie zijn rijbewijs kwijtspeelt, moet hij noodgedwongen een beroep doen op Jake om hem overal naartoe te brengen. Alsof dat nog niet genoeg is, ontdekt hij dat Alan vastberaden is om Chelseas verjaardagsfeestje bij te wonen.
12:20
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Three Girls and a Guy Named Bud." Wanneer Jake ontdekt dat Alan uitgaat met de moeder van Eldridge pakt hij zijn spullen en vertrekt hij naar Judith en Herb.
12:45
Geen uitzending

Onderbreking
14:50
Komen Eten UK

Kookwedstrijd waarin kandidaten om de titel van beste gastheer of gastvrouw strijden
15:45
Sportfood

Culinair magazine "Fietsen op zondag." Wielertoerist Staf fietst elke zondag meer dan 100km. Chef Michaël en topsportdiëtiste Stephanie maken een krachtontbijt, een zelfgemaakte energiereep en een recuperatieshake, als alternatief voor de trappist die Staf drinkt na zijn tocht.
16:10
Pasta & Risotto

Culinair magazine. "Spaghetti met bloemkool en geroosterde pancetta en Risotto met gamba's." Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
16:30
Vietnjam met Quyên

Culinair magazine "Hoi An." In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon. Onderweg maken we kennis met plaatselijke specialiteiten en ingrediënten waarmee Quyên aan de slag gaat. Gwen zoals ze in België genoemd wordt, doet het verhaal van haar Vietnamese roots uit de doeken.
16:50
Huizenjagers

Reality-show. "Antwerpen." Barbara, Philippe en Cisse krijgen vandaag een laatste kans om zichzelf te bewijzen. Kopers Kurt en Valerie gaven hun een speciale opdracht: een woonboot vinden in de buurt van een Belgische stad. Zal de vastgoedverkoper die een zelfvoorzienende boot presenteert op het einde van de dag ook de begeerde trofee mee naar huis nemen?
17:40
Full House

Amerikaanse komische serie "Happy New Year." Joey is op zoek naar een geschikte partner om oudjaar mee te vieren. Hij overloopt zijn hele adressenboekje, maar vangt steeds bot. Danny en Jesse willen hun vriend helpen en schrijven hem in bij een dating-bureau.
18:10
Friends

Amerikaanse komische serie "The One Where Chandler Can't Remember Which Sister." Rachel ontmoet de knappe Mark en krijgt door zijn toedoen een job in de modewereld. Ross vreest dat Mark er alleen op uit is om een afspraakje met Rachel te versieren. Chandler kan zich absoluut niet meer herinneren welke zus van Joey hij gekust heeft, nadat hij dronken werd op een verjaardagsfeestje. En Phoebe voelt zich aangetrokken door de lawaaierige, maar charmante bovenbuur van Monica en Rachel.
18:40
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Bottle of Wine and a Jackhammer." Charlie verzet hemel en aarde om Alan ervan te overtuigen op het aanbod van Lyndsey in te gaan en bij haar in te trekken.
19:10
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "A Pudding-Filled Cactus." Alan zet een grote stap in zijn relatie met Lyndsey door bij haar in te trekken. In het geheim heeft hij een ontmoeting met Melissa in Charlies huis.
19:40
Karen maakt een plaat

Realityreeks. Nog 48 uur te gaan vooraleer Karen het podium opstapt in de Lotto Arena. Karen kennende moet er last minute nog van alles geregeld worden. Ze zit vol twijfels: zal ze haar zenuwen kunnen bedwingen, zal ze haar teksten kennen en zal ze de zaal in vervoering kunnen brengen? De schijnwerpers zijn enkel op haar gericht, en de druk op haar schouders is dan ook enorm.
20:35
The Girl with the Dragon Tattoo

Brits-Amerikaans-Zweedse thriller De doortastende journalist Mikael Blomkvist wordt door de rijke oud-zakenman Henrik Vanger op diens afgelegen eiland aan de ijzige kust van Zweden ontboden om de verdwijning van zijn nichtje Harriet te onderzoeken. Volgens Vanger werd ze jaren geleden vermoord door een familielid. Ondertussen wordt Lisbeth Salander, een mysterieuze hacker, ingehuurd om Blomkvist te bespioneren. Haar bevindingen leiden er echter toe dat ze samen op zoek gaan naar de moordenaar van Harriet. Hoewel Lisbeth kampt met een problematisch verleden, zijn haar vaardigheden als hacker van onschatbare waarde.
23:40
Any Given Sunday

Amerikaans drama Het professionele American footballteam The Miami Sharks zit na enkele zeer succesvolle jaren in het slop. Coach Tony D'Amato staat voor een aantal moeilijke beslissingen om zijn team er weer bovenop te helpen. Zowel de grote baas, de belangrijkste spelers als de medische staf zetten hem onder zware druk bij het nemen van deze besluiten. Op de dag van de belangrijkste wedstrijd van het seizoen komt dit alles tot een grote climax.
02:40
Geen uitzending

Onderbreking