Tv gids - VIER Morgen

Eergisteren
2018-07-19
Gisteren
2018-07-20
Vandaag
2018-07-21
Morgen
2018-07-22
Overmorgen
2018-07-23
Dinsdag
2018-07-24
Woensdag
2018-07-25
08:55
De Gezonde Goesting

Culinair magazine.
09:20
De hofleverancier

Culinair magazine "Wandeling door de tuin." In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten, die met liefde gekweekt en verzorgd worden door zijn culinair onderlegde tuinman Bart Praet. Op de boerderij bekijken ze samen welke groente er op dat moment in haar topseizoen is en ter plaatse maakt Gert telkens drie gerechten klaar, die deze groente op een magische manier doen schitteren in haar eenvoud. Op het einde geeft Gert deze toegankelijke gerechten telkens een driesterrentoets door ze op een prachtige wijze te dresseren op het bord, met hier en daar een speciale bloem of een lekker kruid uit de tuin.
09:40
Njamma Mia!

Chef-kok Peppe tovert Italië op je bord "Abruzzen." Vandaag laat chef Peppe zien dat Italië meer is dan pasta e basta. Ze kunnen er ook, met klasse, een goed stuk vlees klaarmaken. En dat doet Peppe vandaag. Op het menu: agnello con patate e zafferano, lam met aardappelen en saffraan. Da's de specialiteit van Abruzzen. Zijn broer Gaspare komt ook weer langs, met een typische wijn uit onze regio. wijn: montepulciano d'abruzzo - nicodemi
09:55
NCIS

Amerikaanse misdaadserie "Exit Strategy." De partner van Torres verdwijnt onder mysterieuze omstandigheden. Het daaropvolgende onderzoek leidt het NCIS-team naar een oude moord.
10:40
Geen uitzending

Onderbreking
12:40
MacGyver

Amerikaanse actieserie "Hook." Mac en Jack moeten naar Louisiana om Fixer te vatten, maar een familie van premiejagers is hen voor.
13:30
Geen uitzending

Onderbreking
15:30
Roger van Damme Desserts

Topchef Roger van Damme toont zijn variatie op een populair dessert "Eiwit." Vandaag staat eiwit als ingrediënt centraal. Roger maakt er bokkenpootjes mee. Je zal dit koekje vast en zeker herkennen. Wellicht heb je het ooit al eens gekocht in de supermarkt maar je kan het natuurlijk ook zelf maken. Roger legt alles in geuren en kleuren uit en vertelt je ook hoe je de perfecte koffie serveert bij deze heerlijke koekjes!
15:50
Weg van Wijn

Culinair magazine waarin sommelier Jurgen Lijcops de wijnen van Frankrijk verkent "Sauternes." De volgende etappe in de zoektocht van Jurgen naar betaalbare pareltjes is de streek van de Sauternes. De zoete wijnen van de Sauternes krijgen soms ook de naam 'vloeibaar goud'. Jurgen ontmoet Xavier Planty, een gerenommeerd wijnmaker van de Sauternes. Hij vertelt Jurgen hoe een schimmel een gewone wijn kan omtoveren tot vloeibaar goud. Hierna komt Jurgen bij Château d'Armajan et des Ormes, een wijnkasteel met een lange geschiedenis. Guillaume Perromat nam de zaak over van zijn vader. Deze laatste weet te vertellen dat het kasteel behalve vloeibaar goud ooit ook Belgisch goud in de kelders had liggen. Te midden van alle nostalgie en geschiedenis, kan Jurgen dan eindelijk ook eens het vloeibare goud proeven: een fris glas Château des Ormes.
16:00
Ware Delicatessen

Culinair magazine met tweesterrenchef Bart Desmidt "Truffel." Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan ! De chef houdt niet van de zogenaamde truffelpasta dat hoofdzakelijk bestaat uit champignons, of de gesteriliseerde truffel in een potje die je in de supermarkt vindt. En truffelolie is enkel synthetisch gearomatiseerd. Dus de chef gaat voor het echte spul. Een rundstartaar met West Vlaams rood en herfsttruffel. Daarna poft de chef aardappelen in de oven voor een lekkere polderpuree met witte- en herfsttruffel. Pasta en truffel combineren goed en dat vertaalt zich in een smakelijk en oogstrelend bordje. Tenslotte serveert Bart jonge wilde fazant met witloof en trufflel. Krachtige aardse smaken in een hemelse aflevering !
16:30
De Dierendokter

Britse realityreeks over de praktijk van de Ierse dierenarts Noel Fitzpatrick
17:30
De wereld van Bellewaerde

Realityreeks. Showpresentator Jeremy waagt zich vandaag zelf op de duikplank. Tijger Mira moet verdoofd worden voor een ingreep. Het personeel gaat op teambuilding in Ieper.
18:05
Friends

Amerikaanse komische serie "The One where Ross Hugs Rachel." Joey is overstuur wanneer Chandler hem vertelt dat hij bij Monica wil intrekken. Wanneer Monica op haar beurt het goede nieuws aan Rachel vertelt, lijkt zij helemaal niet te geloven dat de tortelduifjes de grote stap zullen zetten. Ondertussen is Phoebe de enige die weet dat Ross zijn huwelijk met Rachel niet heeft laten annuleren. Zij probeert hem te laten inzien dat hij nog steeds verliefd op Rachel is en dat het hoog tijd wordt dat hij dit onder ogen ziet.
18:35
Friends

Amerikaanse komische serie "The One With Ross' Denial." Rachel is op zoek naar een appartementje nu Chandler bij Monica is ingetrokken. Haar zoektocht loopt echter met een sisser af en wanneer Ross haar aanbiedt om bij hem in te trekken, neemt ze zijn aanbod dan ook zonder twijfelen aan. Ze is zich echter niet bewust van de onderliggende motieven van Ross. Ondertussen maakt Joey een keuze tussen de verschillende sexy dames die zich als roommate aanbieden.
19:05
Friends

Amerikaanse komische serie "The One Where Joey Loses...." Joey ontdekt dat zijn hospitalisatieverzekering verlopen is omdat hij niet genoeg gewerkt heeft. Tijdens een auditie krijgt hij echter last van zijn rug. Toch wil hij niet naar het ziekenhuis. Intussen krijgt Ross een aanbieding van de universiteit van New York. Hij repeteert zijn lezing bij zijn vrienden, maar die vinden het hele verhaal maar saai. Rachel ontdekt per toeval dat Ross hun huwelijk nooit heeft laten annuleren.
19:35
Friends

Amerikaanse komische serie "The One With Joey's Porche." Rachel daagt Ross voor het gerecht om op die manier hun huwelijk toch nog nietig te laten verklaren. Frank Junior en zijn vrouw verdienen een avondje uit en vragen Phoebe om op de drieling te passen. Intussen vindt Joey de sleutels van een Porsche, zijn droomwagen. Hij ondervindt al snel dat hij dankzij de wagen meer succes heeft bij de vrouwen.
20:05
Friends

Amerikaanse komische serie "The One on the Last Night." Het is de avond voor de 'grote verhuis'. Monica ontdekt dat Rachel nog niets van haar spullen heeft ingepakt en probeert de jongens ervan te overtuigen om hen een handje te helpen. Maar iedereen heeft plots een excuus om te ontsnappen aan de vervelende taak. Joey weet niet hoe hij het er alleen vanaf zal brengen nu Chandler bij Monica intrekt.
20:35
NCIS

Amerikaanse misdaadserie "Skeleton Crew." Het team onderzoekt de ontvoeringszaak van een zeeman. Torres en Bishop gaan naar de zee om bewijs te zoeken.
21:25
NCIS

Amerikaanse misdaadserie "Fake It 'Til You Make It." Nadat een vriend van Reeves werd gekidnapt, ontdekt het team dat de hoofdverdachte enkele dagen geleden verdween terwijl hij in het bezit was van vertrouwelijke militaire informatie.
22:20
MacGyver

Amerikaanse actieserie "Ruler." Mac en het team worden beschuldigd van een terroristische bomaanslag. Het team moet zich vermommen om de autoriteiten te ontlopen en hun naam te zuiveren.
23:15
MacGyver

Amerikaanse actieserie "Flashlight." MacGyver werkt samen met het team van Hawaii Five-0 om een groep wetenschappers te redden die vastzitten in een gebouw.
00:10
NCIS: Los Angeles

Amerikaanse misdaadserie "Imposters." Nieuwe informatie over een gestolen bestralingsapparaat komt aan het licht wanneer iemand die beweert een marinier te zijn, in brand wordt gestoken. Het gestolen apparaat bevat radioactieve bestanddelen die gebruikt kunnen worden om bommen te maken.
01:00
NCIS: Los Angeles

Amerikaanse misdaadserie "Familia." Callen en de rest van het NCIS-team weigeren Hetty's plotse ontslag te aanvaarden zolang ze geen verdere uitleg krijgen. Ze starten hun eigen onderzoek om na te gaan waarom ze verdwenen is.
01:45
Geen uitzending

Onderbreking