Tv gids - VIER Overmorgen

Eergisteren
2018-05-23
Gisteren
2018-05-24
Vandaag
2018-05-25
Morgen
2018-05-26
Overmorgen
2018-05-27
Maandag
2018-05-28
Dinsdag
2018-05-29
05:00
Geen uitzending

Onderbreking
08:10
Geen uitzending

Onderbreking
09:15
De Gezonde Goesting

Magazine waarin healthy foodie & blogster Steffi Vertriest je kookinspiratie geeft "Variaties op Klassieke Keuken." Wat eten we straks? Die vraag beantwoordt healthy foodie Steffi vandaag met gezonde variaties op klassieke gerechten. Ze maakt speltbrood met avocado en rode bietenspread en trakteert haar gasten ook op pastinaakfrietjes met ketchup & appelmoes.
09:35
De hofleverancier

Culinair magazine "Biet." In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten, die met liefde gekweekt en verzorgd worden door zijn culinair onderlegde tuinman Bart Praet. Op de boerderij bekijken ze samen welke groente er op dat moment in haar topseizoen is en ter plaatse maakt Gert telkens drie gerechten klaar, die deze groente op een magische manier doen schitteren in haar eenvoud. Op het einde geeft Gert deze toegankelijke gerechten telkens een driesterrentoets door ze op een prachtige wijze te dresseren op het bord, met hier en daar een speciale bloem of een lekker kruid uit de tuin.
10:00
Njamma Mia!

Chef-kok Peppe tovert Italië op je bord "Campaniê." La cucina povera, de arme keuken. Zo wordt de Italiaanse keuken ook wel 'ns genoemd. Ze koken daar dus graag traditioneel en gebruiken eenvoudige producten. Maar het resultaat is oooo zo rijk aan smaak & gezelligheid! Denk maar aan de typische pizza met tomaatjes, mozzarella en basilicum en die maken we vandaag. Mmmm... Njamma Mia!
10:15
Grenspolitie

Britse realityreeks over de grenspolitie op de luchthavens van Gatwick en Manchester 'Grenspolitie' gaat mee op pad met de agenten in de luchthavens van Gatwick en Manchester. Het programma toont de nauwe band tussen de mensen van de grenscontrole en hun speurhonden die op zoek gaan naar drugs, geld en wapens om te vermijden dat ze de grens worden overgesmokkeld. Wanneer de honden iets op het spoor zijn, gaat de grenspolitie over op ondervraging, onderzoek en eventuele arrestatie van de potentiële smokkelaars.
10:40
Hondenpatrouille

Realityreeks.
11:00
Geen uitzending

Onderbreking
13:05
Bondi Rescue

Australische realityreeks over het werk van de redders aan Bondi Beach in Sydney
13:30
Bondi Rescue

Australische realityreeks over het werk van de redders aan Bondi Beach in Sydney
13:55
Geen uitzending

Onderbreking
16:00
Roger van Damme Desserts

Topchef Roger van Damme toont zijn variatie op een populair dessert "Appel." Dat appels populair zijn in de zoete keuken is geen geheim. Roger gebruikt ze vandaag als centraal product en maakt het lekkerste appeltaartje dat je ooit hebt geproefd! De vulling ervan is een appelcompote die op de barbecue is gegaard. Daarbij serveert onze chef een heerlijk zoete thee én een schuimpje op basis van helder appelwater.
16:20
De wereld op je bord

Culinair magazine "Turkije." Een overdosis groenten, zo kan je de Turkse keuken goed omschrijven. En staan groentjes in de spotlight in De wereld op je bord. Chef Enis houdt het gezond met Karniyarik: - letterlijk gespleten buik-, is een heerlijk, bijna onuitspreekbaar gerechtje van gevulde aubergines, kalfsvlees en bulgurrijst. En het gaat vlot binnen.
16:40
Passe-vite

Culinair magazine waarin alle mogelijke aspecten van de gastronomie worden belicht "Truffel en Sint-jacobsvruchten, Feestquiches." 'Passe-vite' is een culinair magazine met vaste en losse, wekelijks terugkerende rubrieken waarin alle mogelijke aspecten van de gastronomie worden belicht, van eenvoudige pureegerechten tot culinaire hoogstandjes, laagdrempelig maar vooral inspirerend.
17:05
Grillmasters

Culinair magazine. Nog vier duo's strijden voor de titel Strafste Grillmasters van Vlaanderen. Peter en Seppe nemen hen voor de laatste productproef mee naar de Ardennen. De duo's moeten er zelf een zoetwaterforel vangen en roken. Voor het klaarmaken van hun forel gaan de duo's helemaal back to basic. Ze moeten de vis roken in een uitgeholde boomstam. Maar welk duo doet dat het best en wint een ticket naar de finale?
18:15
Matchmakers

Datingprogramma. Dimi is 31 jaar en een patissier die bouwvakker werd. Hij is bijzonder sportief en legt de lat voor zijn toekomstige heel erg hoog. Dat is meteen de voornaamste reden waarom Dimi al 4 jaar als vrijgezel door het leven gaat. Zijn vrienden vonden dat nu wel lang genoeg en nemen het initiatief om, samen met Jani, een goeie vriendin te zoeken.
19:20
Gert Late Night: Weekoverzicht

Praatprogramma.
20:35
NCIS

Amerikaanse misdaadserie "Off The Grid." Bisshop en Reeves werken samen aan een officieus onderzoek.
21:30
NCIS

Amerikaanse misdaadserie "Keep Going." Tijdens een onderzoek ziet Palmer een man die op het punt staat om zelfmoord te plegen. Hij doet een poging om met hem te praten en ervoor te zorgen dat hij niet van de richel springt.
22:20
Sports Late Night

Sportmagazine
22:40
MacGyver

Amerikaanse actieserie "The Rising." De jonge MacGyver wordt gerekruteerd door een geheime organisatie en moet zijn unieke problem solving skills inzetten om desastreuze rampen te voorkomen. Samen met agent Jack Dalton gaat hij op zoek naar een gestolen, levensgevaarlijk biowapen.
23:30
MacGyver

Amerikaanse actieserie "Metal Saw." Jacks voormalige CIA-partner wordt gevangen gehouden in Caracas tijdens haar missie om een drugsdealer op te pakken. Mac en Riley helpen Jack om haar te redden.
00:20
Sports Late Night

Sportmagazine
00:40
Sports Late Night

Sportmagazine
00:55
Sports Late Night

Sportmagazine
01:10
Geen uitzending

Onderbreking