Tv gids - VIER Overmorgen

Eergisteren
2018-07-19
Gisteren
2018-07-20
Vandaag
2018-07-21
Morgen
2018-07-22
Overmorgen
2018-07-23
Dinsdag
2018-07-24
Woensdag
2018-07-25
08:40
De Gezonde Goesting

Culinair magazine. "Gezond voor foodies." Geen ovenhapjes met duizenden laagjes bladerdeeg of frituurhapjes, maar wel super gezonde bits & bites. Dat maakt healthy Steffi vandaag, met een shotje van meloen & tomaat, crackers met zalm & miso en gegrilde aubergines met tahinidressing.
09:00
GIN & TONIC, Around the World in 80 Gins

Culinair magazine met Hanne Troonbeeckx "Cath Luyten." In deze aflevering komt tv-presentatrice Cath Luyten naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten. Naast lachen en haar man Frank Raes liefkozen, is ook gin-tonic drinken een van Caths favoriete bezigheden. Haar barkast telt slechts zes flessen. Hoog tijd dus om Cath kennis te laten maken met onze meester-mixoloog Manuel Wouters. Hij zal haar meenemen op reis door het rijk van de gin, zo haar favoriete gin vinden, hem koppelen aan de ideale tonic en pairen met de juiste botanical. Dit is de zoektocht naar de ultieme gin-tonic van Cath Luyten.
09:15
Ware Delicatessen

Culinair magazine met tweesterrenchef Bart Desmidt "Truffel." Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan ! De chef houdt niet van de zogenaamde truffelpasta dat hoofdzakelijk bestaat uit champignons, of de gesteriliseerde truffel in een potje die je in de supermarkt vindt. En truffelolie is enkel synthetisch gearomatiseerd. Dus de chef gaat voor het echte spul. Een rundstartaar met West Vlaams rood en herfsttruffel. Daarna poft de chef aardappelen in de oven voor een lekkere polderpuree met witte- en herfsttruffel. Pasta en truffel combineren goed en dat vertaalt zich in een smakelijk en oogstrelend bordje. Tenslotte serveert Bart jonge wilde fazant met witloof en trufflel. Krachtige aardse smaken in een hemelse aflevering !
09:45
Men at Work

Amerikaanse komische serie "Post-Posal." Gibbs helpt Neal bij het plannen van een aanzoek en Tyler maakt een nieuwe vriend, die bij de rijkste mensen van Amerika blijkt te horen.
10:05
The Millers

Amerikaanse komische serie "Reunited and It Feels so Bad." Tom en Carol gaan scheiden, maar hebben beiden toch nog hun twijfels. Dit zorgt voor grote paniek bij Nathan en Debbie.
10:25
Geen uitzending

Onderbreking
12:30
Mom

Amerikaanse komische serie "Free Therapy and a Dead Lady's Yard Sale." Christy en Bonnie wonen de therapiesessie van Violet bij.
12:50
The Odd Couple

Amerikaanse komische serie "Should She Stay or Should She Go." Felix leert een leuke vrouw kennen tijdens een avondje uit en neemt haar mee naar huis.
13:15
Geen uitzending

Onderbreking
15:15
Men at Work

Amerikaanse komische serie "Holy New Boss!." Myron, de nieuwe baas bij Full Steam, beslist om tegen het einde van de werkdag één werknemer te ontslaan. Wanneer Neal dronken op het werk verschijnt, proberen de jongens hem zo snel mogelijk nuchter te krijgen, om zo zijn job te redden.
15:40
The Millers

Amerikaanse komische serie "Give Metta World Rease a Chance." Nathan heeft het belangrijkste interview uit zijn carrière te pakken: een gesprek met basketbalspeler Metta World Peace. Maar niet alles loopt van een leien dakje.
16:05
Veggie

Culinair magazine "Indische Bloemkoolcurry." In het 2e seizoen heeft Philippe Van den Bulck nog steeds een grote voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten. In Veggie! laat Philippe aan de hand van haalbare recepten zien hoe verrassend je met een "niet-vleesgerecht" uit de hoek kan komen.
16:15
Op Hete Kolen

Culinair magazine met Michaël Vrijmoed "Varkenskotelet." Vandaag kookt Michaël voor een collega uit de zaal van het Hof van Cleve: de sympathieke Gentse Thomas, die ondertussen een goede vriend van onze chef is geworden. Speciaal voor zijn favoriete collega laat Michaël zich van zijn beste kant zien en zorgt hij in een mum van tijd voor een waanzinnig barbecue menu. Als hapje staat er een Michaël-burger op de kaart: een overheerlijk broodje hamburger, met frisse groentjes en een geheim sausje op wijze van de chef. Na deze heerlijke burger volgt nog een sappige kotelet met een zomers slaatje, gegrilde asperges en aardappelen in de schil. Kortom, een topmenu dat voor iedereen haalbaar is!
16:40
A la carte

Culinair magazine "Kalfsblanket." Als Johan Segers een lievelingsgerecht voor iemand kan klaarmaken, is hij altijd extra in zijn nopjes. Want dan weet hij dat hij iemand een heel groot plezier zal doen met zijn gerecht. Vandaag maakt hij het lievelingsgerecht van Daniel klaar, die gek is op het kalfsblanket dat zijn moeder vroeger iedere woensdag op tafel zette. En wat blijkt? Het is helemaal niet moeilijk om te maken en kan eigenlijk niet mislukken. Reden te meer voor de chef om zijn recept met de njam-kijker te delen.
17:00
De wereld van Bellewaerde

Realityreeks. Showpresentator Jeremy waagt zich vandaag zelf op de duikplank. Tijger Mira moet verdoofd worden voor een ingreep. Het personeel gaat op teambuilding in Ieper.
17:40
Zeg eens Euh!

Spel. Panelleden: Margriet Hermans, Jelle De Beule, Maaike Cafmeyer en Jacques Vermeire.
18:25
Friends

Amerikaanse komische serie "The One Where Phoebe Runs." Joey heeft de sexy Australische danseres Janine LeCroix als flatgenote gekozen. Hoewel hij probeert om niet verliefd op haar te worden, blijken zijn pogingen te mislukken. Intussen heeft Chandler, als verrassing voor Monica, het appartement een grondige poetsbeurt gegeven. Ross waarschuwt hem echter dat Monica een echte freak is en dat zij misschien niet echt opgezet zal zijn met zijn inspanningen. Rachel en Phoebe gaan samen joggen in het park.
18:50
The Odd Couple

Amerikaanse komische serie "Batman vs. The Penguin." Murph overtuigt Oscar om deel te nemen aan een tv-show waarin hij het moet opnemen tegen een pinguïn.
19:15
Mom

Amerikaanse komische serie "Godzilla and a Sprig of Mint." Christy's avond neemt een onverwachte wending wanneer ze haar knappe, single buurman Andy ontmoet.
19:45
Komen Eten

Culinair magazine. "Manou uit Schilde." De eerste gastvrouw is vegetariër Manou (20) uit Schilde. Ze is een hippe, spontane vlogster en heeft haar eigen Youtubekanaal waarop ze video's plaatst met handige modetips en -tricks. Ze doet dit nu parttime, maar haar droom is om er haar fulltime job van te maken. Voor haar tafeldekking heeft ze hulp ingeschakeld; haar zus en manager Romy. Tijdens het etentje leert Manou haar gasten wat 'vloggen' is. En heel de week lang zal ze dan ook vloggen over haar ervaringen.
20:35
Topdokters

Reportagereeks over het werk van acht Vlaamse artsen-specialisten De patiënten van professor Kerre strijden soms jarenlang tegen leukemie. Met een grenzeloze betrokkenheid staat professor Kerre aan hun zijde en onvermoeibaar zoekt ze voor elke patiënt naar de beste behandeling. Deze week staat professor Kerre voor de moeilijkste opdracht die een dokter krijgen kan. Professor Rodrigus doet een bypass-operatie bij een 79-jarige man. Ze wordt hiervoor bijgestaan door haar partner, maar tijdens hartoperaties is er in het operatiekwartier van romantiek weinig sprake. Al vinden sommige Topdokters het wel een voordeel om een partner binnen de geneeskunde te hebben. In de fertiliteitskliniek van UZ Brussel krijgt professor Tournaye bezoek van een 40-jarige single vrouw uit Parijs. Ze wil zwanger worden van een anonieme zaaddonor, maar door haar leeftijd dalen haar kansen.
21:35
Hotel Römantiek

Realityreeks waarin een groep vrijgezellen op leeftijd naar een hotel in Zwitserland trekt Het Zwanenmeer wordt overvallen door een stortbui, maar het vuur tussen Herman en Carola brandt gelukkig nog steeds. Sven test de jaloeziedrempel van Jean-Pierre, terwijl Otto-Jan en Frances een oude Zwitserse legende evoceren met behulp van een aardappelkanon. Onder impuls van Sven leggen de vrijgezellen al jodelend hun ziel bloot. En vijf mannelijke vrijgezellen proberen tijdens een barbecueproef zoveel mogelijk vrouwen het water in de mond te doen krijgen.
22:35
De Dierendokter

Britse realityreeks over de praktijk van de Ierse dierenarts Noel Fitzpatrick
23:40
Zeg eens Euh!

Spel. Panelleden: Margriet Hermans, Jelle De Beule, Maaike Cafmeyer en Jacques Vermeire.
00:20
Komen Eten

Culinair magazine. "Manou uit Schilde." De eerste gastvrouw is vegetariër Manou (20) uit Schilde. Ze is een hippe, spontane vlogster en heeft haar eigen Youtubekanaal waarop ze video's plaatst met handige modetips en -tricks. Ze doet dit nu parttime, maar haar droom is om er haar fulltime job van te maken. Voor haar tafeldekking heeft ze hulp ingeschakeld; haar zus en manager Romy. Tijdens het etentje leert Manou haar gasten wat 'vloggen' is. En heel de week lang zal ze dan ook vloggen over haar ervaringen.
01:10
Geen uitzending

Onderbreking