Tv gids - VIER Vandaag

Eergisteren
2018-03-20
Gisteren
2018-03-21
Vandaag
2018-03-22
Morgen
2018-03-23
Overmorgen
2018-03-24
Zondag
2018-03-25
Maandag
2018-03-26
11:50
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "I Called Him Magoo." Alans romantische plannen met zijn nieuwe vriendin vallen in het water. Charlie heeft meer geluk: hij krijgt een nogal bizar verzoek van een vrouw die het bed met hem wil delen.
12:15
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Gumby with a Pokey." Alan en Jake reizen naar Sacramento om een familie-erfstuk op te halen. Omdat Charlie voortdurend aan Chelsea denkt en maar moeilijk de slaap kan vatten, schrijft zijn dokter hem marihuana voor.
12:40
Geen uitzending

Onderbreking
14:40
Komen Eten UK

Kookwedstrijd waarin kandidaten om de titel van beste gastheer of gastvrouw strijden
15:40
Tot op het Bot: Het Rund

Culinair magazine. "Tong." Ossentong in maderasaus is een echte klassieker en het zal dan ook niemand verbazen dat Johan Segers dit gerecht op zijn menu zet vandaag. En ook al is het een op-en-top klassiek gerecht, toch blijkt dat er heel wat misverstanden bestaan over koeientong. Gelukkig is beenhouwer Benny van de partij om alle vragen over dit stuk vlees te beantwoorden, en natuurlijk om de chef een fameuze koeientong te bezorgen. Daarmee gaat Johan aan de slag en tovert hij een ultra klassiek, maar ook ultra lekker gerecht op zijn bord.
16:05
DIY (Do It Yourself)

Culinair magazine over zelfgemaakte producten "Caramelsaus, Chilisaus, Guacamole, Vleessla."
16:30
Passe-vite

Culinair magazine waarin alle mogelijke aspecten van de gastronomie worden belicht "Preisoep, Champignons." 'Passe-vite' is een culinair magazine met vaste en losse, wekelijks terugkerende rubrieken waarin alle mogelijke aspecten van de gastronomie worden belicht, van eenvoudige pureegerechten tot culinaire hoogstandjes, laagdrempelig maar vooral inspirerend.
16:50
Grenspolitie

Britse realityreeks over de grenspolitie op de luchthavens van Gatwick en Manchester 'Grenspolitie' gaat mee op pad met de agenten in de luchthavens van Gatwick en Manchester. Het programma toont de nauwe band tussen de mensen van de grenscontrole en hun speurhonden die op zoek gaan naar drugs, geld en wapens om te vermijden dat ze de grens worden overgesmokkeld. Wanneer de honden iets op het spoor zijn, gaat de grenspolitie over op ondervraging, onderzoek en eventuele arrestatie van de potentiële smokkelaars.
17:20
Huizenjagers

Reality-show. "Antwerpen." De drie vastgoedspecialisten gaan op zoek naar een huis voor Leen en Willem. Ze hopen een woning te vinden die groot genoeg is om hun toekomstige kindjes in groot te brengen en om een heleboel vrienden te ontvangen.
18:10
Chef in je Oor

Kookshow waarin twee topchefs twee keukenklunzen helpen met het bereiden van een gerecht De laatste gang in het viergangenduel is aangebroken. Nog één keer halen Stéphane Buyens en Thierry Theys het onderste uit de pan. Samen met hun twee keukenklunzen krijgen ze een bord asperges voor de kiezen. Stéphane verdedigt zijn eer met Kristien aan zijn zijde. Asperges heeft ze nog nooit van dichtbij gezien. Mixen met de staafmixer kan ze als de beste, net zoals dubbelzinnige opmerkingen maken... Thierry heeft vandaag een bijzondere klungel in zijn keuken. Michel is een liefhebber van de exacte wetenschappen en verwacht daarom concrete instructies van zijn chef. Hij bewijst dat koken pure wetenschap is door een mousselinesaus tot de chemische perfectie te kloppen.
18:50
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "This Is not Gonna End Well." Wanneer Charlie zijn rijbewijs kwijtspeelt, moet hij noodgedwongen een beroep doen op Jake om hem overal naartoe te brengen. Alsof dat nog niet genoeg is, ontdekt hij dat Alan vastberaden is om Chelseas verjaardagsfeestje bij te wonen.
19:15
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Three Girls and a Guy Named Bud." Wanneer Jake ontdekt dat Alan uitgaat met de moeder van Eldridge pakt hij zijn spullen en vertrekt hij naar Judith en Herb.
19:45
Huizenjagers

Reality-show. "Antwerpen." Barbara, Philippe en Cisse krijgen vandaag een laatste kans om zichzelf te bewijzen. Kopers Kurt en Valerie gaven hun een speciale opdracht: een woonboot vinden in de buurt van een Belgische stad. Zal de vastgoedverkoper die een zelfvoorzienende boot presenteert op het einde van de dag ook de begeerde trofee mee naar huis nemen?
20:35
Hotel Römantiek

Reality-show.
21:40
De recherche

Realityreeks. Afgelopen nacht raakte een groep vrienden betrokken bij een vechtpartij. Daarbij vielen verschillende gewonden, maar er is voorlopig geen spoor van de verdachte. De rechercheurs die vandaag van wacht zijn, gaan op onderzoek. Een vrouw nam haar driejarig kind mee uit het ziekenhuis zonder goedkeuring van de artsen. Het kind heeft dringende medische zorg nodig. Het team moet hen zo snel mogelijk vinden.
22:40
In het spoor van de dader

Documentaire. "Internetcriminelen." Elke dag worden er in het Verenigd Koninkrijk maar liefst honderd mensen het slachtoffer van online fraude. In deze reportage onderzoekt het Londens fraudeteam een Oost-Europese bende die miljoenen verdient via cybercriminaliteit.
23:40
Huizenjagers

Reality-show. "Antwerpen." Barbara, Philippe en Cisse krijgen vandaag een laatste kans om zichzelf te bewijzen. Kopers Kurt en Valerie gaven hun een speciale opdracht: een woonboot vinden in de buurt van een Belgische stad. Zal de vastgoedverkoper die een zelfvoorzienende boot presenteert op het einde van de dag ook de begeerde trofee mee naar huis nemen?