Tv gids - VIER Vandaag

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
07:25
Fingerfood

Culinair magazine "Pommes pont neuf met remoulade - Feestcroque met gedroogde ham en truffel." Niets is plezanter dan lekkere hapjes eten met je handen. Heb je een feestje in het verschiet of heb je gewoon zin om duimen en vingers af te likken? Dan geeft Nicolas Nuyens jou met plezier enkele overheerlijke recepten voor het maken van de perfecte fingerfood. Verrassend, eenvoudig en superlekker zijn de codewoorden in dit programma.
07:45
Bakken

Culinair magazine "Koekjes."
08:00
Smossen Mag

Culinair magazine "Lijstgelecht." "Nummeltje deltien, met lijst en kip". Vandaag in Smossen Mag spelen chef Roger van Damme en zijn chef-koks Marie (11 jaar), Rune (7 jaar) en Simon (10 jaar) zélf de Chinees van om de hoek. Ze bereiden een smakelijk rijstgerecht met een bijzonder gevulde ananas en een pina kidscolada. Alles is Chinees getint: het kookgerei, het bestek, de borden en zelfs... de taal...
08:25
Hondenpatrouille

Nieuw-Zeelandse realityreeks waarin de Nieuw-Zeelandse hondenpatrouille wordt gevolgd
08:50
Hondenpatrouille

Nieuw-Zeelandse realityreeks waarin de Nieuw-Zeelandse hondenpatrouille wordt gevolgd
09:10
Geen uitzending

Onderbreking
11:15
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Aunt Myra Doesn't Pee a Lot." Myra nodigt Charlie uit om haar te vergezellen naar Judith en Herbs huwelijk. Alan vindt dit plan maar niks: telkens Charlie iets begint met een vrouw die familie is van zijn ex, komen er problemen van. Ook Judith voelt maar weinig voor de aanwezigheid van haar ex-schoonbroer. Maar het verliefde koppel houdt het been stijf: ze gaan samen naar het feest. Daar wacht Charlie echter een verrassing.
11:35
Grenspolitie

Britse realityreeks over de grenspolitie op de luchthavens van Gatwick en Manchester 'Grenspolitie' gaat mee op pad met de agenten in de luchthavens van Gatwick en Manchester. Het programma toont de nauwe band tussen de mensen van de grenscontrole en hun speurhonden die op zoek gaan naar drugs, geld en wapens om te vermijden dat ze de grens worden overgesmokkeld. Wanneer de honden iets op het spoor zijn, gaat de grenspolitie over op ondervraging, onderzoek en eventuele arrestatie van de potentiële smokkelaars.
12:05
Geen uitzending

Onderbreking
14:10
Hondenpatrouille

Nieuw-Zeelandse realityreeks Hondenpatrouille gaat mee met politiekorpsen en hun belangrijkste handlangers, hun speurhonden, op patrouille. Ze moeten de honden trainen, coachen, africhten en zorgen dat ze juist handelen op de moeilijkste momenten.
14:35
Hondenpatrouille

Nieuw-Zeelandse realityreeks Hondenpatrouille gaat mee met politiekorpsen en hun belangrijkste handlangers, hun speurhonden, op patrouille. Ze moeten de honden trainen, coachen, africhten en zorgen dat ze juist handelen op de moeilijkste momenten.
15:05
Puur Oosters - Japans

Culinair magazine "Sashimi." Sashimi is -samen met sushi- ongetwijfeld één van de bekendste gerechten uit Japan. Het bestaat uit dunne schijfjes rauwe vis die op een nauwkeurige manier worden versneden en prachtig worden gedresseerd op je bord. En hoewel dit gerecht op het eerste zicht erg gemakkelijk lijkt, is het in Japan een echte kunst om het perfecte bord sashimi te serveren. Chef Ivan Verhelle maakt vandaag samen met zijn sashimi-expert Akihisa een voortreffelijk bord sashimi klaar, met enkele prachtige stukken rauwe vis en de juiste garnituren, uiteraard helemaal volgens de regels van de kunst.
15:25
Vlaanderen kookt

Culinair magazine waarin Jan Buytaert op bezoek gaat bij gewone Vlamingen "Notencake, pancakes met appeltjes en gemarineerde rozijnen." De 28-jarige Mieke Schurgers woont met haar man Tom en hun kersvers dochtertje June in Balen. Samen met Jan maakt Mieke een vrolijk dessertbordje met daarop een plak notencake en een torentje van pancakes met appeltjes en in kriekenjenever gemarineerde rozijntjes. De pancakes zijn Miekes eigen creatie en een originele manier om haar echtgenoot meer fruit te laten eten. Het recept voor de cake gaat al meer dan 15 jaar mee en wordt gemaakt met noten uit de tuin van Miekes ouders.
15:40
Hollyfood

Culinair magazine. "Private Chefs." Eddy Kerkhofs, chef-kok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood, kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit LA.
15:55
Soep!

Culinair magazine waarin de njam!-chefs de lekkerste soepgerechten voor je bereiden "Currysoep met mosseltjes (Lady Curzon ) / Cacaosoep."
16:15
Sports Late Night

Sportmagazine Met o.a. een samenvatting van de 22ste speeldag in de hoogste voetbalklasse: Antwerp - Club Brugge, Racing Genk - Anderlecht en AA Gent - Lokeren.
17:40
Zeg eens Euh!

Spel. Panelleden: Rani De Coninck, Koen Crucke, Karen Damen, Herman Verbruggen.
18:20
Friends

Amerikaanse komische serie "The One with the Chicken Pox." Phoebe is in de wolken wanneer ze verneemt dat haar grote liefde een bezoekje brengt aan New York nu hij uit de marine is. Ze organiseert een romantische thuiskomst, maar wordt ziek. Door de mazelen valt haar idyllische plan in duigen.
18:55
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Tucked, Taped and Gorgeous." Alan sluit vriendschap met de homoseksuele Greg. Al snel doet het gerucht de ronde dat de twee een koppel zijn.
19:20
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Treehouse of Horror XXVI." Homer wordt wakker met geheugenverlies. Lisa, Bart en Milhouse hebben plots superkrachten nadat ze bestraald werden.
19:55
Rijden doe je zo

Realityreeks.
20:35
The Dark Knight

Amerikaans-Britse actiethriller In Gotham City slaan commissaris Gordon, openbare aanklager Harvey Dent en Batman de handen in elkaar om de georganiseerde misdaad een halt toe te roepen. Ze lijken in hun opzet te slagen, tot een nieuwe misdaadkoning ten tonele verschijnt: de sadistische Joker.
23:35
Geubels en de Belgen

Komische show waarin Philippe Geubels nuttige richtlijnen geeft voor een geslaagd leven "Liefde." Philippe Geubels behandelt het thema liefde. Hij heeft het o.a. over de ultieme test voor elk jong koppel: samen naar de IKEA gaan. Verder komt u alles te weten over de kunst van het slecht versieren en over wat de papa van Walter Grootaers precies bedoelde met de mooie woorden 'eerst seks, dan eten'.
00:20
Rijden doe je zo

Realityreeks.
01:00
Geen uitzending

Onderbreking