Tv gids - VIER Vandaag

Eergisteren
2018-05-23
Gisteren
2018-05-24
Vandaag
2018-05-25
Morgen
2018-05-26
Overmorgen
2018-05-27
Maandag
2018-05-28
Dinsdag
2018-05-29
19:00
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Justice in Star-Spangled Hot Pants." Tijdens een benefiet die georganiseerd wordt door Robin, Waldens moeder, ontmoet Alan zijn allereerste celebrity crush: Lynda Carter. Na lang aandringen krijgt hij Walden zo ver om haar uit te nodigen voor een diner. Maar tot Alans grote frustratie gaat Walden met alle aandacht van Lynda lopen.
19:30
Stukken van Mensen

Realityreeks. Zitten er rockers tussen de dealers ? De eerste verkoopster hoopt in elk geval van wel want ze heeft podiumkledij van de Britse groep Status Quo bij. En er zit nog meer muziek in deze aflevering met een gouden plaat van ABBA. Maar de experts krijgen ook 2 prachtige werken voorgeschoteld van de Nederlandse kunstenaars Karel Appel en Bram Bogart. De dealers nemen het voor de laatste keer tegen elkaar op en dat belooft een spannende strijd te worden.
20:35
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Amerikaans-Nieuw-Zeelandse fantasyfilm In een klein, gezellig dorpje in Midden-Aarde komt een ring met bijzondere krachten toevallig in handen van de hobbit Frodo. Het is een instrument dat Sauron, de duistere heerser van het koninkrijk Mordor, in staat zou stellen de wereld te veroveren. Frodo krijgt de gevaarlijke opdracht om de ring naar Mount Doom te brengen en hem daar te vernietigen. Hij kan rekenen op de hulp van enkele trouwe vrienden: de magiƫr Gandalf, de elf Legolas, de dwerg Gimli, de mensen Aragorn en Boromir en de hobbits Merijn, Pepijn en Sam Gewissies.
23:55
Assassins

Amerikaans-Franse actiethriller Huurmoordenaar Robert Rath krijgt de opdracht misdaadpaus Alan Branch uit de weg te ruimen. Zijn rivaal Miguel Bain is hem echter voor en kaapt daarmee de beloning voor zijn neus weg. Wanneer Rath even later Electra, een industrieel spionne en computerhacker, moet uitschakelen, kruist Bain opnieuw zijn pad. Rath besluit zijn contract te negeren en Electra tegen Bain te beschermen.