Tv gids - VTM Dinsdag

Eergisteren
2018-07-19
Gisteren
2018-07-20
Vandaag
2018-07-21
Morgen
2018-07-22
Overmorgen
2018-07-23
Dinsdag
2018-07-24
Woensdag
2018-07-25
05:55
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De taarteneetwedstrijd." Plop organiseert een wedstrijd taarten eten. De spelkandidaten zijn Klus en Smul. Iedereen is verbaasd als Klus de wedstrijd wint. Hoe kan dat nu? En wat zit er in zijn nieuwe rieten mand?
06:00
Percy's Tiger Tales

Animatieserie Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
06:10
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Viking Kamp." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
06:20
PopPixie

Animatieserie over de Pixies, elfjes en gnomen die in Elfenstad wonen "Een Elf op School." In deze spin-off van de populaire reeks Winx kom je terecht in een een speciale miniwereld vol kabouters, elfen, pratende dieren, maar vooral de Pixies. Tijdens hun bijzondere avonturen proberen de Pixies zo veel mogelijk goede daden te verrichten met hun magie. Alleen zo maken zij kans om ware PopPixies te worden. De droom van alle Pixies! Een reeks die kinderen de waarden meegeeft van vriendschap, positivisme, ...
06:35
Thomas de Trein

Britse animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden "Zonder kolen, geen stoom." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
06:45
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Tekla is in alle staten."
06:55
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De hut van Hendrik."
07:05
Zeppe & Zikki

Animatie- en poppenspelreeks van Levenslijn voor meer verkeersveiligheid "De grote verdwijntruc." Wanneer je naast een vrachtwagen aan het rode licht staat moet je uitkijken! Zikki de schildpad ontdekt waarom dit zo belangrijk is.
07:10
Zeppe & Zikki

Animatie- en poppenspelreeks van Levenslijn voor meer verkeersveiligheid "Apen apen apen na." Het lijkt alsof Zeppe en Zikki ruzie hebben. Of wil Zeppe zijn schildpadvriend iets duidelijk maken?
07:15
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
07:30
Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia

Amerikaanse animatieserie (2016) "Blinkie's Uitstapje."
07:50
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:00
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:15
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
08:30
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Geladen." Oh raakt in paniek wanneer hij elektrisch geladen wordt. De enige remedie is een andere Moef aanraken.
08:45
De Avonturen van K3

Animatieserie "Sombreroheld." De meisjes gaan naar Sombrero Pueblo in het zonnige Mexico. Ze moeten er optreden ter ere van het festival van de doden en ook Dee-Dee en Dwayne zijn van de partij. Eens in Mexico aangekomen, zijn ze allemaal uitgeput door de warmte. John Peter, de wetenschapper, komt op de proppen met een nieuwe uitvinding tegen vermoeidheid. Er breekt paniek uit wanneer iedereen plots in een zombie verandert. Geraken de K3'tjes aan een tegengif?
08:55
Tiny

Franse animatieserie "Miss Pretbederver."
09:10
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "Eenhoorn in de Wolken."
09:20
Wendy

Animatieserie over de 15-jarige Wendy en haar buitengewone leven op de manege
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:15
Met Vier in Bed

Reality-show. "Au Grand Bonheur." Acht jaar geleden gingen Karin en Luc voor de eerste keer op vakantie naar Frankrijk. Ze waren meteen verkocht aan de Franse natuur, zon en sfeer. Hoewel ze een eigen fotowinkel in Geel uitbaatten, groeide stilaan het idee om te verhuizen naar hun favoriete vakantieland. Zeven jaar lang bezochten ze verschillende Franse regio's om de juiste locatie te kiezen. Vorig jaar hakten ze eindelijk de knoop door. Ze vonden een bestaande B&B in Bessèges, in het zuiden van Frankrijk, die ze omdoopten tot 'Au Grand Bonheur'.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:25
Het weer

Weerbericht
13:35
Familie

Soap. Nathalie gaat een promoclip maken voor de pr-opdracht en ze polst bij Maarten of hij wil meedoen. Het toeval wil dat Jana het gesprek opvangt en zij licht meteen Evy in. Trudy vertelt tegen Marie-Rose dat Hanne met haar studies wil stoppen en ze hoopt dat haar ex-schoonmoeder tips heeft. Roos betrapt Maarten op een leugen. Nathalie bespreekt met Rita het voorstel van Paul om samen in de loft te investeren. Steve heeft al een nieuwe zetel voor Mieke en Niko gekocht. Mathias deelt zijn passie voor miniatuurschepen met Victor.
14:10
Spoed

Dramaserie. "Straatracen." Het zoontje van verpleegster Lies wordt geopereerd. Het blijft bang afwachten of de baby de ingreep zal overleven. Ambulancier Karel zit zonder babysit en hij smokkelt zijn zoon en dochter de koffiekamer binnen, waar ze moeten spelen tot zijn dienst erop zit. Twee straatracers maaien een fietser van de weg. Nauwelijks een minuut later rijdt dokter Kathy Pieters voorbij en zij alarmeert meteen de collega's van de spoed. Luc Gijsbrecht geeft Filip Driesen een uitbrander wanneer hij de arts betrapt op het gebruik van de gsm. Bovendien neemt hij het niet dat de nieuwkomer veel homeopathische middelen voorschrijft. Verpleger Bob en stagiaire Ellen voelen zich hoe langer hoe meer tot elkaar aangetrokken.
15:20
Strong Medicine

Amerikaanse dramaserie "Blessed Events." De leukste periode van het jaar is in aantocht: Kerstmis. Helaas is dit niet voor iedereen een feest en daarom bereidt het ziekenhuispersoneel een kerstmaal voor alle minderbedeelden. Wanneer medewerkster Irma struikelt, morst ze op dokter Jacksons dure pak. Shelly en Zack staan op het punt te trouwen. Testen wijzen uit dat Shelly zwanger is, maar ze beweert dat dit onmogelijk is, aangezien zij en haar verloofde beiden nog maagd zijn. Zack verdenkt haar van overspel. Marc ontmoet een knap, dakloos meisje terwijl hij eten bedeelt. Irma krijgt verwoestend nieuws te horen.
16:15
'Til Death

Amerikaanse komische serie "The Courtship of Eddie's Parents." Eddie en Joy hebben een familievakantie gepland om bij te praten met hun dochter Allison. Eddie ziet er tegenop dat ook Doug meegaat, het suffe vriendje van zijn hartendief. Op de koop toe duikt ook Kenny op. Eddie wil dat Kenny het gezin vergezelt, zodat hij een spion heeft die zijn dochter en haar geliefde in het oog kan houden. Eens ter plaatse doet het verliefde koppeltje er alles aan om Kenny van zich af te schudden, terwijl het ouderpaar ontdekt dat het vuur uit hun relatie verdwenen is.
16:45
De Rodenburgs

Dramaserie Simon ligt nog steeds in het ziekenhuis, waar Claire hem dagelijks gaat bezoeken. Freya heeft hem de rug toegekeerd nadat Claire haar heeft voorgelogen dat Simon werd neergestoken tijdens een drugdeal. Omdat Simon blijkbaar goed herstelt, beslissen de dokters om hem uit zijn kunstmatige coma te halen. Fred heeft in het ziekenhuis zijn zaadleiders laten herstellen en het ontwaken uit de operatie is pijnlijk. Stijn heeft gecorrigeerde kwartaalcijfers van RIC naar de bank gestuurd en dit zonder het medeweten van Karel. Die laatste is woedend, want nu herziet de bank de lening. Fred heeft nog wat bezwarend materiaal liggen tegen Stijn en ook Camilia heeft de ondergang gezworen van haar ex-minnaar. Het lijkt erop dat Stijns doodvonnis is getekend.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:50
Het weer

Weerbericht
17:55
Border Security Canada

Realityreeks over het gevarieerde werk van douaniers en grensagenten in Canada
18:20
Echte Verhalen: De Kliniek

Scriptedrealityreeks met ziekenhuisverhalen Dokter Lin ontvangt de bezorgde ouders Juliëtte en Steven Claes. Ze komen langs met hun zes maanden oude baby Emely, die altijd vol staat met blauwe plekken. De ouders werden zelfs al beticht van kindermishandeling en daardoor staat Emely onder toezicht van jeugdbescherming. Dokter Erik ziet vandaag de 41-jarige Jef Vangeneugten, die geen onbekende is voor hem. Jef komt regelmatig op controle want hij heeft de ziekte van Berger, een ontsteking van de nieren.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:45
Het weer

Weerbericht
19:55
Lili en Marleen

Komische serie "De verklikker." Rik ergert zich aan de roekeloosheid van Stavros die weg wil. Zijn ergernis slaat om in angst wanneer een vreemd ogende man in het café navraag doet naar een man met een zware snor, die bevriend is met Pierre. Rik, gesteund door de veronderstellingen van Ida, is ervan overtuigd dat het om een Duitse informant gaat, die op zoek is naar Stavros en Pierre. Om zijn eigen hachje te redden, probeert hij de man er van te overtuigen dat de Duitsers zijn sympathie wegdragen. Hij demonstreert dit levendig op het ogenblik dat Gefreiter Hans binnenkomt.
20:35
Tegen de Sterren op

Persiflages van tv-programma's en imitaties van BV's en beroemdheden Speciale gala-aflevering waarin de acteurs van 'Tegen de Sterren Op' awards uitreiken voor de beste fragmenten van dit vijfde seizoen. Met: Nathalie Meskens, Ella Leyers, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Walter Baele, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Chris Van Espen en Tine Embrechts.
21:20
Met Vier in Bed

Reality-show. "Les Jardins de Soulane." Brusselaar Benoît studeerde af als ingenieur en richtte na zijn studies een eigen bedrijf van bouwmaterialen op. Omdat hij na jarenlang hard zwoegen zijn leven over een andere boeg wilde gooien, kwam hij op het idee om een B&B te beginnen. Bij de zoektocht naar de perfecte locatie dacht hij meteen aan het zuiden van Frankrijk, ook al omdat hij de taal vloeiend spreekt. Benoît kocht een boerderij in het dorpje Belcastel-et-Buc en bouwde die om tot een B&B met vijf kamers en enkele gîtes. Door zijn ervaring in de bouwsector kon hij alles zelf doen en zo was Les Jardins de Soulane op een half jaar tijd klaar om te openen.
22:10
Telefacts Zomer

Actualiteitenmagazine met buitenlandse reportages "Weg met het hokjesdenken (deel 1)." Eerste deel van een tweedelige Britse reportage over kinderen en gendergelijkheid. Gelijkheid tussen mannen en vrouwen is iets waar de laatste jaren steeds meer voor wordt gestreden. Dokter Javid Abdelnomein observeerde een groep kinderen omdat hij ervan overtuigd is dat de basis hiervan bij hen ligt. Hij onderzoekt hoe stereotiep het beeld is dat kinderen hebben over mannen en vrouwen.
22:55
Shades of Blue

Amerikaanse misdaadserie "A House Divided." Nadat Harlee aan het team bekent dat ze als informante werkt voor de FBI, probeert de groep Harlee en Wozniaks verraad te verwerken. Het duo komt met een wanhopig plan om Bianchi te neutralizeren. Hun acties hebben echter onvoorziene gevolgen wanneer de maffia zelf ten aanval trekt.
23:50
Royal Pains

Amerikaanse komische serie "Traffic." De zomer begint nog maar net of dokter Hank, zijn broer Evan en verpleegster Divya moeten al hulp verlenen bij een verkeersongeval. Ondertussen is Bruno genoodzaakt om de hulp van Hank in te roepen en ziet Divya haar ouders voor het eerst terug na het afblazen van de bruiloft. Jill heeft na haar terugkeer van Uruguay intussen groot nieuws voor Hank, terwijl Evan zich afvraagt of zijn vriendin Paige nog terug naar huis komt.
00:40
Met Vier in Bed

Reality-show. "Les Jardins de Soulane." Brusselaar Benoît studeerde af als ingenieur en richtte na zijn studies een eigen bedrijf van bouwmaterialen op. Omdat hij na jarenlang hard zwoegen zijn leven over een andere boeg wilde gooien, kwam hij op het idee om een B&B te beginnen. Bij de zoektocht naar de perfecte locatie dacht hij meteen aan het zuiden van Frankrijk, ook al omdat hij de taal vloeiend spreekt. Benoît kocht een boerderij in het dorpje Belcastel-et-Buc en bouwde die om tot een B&B met vijf kamers en enkele gîtes. Door zijn ervaring in de bouwsector kon hij alles zelf doen en zo was Les Jardins de Soulane op een half jaar tijd klaar om te openen.
01:20
Geen uitzending

Onderbreking
01:50
Qmusic

Muziek