Tv gids - VTM Donderdag

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
06:00
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Anders zijn is superfijn." Eddy en Sofie spelen samen met Koby de musical 'Little Bo Peep', maar Tessa en Mia mogen niet meespelen.
06:10
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Lui heeft tandpijn." Lui heeft tandpijn. Zijn vriendjes willen het probleem oplossen met een mopje, maar dat werkt niet.
06:15
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De behekste korf."
06:30
Brandweerman Sam

Animatieserie "Vos op de vlucht." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:40
Robocar Poli

Animatieserie over het het Robocarteam "Extra werk voor Poetsie." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:50
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Rillen op het IJs." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
07:05
Kick Buttowski: Durfal Met Lef

Amerikaanse animatieserie over een jongen die dolgraag stuntman wil worden "Luigi Vendetta."
07:15
Captain Biceps

Franse animatieserie Gladiator-Man is een echte vechtersbaas. Terwijl Biceps aan het winkelen is voor zijn mama, verandert Gladiator-Man de stad in een grote arena. Hij valt de vrachtwagens en voetgangers aan. Dit is een taakje voor Captain Biceps.
07:20
Rated A for Awesome

Amerikaanse animatieserie over de avonturen van Team Awesome "Een Applaus." Wanneer Lars geen publiek kan vinden voor zijn show, bedenkt hij een grappige oplossing. Zullen zijn fans van hem houden?
07:35
Harry en Bunnie

Maleisische animatieserie (2017)
07:40
Pokémon XY

Japanse animatieserie "Vastberadenheid schiet ons de toekomst in!." Wanneer de Energiecentrale van Kalos wordt bezet, ontstaan er problemen voor Lumiose City en vele Pokémon.
08:00
Randy Cunningham - Ninja op School

Amerikaanse animatieserie over de avonturen van Randy Cunningham "Sukkel TV / Dat Stinkt naar Verveling." Randy en Howard nemen wraak op de Franse student die hun internetroem stal. Later ontstaat er chaos wanneer een vermomde robot het schaakrecord van de school verbreekt.
08:25
Broer en Zus

Animatieserie over broer Tom en zus Nina
08:35
De Avonturen van de Gelaarsde Kat

Amerikaanse animatieserie (2016) Wanneer de onverschrokken gelaarsde kat en zijn vrienden de Obelisk der Nacht proberen te stelen van Angus, stelt hij hen voor misschien wel de grootste uitdaging ooit.
08:55
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) De hoogzwangere giraf Caramel kan elk moment bevallen, maar ze is ziek geworden door snoep dat iemand haar heeft gevoederd. Lexie en Lotti zijn vastbesloten om de schuldige te vinden. Maar het wordt pas echt ingewikkeld wanneer de tassen van de bezoekers in de dierentuin worden gestolen.
09:20
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
09:30
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:00
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Een vrouw wordt op heterdaad betrapt tijdens een woninginbraak. Ze lost geen woord over haar identiteit. Wanneer Eric en Brigitte vingerafdrukken willen nemen, blijkt dat ze die niet heeft. Ze staan voor een raadsel. Koen en Tineke krijgen een noodoproep. Ter plaatse doen ze een akelige ontdekking.
12:35
De Keuken van Sofie

Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV Deze week kookt Sofie met Mathias Coppens. Lievelingsgerecht - Zalm in sesamkorst met paksoi, knolselder met kokosroom.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Linda heeft het onaangename gevoel dat in het ziekenhuis iedereen tegen haar is sinds ze als hoofdverpleegster werkt. Vooral Mieke gedraagt zich ronduit vijandig en haar verwijten komen zeer hard aan. Dré wil van Guido een echte coureur maken en koopt alvast een brommertje. Bart wil het nieuwe computerprogramma snel installeren in de holding, maar deze omschakeling heeft wel gevolgen voor verschillende werknemers. Maarten en Roos hebben een goeie maître gevonden voor hun restaurant. Anna stuurt een mail naar haar kleinzoon Pierrot.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "Basejumpers." Sinds ze halsoverkop uit de Ardennen is teruggekeerd, heeft Babs niets meer van haar vriend Bob gehoord. Ze beweert dat het haar niets kan schelen, maar haar collega's weten beter. Cisse heeft een doos met labomuizen in ontvangst genomen. Wanneer de ambulancier onmiddellijk daarna wordt opgeroepen, bergt hij de diertjes in de kleedkamer op. Luc is in alle staten wanneer de muizen ontsnappen. Jos en Fien worden naar de haven gestuurd, waar een basejumper te pletter is gestort. Babs ontfermt zich over een baby met hersenvliesontsteking. Luc is opgelucht dat zijn zoon Tom eindelijk van de drugs af is, maar hij vindt het zeer moeilijk om te aanvaarden dat de tiener tijdens zijn verblijf in Engeland een moord heeft gepleegd.
15:25
All Saints

Australische dramaserie over een groep artsen in een Australisch ziekenhuis "The Blink Of An Eye." Eve laat tegen Franks wil in een vruchtwaterpunctie uitvoeren. Hierdoor ontdekt ze dat haar baby een open rug heeft. Ook de dertiger Clay krijgt een bittere pil te slikken. Onderzoeken hebben immers uitgewezen dat hij een ernstige hartafwijking heeft, die hem het leven zal kosten. Tiener Guy probeert met zijn BMX indruk te maken op ruiter Tully, maar niet met het gewenste gevolg. Tully wordt van haar paard geslingerd en blijft bewegingsloos liggen. Ook Guy komt er niet zonder kleerscheuren vanaf en krijgt een stamp in de nieren.
16:20
Fresh Off the Boat

Amerikaanse komische serie "So Chineez." Jessica vindt dat haar gezin zo sterk is geïntegreerd in Orlando, dat ze stilaan allemaal hun Chinese identiteit verliezen. Ze verplicht Louis daarom een uitnodiging van de countryclub te weigeren en laat Eddie een schoolwerk maken over China.
16:45
Monk

Amerikaanse misdaadserie over een privédetective met een obsessieve-compulsieve stoornis "Mr. Monk and the Critic." Natalie neemt Monk mee naar het theater om haar dochter Julie aan het werk te zien op de planken. Natalie is zenuwachtig wanneer ze een bekende theaterrecensent in de zaal ziet zitten. Ondertussen wordt de jonge barvrouw Callie Esterhaus vermoord tijdens een wel erg speciaal bezoek.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
De Keuken van Sofie

Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV Deze week kookt Sofie met Mathias Coppens. Op reis - Spicy chicken op een bierblik gegaard met basmatirijst.
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Floor en Obi zijn aan het patrouilleren wanneer ze plots een flitspaal ontdekken waar er gisteren nog geen stond. Ook de commissaris is niet op de hoogte. Koen en Tineke zien een jongetje dat met een grote valies aan het sleuren is. Hij is blijkbaar onderweg naar zijn mama, maar hij weet het adres niet. Hij weet enkel dat ze in Antwerpen woont.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Trudy doet Bart een voorstel. Amélie weigert het voorstel van Peter. Stan kan zijn jaloezie niet verbergen en heeft een onthullend gesprek met Maarten. Emma en Guido organiseren een fuif in de Jan & Alleman en krijgen hulp van hun vrienden. Griet zoekt Guido op.
20:35
De Wensboom

Show. "Gijzegem." Niels maakt vandaag enkele wensen waar van de leerlingen van de Vrije Basisschool Sint-Vincentius in Gijzegem. Renée wenst voor haar oma dat ze haar pleegkind Coralie na 30 jaar nog eens terug kan zien. Niels probeert haar op te sporen via haar vroegere juf Nadine. Fleur vindt het erg voor haar vriendin Jitse dat ze elke dag lang met bus onderweg is naar school. Zij wil haar verrassen met een originele rit. Wanneer een roze limousine arriveert, zijn de meisjes dolenthousiast. Maar dat is nog maar het begin.
21:40
Alloo in de Nacht

Reportagereeks waarin Luk Alloo mensen volgt die werken en leven tijdens de nacht Luk Alloo stapt lukraak enkele cafés binnen en polst naar de verhalen van de aanwezigen. Hij ontmoet ook kunstenaar Jan, SM-animatrice Zoë en de dakloze Mahy. Om af te sluiten praat Luk ook nog met nachtreceptionist Hugo.
22:50
Amateurs

Tragikomische serie Stanny verliest zijn geduld met De Pajotters wanneer blijkt dat de groep niet de vorderingen maakt die hij vereist van zijn spelers. Stiene neemt haar zoon Pierre voor het eerst mee naar een beschutte werkplaats, waar hij op slag in de ban raakt van de mysterieuze Laura Sarapo. Jef legt de laatste hand aan het meest spectaculaire decor dat hij ooit gebouwd heeft terwijl Patrick zijn professionele kans waagt in de verfilming van 'Kapitein Zeppos'. Op weg naar het spirituele afstudeerweekend in Watou van zijn vrouw Els doet Jan een ontdekking dat zijn hele leven overhoop zal gooien.
00:05
Chicago P.D.

Amerikaanse politieserie "The Weigh Station." De jacht op Halstead neemt nog grotere proporties aan wanneer een onschuldige barman een kogel opvangt voor hem. Voight en het team zetten alles op alles om de huurmoordenaar te vatten. Na een flink dispuut, komen Platt en Nadia tot een betere verstandhouding.
00:50
Qmusic

Muziek