Tv gids - VTM Woensdag

Eergisteren
2018-04-20
Gisteren
2018-04-21
Vandaag
2018-04-22
Morgen
2018-04-23
Overmorgen
2018-04-24
Woensdag
2018-04-25
Donderdag
2018-04-26
05:50
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Wie alleen aan zichzelf denkt, is vaak alleen."
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De mattenklopper." Plop is in zijn keukentje met een mattenklopper een tapijt aan het uitkloppen. Kwebbel komt binnen en heeft kiespijn. Plop zal haar wel verzorgen en geeft haar een glaasje Plopmelk. Vervolgens werkt hij verder. Klus en Lui komen binnen en denken dat Plop Kwebbel aan het slaan is.
06:05
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De korfrock." De koningin geeft een feest, maar de zangeres zegt op het laatste moment af. Maya gaat op zoek naar Elvis, een vriend van Flip, want de koningin is fan van hem. Het is niet simpel hem over te halen.
06:20
Brandweerman Sam

Britse animatieserie "Kastelen en koningen." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:30
Robocar Poli

Animatieserie over het Robocarteam "Ik wil geprezen worden." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:40
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Grachten en Gondels." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
06:55
Pokémon: Zon & Maan

Animatieserie Wat begint als een zomervakantie in de tropische Alola regio, verandert voor Ash in een spannende zoektocht om een Pokémon Meester te worden. Ash en Pikachu ontdekken nieuwe Pokémon en leren op hun tocht heel wat nieuwe dingen. Een groep getalenteerde trainers helpt Ash met zijn avontuur: Kiawe, Lana, Mallow, Sophocles en een mysterieuze onderzoeksassistente genaamd Lillie. Team Rocket is ook in Alola een hoopt sterke nieuwe Pokémon te stelen, maar ze krijgen zware concurrentie: de schurken van Team Skull, die er plezier in hebben om chaos te veroorzaken en misschien wel meer duistere bedoelingen hebben.
07:15
Penn Zero: Part-Time Hero

Animatieserie "De Prinses Zo Fair/Buig Voor Larry."
07:35
Gefopt

Amerikaanse komische serie (2016) "Lekker Stemmen."
07:55
Vloglab prank'd

Magazine waarin acht ervaren en minder ervaren vloggers allerlei gekke grappen uithalen
08:00
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Moef Methode." Oh snakt naar familie en trekt in bij Tip, maar vindt zijn nieuwe huis allesbehalve fijn.
08:10
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "Zeilen aan een Touwtje."
08:20
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Wanneer willekeurige voorwerpen verdwijnen uit de dierentuin, gaan Lexie en Lotti op onderzoek. Maar een onverwachte sneeuwstorm wist alle aanwijzingen uit.
08:40
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De tuin van Maya."
08:55
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De mattenklopper." Plop is in zijn keukentje met een mattenklopper een tapijt aan het uitkloppen. Kwebbel komt binnen en heeft kiespijn. Plop zal haar wel verzorgen en geeft haar een glaasje Plopmelk. Vervolgens werkt hij verder. Klus en Lui komen binnen en denken dat Plop Kwebbel aan het slaan is.
09:00
Heidi

Japanse kinderserie "Gevangen in het landhuis." Heidi speelt met Peter in de sneeuw. Theresa, Karl en William komen hen achterna, en ze vluchten het oude landhuis in waar grootvader vroeger gewoond heeft. Heidi en Theresa komen vast te zitten op zolder. De kinderen moeten de strijdbijl begraven en de krachten bundelen om zich uit hun benarde situatie te redden.hen achterna, dus vluchten ze het oude landhuis in waar grootvader vroeger gewoond heeft. Heidi en Theresa komen vast te zitten op zolder en de kinderen moeten de strijdbijl begraven om er weer uit te komen.
09:20
Lalaloopsy

Animatieserie "De Juwelenkist van Jewel." Jewel wil haar juwelen laten poetsen door Marina, maar uiteindelijk raakt ze haar juwelenkist kwijt. Ze doet er alles aan om haar juwelen weer terug te krijgen.
09:45
Qmusic

Muziek
10:05
Geen uitzending

Onderbreking
12:05
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Kerkgangers horen al een paar weken vreemde geluiden in de kerk. Op vraag van meneer pastoor trekken Koen en Lotte op onderzoek uit. Eric en Brigitte onderzoeken een schietpartij op een bedrijventerrein. Er melden zich twee getuigen, maar hun verklaringen komen niet helemaal overeen.
12:40
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: zoete patat hotdog style & kleurrijk ijsdrankje om uit te lepelen.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Het interview met Peter staat in de krant, maar het artikel is niet wat hij ervan had verwacht. Hij is in alle staten, net zoals June en Véronique. Deze laatste stelt Caroline verantwoordelijk en geeft haar de opdracht om deze negatieve publiciteit om te buigen. Jan vraagt Niko uit over de situatie thuis met Evy en Jana, en Rita onderwerpt Bart aan een kruisverhoor over Nathalie. Marie-Rose lijkt haar fout te hebben ingezien, maar toch stelt ze Véronique en Victor opnieuw voor om te komen eten. Dirk is verrast door de beslissing van zijn ex-vrouw, Nathalie. Peter en June hebben een goed gesprek over haar kinderwens.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "De Ruien." Dokter Kathy Pieters heeft de handen vol met een Australische zeeman die met een delirium in het ziekenhuis is beland. Tot haar grote frustratie heeft hij losse handjes. Rattenvanger Jaak moet de ruien inspecteren. Onderweg schuift hij uit en komt daarbij lelijk ten val. Het lukt hem bijna niet om rechtop te staan. Jaak beseft zeer goed dat hij geen schijn van kans heeft als het water opkomt. Gelukkig heeft hij zijn gsm op zak en kan hij de spoeddienst alarmeren.
15:25
All Saints

Australische ziekenhuisserie "Better safe than sorry." Een alleenstaande moeder loopt ernstige hoofdletsels op tijdens een auto-ongeval. Charlotte ontmoet de dochter van de patiënt en beseft dat het kind niemand anders heeft dan haar moeder. Ze wil dus geen tijd verliezen en onmiddellijk opereren, maar chirurg Mike wil nog even wachten. Dit zorgt voor vuurwerk tussen beide artsen. Ook tussen Amy en dokter Bart botert het niet. De verpleegster krijgt dan ook een fikse uitbrander van de ontgoochelde Bart. Gabriel waagt nog eens haar kans bij dokter Steve, maar ze vangt alweer bot.
16:20
Fresh Off the Boat

Amerikaanse komische serie "Let Me Go, Bro." De Huangs zijn verrast wanneer ze horen dat Eddie geëerd wordt op school. Alleen Evan reageert niet erg enthousiast op het nieuws. Jessica ontvangt een nota van haar redacteur en beslist te werken aan haar schrijfstijl. Louis krijgt de orders om Matthew te ontslaan.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadserie "Mr. Monk and Little Monk." Monk wordt gecontacteerd door een oude humanioravriendin. Haar huishoudster werd vermoord en een schilderij in haar woonkamer werd beklad. Terwijl de detective tracht te achterhalen waarom de moordenaars na hun drieste daad nog de tijd namen om het schilderij met een spuitbus te lijf te gaan, denkt hij terug aan zijn eerste opgeloste misdaad, toen hij nog op de schoolbanken zat.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: mini groentetortilla's & gegrilde zeeduivel met yoghurt-citroendressing en salsa van komkommer en mango.
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een taxichauffeur laat de burgemeester achter in zijn taxi en gaat er als een bezetene vandoor. Koen en Lotte zoeken uit wat er aan de hand is. De organisatrice van de Miss Briljant-verkiezing vreest dat een van haar kandidates een dievegge is. Om de dader te vatten gaan Floor en Femke undercover.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Emma kampt met schuldgevoelens. De bomma biedt haar een troostende schouder. Robyn en Patrick proberen op Benny in te praten. Quinten en Stan solliciteren bij Fashion voor dezelfde job. Peter spreekt klare taal tegen Véronique.
20:35
De Zonen van Van As

Komische serie "Taxatiefraude." Frans heeft al zijn spaarcenten gestoken in de aankoop van een groot bouwperceel. Hij is er van overtuigd dat hij er flink aan zal verdienen, omdat hij het op een akkoordje met de burgemeester gegooid heeft. Maar Dick heeft gehoord dat de burgemeester ook met de concurrentie van Frans aan het onderhandelen is.
21:15
Helden van de Kinderkliniek

Realityreeks over het kinderziekenhuis van het UZA
22:15
Telefacts

Actualiteitenmagazine met reportages uit binnen- en buitenland
23:10
Bones

Amerikaanse misdaadserie "The Man in The Cell." Een hevige brand in een gevangeniscel kost het leven aan één gedetineerde. Brennan en Booth worden ter plaatse gestuurd om de zaak te onderzoeken. De beruchte seriemoordenaar Howard Epps zou omgekomen zijn bij de brand, maar Brennan ontdekt al snel dat dit niet het geval is: de stoffelijke resten van het slachtoffer zijn van een brandweerman. Dan wordt Epps' ex-vrouw onthoofd teruggevonden.
23:55
Bones

Amerikaanse misdaadserie "The Girl in The Gator." Brennan onderzoekt samen met Tim Sullivan de moord op een studente, wier lichaam teruggevonden werd in de maag van een krokodil. Aan de hand van skeletresten slaagt Brennan erin de identiteit van het slachtoffer te achterhalen. Het gaat om Judy Dowd, een jonge vrouw die samen met haar beste vriendin Abby op vakantie was in Florida. De meisjes werden gefilmd in het gezelschap van Monte Gold, de bedenker van een website die dronken tienermeisjes aanspoort om zich uit te kleden voor de cameralens.
00:45
Qmusic

Muziek