Tv gids - VTM Donderdag

Eergisteren
2018-04-20
Gisteren
2018-04-21
Vandaag
2018-04-22
Morgen
2018-04-23
Overmorgen
2018-04-24
Woensdag
2018-04-25
Donderdag
2018-04-26
05:50
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Een feest met iedereen is leuker dan alleen."
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De vogelverschrikker." Lui wil radijsjes planten in de tuin van Plop. De vogels mogen de zaadjes uiteraard niet opeten en daarom poot hij een vogelverschrikker neer. Die draagt de kleren van de postbode. Kwebbel en Klus begrijpen er niets van.
06:05
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De lieve wesp." Maya ziet dat een wesp juf Cassandra volgt. Ze ontdekt dat Stinger van plan is om Cassandra te ontvoeren en losgeld te eisen. Vesper, die Cassandra moest volgen, is echter verliefd op haar geworden.
06:20
Brandweerman Sam

Britse animatieserie "Pizza Penarie." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:30
Robocar Poli

Animatieserie over het Robocarteam "Vertrouw je vrienden." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:40
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Aloha Avontuur." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
06:55
Pokémon: Zon & Maan

Animatieserie Wat begint als een zomervakantie in de tropische Alola regio, verandert voor Ash in een spannende zoektocht om een Pokémon Meester te worden. Ash en Pikachu ontdekken nieuwe Pokémon en leren op hun tocht heel wat nieuwe dingen. Een groep getalenteerde trainers helpt Ash met zijn avontuur: Kiawe, Lana, Mallow, Sophocles en een mysterieuze onderzoeksassistente genaamd Lillie. Team Rocket is ook in Alola een hoopt sterke nieuwe Pokémon te stelen, maar ze krijgen zware concurrentie: de schurken van Team Skull, die er plezier in hebben om chaos te veroorzaken en misschien wel meer duistere bedoelingen hebben.
07:15
Penn Zero: Part-Time Hero

Animatieserie "Het is een Kleurrijk Leven/Larry Landhuis."
07:35
Gefopt

Amerikaanse komische serie (2016) "Babygedoe."
07:55
Vloglab prank'd

Magazine waarin acht ervaren en minder ervaren vloggers allerlei gekke grappen uithalen
08:00
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "De Korstman." Tijdens een hittegolf speelt Oh voor kerstman en bedenkt hij een koelapparaat.
08:10
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "De Regenboog Hemel Spelen."
08:20
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) De rustige dieren in het park zijn plots erg lawaaierig 's nachts. Enkele buren klagen van geluidsoverlast. De speurneuzen gaan samen met Fred op zoek naar de oorzaak van de onrustige dieren.
08:40
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Willy moet verhuizen." Rechter Bijenwas moet ruimte maken voor nieuwe larven en dus moet Willy verhuizen naar de stokroos-korf. Dat willen hij en Maya niet. Lizbee wil juist wel verhuizen, omdat haar vriendin ook gaat.
08:55
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De vogelverschrikker." Lui wil radijsjes planten in de tuin van Plop. De vogels mogen de zaadjes uiteraard niet opeten en daarom poot hij een vogelverschrikker neer. Die draagt de kleren van de postbode. Kwebbel en Klus begrijpen er niets van.
09:00
Heidi

Japanse kinderserie "Pas op voor de wolf." Er is een wolf gesignaleerd in het dorp en meneer Keller wil het dier doodschieten. Heidi en grootvader horen aan het klokgelui dat er iets aan de hand is in het dorp, maar ze weten niet wat. Wanneer grootvader gaat kijken, vindt Heidi in het bos een gewond wolvenjong. Dat probeert ze te redden, maar dan komt de moeder terug.
09:20
Lalaloopsy

Animatieserie "De Zaak van de Verdwenen Augurken." Pickles houdt een Augurken Pudding première maar alles lijkt in het honderd te lopen als haar augurken gestolen zijn. Ze gaat samen met Hot Dog op onderzoek uit.
09:45
Qmusic

Muziek
10:05
Geen uitzending

Onderbreking
12:05
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een taxichauffeur laat de burgemeester achter in zijn taxi en gaat er als een bezetene vandoor. Koen en Lotte zoeken uit wat er aan de hand is. De organisatrice van de Miss Briljant-verkiezing vreest dat een van haar kandidates een dievegge is. Om de dader te vatten gaan Floor en Femke undercover.
12:40
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: mini groentetortilla's & gegrilde zeeduivel met yoghurt-citroendressing en salsa van komkommer en mango.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Hanne is zenuwachtig want ze moet haar patronen aan een jury voorstellen. Ze krijgt nog meer stress wanneer Remko vraagt om samen bij zijn ouders te gaan eten om te vertellen dat ze opnieuw samen zijn. Caroline regelt voor Véronique een interview met een regionale televisiezender om het schadelijk artikel te weerleggen. Mieke en Niko willen op reis gaan, maar het wordt al snel duidelijk dat ze andere vakantiewensen hebben. Anna is enthousiast over de nieuwe relatie van Véronique en ze wil Victor spreken.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "Caravan." Op de spoedafdeling gaat de vervangster van verpleegster Fatima aan de slag. Melinda is een levenslustige meid en brengt Bob en Cisse meteen in verlegenheid. Dokter Kathy Pieters en haar Australische zeeman beleven een avontuurtje buiten de muren van het ziekenhuis. Het medisch urgentieteam moet uitrukken voor Nederlander Jaap Jodel, die in zijn caravan door een hartaanval werd getroffen. Wanneer de zuurstoftoevoer wordt opengedraaid, volgt een zware ontploffing.
15:25
All Saints

Australische ziekenhuisserie "Not what you'd expect." Chirurg Mike volgt zijn hart en rijdt naar Melbourne om er zijn grote vlam Juliet te zien. Hun afspraakje wordt verstoord wanneer twee dronkaards mekaar met een gebroken glas te lijf gaan. Gelukkig is Mike in de buurt om de brokken te lijmen. Na de spanningen tussen Amy en dokter Bart, laat hoofdarts Frank zijn nicht samenwerken met dokter Steve. Maar ook deze keer loopt het fout af. Dokter Jack probeert het leven van Timothy te redden. Deze man heeft zichzelf vergiftigd na de tragische dood van zijn zoontje. Maar wanneer het computersysteem van het ziekenhuis crasht, moet Jack op zijn intuïtie vertrouwen om het leven van zijn patiënt te redden.
16:20
Fresh Off the Boat

Amerikaanse komische serie "Measure Twice, Cut Once." Louis koopt Kenny Rogers' aandeel in Cattleman's Ranch terug, maar twijfelt over zichzelf en zijn capaciteiten. Marvin bedenkt een manier om Louis te doen ontspannen, maar niet zonder gevolgen.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadserie "Mr. Monk and the Secret Santa." Een fles porto die kapitein Stottlemeyer als kerstcadeau heeft gekregen, bevat vergif en doodt een van zijn collega's. Stottlemeyer is ervan overtuigd dat de man die hem enkele maanden eerder beschoot, achter de nieuwe aanslag zit. Om de crimineel op het spoor te komen, wil Monk zelfs in de huid van de kerstman kruipen.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: inspiratie voor ontbijt en tussendoortjes.
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Koen en Tineke helpen een vrouw die niet meer binnengeraakt in haar eigen huis. Ze stellen vast dat er nog meer vreemde dingen gebeurd zijn. Er is ingebroken in de tennisclub. Robin en Tom hopen de dader te kunnen vatten.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Anna vreest dat Véronique zich tegen de familie keert en zoekt haar op. Emma probeert zich te herpakken en plaatst een oproep op Localscoop. Stan gaat verhaal halen bij Lars, maar komt van een kale reis terug. Evy stelt zich vragen bij het gedrag van Stan.
20:35
Boxing Stars

Boksspektakel met bekende Vlamingen In de vijfde aflevering van Boxing Stars boksen de lichtgewichten hun finalekamp. Laura Tesoro komt uit tegen de winnaar van de bokswedstrijd tussen Stéphanie De Roover en Astrid Coppens. Sieg De Doncker neemt het op tegen de winnaar van de kamp tussen Andy Peelman en Oscar Willems. Wie kroont zichzelf tot bokskampioen en mag de kampioensgordel in de lucht steken?
21:40
Alloo en de Liefde

Reportagereeks van Luk Alloo over de liefde in al haar mogelijke vormen Luk Alloo verkent de wereld van de romantiek en ontmoet mensen met een opmerkelijk liefdesverhaal.
22:55
Vossenstreken

Misdaadserie. In een vijver in Willebroek is een Louis Vuitton komen bovendrijven. Niets speciaals, ware het niet dat in de handtas het vaccinatiebewijs zit van Seppe Lambrechts. Het jongetje verdween op 15 augustus 1996 samen met zijn mama, Donna. Ze vertrokken met de auto en doken nooit meer op. Stan onderzocht destijds deze verdwijning, maar hij kon de zaak niet ten gronde uitspitten. Uiteindelijk werd het dossier geklasseerd.
23:55
Bones

Amerikaanse misdaadserie "The Man in The Mansion." Booth en Brennan onderzoeken de dood van Terence Bancroft, een van de belangrijkste geldschieters van het Jeffersoninstituut. Alles wijst erop dat hij verwikkeld was in cocaïnetrafiek. Als Hodgins de identiteit van het slachtoffer verneemt, verstoort hij het onderzoek door bewijsstukken te laten verdwijnen om zijn banden met de Bancroft-familie en de zaak te verbergen.
00:45
Qmusic

Muziek