Tv gids - VTM Woensdag

Eergisteren
2018-07-19
Gisteren
2018-07-20
Vandaag
2018-07-21
Morgen
2018-07-22
Overmorgen
2018-07-23
Dinsdag
2018-07-24
Woensdag
2018-07-25
05:55
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Kwebbel prinses." Kwebbel heeft een huwelijksaanzoek gekregen van een echte kabouterprins. Voor haar gaat een droom in vervulling en ze maakt zich meteen klaar voor de bruiloft. Als de prins zijn opwachting maakt, doen Plop en Smul een ontdekking.
06:00
Percy's Tiger Tales

Animatieserie Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
06:10
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Op Glad IJs." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
06:20
PopPixie

Animatieserie over de Pixies, elfjes en gnomen die in Elfenstad wonen "Help! De Gnomen Zijn Gek Geworden." In deze spin-off van de populaire reeks Winx kom je terecht in een een speciale miniwereld vol kabouters, elfen, pratende dieren, maar vooral de Pixies. Tijdens hun bijzondere avonturen proberen de Pixies zo veel mogelijk goede daden te verrichten met hun magie. Alleen zo maken zij kans om ware PopPixies te worden. De droom van alle Pixies! Een reeks die kinderen de waarden meegeeft van vriendschap, positivisme, ...
06:35
Thomas de Trein

Britse animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden "De vip van Spencer." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
06:45
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Max is moe."
07:00
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Bij dag."
07:10
Zeppe & Zikki

Animatie- en poppenspelreeks van Levenslijn voor meer verkeersveiligheid "Boem!." Zeppe en Zikki botsen voortdurend tegen elkaar. Hoe gaan ze dit oplossen?
07:15
Zeppe & Zikki

Animatie- en poppenspelreeks van Levenslijn voor meer verkeersveiligheid "Taekwando." Zikki de schildpad is de sterkste van de straat. Maar kan Zeppe de zebra hem te snel af zijn?
07:20
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
07:30
Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia

Amerikaanse animatieserie (2016) "De Vermorzelde Koning."
07:50
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:05
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:20
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
08:30
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Moef-Bewijs." Tip komt in de problemen wanneer Kyle haar ziet autorijden.
08:45
De Avonturen van K3

Animatieserie "Sneeuwster." De K3-meisjes zingen in de Himalaya voor de opening van een luxerestaurant. De batterij van de K4 begeeft het midden in een sneeuwstorm. Wanneer X om een nieuwe batterij gaat, spotten de meisjes plots Dwayne in de verte. Hij is bijna bevroren en zijn broer Dee-Dee is nergens te bespeuren. Ze gaan schuilen in de K4, maar worden geteisterd door een vreemde Yeti. Gelukkig blijken de liedjes van de meisjes in de smaak te vallen bij de Yeti en dus helpt hij het trio om Dee-Dee terug te vinden.
08:55
Tiny

Franse animatieserie "Detective Pichon."
09:10
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "Zeilen aan een Touwtje."
09:20
Wendy

Animatieserie over de 15-jarige Wendy en haar buitengewone leven op de manege
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:15
Met Vier in Bed

Reality-show. "Les Jardins de Soulane." Brusselaar Benoît studeerde af als ingenieur en richtte na zijn studies een eigen bedrijf van bouwmaterialen op. Omdat hij na jarenlang hard zwoegen zijn leven over een andere boeg wilde gooien, kwam hij op het idee om een B&B te beginnen. Bij de zoektocht naar de perfecte locatie dacht hij meteen aan het zuiden van Frankrijk, ook al omdat hij de taal vloeiend spreekt. Benoît kocht een boerderij in het dorpje Belcastel-et-Buc en bouwde die om tot een B&B met vijf kamers en enkele gîtes. Door zijn ervaring in de bouwsector kon hij alles zelf doen en zo was Les Jardins de Soulane op een half jaar tijd klaar om te openen.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:25
Het weer

Weerbericht
13:35
Familie

Soap. Nathalie is klaar voor een nieuwe stap in haar relatie met Paul. Marie-Rose en Mathias leven nog altijd naast elkaar en ze slagen er niet in om de afstand te verkleinen. Wat er in hun hoofd en hart omgaat, bespreken ze trouwens alleen met Victor. Trudy kan Hanne motiveren om haar studies terug op te pikken. Mieke is niet enthousiast over de nieuwe sofa die Steve heeft gekocht en ze eist een ander exemplaar. Evy en Nathalie hebben de handen vol met hun pr-opdracht, want de ene heeft een fotoshoot georganiseerd en de andere zal een clip draaien.
14:10
Spoed

Dramaserie. "De TV-dokter." Filip Driesen start met zijn interactief medisch tv-programma. In het ziekenhuis wordt 'Mag dat, dokter?' met veel belangstelling gevolgd. Steven Hofkens is stikjaloers en hij hoopt dat Filip zal afgaan als een gieter. Kathy Pieters is de laatste dagen constant moe en met een bang hartje laat ze bloed prikken. Verpleegster Lies gaat terug aan de slag op de spoedafdeling. Baliebediende Bea betrapt Bob met Ellen in de koffiekamer en ze tikt de verpleger zwaar op de vingers. Iris is het meer dan beu dat Ivan haar stalkt. Luc Gijsbrecht is ervan overtuigd dat een bejaarde vrouw door onderbemanning in een coma is gevallen.
15:30
Strong Medicine

Amerikaanse dramaserie "Fix." Juno belandt in het ziekenhuis met een joekel van een abces tussen haar tenen. Dana ziet meteen dat dit een gevolg is van het inspuiten van heroïne. Ze regelt voor haar een ontgiftingskuur om van haar verslaving af te geraken. Een brand in een appartement heeft bijna het leven gekost aan een gezin van drie slechthorenden. Lu wil oorimplantaten bij hen inbrengen zodat ze beter kunnen opmerken wat er in hun omgeving gaande is. Lana heeft de lotto gewonnen en wil de winst met Peter delen. Lu vindt dat het tijd wordt dat ze Jack aan haar zoon voorstelt. Dana krijgt het emotioneel hard te verduren.
16:25
'Til Death

Amerikaanse komische serie "Not So Perfect Couple." Tijdens een partijtje tennis met Simona zegt Eddie dat hij al vijftien jaar pijn heeft in de linker borststreek. Hij bekent dat hij zich nog nooit heeft laten onderzoeken, omdat dokters hem schrik aanjagen. Maar de aantrekkelijke Simona is zelf arts en zij kan Eddie overtuigen om naar haar praktijk te komen. Eddie gooit na het zien van Simona zijn leven over een andere boeg: hij eet gezond en doet veel aan lichaamsbeweging. Bovendien kan hij geen seconde zwijgen over Simona. Joy vreest dat ze haar man zal verliezen aan de sexy dokteres.
16:50
De Rodenburgs

Dramaserie Niemand is opgetogen met het interview dat Olivier gegeven heeft, zo vlak voor de eindspurt van de verkiezingen, en waarbij hij tegelijkertijd zijn relatie met Hanne publiek maakt. Ook Hanne vreest dat dit hen beiden zal schaden. Simon is eindelijk ontwaakt uit de coma, maar lijdt aan geheugenverlies. De politie vreest echter dat Simon doet alsof uit angst voor zijn belagers. Op RIC ondertekent Marie France het contract voor de verkoop van haar aandelenpakket.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:50
Het weer

Weerbericht
17:55
Border Security Canada

Realityreeks over het gevarieerde werk van douaniers en grensagenten in Canada
18:20
Echte Verhalen: De Kliniek

Scriptedrealityreeks met ziekenhuisverhalen Dokter Thomas ontvangt vandaag de23-jarige zwangere Marjan Rogiers. Sinds een val heeft ze verwondingen aan haar arm en omdat haar klachten niet minderen, verwijst de huisarts Marjan door naar de kliniek. Dokter Thomas ontdekt dat de vrouw al van haar jeugd last heeft van bloeduitstortingen en ze heeft ook overstrekbare ledematen. De 45-jarige Dimitri Leyssens heeft een afspraak met dokter Lin. Hij wordt geplaagd door gewichtsverlies, concentratieproblemen en vermoeidheid. Hij ging eerder al naar een ander ziekenhuis, maar daar werd Dimitri niet au sérieux genomen.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:45
Het weer

Weerbericht
19:55
Lili en Marleen

Komische serie "Zeep." Rik deelt zeep uit. Ida, Stavros en Lisa zijn verbaasd over zijn vrijgevigheid. Wanneer Jef en Stavros in de wastobbe worden gestopt, wordt het al snel duidelijk dat het om een minderwaardige kwaliteit van zeep gaat en dat zij de proefkonijnen zijn. De zeepverkoop die Ida en Jef op het platteland organiseren, levert dan ook niets op. Tot overmaat van ramp wordt Riks compagnon Lou opgepakt voor het illegaal verhandelen van zeep. Rik is bang dat ook zijn voorraad ontdekt zal worden.
20:30
Wat als?

Komische show. Sketchshow waarin elke sketch een antwoord geeft op een gekke vraag. Elke vraag begint met 'Wat Als?'
21:05
Met Vier in Bed

Reality-show. "Le Clos des Troubadours." Filip en Denise woonden met hun twee kinderen in het Vlaams-Brabantse Eizeringen. Filip was tandtechnicus, Denise had een krantenwinkel met broodjeszaak. Hun grote droom was echter om ooit een B&B te openen. Enkele jaren geleden lazen ze in de krant een artikel over een wijndomein dat te koop stond in Zuid-Franrijk. Het volledige domein was onbetaalbaar, maar het werd in stukjes verkocht. Het warme Franse klimaat, de gastronomie en de taal gaven de doorslag om de stap te wagen. Ze kochten een stukje grond en maakten er hun B&B Le Clos des Troubadours van.
21:55
De Behandeling

Thriller, gebaseerd op het boek 'The Treatment' van Mo Hayder Er hangt een zware schaduw over het leven en de relaties van rechercheur Nick Cafmeyer. Nick worstelt sinds zijn negende met de onopgeloste verdwijning van zijn broertje Bjorn. Op aanwijzen van Nick is zijn buurman Ivan Plettinckx, een zedendelinquent, toen verhoord en weer vrijgelaten. Plettinckx woont na al die jaren nog steeds in dezelfde buurt als Nick en schept er genoegen in om hem te tergen. Nicks chef Danni aarzelt om hem te betrekken bij een nieuwe onrustwekkende zaak: een koppel werd drie dagen vastgehouden door een indringer. Van hun negenjarig zoontje Robin en de dader ontbreekt elk spoor.
00:15
Royal Pains

Amerikaanse komische serie "But There's a Catch." Na de woordenwisseling met haar ouders moet Divya de gevolgen hiervan ondervinden en daarom besluit ze in te trekken bij dokter Hank en zijn broer Evan. Hank komt erachter dat Paige iets achterhoudt voor Evan. Ondertussen wordt hij uitgenodigd door Ken Keller, een oude rivaal, om deel te nemen aan een American football-wedstrijd voor het goede doel, maar die verloopt niet zonder ongelukken.
01:05
Met Vier in Bed

Reality-show. "Le Clos des Troubadours." Filip en Denise woonden met hun twee kinderen in het Vlaams-Brabantse Eizeringen. Filip was tandtechnicus, Denise had een krantenwinkel met broodjeszaak. Hun grote droom was echter om ooit een B&B te openen. Enkele jaren geleden lazen ze in de krant een artikel over een wijndomein dat te koop stond in Zuid-Franrijk. Het volledige domein was onbetaalbaar, maar het werd in stukjes verkocht. Het warme Franse klimaat, de gastronomie en de taal gaven de doorslag om de stap te wagen. Ze kochten een stukje grond en maakten er hun B&B Le Clos des Troubadours van.
01:45
Geen uitzending

Onderbreking
02:15
Qmusic

Muziek