Tv gids - VTM Vrijdag

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
06:00
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Verplaats je in een ander."
06:10
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Klus gaat op wereldreis." Kwebbel en Lui hebben vernomen dat Klus op wereldreis vertrekt. Even later komt Klus de melkherberg binnen om afscheid te nemen.
06:15
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Geen nectar."
06:30
Brandweerman Sam

Animatieserie "Griezelfeest." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:40
Robocar Poli

Animatieserie over het het Robocarteam "Tijd om schoon te maken." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:50
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "De Gorilla Band." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
07:05
Kick Buttowski: Durfal Met Lef

Amerikaanse animatieserie over een jongen die dolgraag stuntman wil worden "Kickoween."
07:15
Captain Biceps

Franse animatieserie Bimbob is een echte versierder, hij laat elke vrouw in de stad zwijmelen. Verlegen Biceps probeert Giga Woman het hof te maken, maar daar steekt Bimbom een stokje voor.
07:25
Rated A for Awesome

Amerikaanse animatieserie over de avonturen van Team Awesome "Jaarboeken." Team Awesome verandert het jaarboek in een virtual reality-ervaring dankzij Noams supercomputer ALEC. Maar wat als ze ALEC's gevoelige snaar raken?
07:35
Harry en Bunnie

Maleisische animatieserie (2017)
07:40
Pokémon XY

Japanse animatieserie "Een wegsplitsing! Ieder z'n eigen weg!." Een conflict bedreigt de toekomst van een lang bestaand partnerschap.
08:00
Randy Cunningham - Ninja op School

Amerikaanse animatieserie over de avonturen van Randy Cunningham "Jacht op de Nomicon / Opkomst van de Robo-Apenplaneet." Randy moet zijn ninjagids terugvinden voor die in de verkeerde handen valt. Even later breekt er een opstand van robotapen uit.
08:25
Broer en Zus

Animatieserie over broer Tom en zus Nina
08:35
De Avonturen van de Gelaarsde Kat

Amerikaanse animatieserie (2016) Nu de gelaarsde kat weet waar de Obelisk is, gaan hij en zijn vrienden naar San Lorenzo. De stad is bezet door El Moco, die met hen nog een eitje te pellen heeft.
08:55
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Het gaat niet goed met het everzwijnvarken in het dierenpark en zijn verzorger komt niet opdagen. Fred, Lexie en Lotti gaan naar hem op zoek in het bos. Maar daar wordt Fred plots achtervolgd door een vreemd wezen.
09:20
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
09:30
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:00
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Floor en Obi zijn aan het patrouilleren wanneer ze plots een flitspaal ontdekken waar er gisteren nog geen stond. Ook de commissaris is niet op de hoogte. Koen en Tineke zien een jongetje dat met een grote valies aan het sleuren is. Hij is blijkbaar onderweg naar zijn mama, maar hij weet het adres niet. Hij weet enkel dat ze in Antwerpen woont.
12:35
De Keuken van Sofie

Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV Deze week kookt Sofie met Mathias Coppens. Op reis - Spicy chicken op een bierblik gegaard met basmatirijst.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Jan heeft met Mieke ruzie gemaakt over Linda, die nu wel zeker is dat ze niet langer hoofdverpleegster wil zijn. Ze vraagt een onderhoud aan met Victor Praet. Door de mail van de bomma voelt Pierrot zich verplicht om Leki te verlaten en naar Vlaanderen terug te keren. Dré wil van Guido een echte wielrenner maken en hij pluist alle mogelijke boeken uit om het perfecte trainingsschema op te stellen. Het is voor Jelle en Louise wennen dat Bart en Trudy nu onder één dak leven. Jana gaat als maître aan de slag in de KomEet.
14:15
Spoed

Dramaserie. "Overplaatsing Bob." Luc Gijsbrecht weigert te geloven dat zijn zoon Tom een moordenaar is en hij schuift de aangifte bij de politie voor zich uit. De tiener daarentegen is het vluchten beu. Bob is uit de Ardennen teruggekeerd. Hij wil de brokken met Babs lijmen, maar voor haar is er iets fundamenteels gebroken. Ze is zijn reactie nog niet vergeten toen ze hem een huwelijksaanzoek deed en voor haar is dat het bewijs dat hun relatie geen toekomst heeft. De twee slagen er niet in om op het werk hun persoonlijke problemen naast zich neer te leggen en maken in het bijzijn van de patiënten voortdurend ruzie. Luc Gijsbrecht vindt dit niet kunnen en roept hen op het matje. Sinds de ruzie met Luc is bijgelegd, voelt Cricri zich goed in haar vel op de spoedafdeling. Ze straalt van het zelfvertrouwen en ze levert uitstekend werk.
15:25
All Saints

Australische dramaserie over een groep artsen in een Australisch ziekenhuis "Life's Little Miracles." Motorrijder Levi wordt van de weg gereden door een terreinwagen en loopt een ernstig hoofdletsel op. Bianca en Vincent moeten de levensgevaarlijke operatie uitvoeren en worden daarbij telefonisch begeleid door een specialist uit de States. Dokter Bart heeft meer oog voor deze buitengewone zaak, dan voor profsurfer Pam. Hij onderzoekt haar niet grondig en ziet niet dat ze een agressieve huidkanker ontwikkeld heeft.
16:20
Fresh Off the Boat

Amerikaanse komische serie "Family Business Trip." Louis neemt zijn familie mee naar het waterpretpark Gator World. Daar leert Jessica de kunst van relaxatie en Eddie verlegt er zijn grenzen. Evan verliest zijn laatste melktand, maar is nog niet klaar om zijn jeugdigheid achter zich te laten.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadserie over een privédetective met een obsessieve-compulsieve stoornis "Mr. Monk and the Voodoo Curse." Er worden anoniem poppen opgestuurd naar inwoners van San Francisco, die erg accuraat een serie verdachte sterfgevallen voorspellen. Monk wordt op de zaak gezet om het mysterie op te helderen.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
De Keuken van Sofie

Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV Deze week kookt Sofie met Mathias Coppens. Goe weekend - Hartige maïskoekjes met chili, avocadoroomijs met kokosroom én avocadomasker.
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Een man doet aangifte op het politiekantoor dat zijn brievenbus gestolen is, maar algauw blijkt dat de daders het niet alleen op de brievenbus gemunt hebben. Heel het huis is besmeurd en ook de plantenbakken werden vernield. Het wordt helemaal te gek wanneer er plots een man verschijnt die een brievenbus uit zijn wagen haalt.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Emma kijkt uit naar het feest voor Guido. Trudy maakt Bart duidelijk dat hij wel degelijk een goede vader is. Marie vangt een gesprek op tussen Maarten en Hanne. Het zet haar aan het denken. Jan voelt zich opnieuw benadeeld door Anna. Evy heeft Maarten iets op te biechten.
20:40
Oblivion

Amerikaanse Sf-avonturenfilm 2077. De aarde is volledig verwoest na een jarenlange oorlog met buitenaardse wezens, de Scavs. De mensheid, of wat er van rest, leeft voortaan hoog boven de wolken, in een ruimtevaartstation nabij Titan. Jack Harper is één van de weinigen die is achtergebleven op aarde. Hij is er samen met zijn partner Vika gestationeerd om op zoek te gaan naar essentiële grondstoffen. Op een dag ontdekt hij een neergestort ruimteschip met een bijzondere passagier.
23:00
Parental Guidance

Amerikaanse komedie Artie en Diane moeten op hun drie kleinkinderen passen terwijl hun dochter op zakenreis is. Op het eerste zicht is er geen vuiltje aan de lucht, maar het babysitten blijkt al snel een enorm grote uitdaging te zijn voor het koppel. Hun ouderwetse manier van opvoeden met de vele regeltjes en verouderde spelletjes botst op alle mogelijke manieren met de moderne opvoedingswijze van hun dochter. De kinderen zetten het huishouden van Artie en Diane helemaal op zijn kop en dat leidt tot heel wat grappige situaties.
00:50
Qmusic

Muziek