Tv gids - VTM Eergisteren

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
06:00
Het Furchester Hotel

Poppenserie over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt "Spelen met een stekelvarken." Het Furchester hotel verwelkomt een stekelvarken als gast. Iedereen in het hotel probeert zijn uiterste best te doen om het varken goed op te vangen, maar dat loopt niet van een leien dakje.
06:10
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De zeilboot van Klus." Klus heeft een bootje gemaakt, waarmee hij op de grote wilde zee wil gaan varen. Kwebbel is vol bewondering en ook Lui vindt de boot geweldig. Hij probeert het vaartuig uit en valt natuurlijk in slaap. Als hij ontwaakt, kan hij niet uit het bootje stappen.
06:15
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Het vreemde ei."
06:30
Thomas de Trein

Britse animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden "Samson Naar de Schroothoop." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
06:40
Robocar Poli

Animatieserie over het het Robocarteam "Micky is boos." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:50
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Bellen Blazen." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
07:05
Dinotrux

Amerikaanse animatieserie De Dinotrux bouwen een garage als veilige plek voor de Reptools. V-Morzel probeert hun plannen te dwarsbomen door de vrienden tegen elkaar op te zetten.
07:25
Transformers: Robots in Disguise

Animatieserie "Ontdooid." Grimlock smeekt de aarzelende leraar Drift om hem nieuwe vechttechnieken aan te leren. Hij zet zijn nieuwe technieken in wanneer de Autobots naar Antartica reizen om het op te nemen tegen Decepticon Prong.
07:45
Star Wars: De Avonturen van de Bouwmeesters

Amerikaanse animatieserie Rowan, Kordi en Zander Bouwmeester speuren het sterrenstelsel af voor onderdelen om hun eigen ruimteschepen te bouwen. Wanneer ze een deel van het eeuwenoude Kyber-zwaard ontdekt, worden ze al snel het doelwit van keizer Palpatine en Darth Vader.
08:10
Wasda

Realityshow waarin kinderen een verbazingwekkende race doorheen de tijd maken De kinderen worden geconfronteerd met objecten, films, muziek en allerlei gekke dingen uit het verleden.
08:20
VLOGLAB Compilatie

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers Compilatie van de leukste video's van 'Vloglab'.
08:35
Lang Leve Koning Julien

Amerikaanse animatieserie "Enter the Fanaloka." Koning Julien moet Maurice en Clover redden van een nieuwe aartsvijand, het snode genie Karl.
09:00
The Mr. Peabody & Sherman Show

Animatieserie "Vast." Peabody probeert een Iers deuntje te spelen als hij vast komt te zitten in de lift.
09:20
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Maisy's negentiende eeuwse viool raakt verloren enkele uren voor een belangrijk concert. Kunnen Lexie en Lotti het instrument tijdig opsporen om het optreden van Maisy te redden?
09:45
De Avonturen van K3

Animatieserie waarin de meiden van K3 op avontuur trekken "Liefdesbodyguard." De meiden van K3 nemen in Miami deel aan een wedstijd om de beste meidengroep van de wereld te worden. Ook hun grote rivaal is aanwezig. Hun chauffeur neemt verplicht een paar dagen rust, maar gelukkig heeft K3 een vervanger gevonden: Bob. Maar de charmante Bob probeert Hanne, Marthe en Klaasje te verleiden en zijn plan werkt. De meiden worden erg jaloers op elkaar en dreigen uit de wedstrijd te stappen. Geraakt K3 uit deze benarde situatie?
09:55
De Powerpuff Girls

Amerikaanse animatieserie "Het slaapfeestje."
10:05
Qmusic

Muziek
10:25
Geen uitzending

Onderbreking
11:35
Columbo

Amerikaanse detectiveserie "The Most Crucial Game." De eigenaar van een footballteam wordt dood teruggevonden in een zwembad. Alles wijst erop dat de man uitgegleden is. Columbo vermoedt echter dat er kwaad spel gemoeid is met de dood van de man en is vastbesloten uit te pluizen of hij toch niet naar een moordenaar op zoek moet gaan.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:30
Het weer

Weerbericht
13:35
'Til Death

Amerikaanse komische serie "Everybody Digs Doug." De geschorste Eddie verveelt zich thuis. Wanneer zijn dochter Allison op bezoek komt, is hij dan ook in de wolken. Dan merkt hij dat haar lief Doug er ook bij is. Eddie vindt Doug een irritante sloddervos met wie zijn dochter geen toekomst kan opbouwen en hij ergert zich mateloos aan de vrijzinnige hippie, die iedereen kan inspireren. Net wanneer Eddie denkt dat het niet erger kan worden, krijgt hij te horen dat Doug hem zal vervangen als geschiedenisleraar.
14:05
Norbit

Amerikaanse komedie Norbit heeft het nooit gemakkelijk gehad. Als kind werd hij achtergelaten op de stoep van een Chinees restaurant en werd hij door de vreselijke Mr. Wong opgevoed. Op school wordt hij voortdurend gepest. Het enige lichtpunt in zijn leven is de lieve Kate. Wanneer zij naar een pleeggezin moet, blijft Norbit alleen achter. Het wordt op latere leeftijd alleen maar erger wanneer hij een gedwongen huwelijk moet aangaan. Net op het moment dat Norbit het niet meer ziet zitten, keert zijn jeugdliefde Kate terug naar de stad.
16:00
Een Frisse Start met vtwonen

Interieurmagazine met Siegfried De Doncker en stylisten Guillemine en Ozanne Mertens "Jiska en Jan." Siegfried staat voor de verhuizing van een gezin met maar liefst vier kleine kinderen. De hoeveelheid speelgoed alleen al is niet te overzien. Aan vtwonen-stylisten Ozanne en Guillemine om van de nieuwe woonst een plek te maken waarin mama Jiska en papa Jan rust en evenwicht vinden en waarin de kleintjes zich kunnen uitleven.
17:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:05
Het weer

Weerbericht
17:10
America's Funniest Home Videos

Amerikaanse verborgencamerashow
17:15
Walking with Dinosaurs

Britse animatiefilm, Vlaams gesproken Een paleontoloog verricht samen met zijn neefje en nichtje opgravingen om meer te weten te komen over de mysterieuze Gorgosaurus-tand die hij vond. Op hun zoektocht ontmoeten ze Alex, een zwarte raaf die transformeert in een prehistorische vogel. Alex vertelt hen het verhaal van zijn vriend Patchi, een kleine dinosaurus die 70 miljoen jaar geleden opgroeide en die de leider werd van de kudde. Op die manier vernemen ze ook hoe de gevaarlijke Gorgosaurus zijn tand verloor.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:40
Het weer

Weerbericht
19:50
Comedy Toppers

Compilatie van sketches van Gaston Berghmans en Leo Martin
20:25
Bridge of Spies

Duits-Amerikaans historisch drama James Donovan is een advocaat die zich in het centrum van de Koude Oorlog bevindt wanneer hij door de CIA gerekruteerd wordt om een haast onmogelijke missie uit te voeren: onderhandelen over de vrijlating van een door de Russen gevangen genomen Amerikaanse piloot.
23:05
Courage Under Fire

Amerikaans oorlogsdrama Tijdens de Golfoorlog maakt luitenant-kolonel Nathaniel Serling een grote flater door één van zijn eigen tanks te beschieten. Terwijl in alle discretie een militair onderzoek wordt ingesteld, wordt Serling naar Washington gestuurd waar hij op de dienst Medailles en Decoraties belandt. Hier moet hij een onderzoek instellen naar kapitein Karen Walden, een helikopterpilote van de medische dienst. Zij is de eerste vrouw die voor een eremedaille voor moed op het slagveld wordt voorgedragen. Spijtig genoeg gaat het om een postume decoratie. Haar bemanning Ilario, Monfriez en Altameyer geven tegenstrijdige versies over haar gedrag en bevelen tijdens een reddingsmissie. Alhoewel Serling de steun van zijn overste dreigt te verliezen als hij zijn onderzoek niet snel afsluit, wil hij tot elke prijs de waarheid ontdekken en het mysterie rond Karens dood doorgronden.
01:15
Qmusic

Muziek