Tv gids - VTM Eergisteren

Eergisteren
2018-07-19
Gisteren
2018-07-20
Vandaag
2018-07-21
Morgen
2018-07-22
Overmorgen
2018-07-23
Dinsdag
2018-07-24
Woensdag
2018-07-25
05:55
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Het nestkastje." Plop en Klus timmeren een nestkastje voor de vogels in het bos. Ondertussen bakt Kwebbel een taart. Wanneer Smul binnenkomt, moet Plop de taart verstoppen. Smul wil immers het gebak onmiddellijk opeten en dat mag niet.
06:00
Percy's Tiger Tales

Animatieserie Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
06:10
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "De Gorilla Band." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
06:25
PopPixie

Animatieserie over de Pixies, elfjes en gnomen die in Elfenstad wonen "Amores' Liefdesdrankje." In deze spin-off van de populaire reeks Winx kom je terecht in een een speciale miniwereld vol kabouters, elfen, pratende dieren, maar vooral de Pixies. Tijdens hun bijzondere avonturen proberen de Pixies zo veel mogelijk goede daden te verrichten met hun magie. Alleen zo maken zij kans om ware PopPixies te worden. De droom van alle Pixies! Een reeks die kinderen de waarden meegeeft van vriendschap, positivisme, ...
06:35
Thomas de Trein

Britse animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden "Het Allermooiste Cadeau." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
06:50
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De processierupsen." Er loopt een rij rupsen door de wei en die laten haartjes achter die enorm jeuken. Het zijn eikenprocessierupsen en erg slim zijn ze niet. Maya wil ze naar de eikenboom leiden in de buurt, zodat ze niet langer een spoor van kriebelhaartjes achterlaten waar kruipdieren zoals Shelby en Max niet overheen kunnen, maar dat is nog best lastig. Paul en zijn troepen bouwen intussen bruggetjes over het haarspoor voor de kruipdieren, tot de regen ze wegspoelt.
07:00
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De droom van Shelby." Maya helpt een vogel met een zeer pootje. Shelby wil vliegen en Maya en Willy bedenken allerlei manieren die allemaal mislukken. Tot de vogel terugkomt om Maya te bedanken, en dan krijgt Maya een goed idee.
07:10
Zeppe & Zikki

Vlaamse animatie- en poppenserie voor meer verkeersveiligheid "Love."
07:15
Zeppe & Zikki

Vlaamse animatie- en poppenserie voor meer verkeersveiligheid "Help!."
07:20
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
07:30
Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia

Amerikaanse animatieserie (2016) "De Terugkeer van de Trollenjager."
07:50
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:05
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:15
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
08:35
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Koortscomplot." Tip heeft koorts en overtuigt Oh ervan dat ze Donny Sharzod zag doden.
08:45
De Avonturen van K3

Animatieserie "K3 tegen K3." Maxine stuurt de meisjes naar New York, maar ze staan versteld wanneer Jean-Pierre Piquet het optreden aflast. Hij beweert dat Hanne de K3-fans sukkels heeft genoemd. Hanne, Marthe en Klaasje snappen de commotie niet, want Hanne heeft nooit iets slecht gezegd over hun fans. Het is zelfs zo erg dat Maxine niet meer met de meisjes wil werken. Gelukkig kunnen ze bij superfan Pamela terecht. Samen met hun trouwe fan proberen ze de valse K3 te ontmaskeren.
08:55
Tiny

Franse animatieserie "Tiny blijft zitten."
09:10
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "Een Bos Vol Vriendschap."
09:20
Wendy

Animatieserie over de 15-jarige Wendy en haar buitengewone leven op de manege
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:10
Met Vier in Bed

Reality-show. "'K'." Het derde logeeradresje van deze week ligt in Zuid-Oost Limburg. Pal aan de grens met Nederland ligt het dorpje Kanne, een fiets- en wandelparadijs op een boogscheut van Maastricht. Hier prijkt 'K', de B&B met restaurant.van goede vrienden Bart en Pieter. Pieter is van beroep makelaar en heeft veel kennis van verbouwingen, Bart heeft een passie voor koken.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:25
Het weer

Weerbericht
13:35
Familie

Soap. Gisteren wou Nathalie afgehaald worden van de presentatie met Dirk en vandaag is hij het die hun samenwerking voor bekeken houdt. Marie-Rose waakt er als een echte verpleegster over dat Victor voldoende rust neemt. En in haar ogen is vakliteratuur doornemen ook werken. Evy maakt zich druk wanneer ze ziet dat Steve het meubilair van Mieke gereorganiseerd heeft voor zijn feestje. Hanne is niet meer gemotiveerd om verder te studeren.
14:10
Spoed

Dramaserie. "Medisch directeur." Steven Hofkens en Koen Laenen winden er geen doekjes om dat ze hopen dat de termijn van Luc Gijsbrecht als medisch directeur niet wordt verlengd. Verpleegster Mel heeft een fantastische verrassing voor haar echtgenoot, Steven Hofkens. Stagiair-dokter Sven Ongena krijgt een waarschuwing van dokter Kathy Pieters omdat hij zich hecht aan zijn patiënte, de bejaarde Andrea. Twee jongetjes en hun dronken moeder worden in het ziekenhuis opgenomen nadat één van de kinderen uit het raam is gevallen.
15:25
Strong Medicine

Amerikaanse dramaserie "Brainchild." Wanneer haar Parkinsonsymptomen ondraaglijk worden, vragen Michele Freed en haar echtgenoot Jonathan hulp aan Dana. Ze zijn wild enthousiast wanneer ze te horen krijgen dat er een manier is om de ernstige gevolgen van de ziekte in te perken. Door cellen van een foetus in Micheles hersenen te plaatsen, kan de vrouw geholpen worden. Dana waarschuwt het koppel dat er nog geen legale manier bestaat om deze operatie uit te voeren. Lu maakt kennis met Marcs nieuwe vriendinnetje. Peter verdient wat extra geld door als naaktmodel voor schilders te werken. Daar maakt hij kennis met de knappe Athena, die aan ernstige migraine lijdt. Lu heeft een warm gesprek met haar zoon.
16:20
'Til Death

Amerikaanse komische serie "No Complaints." Allison vraagt aan haar ouders geld om in het buitenland te gaan studeren. Eddie en Joy zien hun dochter graag vertrekken, in de hoop dat ze een man tegen het lijf loopt en zo haar vriendje Doug vergeet. Op de terugweg van de luchthaven heeft Doug echter een ongeval, waardoor Allison halsoverkop terugkeert.
16:50
De Rodenburgs

Dramaserie Benedicte wordt uitgenodigd door haar zus Marie-France, die net terug is van Dubai. Ze is niet gerust in dit onverwacht bezoek en met reden zo blijkt. Marie-France heeft slecht nieuws. Op RIC pakt Camilia met tegenzin haar spullen en broedt ze op een plan om Hanne en Stijn uit elkaar te drijven. Ze tracht daarbij Olivier voor haar kar te spannen. Claire wordt ondertussen ontslagen uit het ziekenhuis en moet thuis verder herstellen van het ongeval. Bovendien moet ze dulden dat Freya aan de carrière van Simon timmert. Die wil breken met zijn drugverleden en beslist om zijn schulden af betalen, maar de ontmoeting met zijn dealer loopt helemaal verkeerd. Hanne gaat terug aan het werk en ze leeft zich uit in haar nieuwe job.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:50
Het weer

Weerbericht
17:55
Border Security Canada

Realityreeks over het gevarieerde werk van douaniers en grensagenten in Canada
18:20
Echte Verhalen: De Kliniek

Scriptedrealityreeks met ziekenhuisverhalen De 29-jarige lerares Suzy heeft in de klas een hartstilstand gekregen en wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Dokter Charlotte Van Damme ontfermt zich over Suzy en weet dat elke seconde telt. De jonge vrouw is namelijk hoogzwanger. Ondanks alles lukt de reanimatie niet, wat maakt dat de baby met een post mortem-keizersnede gehaald moet worden. Deze ingreep neemt een onverwachte wending. Ondertussen krijgt dokter Thomas Verreecken fotografe Roos op consultatie. De jonge vrouw staat vol met jeukende huiduitslag en haar zicht is de laatste tijd achteruit gegaan. De arts vermoedt dat het om een parasitaire infectie gaat die ook de ogen heeft aangetast, en neemt een stukje huid weg om uitsluitsel te krijgen.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:45
Het weer

Weerbericht
19:55
Lili en Marleen

Komische serie "De verbroedering." Pierre en Lili zijn op zoek naar een bergplaats voor een lading handgranaten. Stavros is druk aan het stapelen, maar dan wel de kerkstoelen van Rik. Wanneer Hans plots in de poort verschijnt, vreest Stavros dat zijn laatste uur geslagen is. Dankzij de jenever van Rik worden de gemoederen bedaard en weet Lili tijdig de handgranaten te verstoppen. Het verbroederingsfeestje is volop aan de gang wanneer Rik plots oog in oog komt te staan met de feestvierders.
20:35
Tegen de Sterren op

Persiflages van tv-programma's en imitaties van BV's en beroemdheden 'The Sky is the Limit': in Turnhout woont de excentrieke Daniëlle (Nathalie Meskens) samen met haar jongere, veel jongere, vriend Thomas (Walter Baele). Hij heeft vandaag de cabrio genomen voor een spelletje dat hij zelf 'de carroussel' noemt. Met ook een persiflage op de talkshow 'Bart & Siska'. Bart (Jonas Van Geel) kan zich niet bedwingen en zingt uiteindelijk zelf een liedje. Herman Brusselmans (Walter Baele) geeft zijn ongezouten mening over het programma en Julie Van den Steen (Nathalie Meskens) zoekt een lief. Ella Leyers speelt Siska. In 'Iedereen Beroemd' stookt Luk Alloo (Guga Baúl) ruzie tussen Jos (Ivan Pecnik) en Jacqueline (Nathalie Meskens).
21:20
Met Vier in Bed

Reality-show. "Chalet Interwood." Durbuy is het bewijs dat je niet groot hoeft te zijn om groots te presteren. Als één van de kleinste steden ter wereld trekt Durbuy jaarlijks duizenden toeristen naar Wallonië omwille van de natuur, folklore en cultuur. Elf jaar geleden besloten Nadine en Jurgen om in Barvaux, een deelgemeente van Durbuy te investeren in een buitenverblijf. Ze zetten een chalet op hun favoriete stukje grond en toen ze beslisten om de chalet ook te verhuren, moesten ze niet lang nadenken over de naam: 'Interwood'.
22:05
Telefacts Zomer

Actualiteitenmagazine met buitenlandse reportages "De Perfecte Match." Het pakkende verhaal van twee jonge meisjes die elkaar via Tinder vinden. Ze worden verliefd. Wanneer het ene meisje ziek wordt, blijkt haar vriendin ook de perfecte nierdonor te zijn. Een mooi liefdesverhaal over hoe een 'swipe' een leven kan veranderen.
23:00
Chicago Fire

Amerikaanse dramaserie "Your Day Is Coming." Een van de jongens van Firehouse 51 heeft de hulp van het hele team nodig om een grote ramp te voorkomen. Hermann zoekt een manier om Molly's terug te openen nadat het gesloten wordt. Terwijl hij een van zijn zwaarste dagen probeert te verwerken, graaft Severide verder in het brandstichtingsonderzoek.
23:50
Royal Pains

Amerikaanse tragikomische serie "Fight of Flight." Een vrouw die haar stresserende leven in de stad achter zich liet en naar de rustigere Hamptons verhuisde, kan maar geen rust vinden. Ze gaat te raden bij Hank, die een medische uitleg heeft voor haar toestand.
00:40
Met Vier in Bed

Reality-show. "Chalet Interwood." Durbuy is het bewijs dat je niet groot hoeft te zijn om groots te presteren. Als één van de kleinste steden ter wereld trekt Durbuy jaarlijks duizenden toeristen naar Wallonië omwille van de natuur, folklore en cultuur. Elf jaar geleden besloten Nadine en Jurgen om in Barvaux, een deelgemeente van Durbuy te investeren in een buitenverblijf. Ze zetten een chalet op hun favoriete stukje grond en toen ze beslisten om de chalet ook te verhuren, moesten ze niet lang nadenken over de naam: 'Interwood'.
01:20
Geen uitzending

Onderbreking
01:50
Qmusic

Muziek