Tv gids - VTM Eergisteren

Eergisteren
2018-04-20
Gisteren
2018-04-21
Vandaag
2018-04-22
Morgen
2018-04-23
Overmorgen
2018-04-24
Woensdag
2018-04-25
Donderdag
2018-04-26
05:50
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Samen spelen is leuker dan alleen."
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De slaapwandelaar." Lui komt slaapwandelend de melkherberg binnen. Klus en Kwebbel zijn net op bezoek. Een slaapwandelaar mag je niet wakker maken en moet je alles laten doen. Dat wil Klus ook wel eens proberen.
06:05
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Max is verliefd." Max ontmoet Bella, een rups, en is helemaal van slag. Maya zorgt ervoor dat ze samen in de schemer een romantische avond beleven, maar dan loopt het helemaal fout.
06:20
Brandweerman Sam

Britse animatieserie "Doorpeddelen." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:30
Robocar Poli

Animatieserie over het Robocarteam "De jaarlijkse keuring." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:40
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "De Magische Lamp." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
06:55
Pokémon: Zon & Maan

Animatieserie Wat begint als een zomervakantie in de tropische Alola regio, verandert voor Ash in een spannende zoektocht om een Pokémon Meester te worden. Ash en Pikachu ontdekken nieuwe Pokémon en leren op hun tocht heel wat nieuwe dingen. Een groep getalenteerde trainers helpt Ash met zijn avontuur: Kiawe, Lana, Mallow, Sophocles en een mysterieuze onderzoeksassistente genaamd Lillie. Team Rocket is ook in Alola een hoopt sterke nieuwe Pokémon te stelen, maar ze krijgen zware concurrentie: de schurken van Team Skull, die er plezier in hebben om chaos te veroorzaken en misschien wel meer duistere bedoelingen hebben.
07:15
Penn Zero: Part-Time Hero

Animatieserie "Flurgle Burgle/Tempel van de Porseleinen God."
07:35
Gefopt

Amerikaanse komische serie (2016) "Welkom bij Gefopt."
07:55
Vloglab prank'd

Magazine waarin acht ervaren en minder ervaren vloggers allerlei gekke grappen uithalen
08:00
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Ik Zoek een Plekje." Wanneer Julio Smek uit de winkelkast trapt, probeert Oh een nieuw huis voor hem te vinden.
08:10
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "Het Concert in de Wolken."
08:20
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Lexie en Lotti organiseren een reptielenshow. Wanneer python Rufus, opa en vijf babyeenden vermist worden, schieten Fred en de meiden meteen in gang.
08:40
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Max is verliefd." Max ontmoet Bella, een rups, en is helemaal van slag. Maya zorgt ervoor dat ze samen in de schemer een romantische avond beleven, maar dan loopt het helemaal fout.
08:55
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De slaapwandelaar." Lui komt slaapwandelend de melkherberg binnen. Klus en Kwebbel zijn net op bezoek. Een slaapwandelaar mag je niet wakker maken en moet je alles laten doen. Dat wil Klus ook wel eens proberen.
09:00
Heidi

Japanse kinderserie "De geheime boomhut." Theresa, William en Karl willen de geheime plek van Peter vinden, omdat ze denken dat daar een schat verstopt is. Heidi en Peter bedenken een plan om hen om de tuin te leiden.
09:20
Lalaloopsy

Animatieserie "Alles volgens het Boek." Bea leest de verhalen over westernheld 'Bella Star en Krullenbol' en wil dat gaan naspelen, daarvoor heeft ze de hulp nodig van Prairie. De veedief zal gespeeld worden door de altijd aardige Crumbs.
09:45
Qmusic

Muziek
10:05
Geen uitzending

Onderbreking
12:05
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Koen en Lotte maken jacht op twee inbrekers die ervandoor zijn met de auto en Siamese kat van hun slachtoffer. De jonge Adriaan is het slachtoffer geworden van een gewelddadige roofoverval. Floor en Femke vragen hem om de daders te identificeren via camerabeelden.
12:40
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: Thaise viskoekjes met dipsaus en fris slaatje & gemberlimonade.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Marie-Rose steunt Peter in zijn beslissing om nog niet te gaan werken en nu vooral te genieten van zijn dochter en van de kleine dingen in het leven. Nochtans verwachten Mathias en Véronique dat hij helpt knopen door te hakken wanneer hij op bezoek komt in de Van den Bossche holding. Rita is enthousiast over haar etentje met Dirk. Victor nodigt Véronique bij hem thuis uit omdat hij voor haar wil koken. Jan en Rita reageren scherp op het nieuws dat Evy een relatie heeft met Jana.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "Oekraïne (2/2)." Het vliegtuig is eindelijk aan de grond gezet en nu pas kan pediater Babs de stand van zaken doorgeven aan Luc Gijsbrecht: een hartpatiëntje en haar mama zijn dood, de piloot is zwaargewond, het andere hartpatiëntje en haar mama zijn er erg aan toe. Ook Marijke vertoont symptomen van longpest. Dokter Gijsbrecht laat meteen een noodhospitaal openen op het vliegveld. Wanneer Kathy Pieters met medicijnen komt aangereden, laten de agenten haar echter niet door. Ambulancier Cisse heeft de discussie over de radio gehoord en loopt naar de dokter.
15:25
All Saints

Australische ziekenhuisserie "Best laid plans." De bokkenfuif van verpleger Dan krijgt een fatale afloop. Nadat zijn vrienden hem voor de lol aan een verlichtingspaal hebben vastgebonden, rijden de dronken mannen met gierende banden weg. Maar ze letten niet op de weg en knallen frontaal op een tegenligger. Nadat hij zich heeft losgewrikt, ontdekt Dan dat de meeste van zijn vrienden er erg aan toe zijn, net zoals de vrouw op wiens wagen ze zijn gereden. Dan rijdt met de ambulances mee naar All Saints en helpt mee op de onderbemande spoeddienst. Geen goede timing, want vandaag zou hij met Erica trouwen.
16:20
Fresh Off the Boat

Amerikaanse komische serie "A Man to Share the Night With." Louis wil meer qualitytime met zijn zoon Eddie doorbrengen, maar die laatste maakt misbruik van zijn vaders goede wil. Jessica raakt verstrikt in een complottheorie.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadserie "Mr. Monk Gets Drunk." Naar jaarlijkse gewoonte trekt Monk naar de Californische wijngaarden om er zijn huwelijksverjaardag te vieren. Hij ontmoet er een opdringerige man wiens bestaan de volgende dag door alle andere gasten in zijn pension wordt ontkend. Heeft de detective een glaasje wijn te veel gedronken of is er meer aan de hand?
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: kip cordon bleu met amandelkroketten en prinsessenbonen & pompelmoesmojito.
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. De uitbater van een elektrowinkel vindt een verdacht pakketje aan een wasmachine die hij heeft opgekocht. Koen en Tineke stellen vast dat het pakketje drugs bevat en gaan op zoek naar de eigenaar. Robin en Tom jagen op een ontsnapte slang. Het beest blijkt een verrassende schuilplaats gevonden te hebben.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Marie voelt dat haar geheim een echte relatie met Lars in de weg staat en ze besluit open kaart te spelen. Benny wil stappen ondernemen tegen het plan van Stefanie en Ayo. Robyn waarschuwt hem voor de gevolgen. Zjef regelt een sollicitatie voor Quinten.
20:40
Belgium's Got Talent

Talentenjacht waarin de meest uiteenlopende acts worden beoordeeld Tweede studioshow waarin de kandidaten proberen juryleden An Lemmens, Stan Van Samang, Dan Karaty en Niels Destadsbader én televisiekijkend Vlaanderen zoveel mogelijk te entertainen met hun act. Wie stoot door naar de finale?
22:30
The Good Doctor

Amerikaanse dramaserie "Apple." Op weg naar het ziekenhuis belandt Shaun tijdens een supermarketbezoek in een gewapende overval. Wanneer hij niet direct reageert op de eisen van de overvaller, wordt de man zo kwaad dat hij iemand neerschiet. Zowel het slachtoffer als de eveneens gewonde schutter belanden in het ziekenhuis, waar de dader voorrang krijgt voor een operatie. Claire doet er alles aan om die beslissing terug te draaien, maar dat werkt tegen haar.
23:25
Money Train

Amerikaanse actiekomedie John en Charlie zijn stiefbroers: de ene blank, de andere zwart. Ze werken als agenten in burger bij de metropolitie, maar erg gemotiveerd zijn ze niet. Wat hen wel mateloos boeit, is de gepantserde 'geldtrein' die de dagelijkse recettes van de metrostations oppikt. Ze dromen er al lang van het geldtransport te overvallen. Er zijn echter twee obstakels: hun job als agent en het feit dat hun baas Donald Patterson zijn job zeer ter harte neemt en de treinen en het geld zowat als zijn persoonlijk bezit beschouwt. Door de komst van een nieuwe, aantrekkelijke vrouwelijke collega, komt alles echter in een stroomversnelling terecht.
01:30
Qmusic

Muziek