Tv gids - VTM Gisteren

Eergisteren
2018-04-20
Gisteren
2018-04-21
Vandaag
2018-04-22
Morgen
2018-04-23
Overmorgen
2018-04-24
Woensdag
2018-04-25
Donderdag
2018-04-26
06:00
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "De leider van Jungleland."
06:10
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Het strijkijzer." Plop heeft het heel druk vandaag. Lui zal een handje toesteken en het lakentje strijken, terwijl Plop hout gaat sprokkelen. Maar Lui is moe, zo moe.
06:15
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De processierupsen." Er loopt een rij rupsen door de wei en die laten haartjes achter die enorm jeuken. Het zijn eikenprocessierupsen en erg slim zijn ze niet. Maya wil ze naar de eikenboom leiden in de buurt, zodat ze niet langer een spoor van kriebelhaartjes achterlaten waar kruipdieren zoals Shelby en Max niet overheen kunnen, maar dat is nog best lastig. Paul en zijn troepen bouwen intussen bruggetjes over het haarspoor voor de kruipdieren, tot de regen ze wegspoelt.
06:25
Percy's Tiger Tales

Animatieserie Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
06:40
Brandweerman Sam

Britse animatieserie "De ontsnapte pinguïn." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:50
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Boer Jett." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
07:00
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
07:15
Fangbone

Animatieserie "De Roeiboot van Dibby."
07:25
Penn Zero: Part-Time Hero

Animatieserie "Het Beschermen van de Aarde/Nummer één, Nummer twee."
07:45
Gefopt

Amerikaanse komische serie (2016) "Ik Vis Je Zo Erg."
08:05
Vloglab prank'd

Magazine waarin acht ervaren en minder ervaren vloggers allerlei gekke grappen uithalen
08:10
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
08:25
Baba Yega Ontdekt

Show waarin de vijf inwoners van de planeet Babalta de Aarde ontdekken "Fitness."
08:30
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:45
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Brekers." Agressieve aliens bedreigen Oh's droomvakantie in een pretpark.
09:00
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "Een Bos Vol Vriendschap."
09:10
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) De hoogzwangere giraf Caramel kan elk moment bevallen, maar ze is ziek geworden door snoep dat iemand haar heeft gevoederd. Lexie en Lotti zijn vastbesloten om de schuldige te vinden. Maar het wordt pas echt ingewikkeld wanneer de tassen van de bezoekers in de dierentuin worden gestolen.
09:30
De Avonturen van K3

Animatieserie waarin de meiden van K3 op avontuur trekken "Niet Zo Rooskleurig."
09:45
Dance Squad

Show "Battle Droids." Danscrew Battle Droids komt langs. Zij tonen hun choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
09:55
DC Super Hero Girls

Amerikaanse animatieserie "Ultieme Accessoire." Bumblebee moet een hightech accessoire ontwerpen voor de Weaponomics-klas. Zal haar eindproduct een goed cijfer krijgen?
10:00
Qmusic

Muziek
10:10
Geen uitzending

Onderbreking
11:35
Bompa

Komische serie. De huwelijkswijnlijst van Sonja en Leo is niet alleen origineel, ze kent ook een enorm succes. Bompa heeft zichzelf tot keldermeester uitgeroepen en neemt de organisatie van de geschenken voor zijn rekening, net zoals het proeven. Inmiddels is de ochtend van de huwelijksdag aangebroken. Iedereen is zenuwachtig en vooral Roger kan het moeilijk verwerken. Alleen Bompa blijft kalm. Als hij uit zijn kelder komt, gaan de poppen pas goed aan het dansen.
12:00
Murder She Wrote

Amerikaanse misdaadserie "Nailed." Jessica heeft de nieuwe leden van de beheerraad van het Historisch Museum bij haar thuis uitgenodigd.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:30
Het weer

Weerbericht
13:35
The Guardian

Amerikaanse misdaadserie, genomineerd voor een Golden Globe "Solidarity." De zestienjarige Levi ziet zijn moeder door haar vriend Tray bont en blauw geslagen worden. De jongen wil haar beschermen, maar schiet daarbij per ongeluk Tray neer. Nicks collega James neemt de verdediging van Levi op zich, maar staat voor een moeilijke zaak wanneer blijkt dat Tray overleden is. Nick stort zich op de zaak rond fabrieksarbeidster Maria Braczyk en haar tienerzoon. Tot hij iets te weten komt waardoor hij de zaak moet overdragen aan Lulu.
14:25
Last Man Standing

Amerikaanse komische serie "The Puck Stops Here." Het hockeyteam van Boyd is op zoek naar een nieuwe coach. Mike verbaast alles en iedereen met de mededeling dat Ryan de geknipte persoon is voor de job. Die speelde immers in het all-star hockeyteam tijdens zijn hogere studies.
15:00
The Blue Lagoon

Amerikaanse romantische avonturenfilm De kinderen Richard en Emmeline ontsnappen op het nippertje aan de dood op een brandend schip. Na dagenlang dobberen, spoelen ze aan op een tropisch eiland. Ook de kok van de boot raakt er aan wal en hij zorgt voor de kinderen. Maar wanneer die sterft, staan ze er helemaal alleen voor. In de loop der jaren groeit hun kindervriendschap uit tot ware liefde.
17:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:05
Het weer

Weerbericht
17:10
Belgium's Got Talent

Talentenjacht waarin de meest uiteenlopende acts worden beoordeeld Tweede studioshow waarin de kandidaten proberen juryleden An Lemmens, Stan Van Samang, Dan Karaty en Niels Destadsbader én televisiekijkend Vlaanderen zoveel mogelijk te entertainen met hun act. Wie stoot door naar de finale?
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:40
Het weer

Weerbericht
19:50
Comedy Toppers

Sketches van Gaston Berghmans en Leo Martin
20:30
Everest

Brits-Amerikaans-IJslands avonturendrama Ondanks waarschuwingen over een grote storm die voorspeld is, gaan twee teams op klimexpeditie naar de top van de Mount Everest. Een team staat onder leiding van gids Rob Hall, het andere team wordt geleid door Scott Fischer. Ook journalist Jon Krakauer gaat mee om verslag te doen. De obsessie van de klimmers om de top te bereiken verandert al snel in een adembenemende strijd om te overleven, wanneer ze worden geconfronteerd met de meest barre weersomstandigeden.
22:50
The Heartbreak Kid

Amerikaanse romantische komedie Na een reeks mislukte relaties geeft Eddie Cantrow stilaan de hoop op om nog ooit getrouwd te raken. Daar komt echter verandering in wanneer hij de charmante Lila ontmoet, die hij al vrij snel ten huwelijk vraagt. Alles lijkt op het eerste gezicht perfect, totdat ze op huwelijksreis gaan naar Cabo, waar hij ontdekt dat Lila lang niet zo perfect is als hij eerst dacht.
01:00
Qmusic

Muziek