Tv gids - VTM Gisteren

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
06:00
Het Furchester Hotel

Poppenserie over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt "Jodel-ee-hie-hoe." De telefoon in het Furchester Hotel is stuk en Furgus moet daardoor elke boodschap persoonlijk doorgeven aan de gasten. Er is ook een professionele jodelaar aanwezig in het hotel, die iedereen leert jodelen.
06:10
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Hoogspringen." De kabouters moeten dringend vermageren en besluiten aan hoogspringen te doen. Lui wordt aangesteld als scheidsrechter. Plop wint de wedstrijd. Als hij even naar de keuken gaat, legt Klus de lat ontzettend hoog. Hij gaat op de matras liggen en roept dat hij gewonnen heeft.
06:15
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Edgar is nooit meer bang."
06:25
Thomas de Trein

Britse animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden "Millie en de Vulkaan." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
06:40
Robocar Poli

Animatieserie over het het Robocarteam "Ik hou van u, opa." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:50
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Race Tegen de Klok." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
07:05
Dinotrux

Amerikaanse animatieserie Ty-Rex en de Dinotrux proberen Ton-Ton te redden, die door een groep Schrotors is meegenomen naar hun nest in de Schrotorvallei.
07:25
Transformers: Robots in Disguise

Animatieserie "Vertroebeld." Sideswipe gaat tot het uiterste om zich te bewijzen tegenover het team. Hij is bang dat hij vervangen zal worden door de jongere en snellere nieuwkomer Rescue Bot Blurr.
07:45
Star Wars: De Avonturen van de Bouwmeesters

Amerikaanse animatieserie Rowan, Kordi en Zander Bouwmeester speuren het sterrenstelsel af voor onderdelen om hun eigen ruimteschepen te bouwen. Wanneer ze een deel van het eeuwenoude Kyber-zwaard ontdekt, worden ze al snel het doelwit van keizer Palpatine en Darth Vader.
08:10
Wasda

Realityshow waarin kinderen een verbazingwekkende race doorheen de tijd maken De kinderen worden geconfronteerd met objecten, films, muziek en allerlei gekke dingen uit het verleden.
08:20
VLOGLAB Compilatie

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers Compilatie van de leukste video's van 'Vloglab'.
08:30
Lang Leve Koning Julien

Amerikaanse animatieserie "Empty is the Head." Koning Julien plaatst een pop op de troon, zodat hij een dagje vrijaf kan nemen, maar dat leidt tot een opstand.
08:55
The Mr. Peabody & Sherman Show

Animatieserie "Mozart." Mozart verpest zijn piano-auditie en door zijn toedoen belandt iedereen in de gevangenis.
09:15
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Het onderzoek van Lexie, Lotti en Fred naar een vermist varken leidt de drie detectives naar een kinderauteur die een boek schrijft met als hoofdpersonage... een varken.
09:40
De Avonturen van K3

Animatieserie waarin de meiden van K3 op avontuur trekken "K3 Forever." Onderweg naar hun optreden in Canada rijdt de tourbus lek. De meiden vinden onderdak in het hotelletje van een K3-superfan. Wanneer één van de meiden plots verdwijnt en laat weten dat ze wil stoppen met K3, vragen ze de hoteleigenares om in te springen. Maar wie zou er achter het complot zitten?
09:50
De Powerpuff Girls

Amerikaanse animatieserie "De Rimpelkuch Oudjes."
10:00
Qmusic

Muziek
10:15
Geen uitzending

Onderbreking
11:10
Columbo

Amerikaanse detectiveserie "Dagger of the Mind." Terwijl hij bij Scotland Yard in Londen op bezoek is, onderzoekt Columbo de dood van producer Roger Haversham. Uit de eerste bevindingen blijkt dat Haversham is gevallen, maar dan ontdekken de speurders dat hij werd vermoord. Zou zijn verhouding met Lilian Stanhope, die de hoofdrol speelt in zijn stuk Macbeth en een relatie heeft met haar tegenspeler Nicholas Frame, iets met de zaak te maken hebben?
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:40
Het weer

Weerbericht
13:45
'Til Death

Amerikaanse komische serie "Really Big Brother." Buurman Jeff is vrijwilliger voor de Big Brother-liefdadigheidsactie en neemt een straatarme achtjarige onder de vleugels. Eddie wordt geïnspireerd door Jeffs engagement en schrijft zich ook in. De organisatie brengt hem in contact met Kenny Westchester. Eddie schrikt zich een bult, want Kenny is geen kind, maar een 38-jarige gescheiden Afro-Amerikaan.
14:15
The Day of the Jackal

Brits-Franse spionagethriller Na een mislukte aanslag op president De Gaulle doet kolonel Rodin beroep op een huurmoordenaar. Deze man heeft de dood van Trujillo en Lumumba op zijn kerfstok en is voor vijfhonderdduizend dollar bereid de klus te klaren onder schuilnaam 'The Jackal'. Heel nauwgezet bouwt hij zijn plan uit. De Fransen vernemen echter dat er iets op til is en agent Lebel krijgt de opdracht om de moordenaar op te sporen. 25 augustus 1963 moet de laatste dag worden van de president en de ultieme overwinning van 'The Jackal'.
17:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:05
Het weer

Weerbericht
17:10
Nicholas

Nicholas Arnst trekt de straat op om passanten te verbazen met zijn street magic Nicholas houdt in Tongeren halt bij het Gallo-Romeins museum. Slaagt hij erin om in het zicht van de vele bewakingscamera's en bezoekers een kostbaar beeldje weg te nemen? Slaagt Nicholas er ook in om goochelliefhebber Ray Cokes om de tuin te leiden met slechts drie speelkaarten? Ook Staf en Mathias Coppens beleven een magisch moment wanneer Nicholas experimenteert met hun telepathisch vermogen.
17:50
Rijker Dan Je Denkt?

Kunst- en antiekmagazine waarin voorwerpen en curiosa worden getaxeerd Staf Coppens en zijn experten verzamelen opnieuw in een van de grootste privé autoverzamelingen ter wereld: Autoworld, aan het Jubelpark in Brussel. Ze krijgen er onder meer een van de vreemdste objecten van dit seizoen te zien: een stukje meteoriet. De eigenaar kocht het jaren geleden voor maar liefst 4.500 euro, maar twijfelt of dat een goede investering was. Staf gaat deze week ook op verplaatsing. Hij trekt naar Nederland voor de enorme collectie oude wagens en vliegtuigen van Yolanda, het levenswerk van haar onlangs overleden vader.
19:00
VTM NIEUWS & Stadion

Nieuws van de dag, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving in 'Stadion' Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving in 'Stadion'.
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
De Kotmadam

Komische serie "Het Grote Lot." Hans, Jefs nieuwe vriend in de visclub, heeft een kaderfunctie bij een grote brouwerij. Jef is opgetogen. Ook Jeanne wil Hans beter leren kennen wanneer ze ontdekt dat hij een appartement in Knokke heeft. Voor Mimi kan het geluk niet op: ze heeft het winnend lot in de lokale lotterij getrokken. En ook Lukas beleeft hoogdagen, want hij versiert de ene na de andere meid met zijn 'papegaai'. Maar mooie liedjes duren helaas niet lang.
20:40
Los Flamencos

Belgische komedie De drie gepensioneerde broers Fleminckx, in hun jonge jaren de schrik van Turnhout, zitten op het einde van hun leven financieel aan de grond. Raoul, de leider, overtuigt zijn twee broers om nog één grote slag te slaan: de kluis van een bank openbreken via de aanpalende woning, een begrafenisonderneming. Zal de schrik van Turnhout nog één keer van zich laten horen? Of zijn deze krasse knarren op krukken begonnen aan het slechtste plan ooit?
22:20
Beste Kijkers

Humoristische panelshow met Nathalie Meskens Nathalie Meskens leidt een ware 'battle of the sexes'. Ruth Beeckmans beschikt zelf al over heel wat girlpower, maar een extra dosis kan nooit kwaad en dus nodigde ze Danira Boukhriss Terkessidis uit. Aan de overkant kan Sven De Ridder nog wel wat extra testosteron gebruiken. Hij krijgt het gezelschap van comedian Thomas Smith. Hebben de mannen of de vrouwen het beste opgelet de afgelopen tv-week?
23:30
Motive

Canadese misdaadserie "Oblivion." De rechercheurs linken een onopgeloste moord aan de verdwijning van een gerenommeerde architect. Vega wendt zich tot Dr. Rogers omdat hij zich zorgen maakt over zijn zicht.
00:25
Qmusic

Muziek