Tv gids - VTM Gisteren

Eergisteren
2018-07-19
Gisteren
2018-07-20
Vandaag
2018-07-21
Morgen
2018-07-22
Overmorgen
2018-07-23
Dinsdag
2018-07-24
Woensdag
2018-07-25
05:55
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Lang haar." Kwebbel is verliefd op kabouter Wally, de beste zanger van heel het kabouterbos. Plop, Smul en Klus zijn jaloers en wanneer ze zien dat kabouter Wally lang haar heeft, krijgt Klus plots een idee.
06:00
Percy's Tiger Tales

Animatieserie Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
06:10
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Balanceren." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
06:25
PopPixie

Animatieserie over de Pixies, elfjes en gnomen die in Elfenstad wonen "Super Speelgoed." In deze spin-off van de populaire reeks Winx kom je terecht in een een speciale miniwereld vol kabouters, elfen, pratende dieren, maar vooral de Pixies. Tijdens hun bijzondere avonturen proberen de Pixies zo veel mogelijk goede daden te verrichten met hun magie. Alleen zo maken zij kans om ware PopPixies te worden. De droom van alle Pixies! Een reeks die kinderen de waarden meegeeft van vriendschap, positivisme, ...
06:35
Thomas de Trein

Britse animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden "Marion en het Lek." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
06:45
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De tuin van Maya."
07:00
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Willy moet verhuizen." Rechter Bijenwas moet ruimte maken voor nieuwe larven en dat betekent dat Willy moet verhuizen naar de stokroos-korf. Dat willen hij en Maya natuurlijk niet. Lizbee wil juist wel verhuizen, omdat haar vriendin ook gaat. Ze bedenken een plan zodat Bijenwas Lizbee ruilt met Willy.
07:10
Zeppe & Zikki

Vlaamse animatie- en poppenserie voor meer verkeersveiligheid "Mist."
07:15
Zeppe & Zikki

Vlaamse animatie- en poppenserie voor meer verkeersveiligheid "Dring! Dring!."
07:20
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
07:30
Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia

Amerikaanse animatieserie (2016) "Met Modder Gooien."
07:50
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks "Kattenvriendin."
08:05
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks "Bijenpoep."
08:15
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
08:35
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Rimpelige Mensen." Wanneer Oh hoort dat Tips grootouders een hekel hebben aan Moefs, doet hij zich voor als mens.
08:45
De Avonturen van K3

Animatieserie "Gijzelaars in de Wolken." Hanne, Marthe en Klaasje hebben vanavond een optreden in Dubai. Bij hun aankomst zijn de meisjes druk bezig met hun K-phone en hebben ze niet door dat X plots druk in de weer is met een vrouw, Alice. Zij heeft hulp nodig met de configuratie van haar computer en X snelt haar te hulp. X trapt in de val en wordt gehypnotiseerd. K3 blijft daardoor onbeschermd achter en wordt ontvoerd door Dr. Frank Enstein. Zal X uit de klauwen van Alice kunnen ontsnappen en Hanne, Marthe en Klaasje bevrijden?
08:55
Tiny

Franse animatieserie "Verwende kat."
09:10
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "Barry de Aardbeibeer."
09:20
Wendy

Animatieserie over de 15-jarige Wendy en haar buitengewone leven op de manege
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:15
Met Vier in Bed

Reality-show. "Chalet Interwood." Durbuy is het bewijs dat je niet groot hoeft te zijn om groots te presteren. Als één van de kleinste steden ter wereld trekt Durbuy jaarlijks duizenden toeristen naar Wallonië omwille van de natuur, folklore en cultuur. Elf jaar geleden besloten Nadine en Jurgen om in Barvaux, een deelgemeente van Durbuy te investeren in een buitenverblijf. Ze zetten een chalet op hun favoriete stukje grond en toen ze beslisten om de chalet ook te verhuren, moesten ze niet lang nadenken over de naam: 'Interwood'.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:25
Toespraak Z.M. Koning Filip

Toespraak van Koning Filip n.a.v. de nationale feestdag
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Evy meet in het appartement van Mieke en Niko de ravage op van de party die Steve heeft gegeven. Marie-Rose probeert Mathias te overhalen om samen naar de film te gaan en ondertussen onderneemt Veronique de zoveelste poging om Victor te overtuigen voldoende te rusten. Nathalie en Dirk stellen hun belangrijke presentatie voor. Evy toetst haar ideeën voor de pr-opdracht af bij Jana. Hanne trekt haar stoute schoenen aan en ze vraagt aan Veronique of ze als ontwerpster aan de slag kan bij Fashion.
14:15
Spoed

Dramaserie. "De ring." Balieverpleegster Bea en piloot Geert stappen in het huwelijksbootje. Tijdens de plechtigheid in het stadhuis krijgt Luc Gijsbrecht een dringend telefoontje. Er is een tribune ingestort in een sporthal en het rampenplan fase 2 is afgekondigd, wat betekent dat alle spoedmedewerkers meteen aan de slag moeten. Verpleger Bob neemt dokter Iris in vertrouwen over zijn relationele problemen, die begonnen zijn met de zwangerschap van zijn echtgenote Britt. Medisch directeur Marijke Willems geeft Luc de opdracht om de diefstal op zijn dienst te onderzoeken. Stagiair Sven Ongena vangt flarden van hun gesprek op en hij krijgt het zeer benauwd. Iris heeft de grootste moeite om haar kalmte te bewaren wanneer Ivan in het ziekenhuis opduikt. Luc Gijsbrecht heeft er een groot probleem mee dat dokter Ellen Van Poel haar stage komt afwerken op de spoedafdeling.
15:30
Strong Medicine

Amerikaanse dramaserie "Second Opinion." De vijftienjarige Farah wordt het ziekenhuis binnengebracht met een levensbedreigende infectie. Dana vermoedt dat het meisje werd verkracht. Lisa Bernstein lijdt aan chronische pijnen die haar haar job kostten. Omdat haar baas haar niet gelooft, heeft ze geen recht op een uitkering. Peter en Lana zorgen stiekem voor een hondje met verlamde poten. Lu houdt haar vriend Jack op afstand. De ouders van Farah vertellen wat er echt met haar is gebeurd. Dana is verbijsterd. Ondertussen verslechtert de medische toestand van het meisje met de minuut.
16:25
'Til Death

Amerikaanse komische serie "The Courtship of Eddie's Parents." Eddie en Joy hebben een familievakantie gepland om bij te praten met hun dochter Allison. Eddie ziet er tegenop dat ook Doug meegaat, het suffe vriendje van zijn hartendief. Op de koop toe duikt ook Kenny op. Eddie wil dat Kenny het gezin vergezelt, zodat hij een spion heeft die zijn dochter en haar geliefde in het oog kan houden. Eens ter plaatse doet het verliefde koppeltje er alles aan om Kenny van zich af te schudden, terwijl het ouderpaar ontdekt dat het vuur uit hun relatie verdwenen is.
16:55
De Rodenburgs

Dramaserie Als Hanne en Freya via de radio te horen krijgen dat Simon het slachtoffer is geworden van een steekpartij, haasten ze zich naar het ziekenhuis. De dokters houden de jonge zanger in een kunstmatige coma. Tot haar grote ontzetting ziet Freya hoe Claire munt probeert te slaan uit de situatie. Marie-France, de zus van Benedicte, is vastbesloten haar aandelen in RIC te verkopen. Ze geeft Karel twee weken voorkooprecht, daarna gaat ze naar een andere koper. Camilia is in haar opzet geslaagd, de foto's van haar en Stijn zijn in de handen van Hanne terechtgekomen.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:50
Het weer

Weerbericht
17:55
Border Security Canada

Realityreeks over het gevarieerde werk van douaniers en grensagenten in Canada
18:20
Echte Verhalen: De Kliniek

Scriptedrealityreeks met ziekenhuisverhalen Frederic meldt zich in de kliniek met buikpijn die uitstraalt naar zijn rug, maar dat is niet zijn enige zorg. De chef-kok wil zo snel mogelijk terug achter de kookpotten staan in zijn restaurant, want hij heeft zijn zinnen gezet op het binnenrijven van een Michelinster. Charlotte wil verschillende testen doen, want zijn symptomen kunnen wijzen op nierstenen, galstenen, een maagzweer en nog een heleboel andere mogelijkheden. Tamara heeft griepverschijnselen. Zelf maakt ze zich niet echt zorgen, maar op aandringen van haar vriend is ze vanmorgen toch naar de huisarts gegaan. Die heeft haar onmiddellijk naar de kliniek doorverwezen. Dokter Thomas stelt een griep vast, maar nu moet nog verder onderzocht worden of het om een gewone versie gaat. Hij wil Tamara in het ziekenhuis houden, maar voor haar is dat uitgesloten. Ze verloor haar broer hier immers twee jaar geleden na een operatie.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:45
Het weer

Weerbericht
19:55
Lili en Marleen

Komische serie "De kerkstoelen." Wanneer de onderpastoor Rik komt waarschuwen dat er onraad dreigt, probeert Rik zijn voleiken kerkstoelen in veiligheid te brengen. Stavros moet alles op de bakfiets laden. Jef en Ida worden door hun huisbaas aan de deur gezet wegens wanbetaling. Tot groot ongenoegen van Rik bezorgt moeder Lisa onderdak aan het artiestenpaar. Stavros zal zijn zolderkamertje en bed moeten delen. Pierre en Lili besluiten zich, om veiligheidsredenen, naar de buitenwereld toe te laten doorgaan voor verliefd paartje. Ze stapelen een lading stenguns op in het zolderkamertje.
20:35
Rise of the Planet of the Apes

Amerikaans sf-actiedrama San Francisco. Wetenschapper Will Rodman doet onderzoek naar de ziekte van Alzheimer en experimenteert daartoe met genetische manipulatie van apen. Wanneer een van de proefdieren, de chimpansee Caesar, zich intellectueel en emotioneel begint te ontwikkelen, breekt er een oorlog uit tussen mensen en apen om de heerschappij over de aarde...
22:35
True Lies

Amerikaanse actiekomedie Harry Tasker leidt een dubbelleven. Hij werkt voor Omega Sector, een geheime overheidsorganisatie, gespecialiseerd in de bestrijding van nucleair terrorisme. Hij wordt overal ter wereld uitgestuurd en leidt als geheim agent een gevaarlijk maar spannend leven. Uit veiligheidsoverwegingen heeft Harry zijn vrouw Helen, met wie hij al vijftien jaar is getrouwd, nooit verteld wat hij voor de kost doet. In haar ogen is hij nog altijd een doodeerlijke vertegenwoordiger van computers. Hoewel Helen van Harry houdt, vindt ze hem saai. Harry heeft de moed en de kracht om zijn land te redden, maar kan hij dat ook met zijn huwelijk?
01:05
Geen uitzending

Onderbreking
01:35
Qmusic

Muziek