Tv gids - VTM Morgen

Eergisteren
2018-03-20
Gisteren
2018-03-21
Vandaag
2018-03-22
Morgen
2018-03-23
Overmorgen
2018-03-24
Zondag
2018-03-25
Maandag
2018-03-26
05:50
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "De Bloemetjes Buitenzitten."
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Lui bokser." Lui wil de bokskampioen van het kabouterdorp worden. Klus traint hem en organiseert ook de eerste kamp. De tegenstrever is Plop !
06:05
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Het buitenbeentje." Hanna is een uitwisselingsleerling van de Stokrooskorf. Maya onderbreekt Hanna wanneer zij antwoord geeft en zo begint de jaloezie van Hanna. Ze begint Maya te dwarsbomen, totdat de korf beschadigd raakt.
06:20
Brandweerman Sam

Welshe animatieserie "Plaagdiershow." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen, maar ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:30
Robocar Poli

Animatieserie over het Robocarteam "Heli's verjaardag." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:40
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Regendans." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
06:55
Star Wars Rebels

Animatieserie "Door de Ogen van het Keizerrijk."
07:15
Pokémon XY

Japanse animatieserie "Een heimelijke uitdaging!." Onze helden komen een vriend tegen. Hierdoor belanden ze in een avontuur waar de verrassingen op de loer liggen.
07:35
Penn Zero: Part-Time Hero

Animatieserie "Boone-s Leerling."
07:45
Penn Zero: Part-Time Hero

Animatieserie "De QVC."
08:00
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Moef-Bewijs." Tip komt in de problemen wanneer Kyle haar ziet autorijden.
08:10
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Pyjamafeestje." Oh krijgt te maken met de gemene Pom Pom tijdens een slaapfeestje.
08:20
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Lexie en Lotti organiseren een reptielenshow. Wanneer python Rufus, opa en vijf babyeenden vermist worden, schieten Fred en de meiden meteen in gang.
08:40
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Het buitenbeentje." Hanna is een uitwisselingsleerling van de Stokrooskorf. Maya onderbreekt Hanna wanneer zij antwoord geeft en zo begint de jaloezie van Hanna. Ze begint Maya te dwarsbomen, totdat de korf beschadigd raakt.
08:55
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Lui bokser." Lui wil de bokskampioen van het kabouterdorp worden. Klus traint hem en organiseert ook de eerste kamp. De tegenstrever is Plop !
09:00
Heidi

Japanse kinderserie "De schat van Peter." Theresa en Karl stelen het geheime schatkistje van Peter met zijn vaders horloge erin. Hij weet meteen wie de dief is, maar kan niets bewijzen. Heidi bedenkt een list zodat Theresa en Karl zichzelf verraden.eet meteen wie de dief is, maar kan niets bewijzen. Heidi bedenkt een list zodat Theresa en Karl zichzelf verraden.
09:20
Lalaloopsy

Animatieserie "De Super Super Liefjes van Blossom." Blossom heeft een nieuwe bloem gekweekt die in ieder klimaat kan bloeien, zodat haar vriendjes ook kunnen tuinieren. Maar de bloemen vallen ineens uit.
09:45
Qmusic

Muziek
10:05
Geen uitzending

Onderbreking
12:05
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Stafke, tante Maria en enkele andere dorpelingen hebben bezoek gekregen van een onbekende schoenendief. Koen en Lotte zijn stomverbaasd wanneer ze de dief ontmaskeren. Robin en Tom achtervolgen een snelheidsduivel. De dader neemt wel een heel groot risico om uit handen van de politie te blijven.
12:40
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: verrassende lunchboxideeën.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Hanne toont Trudy de foto van de echografie. Mathias overtuigt Véronique om de campagne van Caroline nog eens te bekijken. Véronique en Axel praten de ganse tijd over Victor Praet tijdens hun etentje in de KomEet. Het afspraakje van Dré en Magda eindigt anders dan voorzien. Louise mist haar papa en ze wordt getroost door Jelle. Evy en Jana gaan samen naar de club waar Chris vaak komt.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "Place de l'embarace (2)." De rookontwikkeling in de televisiestudio is zeer groot. Dokter Kathy en verpleegster Fatima bevinden zich achter de coulissen. Ze hebben geen medisch materiaal bij zich en kunnen nauwelijks iets doen voor de slachtoffers. Kathy heeft in haar medische carrière al heel wat meegemaakt, maar deze situatie is zelfs voor haar nieuw. Ook voor Fatima is dit een traumatische ervaring en zeker wanneer ze de lichamen vindt van haar zus Immihan en schoonbroer Jan. Elders in het gebouw hebben Luc Gijsbrecht en zijn team de handen vol met de evacuatie van de toeschouwers en de kinderen. Ambulancier Cisse weet dat Kathy en Fatima nog binnen zitten en dreigen te stikken. Hij wil hen gaan zoeken, maar zolang de branddeuren gesloten zijn mag hij niet tot de actie overgaan.
15:25
All Saints

Australische dramaserie "Little decisions." De dertiger Andrew gaat een race aan tegen de tijd om zijn bewusteloze vrouw Emily naar het ziekenhuis te brengen. Wanneer hij een stopteken negeert, knalt hij tegen een andere wagen aan. De andere bestuurder is op slag dood. Andrew en Emily overleven de klap. Andrew loopt wel een hoofdletsel op, waardoor de dokters hem niet kunnen vragen wat er met Emily aan de hand is. Oliver Maroney vraagt aan Zoe of zij Franks functie wil overnemen. De toestand van Ann-Marie gaat snel achteruit, waardoor Bart zich voorbereidt op hun laatste dagen samen.
16:20
Fresh Off the Boat

Amerikaanse komische serie "Gabby Goose." De Huangs organiseren een spelletjesavond. Het competitieve gedrag van Jessica komt al snel boven en Louis vraagt raad aan Honey hoe hij hiermee moet omgaan. Emery, Evan en Eddie treuren om de plotse dood van rapper Notorius B.I.G.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadserie "Mr. Monk Goes to Manhattan." Monk, Sharona, Stottlemeyer en Disher komen aan in New York om de moord op Monks vrouw Trudy te onderzoeken. Dale the Whale heeft het team de naam Warrick Tennyson bezorgd, die iets te maken zou hebben met de zaak. Maar nog voor de detectives in hun hotel kunnen inchecken, is Monk getuige van de moord op een ambassadeur.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: zeeduivel met zuiderse groenten en olijventapenade & tortilla chips met pompoendip.
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een vrouw heeft bij haar thuiskomst iemand horen zingen in huis. Koen en Lotte hopen de inbreker op heterdaad te kunnen betrappen. Gaat het wel om een inbraak? Het commissariaat kampt met een stroompanne. De elektricien die langskomt, vertelt dat bij zijn vorige klant een vervelende geur hing. Eric en Brigitte ruiken onraad.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Gino wil Amélie niet vertellen wat er is gebeurd. Ondertussen krijgt hij nog meer dreigberichten. Evy is de foto's van de modeshow kwijt. Ze overwint haar trots en contacteert Stan. Stefanie praat met Ayo. Mieke wordt door Véronique uitgenodigd voor een gesprek met Lars. Ze vreest het ergste.
20:40
Belgium's Got Talent

Talentenjacht waarin de meest uiteenlopende acts worden beoordeeld "Audities 5." Een nieuwe lichting talenten staat te trappelen om hun ding te doen voor juryleden An Lemmens, Dan Karaty, Stan Van Samang en Niels Destadsbader. Wie van de hen minstens drie ja's krijgt, maakt kans op een plek in de grote studioshows.
22:25
The Good Doctor

Amerikaanse dramaserie "Pipes." Melendez neemt een groot risico om een moeder en haar ongeboren kind te redden. De reputatie van het ziekenhuis kan hierdoor ernstig worden geschaad. Shaun en Claire behandelen een 18-jarige pornoactrice. Ondertussen worstelt Shaun met zijn autisme en krijgt hij hulp van collega's om aan zijn nieuwe omgeving te wennen.
23:20
A Fish Called Wanda

Amerikaans-Britse misdaadkomedie De Amerikaanse diamantliefhebber Wanda en haar vriend Otto zijn in Engeland om samen met George en Ken een diamantroof voor te bereiden. Wanda en Otto willen de buit echter voor zichzelf houden, en informeren de politie over George. Wat ze niet weten is dat hij de diamanten al op een geheime plek verborgen heeft. Wanda denkt achter die verstopplaats te komen door aan te pappen met George's advocaat Archie Leach.
01:25
Qmusic

Muziek