Tv gids - VTM Morgen

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
06:00
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Speel Nooit Vals Om Te Winnen !."
06:10
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Lui heeft verdriet." Plop is zijn melkherberg aan het poetsen wanneer hij uitglijdt op het nieuwe balletje van Lui. Kwebbel en Klus komen binnen en even later maakt Lui hevig snikkend zijn opwachting. Zijn vrienden hebben het raden naar de reden van zijn grote verdriet.
06:15
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Het schaduwspel." Willy is ineens bang voor schaduwen. Maya wil helpen met een schaduw-toneelstukje. Maar dan komen Bees en Boos langs. Willy verjaagt ze door zelf een schaduw-toneelstuk op te voeren.
06:30
Brandweerman Sam

Animatieserie "Busproblemen." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:40
Robocar Poli

Animatieserie over het het Robocarteam "De talentenjacht." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:50
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Samba Spektakel." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
07:05
Kick Buttowski: Durfal Met Lef

Amerikaanse animatieserie over een jongen die dolgraag stuntman wil worden "De Gruwelijke Foto."
07:15
Captain Biceps

Franse animatieserie Hippoman is zo efficiënt als een stoomwals. Alles wat op zijn pad komt, plet hij. Als je Hippoman wil stoppen, is de kans groot dat je eindigt als een pannenkoek. Toch moet Biceps hem stoppen. Daarvoor bedenkt hij een listig plannetje.
07:25
Rated A for Awesome

Amerikaanse animatieserie over de avonturen van Team Awesome "Slimme Slaap." Waarom slapen als je kan werken? Noam vraagt het zich af en gaat op zoek naar een oplossing voor zijn probleem.
07:35
Harry en Bunnie

Maleisische animatieserie (2017)
07:40
Pokémon XY

Japanse animatieserie "Een Pokémon Show Debuut!." Het is Serena's Pokémonshow debuut. Er zijn heel wat vrienden aanwezig, maar ook nieuwe en oude tegenstanders.
08:00
Randy Cunningham - Ninja op School

Amerikaanse animatieserie over de avonturen van Randy Cunningham "De Monster Club / Graf Stomper de Film." Randy en Howard moeten samen eten met de vreemde Monster Klub en ontdekken dat ze een gevaarlijk spel spelen. Later komt een hoofdfiguur uit een nieuwe film plots tot leven.
08:25
Broer en Zus

Animatieserie over broer Tom en zus Nina
08:35
De Avonturen van de Gelaarsde Kat

Amerikaanse animatieserie (2016) Pajuna's voormalige partner Roz komt naar de stad, op zoek naar hulp bij haar missie.
08:55
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Lexie en Lotti gaan op schoolexcursie naar het bos. De parkwachter vertelt hen dat er een rover actief is, die eieren steelt. Dat klinkt als een zaak voor de detectives!
09:20
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
09:30
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:00
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Koen en Tineke worden opgeroepen voor een geval van burenoverlast. Een man maakt veel kabaal en iedereen in het appartementsgebouw is bang van hem.
12:35
De Keuken van Sofie

Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV Deze week kookt Sofie met Mathias Coppens. Op grootmoeders wijze - Ravioli met bolognaise, mozzarella en gepofte tomaat.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. blijven. Marie-Rose geeft Mathias uitgebreid verslag over het congres dat ze met Dirk, Bart en Trudy heeft bijgewoond. Dirk haalt een grapje uit met secretaresse Gerda, waardoor zij helemaal van slag is. Linda voelt aan dat de collega's in het ziekenhuis haar anders behandelen sinds ze hoofdverpleegster is. Maarten en Roos zoeken een maître voor de KomEet en organiseren een selectieproef voor de geïnteresseerde kandidaten. Dré motiveert Guido om door te zetten met het fietsen.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "Drugsdode in fabriek." De ontwenningskuur van Tom verloopt zeer moeizaam. Hij huilt onophoudelijk en de afkickverschijnselen lijken alleen maar toe te nemen. Toch wil Luc de dosis methadon niet opdrijven. De arts weigert zijn zoon naar een gespecialiseerde instelling over te brengen, waardoor Jeanine zich luidop afvraagt of haar vriend zijn reputatie belangrijker vindt dan de gezondheid van zijn tienerzoon. De ambulance wordt uitgestuurd naar het politiekantoor, waar persfotograaf Peter Verbiest een beroerte heeft gekregen. De kneuzingen en bloeduitstortingen wijzen erop dat de man werd geslagen en geschopt. Luc wil de ware toedracht van de zaak achterhalen en neemt de tijd om met Peter Verbiest te praten.
15:25
All Saints

Australische dramaserie over een groep artsen in een Australisch ziekenhuis "Back on Track." Twee stoere kerels wagen zich aan een illegale, horizontale bungeesprong op een verlaten parkeerterrein. In plaats van in het net te vliegen, komen ze op een betonnen paal terecht. Eén van hen is op slag dood en de andere is in levensgevaar. Hun maat Conrad, die alles gefilmd heeft, is in alle staten, want zijn beste vriend is dood en hij beseft dat hij als organisator verantwoordelijk is. Hoofdarts Frank is dolblij want hij en Eve verwachten een kind.
16:20
Fresh Off the Boat

Amerikaanse komische serie "Very Superstitious." Jessica denkt dat haar familie iets ergs zal overkomen nadat ze een huis heeft verkocht met als adres 44 West 44th Street , want 4 is het ongeluksnummer in de Chinese cultuur. Eddie besluit om zich kandidaat te stellen voor de post van schoolvoorzitter.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadserie over een privédetective met een obsessieve-compulsieve stoornis "Mr. Monk Is Someone Else." FBI-agent Chris Stone heeft een opdracht voor Monk. Huurmoordenaar Frank DePalma werd op straat vermoord in Los Angeles, terwijl de FBI hem al jaren op de hielen zat. Nu wil Stone weten wat DePalma in LA deed en daar kan Monk hem bij helpen. De inspecteur lijkt immers als twee druppels water op de huurmoordenaar, dus wil Stone dat Monk undercover gaat in het milieu.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
De Keuken van Sofie

Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV Deze week kookt Sofie met Mathias Coppens. Lust ie't of lust ie't niet? - Quiche met chipolata, brie, girolles en mosterdsla.
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Pirre, een ex-collega van het politiekorps, komt nog eens goeiendag zeggen aan zijn oud-collega's. Al snel blijkt dat de man ergens mee zit. Hij heeft een nieuwe liefde ontmoet,maar zijn politie-instinct zegt hem dat er iets niet klopt. Commissaris Roger onderzoekt de zaak. Een grootvader en zijn kleindochter hebben een skelet gevonden in het park. Het gaat om een wel erg speciaal skelet.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Trudy is ongerust wanneer Jelle 's avonds niet thuiskomt. Hanne licht haar in over zijn plannen. Stan laat een reeks kwade voicemailberichten achter voor Evy. Guido wil zijn ouders niet om hulp vragen. Mathias besluit Lars te dagvaarden.
20:35
Rijker Dan Je Denkt?

Kunst- en antiekmagazine waarin voorwerpen en curiosa worden getaxeerd Staf en zijn experten zijn te gast in de Zoo van Antwerpen. Een man heeft een halsketting bij dat ontworpen zou zijn door Salvador Dali. Klopt dat? En wat zegt dat over de waarde? Een verzamelaar heeft twee strips bij: één van Lucky Luke en één van Jerommeke, gepersonaliseerd en gehandtekend door de tekenaars. Expert Karl krijgt dan weer een klein schilderijtje van de hand van de kunstenaar Chauvin te zien. De eigenaar kocht het voor amper 500 euro en deed daarmee wellicht een heel goede zaak.
21:40
Telefacts Winter

Reportagereeks met Birgit Van Mol. "Overwinteren in Marbella." Met meer dan 300 dagen zon per jaar en temperaturen rond de 20 graden tijdens de wintermaanden is het Zuid-Spaanse Marbella de plek waar superrijke Europeanen graag overwinteren. In de kleine haven van Puerto Banus verdringen de superjachten elkaar en rijden Ferrari's, Lamborghini's en Bentleys bumper aan bumper. Maar Marbella heeft ook een donkere kant: die van fraude en maffiapraktijken.
22:30
Daylight

Amerikaanse actiefilm New York, spitsuur: honderden voertuigen rijden door de tunnel die Manhattan met New Jersey verbindt. Toeristen, bedienden, gehaaste zakenlui, taxi's en vrachtwagens rijden allemaal in de richting van de buitenwijken. Een gestolen auto slalomt tegen hoge snelheid door het verkeer in een poging om aan de politie te ontsnappen. Plots verliest de chauffeur de controle over het voertuig. De auto komt frontaal in botsing met een vrachtwagen vol giftige, licht ontvlambare producten. De truck komt tot ontploffing en luttele seconden later staat de hele tunnel in lichterlaaie.
00:35
Chicago P.D.

Amerikaanse politieserie "Call It Macaroni." Sergeant Voight probeert uit te zoeken wie de moord op Jin op zijn geweten heeft en hij doet een ongelooflijke ontdekking. Ondertussen ontvangt iedereen doodsbedreigingen van een onbekende groep met de naam 'Shadow'. De bende slaat toe op verschillende plaatsen in heel Chicago, met branden, explosies en overvallen tot gevolg.
01:25
Qmusic

Muziek