Tv gids - VTM Morgen

Eergisteren
2018-07-19
Gisteren
2018-07-20
Vandaag
2018-07-21
Morgen
2018-07-22
Overmorgen
2018-07-23
Dinsdag
2018-07-24
Woensdag
2018-07-25
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De klok van Plop." Klus wil de staande klok herstellen die Plop van zijn zoldertje heeft gehaald. De klok uiteenhalen is geen enkel probleem, maar bij de montage ervan houdt de kabouter enkele stukken over. Dit brengt Smul op een idee.
06:05
Percy's Tiger Tales

Animatieserie Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
06:15
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Het Piramide Kind." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
06:25
PopPixie

Animatieserie over de Pixies, elfjes en gnomen die in Elfenstad wonen "Red de Bumble Apen." In deze spin-off van de populaire reeks Winx kom je terecht in een een speciale miniwereld vol kabouters, elfen, pratende dieren, maar vooral de Pixies. Tijdens hun bijzondere avonturen proberen de Pixies zo veel mogelijk goede daden te verrichten met hun magie. Alleen zo maken zij kans om ware PopPixies te worden. De droom van alle Pixies! Een reeks die kinderen de waarden meegeeft van vriendschap, positivisme, ...
06:40
Thomas de Trein

Britse animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden "Duncan en de Narrige Passagier." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
06:50
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Een taart voor de Koningin." De koningin is moe, ze heeft geen energie meer. Het is tijd voor haar koninginnentaart, zodat ze de rest van het jaar weer genoeg eitjes kan leggen voor de korf. Willy slaapwandelt in zijn droom en eet de hele taart op. Die moet voor zonsondergang vervangen worden. Gelukkig heeft Willy nu behalve superveel energie ook een heel sterk reukvermogen en kan hij precies bepalen welke ingrediënten in de taart moeten. Sommige ingrediënten zijn echter heel moeilijk te vinden.
07:05
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Het vliegbewijs." Rechter Bijenwas vindt dat er inefficiënt gevlogen wordt in de korf en laat overal verkeersbordjes plaatsen. Vervolgens moet iedereen zijn vliegexamen afleggen. Helaas zakt Cassandra, en mag ze niet meer vliegen tot ze haar vliegbewijs heeft. Dat heeft uiteraard veel gevolgen voor het werk in de korf.
07:15
Tiny

Franse animatieserie "Tiny's keuze."
07:25
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "Het Beschadigde Toverboek."
07:40
De Avonturen van K3

Animatieserie "Varkens in het vliegtuig." De meisjes testen hun vliegkunsten uit met de game van X. Vooral Klaasje gaat helemaal op in het spel. Voor het optreden van vanavond in Parijs heeft Maxine een luxe-vlucht voor de meisjes geregeld, maar Klaasje is allesbehalve enthousiast. Ze is bang in het vliegtuig. Wetenschapper John Peter zit ook op de vlucht met zijn nieuwe uitvinding: de Piggy Gusto. Per ongeluk laat John het goedje ontsnappen en iedereen in de cockpit wordt tot een varken omgetoverd. Zal Klaasje haar angst overwinnen en het vliegtuig veilig aan de grond zetten?
07:50
Zeppe & Zikki

Animatie- en poppenspelreeks van Levenslijn voor meer verkeersveiligheid "DJ Zikki." Zikki de schildpad heeft een nieuwe koptelefoon. Hij zet de muziek zo luid dat hij niet kan horen wat Zeppe de zebra te vertellen heeft.
07:55
Zeppe & Zikki

Animatie- en poppenspelreeks van Levenslijn voor meer verkeersveiligheid "Benji Fun." Wie kan het hardst tegen een boom knallen? Zeppe de zebra of Zikki de schildpad? Een uitdaging die de twee vrienden alvast niet uit de weg gaan.
08:00
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:15
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:30
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
08:45
Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia

Amerikaanse animatieserie (2016) "Claire en Aanwezig Gevaar."
09:05
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "De Weerwolven van de Stad." Het is Halloween en voor de gelegenheid steelt Oh een wolf uit de dierentuin, in de hoop zo een weerwolf te creëren.
09:20
Zak Storm

Animatieserie "Gestrand in het Zand."
09:40
Zak Storm

Animatieserie "Lichaamsroof." Clovis is gekidnapped. Zak en Cece gaan hem zoeken, maar worden dan in de val gelokt door Zite. Die wil Marituga vernielen en spreekt daarom een vloek uit over de twee helden. Zullen Zak en Cece de vloek voor middernacht kunnen verbreken?
10:00
Qmusic

Muziek
10:20
Geen uitzending

Onderbreking
11:25
Bompa

Komische serie "Carnaval." Frans de postbode verkoopt kaarten voor een carnavalbal aan de familie. Roger en Josée kunnen niet komen, want zij gaan al naar een bal. Sonja vindt het een superleuk idee, maar Leo heeft een hekel aan carnaval.
12:00
Murder She Wrote

Amerikaanse detectiveserie "The Dead File." Jessica is ontzet wanneer ze ontdekt dat ze als vos met belastende tekst wordt afgebeeld in een satirisch stripverhaal van de populaire karikaturist Stan Hatter.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:45
The Guardian

Amerikaanse misdaadserie "Ambition." Lulu helpt de 17-jarige Tracey Baxter met het invullen van verzekeringspapieren nadat de vader van haar baby plots overleed. Ondertussen verneemt ze dat haar moeder Caroline Nick heeft ingeschakeld om te helpen bij haar verhuis naar Pittsburgh.
14:40
Spider-Man 2

Amerikaanse actiefilm Peter Parker heeft het alsmaar moeilijker om een evenwicht te vinden tussen zijn leven als student en zijn geheime leven als superheld. Hij overweegt om zijn Spider-Manpak in de vuilnisbak te gooien, tot de stad geterroriseerd wordt door dokter Octavius. Na een mislukt experiment is de dokter op hol geslagen en als monsterrobot richt hij een ravage aan. Spider-Man moet al zijn kennis en kracht in de strijd werpen om Mary Jane te redden uit de klauwen van Octavius. Alsof dat niet genoeg is, wil Peters beste vriend Harry de dood van zijn vader wreken en Spider-Man een kopje kleiner maken.
17:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:05
Het weer

Weerbericht
17:10
America's Funniest Home Videos

Amerikaanse verborgencamerashow
17:20
Rijker Dan Je Denkt?

Kunst- en antiekmagazine waarin waardevolle voorwerpen worden getaxeerd Staf Coppens strijkt neer in het STAM, het stadsmuseum in Gent. Een oud hostiebakijzer, een tandem motorfiets uit de jaren 50, een olympische medaille uit 1936 en een kaartje met de handtekeningen van de allereerste maanlanders: tal van objecten passeren door de handen van verschillende experts. Maar zit er ook écht een verborgen schat tussen? Staf laat zich samen met de eigenaars verrassen en gaat op zoek naar het verhaal achter de objecten.
18:25
Expeditie Pairi Daiza

Realityreeks over het leven achter de schermen van dierenpark Pairi Daiza Vandaag zijn we getuige van een spoedgeval. Het kleine welpje Tambo houdt al enkele dagen zijn hoofd scheef en dat zou kunnen wijzen op een ernstige oorinfectie of erger nog: een probleem in de hersenen. Dierenarts Tim en verzorger Puria nemen geen enkel risico en gaan met het jonge dier naar de gespecialiseerde dierenkliniek in Gent, waar het meteen door een batterij van specialisten onderzocht wordt. We maken ook kennis met twee vrolijke boezemvrienden Pepper en Diego, reuzenotters wier tafelmanieren bedenkelijk zijn en dat tot groot plezier van het publiek. De volgende dag staat het park in rep en roer wanneer er een speciaal transport van 11 ton uit Duitsland aankomt. Een kweekgroep van olifanten moet met de grootste voorzichtigheid gelost worden.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:45
Het weer

Weerbericht
19:55
Altijd Prijs

Komische fictieserie over een gezin dat de lotto wint Sandra gaat een weekendje naar een kuuroord en Rudy gaat niet mee. Wanneer de frivole buurvrouw Martine dit hoort in het kapsalon, verdenkt ze Rudy ervan een maîtresse te hebben en daarom thuis te blijven. Sandra gelooft er niets van en wil zonder zorgen op weekend vertrekken. Martine wil haar gelijk krijgen en ze gaat uit de kleren om Rudy te verleiden. Net dan komt Sandra echter binnen en die gelooft haar eigen ogen niet. Ze is boos en niet meteen bereid Rudy te vergeven.
20:30
3 Days to Kill

Amerikaans-Frans-Servische misdaadthriller Ethan Renner is een geheim agent voor de overheid. Wanneer hij te horen krijgt dat hij terminaal ziek is, besluit hij zijn gevaarlijke leventje op te geven om een relatie op te bouwen met zijn vrouw en dochter, die hij altijd op afstand hield. Wanneer zijn agentschap hem een experimenteel, maar potentieel levensreddend medicijn aanbiedt in ruil voor een laatste missie, kan hij echter niet weigeren.
22:40
Beste Kijkers

Speelse panelshow met Nathalie Meskens Wie weet het meest van de voorbije televisieweek? Tine Embrechts en Sven De Ridder krijgen assistentie van twee leading Eurovision ladies: Laura Tesoro en Kate Ryan. In de finale speelt Nathalie voor de gelegenheid met Niels Destadsbader bekende film- en tv-scènes na. En ook Freddy De Kerpel is als mystery guest van de partij in deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen.
23:45
Suits

Amerikaanse advocatenserie "25th Hour." Terwijl Mike's nabije toekomst langzamerhand duidelijk wordt, moet hij de persoonlijke en professionele gevolgen van zijn beslissingen onder ogen zien.
00:40
Qmusic

Muziek
01:00
Geen uitzending

Onderbreking
01:30
Qmusic

Muziek