Tv gids - VTM Morgen

Eergisteren
2018-05-23
Gisteren
2018-05-24
Vandaag
2018-05-25
Morgen
2018-05-26
Overmorgen
2018-05-27
Maandag
2018-05-28
Dinsdag
2018-05-29
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De houten fluit." Plop heeft uit een blok hout een muziekinstrument gesneden. Hoe hard hij ook blaast, muziek maakt hij niet. Hoe kan dat nu?
06:05
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Hand in de vaas." De ring van Kwebbel valt door de schuld van Klus in de vaas, die Plop op zijn zoldertje heeft gevonden. Klus wil het juweel recupereren, maar zijn hand komt vast te zitten.
06:10
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Een geschenk uit de hemel." Er loopt een kudde koeien door de wei en die laten overal koeienvlaaien achter. Ben en Kurt zijn er verguld mee. Maar de koningin niet, want er ligt ook een koeienvlaai voor de korf, en de koningin van de Stokrooskorf komt die middag op bezoek. Ben belooft dat hij in zijn eentje de mest op kan ruimen, maar halverwege moet hij toegeven dat hij de klus niet aankan...
06:25
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Hongerige kikkers." Ursula heeft honger en Coco moet eten halen. Coco gaat achter Maya, Willy en Ben aan, maar die laten Coco en Ursula bessen eten. Dat bevalt eigenlijk best goed.
06:35
Heidi

Japanse kinderserie "De rolstoel." Peter wil graag dat Heidi meegaat naar de weide, maar Heidi wil Clara niet alleen laten. Dan vraagt hij of ze de volgende dag naar de boomhut komt. Heidi neemt Clara mee, en dat is zeer tegen de zin van Peter. Uit woede laat hij Clara's rolstoel van de klif vallen.
06:55
Plop & Felle

Jeugdserie waarin Kabouter Plop nieuwe avonturen beleeft met zijn kabouternichtje Felle "Eten." Felle, het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop, gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden. Omdat Plop met zijn kaboutervrienden al zoveel heeft meegemaakt, pikt hij af en toe in door zelf leuke herinneringen op te rakelen. Naar de verhalen van oom Plop luisteren vindt Felle geweldig. Bíjna zo leuk als het eten van zijn lekkere plopkoeken.
07:15
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "Een Geluid in Zoethuizen."
07:25
My Little Pony - Friendship is Magic

Amerikaans-Canadese animatieserie (2017) "De Allerbeste Ouders."
07:45
Kattenlaan 9

Jeugdeeks over een poezenfamilie die in een poppenhuis woont op de Kattenlaan 9 "Daten." Django krijgt bezoek van Pippa. Nonkel Boudewijn heeft zich op een online datingsite aangemeld en zoekt zijn match. Ed krijgt bezoek van Fleur, zijn oude liefde. Hij komt voor een moeilijke keuze te staan: zal hij met Fleur meegaan of bij de kittens blijven?
07:55
Iedereen K3

Show met de meisjes van K3 "Justine De Jonckheere." Ex-Miss België Justine De Jonckheere komt op bezoek en leert hoe je moet stralen tijdens een fotoshoot en hoe je moet defileren op een catwalk. Hanne toont hoe je het 'MaMaSé'-kapsel zelf maakt en Klaasje vult haar brooddoos met gezonde snacks.
08:15
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
08:30
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:40
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:55
Gefopt

Amerikaanse komische serie (2016) "Oma Is Een Blijvertje." Dusty's opa en oma trekken bij hem in. Helaas voor Dusty heeft oma ontdekt dat ze met haar telefoon kan facetimen. Dus dat doet ze graag op onhandige momenten.
09:15
Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia

Amerikaanse animatieserie (2016) "Een Jager Worden - Deel 1."
09:35
Zak Storm

Animatieserie "Trollen Duiken." Caramba is ontvoerd door onderwatertrollen, maar dat blijkt een groot misverstand te zijn. Zak besluit Caramba te redden.
10:00
Qmusic

Muziek
10:15
Geen uitzending

Onderbreking
11:30
Bompa

Komische serie Terwijl Frieda en Francine een toeristische uitstap maken met een stoomtreintje, staan Roger en Albert als echte forelvissers in de Semois.
12:00
Murder, She Wrote

Amerikaanse detectiveserie "Kendo Killing." Jessica is voor een conferentie in het Japanse Osaka. Ze ontmoet daar een van haar vroegere studentes. Wanneer de toekomstige man van de vrouw dood wordt teruggevonden, onderzoekt Jessica de zaak.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:30
Het weer

Weerbericht
13:35
Last Man Standing

Amerikaanse komische serie "Tattoo." Vanessa wil wat meer vriendin dan moeder zijn voor haar drie dochters en ze hoopt dat het laten plaatsen van een tattoo hierbij zal helpen. Ondertussen krijgt Ryan kampeerlessen van Kyle.
14:10
Chitty Chitty Bang Bang

Britse muzikale komedie (1968) Op een autosloperij in het Engeland van 1909 ontdekken broer en zus Jeremy en Jemima het zielige karkas van een racewagen. Ze willen dat hun vader, de uitvinder Caractacus Potts, het wrak koopt en voor hen oplapt. Dat kan de man niet weigeren. Hij maakt er een heus kunstwerk van. De auto, die de naam 'Chitty Chitty Bang Bang' meekrijgt, kan vliegen en varen. Baron Bomburst hoort van het bestaan van Chitty Chitty Bang Bang en wil hem per se in zijn bezit.
17:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:05
Het weer

Weerbericht
17:10
Belgium's Got Talent

Talentenjacht waarin de meest uiteenlopende acts worden beoordeeld Twaalf finalisten, één winnaar: de finale van 'Belgium's Got Talent' was nog nooit zó spannend. Gilles Thiry, DrumSpirit, Interius Fortitudo, Get Insane, Avant Garde Collective en Aya Courouble kregen tijdens de voorbije studioshows de stem van de jury. Twice, Tascha & Ian, Sonita, Leen & Angelo, Mathias Goethals en CompAni-One werden door de kijkers naar de finale gestuurd. Vandaag zetten de talenten een laatste keer alles op alles in deze livefinale. Wie wordt de opvolger van Baba Yega en gaat voor goud?
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:40
Het weer

Weerbericht
19:50
... voor dummies

Compilatie van komische archiefbeelden, opgebouwd rond één thema "Romantiek voor dummies." Iedereen hunkert naar de volmaakte liefde in zijn leven, overgoten met een gezonde scheut romantiek. Die zoektocht verloopt niet altijd gemakkelijk. In 'Romantiek voor Dummies' krijg je aan de hand van leuke fragmenten een cursus om romantisch door het leven te gaan. Een stappenplan dat ervoor zorgt dat je nooit nog liefde en romantiek te kort zal komen.
20:40
Titanic

Amerikaans romantisch drama April 1912. De 17-jarige Rose DeWitt Bukater bevindt zich aan boord van de Titanic, een oceaanstomer die aan zijn maidentrip toe is. Omdat ze door haar familie verplicht wordt met de rijke Cal te trouwen, wil Rose zelfmoord plegen, maar ze wordt gered door een Ierse jongeman, Jack Dawson, een derdeklaspassagier. Rose en Jack kunnen het goed met elkaar vinden, ondanks het misprijzen van Roses familie voor Jack. Op een nacht vaart het schip echter tegen een ijsberg.
00:20
Cesar Chavez

Amerikaans biogfrafisch drama Het verhaal van de geboorte van een moderne Amerikaanse beweging onder leiding van de beroemde burgerrechtenleider Cesar Chavez. Verscheurd tussen zijn plichten als gezinshoofd en zijn inzet voor het zorgen voor waardigheid en rechtvaardigheid voor anderen, strijdt hij op een geweldloze manier voor de rechten van landarbeiders.
02:10
Qmusic

Muziek