Tv gids - VTM Overmorgen

Eergisteren
2018-07-19
Gisteren
2018-07-20
Vandaag
2018-07-21
Morgen
2018-07-22
Overmorgen
2018-07-23
Dinsdag
2018-07-24
Woensdag
2018-07-25
05:55
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De sprekende taart." Plop heeft taart gebakken voor zijn vrienden. Smul heeft zoals altijd honger en smult het gebak in zijn eentje op. Plop, Klus en Kwebbel beramen een plannetje.
06:00
Percy's Tiger Tales

Animatieserie Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
06:10
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Ridders van Papier." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
06:25
PopPixie

Animatieserie over de Pixies, elfjes en gnomen die in Elfenstad wonen "Techno MagicPop." In deze spin-off van de populaire reeks Winx kom je terecht in een een speciale miniwereld vol kabouters, elfen, pratende dieren, maar vooral de Pixies. Tijdens hun bijzondere avonturen proberen de Pixies zo veel mogelijk goede daden te verrichten met hun magie. Alleen zo maken zij kans om ware PopPixies te worden. De droom van alle Pixies! Een reeks die kinderen de waarden meegeeft van vriendschap, positivisme, ...
06:35
Thomas de Trein

Britse animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden "Percy mist Gator." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
06:45
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De korfrock." De koningin geeft een feest, maar de zangeres zegt op het laatste moment af. Maya gaat op zoek naar Elvis, een vriend van Flip, want de koningin is fan van hem. Het is niet simpel hem over te halen.
07:00
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De lieve wesp." Maya ziet dat een wesp juf Cassandra volgt. Ze ontdekt dat Stinger van plan is om Cassandra te ontvoeren en losgeld te eisen. Vesper, die Cassandra moest volgen, is echter verliefd op haar geworden.
07:10
Zeppe & Zikki

Animatie- en poppenspelreeks van Levenslijn voor meer verkeersveiligheid "De Bompa's." Oud zijn is niet altijd leuk. Zeppe en Zikki ondervinden dit aan den lijve.
07:15
Zeppe & Zikki

Animatie- en poppenspelreeks van Levenslijn voor meer verkeersveiligheid "Knock out." Zeppe de zebra en Zikki de schildpad willen testen op welke manieren ze de straat kunnen oversteken. Zikki heeft zo zijn eigen methode.
07:20
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
07:30
Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia

Amerikaanse animatieserie (2016) "Roamingtarieven van Toepassing."
07:50
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:05
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:20
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
08:30
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Knorrie Knorrie." Oh en Tip zoeken Knor, niet wetend dat hij Sharzods nieuwe stijlaccessoire is.
08:45
De Avonturen van K3

Animatieserie "Mister Cool." K3 geeft een optreden op Malibu Beach voor de Mr. Cool-verkiezing. Klaasje, Marthe en Hanne zijn helemaal klaar om knappe jongens te ontmoeten. Wanneer de meisjes aan de strandbar aankomen, is er iets heel vreemd aan de hand met finalist Bob. Ook Dwayne en Dee-Dee gedragen zich NIET-cool. De enige die zich compleet normaal gedraagt, is finalist Romeo Marvellous. De K3'tjes ontdekken dat Romeo eigenlijk Eugene is, een nerd die cool wil zijn. Om zijn geheim te bewaren, neemt hij de meisjes gevangen. Kan K3 ontsnappen en Bob, Dwayne en Dee-Dee weer cool maken?
08:55
Tiny

Franse animatieserie "Lopen, Pichon, lopen!."
09:10
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "Problemen met de Glitterballen."
09:20
Wendy

Animatieserie over de 15-jarige Wendy en haar buitengewone leven op de manege
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:00
Echte Verhalen: De Kliniek

Scriptedrealityreeks met ziekenhuisverhalen Frederic meldt zich in de kliniek met buikpijn die uitstraalt naar zijn rug, maar dat is niet zijn enige zorg. De chef-kok wil zo snel mogelijk terug achter de kookpotten staan in zijn restaurant, want hij heeft zijn zinnen gezet op het binnenrijven van een Michelinster. Charlotte wil verschillende testen doen, want zijn symptomen kunnen wijzen op nierstenen, galstenen, een maagzweer en nog een heleboel andere mogelijkheden. Tamara heeft griepverschijnselen. Zelf maakt ze zich niet echt zorgen, maar op aandringen van haar vriend is ze vanmorgen toch naar de huisarts gegaan. Die heeft haar onmiddellijk naar de kliniek doorverwezen. Dokter Thomas stelt een griep vast, maar nu moet nog verder onderzocht worden of het om een gewone versie gaat. Hij wil Tamara in het ziekenhuis houden, maar voor haar is dat uitgesloten. Ze verloor haar broer hier immers twee jaar geleden na een operatie.
12:30
Border Security Canada

Realityreeks over het gevarieerde werk van douaniers en grensagenten in Canada
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:25
Het weer

Weerbericht
13:35
Familie

Soap. Mieke en Niko keren terug uit Ibiza en het valt hen meteen op dat de zetel uit het appartement is verdwenen. Mathias haalt zijn replica van een Spaans galjoen van de zolder om die samen met Victor af te werken. Evy is niet echt happy dat Nathalie een vrije dag krijgt als compensatie voor de overuren en dus tijd krijgt om aan de pr-opdracht te werken. Bart probeert zijn dochter te motiveren om haar jaar over te doen, maar Hanne blijft koppig volhouden dat ze geen papier nodig heeft om carrière te maken als ontwerpster.
14:10
Spoed

Dramaserie. "Recht in eigen handen." Urgentiearts Steven Hofkens baalt omdat hij stagiaire Ellen Van Poel moet coachen. Zij toont zich nochtans een zeer vlijtige en bekwame leerlinge, die zich niet laat intimideren door zijn arrogantie. Verpleger Bob is meteen een fan van haar. Verpleegster Mel vermoedt dat er iets aan de hand is met dokter Iris Van De Vijver. Op de spoedafdeling gaat Filip Driesen aan de slag. Niet fulltime, want de arts heeft een aanbod gekregen om één dag per week mee te werken aan een medisch tv-programma. En daar heeft Luc Gijsbrecht het knap moeilijk mee. De risicovolle hartoperatie van baby Ben, het zoontje van verpleegster Lies, kan niet langer worden uitgesteld. Ondertussen in de stad neemt een vader het recht in eigen handen nadat hij ontdekt heeft dat zijn dochter is aangerand.
15:25
Strong Medicine

Amerikaanse dramaserie "Side Effects." Kendall en haar man Guy zijn in blijde verwachting van een zoontje. Dana moet hen het trieste nieuws meedelen dat hun baby een open rug heeft. Lu brengt Patty naar een tehuis voor daklozen, waar ze haar met haar schizofrenie kunnen helpen. Dana is bang dat Lana haar en Nick heeft betrapt en dat ze iedereen over hun affaire zal inlichten. Peter schrijft een patiënte, die met een seizoensgebonden depressie sukkelt, een mix van helende kruiden voor. Kendall biecht Dana iets op. Patty's waanideeën gaan van kwaad naar erger en ze verliest alle grip op de werkelijkheid.
16:25
'Til Death

Amerikaanse komische serie "Brother's Keeper." Eddie ziet er tegenop om zijn homoseksuele broer en diens nieuwe vriend Terence te ontvangen, tot blijkt dat Terence voor de NBA werkt. In de plaats van een bezoek aan een trendy wijnbar te brengen, wordt het een avond voor de televisie met bier en pizza. Eddie vindt het geweldig, maar Joy en Charlie hebben het minder naar hun zin.
16:50
De Rodenburgs

Dramaserie Hanne piekert over haar huwelijk met Stijn en valt voor de charmes van Olivier. Freya beslist om toch met de politie te gaan praten over Goran, de drugdealer die haar en Simon bedreigde. Op West Star Immo gaan de zaken goed en het Groeninghe-project wordt aan de pers voorgesteld. Fred is in de wolken en vindt dat het tijd wordt om Maaikes kinderwens in vervulling te laten gaan. Zijn moeder Benedicte denkt daar anders over. Karel is vastbesloten de aandelen van zijn schoonzus te kopen en tracht, zeer tegen de zin van Stijn, met valse kwartaalcijfers een lening te verkrijgen bij de bank.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:50
Het weer

Weerbericht
17:55
Border Security Canada

Realityreeks over het gevarieerde werk van douaniers en grensagenten in Canada
18:20
Echte Verhalen: De Kliniek

Scriptedrealityreeks met ziekenhuisverhalen Hanne Jacobs en haar zoon Hugo zijn door de diëtiste doorverwezen naar het ziekenhuis omdat de dertienjarige jongen met zijn 65 kilogram aan overgewicht lijdt. Nochtans snoept hij niet en eet hij steeds gezond. Nu de jongen ook nog eens gepest wordt op school, wil Hugo's mama absoluut weten wat er mis is. De 21-jarige Egyptische topvoetballer Rachid Mousa staat aan het begin van zijn voetbalcarrière in een Belgische club. Vandaag moest hij echter opnieuw de training staken omdat de jongeman last heeft van ademhalingsstoornissen en koorts. Dokter Erik onderzoekt Rashid, die goed wordt omringd door bezorgde mensen van de club.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:45
Het weer

Weerbericht
19:55
Lili en Marleen

Komische serie "De bom." Een kennis van Pierre zorgt ervoor dat Jef en Ida naar een optreden buiten de stad gaan. De show wordt buiten het weten van Jef en Ida om gebruikt als dekmantel voor een verzetsactie. Pierre verstopt het ontstekingsmechanisme van een bom in een pakje dat hij in de goocheldoos van Jef stopt. Pierre beleeft bange momenten wanneer de goochelshow van Jef dreigt mis te lopen.
20:35
... voor dummies

Compilatie van komische archiefbeelden, opgebouwd rond één thema "Feestplezier voor dummies." De gemiddelde Vlaming houdt wel van een stevig feestje. Wie wil er niet elke dag de bloemetjes buiten zetten en samen met vrienden volledig uit de bol gaan? We willen toch allemaal graag elke seconde van ons bestaan niets anders dan plezier maken? Aan de hand van leuke tips en concrete voorbeelden kom je te weten wat je allemaal nodig voor het perfecte feestje.
21:25
Met Vier in Bed

Reality-show. "Au Grand Bonheur." Acht jaar geleden gingen Karin en Luc voor de eerste keer op vakantie naar Frankrijk. Ze waren meteen verkocht aan de Franse natuur, zon en sfeer. Hoewel ze een eigen fotowinkel in Geel uitbaatten, groeide stilaan het idee om te verhuizen naar hun favoriete vakantieland. Zeven jaar lang bezochten ze verschillende Franse regio's om de juiste locatie te kiezen. Vorig jaar hakten ze eindelijk de knoop door. Ze vonden een bestaande B&B in Bessèges, in het zuiden van Frankrijk, die ze omdoopten tot 'Au Grand Bonheur'.
22:10
Aspe

Misdaadserie. "Verdwenen." Fred Sermont neemt samen met nog drie andere proefkonijnen deel aan een experiment om een nieuw medicijn te testen. Op een nacht verdwijnt hij uit het ziekenhuis, zonder enig spoor na te laten. Aanvankelijk hecht het team van Van In weinig belang aan de zaak, tot Karel Sermont, Freds tweelingbroer, komt vertellen dat er meer aan de hand is. Smeekens laat zich overhalen om met Linde naar een opvoering van 'Wachten op Godot' te gaan kijken. Om indruk te maken bereidt hij zich voor. Van In van zijn kant vindt de tijd rijp om te laten zien dat hij echt om Eva geeft. De avond verloopt echter niet zoals gepland en daar zit commissaris De Kee voor iets tussen.
23:10
Chicago P.D.

Amerikaanse politieserie "Hit Me." Lindsay gaat undercover om een valse politieagent die vrouwen lastigvalt te ontmaskeren. Ook rechercheur Martin Watts raakt betrokken bij de zaak. Antonio stelt zich kandidaat om Romans plaats in te nemen tijdens de bokswedstrijd tegen Firehouse 51.y vetrekt op infiltratiemissie om een corrupte agent te traceren die het munt op vrouwen die een casino buitenkomen. Agent Watts neemt deel aan het onderzoek.
00:05
Royal Pains

Amerikaanse tragikomische serie "Listen to the Music." Hank is ervan overtuigd dat een patiënt de verkeerde diagnose kreeg en hij besluit op zoek te gaan naar de nodige antwoorden. Ondertussen volgen Divya en Raj danslessen ter voorbereiding van hun huwelijk.
00:50
Met Vier in Bed

Reality-show. "Au Grand Bonheur." Acht jaar geleden gingen Karin en Luc voor de eerste keer op vakantie naar Frankrijk. Ze waren meteen verkocht aan de Franse natuur, zon en sfeer. Hoewel ze een eigen fotowinkel in Geel uitbaatten, groeide stilaan het idee om te verhuizen naar hun favoriete vakantieland. Zeven jaar lang bezochten ze verschillende Franse regio's om de juiste locatie te kiezen. Vorig jaar hakten ze eindelijk de knoop door. Ze vonden een bestaande B&B in Bessèges, in het zuiden van Frankrijk, die ze omdoopten tot 'Au Grand Bonheur'.
01:30
Geen uitzending

Onderbreking
02:00
Qmusic

Muziek