Tv gids - VTM Overmorgen

Eergisteren
2018-03-20
Gisteren
2018-03-21
Vandaag
2018-03-22
Morgen
2018-03-23
Overmorgen
2018-03-24
Zondag
2018-03-25
Maandag
2018-03-26
05:40
Het Furchester Hotel

Poppenserie over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt "Spelen met een stekelvarken." Het Furchester hotel verwelkomt een stekelvarken als gast. Iedereen in het hotel probeert zijn uiterste best te doen om het varken goed op te vangen, maar dat loopt niet van een leien dakje.
05:50
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Een gat in het dak." Het regent ontzettend hard. Lui wordt van het geluid alleen maar slaperig en reist naar dromenland. Opeens wordt hij wakker. Er vallen regendruppels op zijn gezicht. Hij zet meteen tafels en stoelen opzij en probeert de druppels in een kopje op te vangen.
05:55
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Willy bewaakt de korf." Willy moet de ingang van de korf bewaken. Er komt een lading bedorven stuifmeel binnen en Maya en Willy waarschuwen de koningin. Bees en Boos maken gebruik van de afwezigheid van een wachter en gaan de korf in. Terwijl Willy de werkbijen afleidt, zorgt Maya dat Bees en Boos er met het bedorven stuifmeel vandoor gaan.
06:10
Thomas de Trein

Animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden. "Hugo en het Luchtschip."
06:25
Robocar Poli

Animatieserie over het Robocarteam "Poetsie, Waar Ga Je Heen ?." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:35
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Visvrienden." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
06:50
Fangbone

Animatieserie "De Glorieuze Nederlaag."
07:05
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
07:20
Penn Zero: Part-Time Hero

Animatieserie "Shirley B. Geweldig."
07:30
Star Wars Rebels

Animatieserie "Geheim Transport."
07:55
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:05
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
08:20
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Woedebol." Om Tips temperament te bekoelen neemt Oh haar mee naar de Boze Bol waar ze de woede wekt van een vijand.
08:35
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Vreemd Gedrag." Kyle is vastbesloten dat Oh een onderscheiding moet krijgen voor veiligheid en wordt plots heel beschermend.
08:45
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) De hoogzwangere giraf Caramel kan elk moment bevallen, maar ze is ziek geworden door snoep dat iemand haar heeft gevoederd. Lexie en Lotti zijn vastbesloten om de schuldige te vinden. Maar het wordt pas echt ingewikkeld wanneer de tassen van de bezoekers in de dierentuin worden gestolen.
09:10
De Avonturen van K3

Animatieserie waarin de meiden van K3 op avontuur trekken "Varkens in het vliegtuig." De meisjes testen hun vliegkunsten uit met de game van X. Vooral Klaasje gaat helemaal op in het spel. Voor het optreden van vanavond in Parijs heeft Maxine een luxe-vlucht voor de meisjes geregeld, maar Klaasje is allesbehalve enthousiast. Ze is bang in het vliegtuig. Wetenschapper John Peter zit ook op de vlucht met zijn nieuwe uitvinding: de Piggy Gusto. Per ongeluk laat John het goedje ontsnappen en iedereen in de cockpit wordt tot een varken omgetoverd. Zal Klaasje haar angst overwinnen en het vliegtuig veilig aan de grond zetten?
09:20
Wendy

Animatieserie over de 15-jarige Wendy en haar buitengewone leven op de manege
09:45
Tiny

Franse animatieserie "Detective Pichon."
10:00
Qmusic

Muziek
10:20
Geen uitzending

Onderbreking
11:35
Bompa

Vlaamse komische serie Josée wil bompa in een rusthuis laten opnemen. Ze probeert Roger te overtuigen om hiervoor te tekenen. Ondertussen beleeft bompa zijn tweede jeugd. Hij koopt een nieuw kostuum en gaat op stap met zijn grote vlam. Samen met Helena gaat hij iets drinken en naar de zoo. Na een paar borreltjes wordt er ook gedanst.
12:05
Murder, She Wrote

Amerikaanse detectiveserie "Film Flam." Jessica haalt het onderste uit de kan om te bewijzen dat de dood van een jonge filmster en de zelfmoord van een regisseur nu 35 jaar geleden alletwee moordgevallen zijn.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:30
Het weer

Weerbericht
13:35
The Guardian

Amerikaanse misdaadserie, genomineerd voor een Golden Globe "The Funnies." De politie betrapt de tiener Russel met drugs in zijn wagen. Nick aanvaardt de zaak met tegenzin en probeert te achterhalen wie Russels dealer is. De jongen weigert echter alle medewerking. Wanneer een van zijn medestudenten overlijdt aan een overdosis, neemt de zaak grotere proporties aan. Nick probeert via Russels vader de waarheid te achterhalen, en ontluikt zo een deel van het mysterie. Intussen gaat hij ook de juridische strijd aan met Fulton Trout, de eigenaar van een speelgoedbedrijf.t ziet er slecht uit voor hem wanneer de tiener die in zijn gezelschap verkeerde, overlijdt aan een overdosis. Russel pleit onschuldig, maar weigert te verklappen waar de drugs vandaan komen. Ondertussen vraagt Burton aan Nick om hem de auteursrechten te helpen verkrijgen van het spelletje 'Bunny-Buddy'.
14:25
'Til Death

Amerikaanse komische serie "The Break-Up." Enkele dagen voor ze de huwelijksverjaardag van hun goede vrienden Simona en Stephen samen zouden vieren, vernemen Eddie en Joy dat het koppel uit elkaar is. Tijdens een uitstapje naar het beautysalon probeert Joy van Simona te weten te komen waar het is misgegaan. Ondertussen haalt Eddie verhaal bij Stephen. Ally wil dat Doug een psychiater opzoekt, omdat hij meer en meer in zijn fantasiewereld opgaat.
15:00
High Plains Drifter

Amerikaanse western Een geheimzinnige vreemdeling arriveert in het stadje Lago dat geteisterd wordt door een stel bandieten. De bange inwoners van Lago vragen de man hen te verdedigen, maar ze beseffen niet dat ze een duivel in mensengedaante in hun midden opnemen. De vreemdeling is immers naar Lago gekomen met één specifiek doel voor ogen: wraak nemen voor de lafhartige moord op de sheriff van Lago. Die werd om het leven gebracht met toestemming van vrijwel alle inwoners van Lago om de illegale activiteiten van Lago's notabelen te verbergen. De geheimzinnige vreemdeling verjaagt de bandieten, maar verandert Lago al spoedig in een hel op aarde.
17:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:05
Het weer

Weerbericht
17:10
Belgium's Got Talent

Talentenjacht waarin de meest uiteenlopende acts worden beoordeeld
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:40
Het weer

Weerbericht
19:50
Comedy Toppers

Sketches van Gaston Berghmans en Leo Martin
20:25
Furious 7

Amerikaanse actiefilm Nadat ze Owen Shaw en zijn gevolg hebben verslagen, keren Dominic, Brian en de rest van de bende terug naar de VS, waar ze hun oude leven weer oppikken. De zaak Shaw is echter nog lang niet vergeten. Grote broer Deckard Shaw vindt het immers zijn plicht om zich wreken op Dominic voor de huidige toestand van zijn broer, die in een coma is beland. Nadat ze te weten komen dat Han overleden is in Tokio, rukt het team uit om Deckard Shaw te vinden voor hij hen vindt.
22:55
Axel Opgelicht

Realityreeks waarin Axel in populaire vakantieoorden oplichtingspraktijken blootlegt "Boedapest." Axel Daeseleire trekt naar Boedapest, een bestemming die steeds meer mensen weet te bekoren. De hoofdstad van Hongarije combineert authentieke architectuur met een bruisende sfeer. De stad telt echter ook enkele valkuilen: oplichters proberen op allerlei manieren de onoplettende toerist heel wat euro's lichter te maken. Taximeters die op onverklaarbare wijze de hoogte inschieten? Nieuwe smartphones die voor een fractie van de prijs worden verkocht en vals blijken te zijn?
23:55
Reach Me

Amerikaans drama Een voormalig American football-coach heeft een zelfhulpboek geschreven met de naam 'Reach'. Hoewel het boek al gauw heel populair is, weigert de auteur om uit zijn schuilplaats te komen en zich bekend te maken. Het boek is van invloed op een twaalftal mensen die inspiratie uit het boek halen en wier levens elkaar hierdoor kruisen.
01:40
Qmusic

Muziek