Tv gids - VTM Overmorgen

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
06:00
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Vergelijk Jezelf Alleen Met Jezelf !." Tessa toont Mia al haar trofeeën, zal Mia vandaag ook een trofee winnen?
06:10
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De schatkist." Kwebbel en Klus hebben ruzie over een kist, die de ene gevonden en de andere opgegraven heeft. Plop vindt dat ze de inhoud eerlijk moeten verdelen. Maar wat ze ook proberen, de kist is niet open te krijgen.
06:15
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De bril van Barry." Willy pakt Barry's bril af en die belandt in een emmer propolis. Als ze de emmer legen, is de propolis gestold en zit de bril muurvast. Maya probeert van alles, maar niets lukt.
06:30
Brandweerman Sam

Animatieserie "Spionnenspel." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:40
Robocar Poli

Animatieserie over het het Robocarteam "Belofte maakt schuld." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:50
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Het Piramide Kind." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
07:05
Kick Buttowski: Durfal Met Lef

Amerikaanse animatieserie over een jongen die dolgraag stuntman wil worden "Hand in Hand."
07:15
Captain Biceps

Franse animatieserie Dogman is de koning van de honden en moeilijk te temmen. Hij werd door zijn grootmoeder op straat gezet en moet nu op zoek naar een nieuwe thuis. Hij palmt het hondenhok in Loofy's tuin in. Captain Biceps moet Dogman wegjagen, maar dat is geen simpele klus.
07:25
Rated A for Awesome

Amerikaanse animatieserie over de avonturen van Team Awesome "Waanzinnig Woest Winkelen." Thera toont Les hoe leuk shoppen eigenlijk is. Wordt Les een fashionista of loopt hij knorrig achter haar aan?
07:35
Harry en Bunnie

Maleisische animatieserie (2017)
07:40
Pokémon XY

Japanse animatieserie "Een oase van hoop!." Er zit een pestkop in het Lumiose Braakland en vele hulpeloze Pokémon zijn afhankelijk van onze helden.
08:00
Randy Cunningham - Ninja op School

Amerikaanse animatieserie over de avonturen van Randy Cunningham "Ontsnapping van Strafkamp Eiland / Beuk Johnson: Eerstjaars Ninja." De Ninja moet een manier bedenken om iedereen te bevrijden van Strafkamp Eiland. Ondertussen denkt de tovenaar dat Bash de Ninja is en neemt hem gevangen.
08:25
Broer en Zus

Animatieserie over broer Tom en zus Nina
08:35
De Avonturen van de Gelaarsde Kat

Amerikaanse animatieserie (2016) Op zijn zoektocht naar de zus van de Sfinx voor aanwijzingen over de Obelisk valt de gelaarsde kat in de Fontein der honderd veranderingen.
08:55
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Lexie en Lotti organiseren een reptielenshow. Wanneer python Rufus, opa en vijf babyeenden vermist worden, schieten Fred en de meiden meteen in gang.
09:20
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
09:30
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:00
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Pirre, een ex-collega van het politiekorps, komt nog eens goeiendag zeggen aan zijn oud-collega's. Al snel blijkt dat de man ergens mee zit. Hij heeft een nieuwe liefde ontmoet,maar zijn politie-instinct zegt hem dat er iets niet klopt. Commissaris Roger onderzoekt de zaak. Een grootvader en zijn kleindochter hebben een skelet gevonden in het park. Het gaat om een wel erg speciaal skelet.
12:35
De Keuken van Sofie

Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV Deze week kookt Sofie met Mathias Coppens. Lust ie't of lust ie't niet? - Quiche met chipolata, brie, girolles en mosterdsla.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Mieke begrijpt heel goed dat Trudy en Louise bij Bart intrekken, maar toch gaat ze haar huisgenoten missen. Dré wil niets aan het toeval overlaten en stelt de fiets voor Guido minutieus af. Secretaresse Gerda heeft nog altijd niet door dat Mathias en Dirk met haar voeten spelen. Anna is er niet over te spreken dat Pierrot geen contact opneemt met het thuisfront en ze besluit tot actie over te gaan. Maarten en Roos zetten hun praktische testen verder om de geschikte maître voor de KomEet te vinden en Jan leeft zich in zijn rol van lastige klant in. Linda betrapt Mieke op een zware fout en is verplicht dit aan Victor te melden.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "Babs uit vakantie." Tom logeert nu al een week bij Anneke en Koen. Tessa Certijn is opgetogen als ze hoort dat de tiener naar huis wil terugkeren en laat hem vertrekken. Haar vertrouwen wordt zwaar beschaamd. Babs is vroeger dan voorzien teruggekeerd van vakantie. Haar vriend Bob is nog in de Ardennen. Haar gezicht verraadt dat er relationele problemen zijn, maar Babs wil er niet over praten. Ze onthult alleen dat ze zich in Bob vergist heeft. Omdat zitten kniezen geen zin heeft, gaat Babs opnieuw aan de slag. En op de spoedafdeling is haar hulp meer dan welkom. De problemen tussen Luc Gijsbrecht en Cricri zijn immers nog altijd niet opgelost. Momenteel krijgt de arts nauwelijks patiënten toegewezen, tenzij de banale gevallen.
15:25
All Saints

Australische dramaserie over een groep artsen in een Australisch ziekenhuis "What Lies Beneath." Angus valt van zijn dak en wordt doorboord door een houten stok. De vijftiger zakt in elkaar wanneer hij het hout uit zijn lichaam probeert te trekken. Gelukkig zijn ambulanciers Cate en Heath snel ter plaatse om hem over te brengen naar het ziekenhuis. Net op tijd, want Angus bloedt hevig en heeft een klaplong. Hoofdarts Frank moet controleren of chirurg Mike nog steeds van de drugs is. Bovendien mag Mike nog geen zware medicatie toedienen. Ondertussen breekt Charlottes water. Bart en Spence helpen haar door de bevalling. Eve wil een vruchtwaterpunctie, maar daar wil Frank niets van horen. Hij zegt haar afspraak af, zonder haar op de hoogte te brengen.
16:20
Fresh Off the Boat

Amerikaanse komische serie "Dribbling Tiger, Bounce Pass Dragon." Louis en Jessica worden gevraagd om vrijwilligerswerk te doen op de school van hun kinderen. Louis wordt ingeschakeld als coach van het basketbalteam, Jessica moet het schooltoneel regisseren. Maar dat zien Eddie, Emery en Evan helemaal niet zitten.
16:45
Monk

Amerikaanse misdaadserie over een privédetective met een obsessieve-compulsieve stoornis "Mr. Monk Takes the Stand." Monks fobieën dreigen roet in het eten te gooien tijdens een belangrijk moordonderzoek wanneer de advocaat van de tegenpartij zijn onconventionele onderzoeksmethoden in vraag stelt.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
De Keuken van Sofie

Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV Deze week kookt Sofie met Mathias Coppens. Lievelingsgerecht - Zalm in sesamkorst met paksoi, knolselder met kokosroom.
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Een vrouw wordt op heterdaad betrapt tijdens een woninginbraak. Ze lost geen woord over haar identiteit. Wanneer Eric en Brigitte vingerafdrukken willen nemen, blijkt dat ze die niet heeft. Ze staan voor een raadsel. Koen en Tineke krijgen een noodoproep. Ter plaatse doen ze een akelige ontdekking.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Mathias ligt dwars in de raad van bestuur en vecht een kinderachtige oorlog uit met Lars. Robyn worstelt met demonen uit haar verleden. Ze biecht Jenny op dat ze misschien niet de juiste vrouw is voor Benny. Amélie praat met Peter en Véronique over de erfenis. Evy schakelt Maarten in als fotograaf voor een opdracht voor Localscoop.
20:35
Safety First

Sitcom. "Beurs." De organisatrice van de woonbeurs die bewaakt wordt door Safety First blijkt het vroegere buurmeisje van Dirk en Ingrid Porrez te zijn. De enorme boon die Dirk toen voor haar had, blijkt er nog steeds te zijn. Maar Dirk probeert zijn gevoelens te onderdrukken: focus on the job! Luc is buitengesmeten door zijn vrouw omdat de verbouwing van de badkamer blijft aanslepen. En dat is, volgens haar toch, zijn schuld. Hij besluit vandaag, eindelijk, een badkamer te kiezen. Ingrid legt Luc het vuur aan de schenen over zijn huwelijk.
21:10
Beste Kijkers

Humoristische panelshow met Nathalie Meskens Teamkapiteins: Sven De Ridder en Ruth Beeckmans. Gasten: Jandino Asporaat en Sven de Leijer.
22:20
Telefacts

Actualiteitenmagazine met reportages uit binnen- en buitenland
23:10
Chicago P.D.

Amerikaanse politieserie "Get My Cigarettes." Het Chicago Police Department neemt verschillende moorden onder de loep met één constante: bij alle slachtoffers werd een dollarbiljet op de borst achtergelaten. Dankzij goed graafwerk van Ruzek ontdekt Voight dat zijn vriend betrokken was bij enkele grimmige deals. Ondertussen onderzoeken Burgess en Roman een serie inbraken. Daarbij krijgen ze de hulp van sergeant Platt.
00:00
Qmusic

Muziek