Tv gids - VTM Overmorgen

Eergisteren
2018-05-23
Gisteren
2018-05-24
Vandaag
2018-05-25
Morgen
2018-05-26
Overmorgen
2018-05-27
Maandag
2018-05-28
Dinsdag
2018-05-29
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Kabouter Driebeen." Plop en Kwebbel lezen een boek over vreemde kabouters. Klus beweert dat hij een kabouter met drie benen kent. Even later staat kabouter 3-been in de melkherberg.
06:05
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Klus rookt pijp." Klus wil een pijp roken. Plop en Kwebbel waarschuwen hem dat dat niet gezond is, maar zoals altijd weet Klus het beter.
06:10
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Iedereen heeft talent." Lara beweert dat niemand zoveel talent heeft als zij. Maya geeft een feest waarbij iedereen zijn of haar talent laat zien. Zij zorgt zelf voor een feestmaal, maar Bees en Boos gaan ermee vandoor.
06:25
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Het buitenbeentje." Hanna is een uitwisselingsleerling van de Stokrooskorf. Maya onderbreekt Hanna wanneer zij antwoord geeft en zo begint de jaloezie van Hanna. Ze begint Maya te dwarsbomen, totdat de korf beschadigd raakt.
06:35
Heidi

Japanse kinderserie "Vergiffenis." Peter loopt weg van huis uit schaamte omdat hij Clara's rolstoel in de rivier heeft gegooid. Clara leert intussen steviger lopen. Meneer Sesemann en grootmoeder komen onverwachts op bezoek en Brigitte klopt bezorgd aan bij Opa Alp.
06:55
Plop & Felle

Jeugdserie waarin Kabouter Plop nieuwe avonturen beleeft met zijn kabouternichtje Felle "Griezelen." Felle, het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop, gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden. Omdat Plop met zijn kaboutervrienden al zoveel heeft meegemaakt, pikt hij af en toe in door zelf leuke herinneringen op te rakelen. Naar de verhalen van oom Plop luisteren vindt Felle geweldig. Bíjna zo leuk als het eten van zijn lekkere plopkoeken.
07:10
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "Het is Niet Makkelijk om Schoon te Zijn."
07:20
My Little Pony - Friendship is Magic

Amerikaans-Canadese animatieserie (2017) "Big Mac is Verliefd."
07:45
Kattenlaan 9

Jeugdeeks over een poezenfamilie die in een poppenhuis woont op de Kattenlaan 9 "Hartenpijn." Boudewijn is dolverliefd. De zenuwen nemen het over als zijn date voor het eerst langskomt. Ed zou hem helpen, maar dat verloopt niet volgens plan. Patrick heeft daarbij ook nog eens de walkie-talkie gestolen.
07:55
Iedereen K3

Show met de meisjes van K3 "Eline De Munck." Brillenexperte Eline De Munck geeft tips en tricks om de perfecte zonnebril te kiezen. Klaasje kiest voor een stevige work-out en Marthe pimpt haar schoenen met zelfgemaakte snorren.
08:15
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
08:30
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:40
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:55
Gefopt

Amerikaanse komische serie (2016) "Blind Date." Will heeft een blind date. En de moeder van Bailey toevallig ook. De jongens vinden dit geweldig, maar Bailey helaas niet.
09:15
Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia

Amerikaanse animatieserie (2016) "Een Jager Worden - Deel 2."
09:35
Zak Storm

Animatieserie "De Zeven van de Zee." Skullivar heeft een verloren Atlantisch voorwerp, de Heptahedron, gevonden dat wel eens heel wat ravage zou kunnen aanrichten. Om het gevaar tegen te houden, moeten de helden Skullivar tegenhouden en Netherwhere, de gevaarlijkste plaats in de Driehoek, binnendringen. Zullen ze de Heptahedron uit de handen van hun vijand kunnen plukken?
10:00
Qmusic

Muziek
10:15
Geen uitzending

Onderbreking
11:30
Bompa

Komische serie Frieda wil gaan werken, maar Roger ziet dat niet zitten. Bompa en Leo moeten bemiddelen om een koude oorlog te vermijden. Dan slaat het noodlot toe.
12:00
Murder, She Wrote

Amerikaanse detectiveserie "Death Goes Double Plat...." beschuldigd van de moord op een afperser, helpt Jessica haar een handje.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:40
Het weer

Weerbericht
13:45
FAROEK Live

Live opsporingsmagazine van VTM NIEUWS met Faroek Özgünes. Gerechtsspecialist Faroek Özgünes probeert samen met de kijkers misdrijven op te lossen. Hij praat met slachtoffers, getuigen, politiemensen en parketmagistraten om zoveel mogelijk nuttige details te verzamelen over een misdrijf. Ook wordt via bewakingsbeelden en nauwkeurige reconstructies de medewerking van de kijkers gevraagd. Zij kunnen tijdens de uitzendingen live reageren.
14:40
The Guardian

Amerikaanse misdaadserie, genomineerd voor een Golden Globe "Chinese Wall." Burton verrast iedereen wanneer hij senator Nathan Caldwell en zijn rechterhand Mitchell introduceert in het kantoor. Voor Nick betekent dit dat hij, wegens de te grote belangen, niet langer voor de verdediging van Kenneth Van Gergen kan instaan. Dat betekent voor het bedrijf echter een miljoenenverlies. Na een bezoekje aan het verpleeghuis vermoedt Lulu dat haar grootmoeder Rose misbruikt werd. Hoewel de directie verklaart dat ongelukken regelmatig voorkomen bij Alzheimerpatiënten, hoort Lulu van een andere patiënt een heel ander verhaal. Ze schakelt de hulp van Nick in om het tehuis aan te klagen.
15:35
Stuart Little 2

Amerikaanse familiekomedie (Nederlandse versie) George brengt al zijn tijd door met zijn nieuwe vriend Will en Stuart voelt zich eenzaam. Hier komt verandering in wanneer Stuart de kanarie Margalo ontmoet. Hij redt haar uit de klauwen van een gevaarlijke valk en doet zijn uiterste best om de gewonde vleugel van de vogel te verzorgen. Op een ochtend is Margalo nergens te bespeuren. Stuart vreest dat de valk zijn vriendin toch te pakken heeft gekregen en hij trommelt Snowbell op om een zoektocht naar het vogeltje te starten.
17:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:05
Het weer

Weerbericht
17:10
America's Funniest Home Videos

Amerikaanse verborgencamerashow
17:20
Rijker Dan Je Denkt?

Kunst- en antiekmagazine waarin voorwerpen en curiosa door experten worden getaxeerd Terugblik op de mooiste ontdekkingen en de leukste verhalen uit het vijfde seizoen van 'Rijker dan je Denkt?'.
18:20
Expeditie Pairi Daiza

Realityreeks die een blik werpt achter de schermen van dierenpark Pairi Daiza "Aflevering 2." Olifant Khaing Hnin Hnin moet deze nacht bevallen. Na een vals alarm waakt Tim nog alerter. De bevalling bij de capibara's, Zuid-Amerikaanse waterzwijnen, ging goed. Maar de twee kleintjes zijn teer en hebben de extra warmte van een lamp nodig. Tijdens de drukste periode in het park versterken seizoensmedewerkers het vaste team. Niels stelt Norma voor aan drie baby's van 3 ton. En Olivier laat Faye zien dat niet alle vleermuizen 's nachts actief zijn.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
De 25

Thematisch overzicht van 25 opmerkelijke tv-fragmenten uit het archief "De 25 opmerkelijkste eendagsvliegen van VTM." Bij vtm zijn al veel carrières begonnen, maar ook geëindigd. Eeuwige roem is nu eenmaal niet voor iedereen weggelegd. Zo waren de dansmoves van accountant Gerrit een echt fenomeen in 'Belgium's Got Talent'. Zijn auditie ging zelfs wereldwijd viraal, maar een lange showbizzcarrière was niet weggelegd voor hem. Op een dag sta je te supporteren voor de Rode Duivels en plots sta je op alle voorpagina's van de kranten: het overkwam WK-babe Axelle Despiegelaere. Dankzij 'Vlaamse Hollywoodvrouwen' leerden we Astrid Bryan kennen. Al was het vooral haar wagen die Vlaanderen wekenlang in de ban hield. Verder is er nog een plaats in de lijst voor de blonde adonis Pim uit 'Star Academy' en die andere blondine, Betty uit 'Big Brother'.
20:40
Shooter

Amerikaanse actiethriller Voormalig sluipschutter Bob Lee Swagger leeft een eenzaam en teruggetrokken bestaan in de Rocky Mountains sinds een mislukte operatie in Ethiopië. Op een dag krijgt hij echter het bezoek van kolonel Isaac Johnson, die hem vraagt een moordaanslag op de Amerikaanse president te plannen. De veiligheidsdienst heeft immers opgevangen dat er een samenzwering bestaat om de president in de nabije toekomst om het leven te brengen en wil via Swagger achterhalen hoe een expert hierbij te werk zou gaan.
23:05
Beste Kijkers

Humoristische panelshow met Nathalie Meskens Nathalie Meskens leidt een ware 'battle of the sexes'. Ruth Beeckmans beschikt zelf al over heel wat girlpower, maar een extra dosis kan nooit kwaad en dus nodigde ze Danira Boukhriss Terkessidis uit. Aan de overkant kan Sven De Ridder nog wel wat extra testosteron gebruiken. Hij krijgt het gezelschap van comedian Thomas Smith. Hebben de mannen of de vrouwen het beste opgelet de afgelopen tv-week?
00:15
Suits

Amerikaanse advocatenserie "Mea Culpa." Na de vechtpartij tussen Louis en Harvey probeert Jessica de gemoederen te bedaren. Donna vraagt Louis om geen overhaaste beslissingen te nemen, maar dat lijkt aan dovemansoren gezegd. Tijdens Mikes eerste zaak als juniorpartner komt hij in de problemen als de advocaat van de tegenpartij zijn geheim blijkt te kennen. Een ultieme poging van Harvey om het goed te maken met Louis lijkt te werken. Of toch niet?
01:10
Qmusic

Muziek