Tv gids - VTM Vandaag

Eergisteren
2018-03-20
Gisteren
2018-03-21
Vandaag
2018-03-22
Morgen
2018-03-23
Overmorgen
2018-03-24
Zondag
2018-03-25
Maandag
2018-03-26
12:05
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een schoorsteenveger vindt een waardevol pakketje in de schoorsteen van een leegstaand huis. Koen en Tineke starten een zoektocht naar de eigenaar. Floor en Femke krijgen te maken met een mysterieuze stenengooier. De dader viseert niet alleen onschuldige voorbijgangers, maar ook de agentes zelf.
12:40
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: granola snacks & gezonde chocopasta met hazelnoten.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Evy heeft een gewaagd plan bedacht om Jana's ex-vriendin Chris af te schepen. Dré wil een supportersclub oprichten om Guido te steunen bij zijn eerste wielerwedstrijd. Caroline wil een nieuwe actie lanceren in de winkels om zo de verkoopcijfers te stimuleren, maar ze stuit alweer op een neen van Véronique. De communicatie met ontwerper Axel verloopt stukken beter. Met hem praat Veronique zelfs over haar gevoelens. Evy krijgt met Lore een nieuwe collega op het werk. Hanne heeft in het ziekenhuis een afspraak met de gynaecoloog en met de psycholoog. Pierrot begint zich vragen te stellen over Chadi.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "Place de l'embarace (1)." Dokter Kathy Pieters en verpleegster Fatima el Khaoul wonen in een televisiestudio de musical 'Place de l'Ambrasse' bij. De voorstelling is volledig in handen van kinderen en een van hen is Silvia, het nichtje van Fatima. Bij de aanvang van de musical wordt een blik white spirit omgestoten. Wanneer dit goedje in contact komt met een kapot gereden kabel ontstaat er brand. In de zaal breekt paniek uit en iedereen wil vluchten uit de vlammenzee. Maar de wagen van Silvia's ouders staat voor de nooduitgang geparkeerd.
15:10
'Til Death

Amerikaanse komische serie "The Concert." Eddie en Joy zijn door het dolle heen wanneer hun lievelingsgroep 'The Little River Band', naar de stad komt. Ze bestellen meteen tickets. Dat het optreden pas om negen uur 's avonds begint, is wel een probleem voor de vroege slapers. Ze starten met een trainingsprogramma om te voorkomen dat ze in slaap vallen tijdens het concert. Eddie maakt kennis met de nieuwe tekenleraar, meneer White. Al snel blijkt dat ze veel raakvlakken hebben en ze worden een onafscheidelijk duo. Ally is het beu om altijd in het busje te slapen.
15:35
All Saints

Australische dramaserie "Careful What You Wish For." Zoe mengt zich in de strijd die de directie voert om hoofdarts Frank aan de deur te zetten.Bart overtuigt zijn terminaal zieke partner Ann-Marie om nog één keer radiotherapie te volgen, maar de terugkeer naar het ziekenhuis put haar helemaal uit en maakt haar erg neerslachtig. Ondertussen probeert Charlotte de tiener Kimberly te redden en wordt er een jongen met een ziekenhuisfobie binnengebracht. Conor wou een opname vermijden en heeft zelf een gips gemaakt voor zijn gebroken enkel, maar moet daar nu de prijs voor betalen.
16:25
Fresh Off the Boat

Amerikaanse komische serie "Living with Eddie." Louis heeft een filmploeg uitgenodigd om een reclamefilmpje te komen draaien in de Cattleman's Ranch. Jessica denkt dat Eddie een cd heeft gestolen in een elektronicawinkel en beschuldigt hem. Eddie beweert echter onschuldig te zijn.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadserie "Mr. Monk Goes to Jail." De laatste maaltijd van een terdoodveroordeelde bevat gif en de man sterft amper een uur voor zijn fatale injectie. Monk laat zich een tijdje in de gevangenis opsluiten in de hoop daar sporen te vinden voor deze bizarre moord. Algauw wordt Dale 'The Whale' Biederbeck tot hoofdverdachte gebombardeerd. Die roept Monks hulp in in ruil voor kostbare informatie over de dood van Monks vrouw Trudy. Ondertussen wordt ook de kok van de gevangenis dood aangetroffen.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: verrassende lunchboxideeën.
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Stafke, tante Maria en enkele andere dorpelingen hebben bezoek gekregen van een onbekende schoenendief. Koen en Lotte zijn stomverbaasd wanneer ze de dief ontmaskeren. Robin en Tom achtervolgen een snelheidsduivel. De dader neemt wel een heel groot risico om uit handen van de politie te blijven.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Stan speelt nog steeds een spelletje met Karolien. Hanne confronteert Stefanie met haar houding ten opzichte van Ayo. Patrick maakt zich zorgen en licht Benny in. Rudi krijgt extra stress voor de modeshow van vanavond. Amélie eist een uitleg van Gino.
20:35
Tegen de Sterren op

Show met persiflages van bekende tv-programma's en imitaties van BV's en beroemdheden
21:20
Helden van Hier: Brandweer Antwerpen

Realityreeks over de brandweerlui van Brandweer Zone Antwerpen Het team wordt geconfronteerd met een woningbrand. De bewoners zijn niet thuis, maar de brandweermannen proberen de huisdieren te redden die door de rook bevangen zijn. In de Antwerpse haven botst een trein met een tankwagen. De tankwagen is geladen met een chemisch product en wanneer de tank scheurt, kan de hele boel exploderen. In de Stadsfeestzaal op de drukbezochte Meir wordt rookontwikkeling opgemerkt. De brandweer heeft de grootste moeite om de oorzaak te achterhalen.
22:30
Chicago Fire

Amerikaanse dramaserie "Carry Their Legacy." Casey wordt herenigd met een oude vriend. Severide probeert uit te zoeken waarom Anna zo abrupt is vertrokken. Dawson en Brett worden na een ongeluk gedwongen een herscholing te volgen voor ambulancemedewerkers. Connie keert terug naar de kazerne. Haar collega's geloven echter niet dat ze lang zal blijven.
23:20
Bones

Amerikaanse dramaserie "The Woman in The Garden." In de koffer van de wagen van de Salvadoriaanse José wordt een skelet gevonden van een zwangere vrouw. José weigert te onthullen hoe het skelet in zijn koffer belandde noch wat hij ermee van plan was. Booth arresteert hem, maar de man weet te ontsnappen. Terwijl Booth op zoek gaat naar de voortvluchtige José, die lid blijkt te zijn van een beruchte maffiabende, onderzoeken Brennan en haar team de overblijfselen van de vrouw. Op basis van de aarde die ze rondom het skelet aantreffen, stellen ze vast dat de vrouw eerder begraven werd in een tuin met een zeldzame plantensoort. Dat spoor leidt hen naar de tuin van senator Alan Corman, die blijkbaar heel wat Salvadoriaanse illegalen in dienst heeft.