Tv gids - VTM Vandaag

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
06:00
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Eddie laat zich meeslepen."
06:10
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Het spook." Kwebbel en Lui zijn heel bang als ze de melkherberg binnenkomen. Ze vertellen dat ze in het bos een spook gezien hebben. Plop vertelt hen dat spoken niet bestaan, maar plots staat er eentje achter hem.
06:15
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De zonsverduistering."
06:25
Brandweerman Sam

Animatieserie "Hondenheibel." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:35
Robocar Poli

Animatieserie over het het Robocarteam "Een foutje moet kunnen." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:50
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Sterrenkijken." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
07:00
Kick Buttowski: Durfal Met Lef

Amerikaanse animatieserie over een jongen die dolgraag stuntman wil worden "Kick Moet Kiezen."
07:15
Captain Biceps

Franse animatieserie Mister Paper is een getrainde origami-specialist. Hij knipt en vouwt papier in alle vormen die hij wil: een zeilboot, een vliegtuig of een papierballenkanon. Mister Paper wil de stad overnemen en het omdopen tot Paper Land. Zal Biceps hem kunnen stoppen?
07:20
Rated A for Awesome

Amerikaanse animatieserie over de avonturen van Team Awesome "Tuinhulpjes." Les heeft het gras in zijn tuin al een tijdje niet meer gemaaid. Nu lijkt het wel op een jungle. Hij bedenkt een fantastisch plan om hulp in te schakelen.
07:30
Harry en Bunnie

Maleisische animatieserie (2017)
07:40
Pokémon XY

Japanse animatieserie "Onder de Boom der Belofte!." Een traditie van Coumarine City is in gevaar. Ash en zijn vrienden proberen een grote crisis te voorkomen.
08:00
Randy Cunningham - Ninja op School

Amerikaanse animatieserie over de avonturen van Randy Cunningham "Simpelmans aan Top / Rare Vogels." Een videospel loop uit de hand waardoor de Ninja de stad moet redden van een grote robot. Vervolgens loopt de geestweek op school niet zoals gepland wanneer Howard behekst wordt door een vogeldemon.
08:25
Broer en Zus

Animatieserie over broer Tom en zus Nina
08:35
De Avonturen van de Gelaarsde Kat

Amerikaanse animatieserie (2016) Volgens de god Taranis heeft de Gelaarsde Kat superkrachten die de vechtgrage god Toutanis kunnen tegenhouden. Die heeft gezworen alle stervelingen uit de weg te ruimen.
08:55
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Iemand heeft het hok van olifant Savannah vernield. Wanneer Lexi en Lottie ontdekken dat Savannah het zelf heeft gedaan, proberen ze de oorzaak te vinden van haar vreemde gedrag.
09:20
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
09:30
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
09:40
DC Super Hero Girls

Animatieserie "Huisgenootjes." DC Super Hero Girls volgt de avonturen van Wonder Woman, Supergirl, Batgirl, Harley Quinn, Bumblebee, Poison Ivy, Katana en vele anderen tijdens hun schooltijd. Daar ontdekken ze hun uitzonderlijke krachten en leren ze wat het betekent om een superheld te zijn.
09:45
Qmusic

Muziek
10:05
Geen uitzending

Onderbreking
12:05
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Er is een skelet gevonden in de kelders van het gemeentehuis. Volgens de wetsdokter is de persoon al minstens 20 jaar overleden. Brigitte en Eric beginnen te graven in een paar oude dossiers. De commissaris is in zijn nopjes, want hij mag met zijn korps een proefproject opstarten met lokfietsen.
12:40
De Keuken van Sofie

Culinair magazine met Sofie Dumont Deze week kookt Sofie met Ann Tuts. Vandaag: De zoete zonde - Frangipane fruittaart met kweepeer en rode bessen.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Véronique stuurt haar moeder met Dirk, Bart en Trudy mee naar het congres. De vrouwen en de mannen delen een kamer en voor Marie-Rose is dit een goeie gelegenheid om bij te praten met haar ex-schoondochter. Ondertussen geniet Mathias er van om eens alleen thuis te zijn. Maarten wil dat zijn vader hem helpt tijdens de praktische selectieproef die hij uitgewerkt heeft voor de maîtres, die komen solliciteren in de KomEet. Pierrot neemt een beslissing over zijn verblijf in Benin. In het ziekenhuis zijn er nog altijd spanningen tussen Mieke en Linda.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "Home Jacking." Luc Gijsbrecht is nog altijd niet te genieten. Hij blijft patiënten zonder degelijk onderzoek naar huis sturen en hij kaffert Cricri uit wanneer ze zijn diagnose in vraag stelt. Koenraad vermoedt dat Luc privéproblemen heeft en wil hem helpen, maar de directeur hult zich in een koppig stilzwijgen. Hij vertelt alleen dat hij het geroddel achter zijn rug meer dan beu is. Verpleegster Lies loopt op wolkjes en daar heeft haar nieuwe vriend Bart alles mee te maken. Tussen Fien en Jos zit het nog steeds niet snor. Zij verdenkt hem ervan een boon voor Cricri te hebben. De arts en de verpleegster moeten hun spanningen aan de kant zetten wanneer ze naar de villa van het echtpaar Huybrechts worden gestuurd. Daan en Elke Huybrechts werden het slachtoffer van een homejacking.
15:25
All Saints

Australische dramaserie over een groep artsen in een Australisch ziekenhuis "A Fresh Start." Cate gaat opnieuw aan de slag als ambulancier. Al snel beseft ze terug de ernst van haar job: ze moet de hoogzwangere Kyra bevrijden, die gekneld zit in haar wagen. Kyra panikeert omdat ze weeën heeft. Er is geen tijd om haar naar het ziekenhuis over te brengen en Cate moet haar ter plaatse door de bevalling helpen. Kyra slaat helemaal tilt en vertelt Cate dat het kind niet van haar man Dean is. Hij hoort echter de bekentenis en loopt woedend weg. Bart mag het ziekenhuis verlaten, maar hoofdarts Frank durft nog steeds geen seconde van zijn zijde te wijken.
16:20
Fresh Off the Boat

Amerikaanse komische serie "Blind Spot." De ex-vriend van Jessica komt op bezoek in Orlando. Het irriteert haar dat Louis helemaal niet jaloers is. Ondertussen doet Eddie er alles aan om niet naar de wetenschapsbeurs op school te hoeven gaan.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadserie over een privédetective met een obsessieve-compulsieve stoornis "Mr. Monk and the UFO." Natalie en Monk rijden door de Nevadawoestijn nadat ze samen naar een huwelijk zijn geweest, wanneer hun auto in panne valt. Terwijl Natalie de wagen weer aan de praat probeert te krijgen, gaat Monk op zoek naar een telefooncel. Onderweg staat hij aan de grond genageld wanneer hij een UFO spot. Hij wil bij de plaatselijke politie registreren wat hij gezien heeft en maakt daar kennis met een vrouw die haar buurvrouw Marge Larkin als vermist komt opgeven.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
De Keuken van Sofie

Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV Deze week kookt Sofie met Mathias Coppens. Op grootmoeders wijze - Ravioli met bolognaise, mozzarella en gepofte tomaat.
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Koen en Tineke worden opgeroepen voor een geval van burenoverlast. Een man maakt veel kabaal en iedereen in het appartementsgebouw is bang van hem.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Benny overvalt Robyn met een voorstel. Stefanie polst wat er aan de hand is. Jelle wil terugkeren naar L.A., maar heeft een handtekening van Hanne nodig. Lars verliest zich in het nachtleven en escapades met vrouwen. Amélie drukt hem met de neus op de feiten. Guido maakt geen goede beurt bij de rechter.
20:35
La Mamma

Realityshow waarin Sergio Herman BV-mama's op culinaire wijze verrast Sergio Herman duikt samen met Kobe Ilsen voor de laatste keer in mama's keuken. Sergio en Kobe zorgen voor een feestmaal en serveren alle favoriete gerechten van Kobes moeder.
21:40
De Kroongetuigen

Documentairereeks over waargebeurde misdaadverhalen uit Vlaanderen
22:40
Chicago Med

Amerikaanse dramaserie "Lesson Learned." Will moet een lastige morele beslissing nemen wanneer zijn voormalige lerares, Dr. Bella Rowan, gediagnosticeerd wordt met een levensbedreigende ziekte. Dr. Rhodes waagt zich aan een risicovolle operatie. Maggie leidt een nieuwe verpleegster op en doet dat met strenge hand.
23:35
Chicago Fire

Amerikaanse dramaserie "Spartacus." Boden moet uitzoeken hoe hij de verdeeldheid binnen het team kan wegwerken. Casey doet er alles aan om Jack Nesbitts ongure praktijken aan het licht te brengen. Het team van Firehouse 51 zet haar leven op het spel wanneer een hevige storm op haar afkomt.
00:25
Qmusic

Muziek