Tv gids - VijfTV Donderdag

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
05:00
Geen uitzending

Onderbreking
08:40
Dr. Phil

Amerikaanse talkshow "Did My Son's Best Friend Pull the Trigger?."
09:20
Geen uitzending

Onderbreking
10:20
Dr. Phil

Amerikaanse talkshow "I Am Convinced My Beautiful Wife is Poisoning Me."
11:05
Geen uitzending

Onderbreking
11:35
ER

Amerikaanse ziekenhuisserie "Atonement." Neela wil een goede indruk maken op het team van chirurgen en ze stemt toe om samen met hen een partijtje ijshockey te spelen. Ze schrikt wanneer ze het moet opnemen tegen de ploeg van dokter Morris. Hij probeert haar te vernederen, maar Neela is niet langer van plan zich te laten doen. Ze haalt scherp uit naar Morris, met een knokpartij tussen beide teams tot gevolg. Bettina wil met dokter Pratt gaan samenwonen, maar hij twijfelt. Ook tussen dokter Gates en Sam hangt er spanning in de lucht en ze bewijzen nog maar eens dat ze een haat-liefde relatie hebben.
12:20
Geen uitzending

Onderbreking
12:50
Saving Hope

Canadese dramaserie "All the Pretty Horses." Maggie en de hoogzwangere Alex beginnen aan hun examens. Charlie en Dawn proberen ondertussen een hand te redden. Joel en Zach helpen een soldaat op het terrein.
13:35
Geen uitzending

Onderbreking
13:55
Castle

Amerikaanse misdaadserie "The Fast and the Furriest." Nabij een ziekenhuis wordt het zwaar verminkte lichaam van een vrouw aangetroffen. Haar gezicht is volledig opengereten, wat Castle en Beckett doet vermoeden dat ze werd aangevallen door een wild dier. Castle is ervan overtuigd dat de vrouw ten prooi is gevallen aan Bigfoot.
14:45
Geen uitzending

Onderbreking
15:20
Dr. Phil

Amerikaanse talkshow "How to Help a Shoplifting, Class-Cutting, Sexting 16-year-old."
16:05
Dr. Phil

Amerikaanse talkshow "Our Toddler Grandson is Malnourished and Living in a Homeless Shelter."
16:55
ER

Amerikaanse ziekenhuisserie "Owner of a Broken Heart." Dokter Pratt gaat meteen in de clinch met zijn nieuwe collega, dokter Brenner. Die blaast immers hoog van de toren en weigert met stagiairs te werken. Tony behandelt Mia, die net een harttransplantatie onderging. Haar immuniteitssysteem stoot het donorhart af. Dokter Morris wil een experiment op Neela uitvoeren. Abby vliegt naar Kroatiƫ om Luka de waarheid over haar slippertje met Moretti te vertellen. Sam verneemt dat het gedaan is tussen Tony en Julia. Na haar shift gaat ze niet naar huis, maar duikt ze met Tony in de koffer.
17:50
Grey's Anatomy

Amerikaanse dramaserie "Good Mourning." George en Izzie liggen allebei op de operatietafel. Izzie heeft een ernstige tumor die haar fataal kan worden en George is onherkenbaar verminkt nadat hij voor een bus was gesprongen om een vrouw te redden. De dokters zijn in alle staten en doen er alles aan om hun collega's te redden.
18:45
Cold Case

Amerikaanse misdaadserie "Blackout." Het team heropent een zaak uit 1996 om de dood van een rijke vrouw opnieuw te onderzoeken. Ze was ontzettend bang voor het donker en is overleden tijdens een stroomuitval.
19:40
Castle

Amerikaanse misdaadserie "Still." Tijdens een inval bij een verdachte in een moordzaak activeert Beckett per ongeluk het ontstekingsmechanisme van een bom. Ze mag zich niet bewegen, anders zal de bom afgaan. Ryan en Esposito gaan op zoek naar de man die de bom heeft geplaatst. Castle houdt Beckett ondertussen gezelschap.
20:35
Letters to Juliet

Amerikaanse romantische komedie Tijdens haar vakantie in het Italiaanse Verona geniet Sophie van het idyllische stadje van Shakespeares 'Romeo and Julia'. Terwijl haar vriend zich als aanstaand chef-kok vooral bezighoudt met de lokale keuken, gaat Sophie er vaak alleen op uit. Zo stuit ze op een groepje dames dat brieven beantwoordt die van over de hele wereld naar Verona komen - brieven waarin de fictieve Julia om liefdesadvies wordt gevraagd. Sophie sluit zich bij hen aan en vindt een brief uit 1951. De inhoud over een verloren liefde is zo aangrijpend dat Sophie alsnog besluit terug te schrijven.
22:35
Blue Lagoon: The Awakening

Amerikaans avontuurlijk tv-drama Laatstejaarsstudenten Emma en Dean nemen deel aan een humanitair project op het eiland Trinidad. Tijdens een politiecontrole valt Emma overboord. Dean duikt haar achterna om haar te redden. Ze slagen erin om in een reddingssloep te kruipen en beslissen om naar de haven terug te keren. Wanneer er een zware storm losbarst, drijven ze echter af naar een onbewoond eiland.
00:25
Cold Case

Amerikaanse misdaadserie "Blackout." Het team heropent een zaak uit 1996 om de dood van een rijke vrouw opnieuw te onderzoeken. Ze was ontzettend bang voor het donker en is overleden tijdens een stroomuitval.
01:20
Geen uitzending

Onderbreking
02:20
Geen uitzending

Onderbreking