Tv gids - VijfTV Gisteren

Eergisteren
2018-01-20
Gisteren
2018-01-21
Vandaag
2018-01-22
Morgen
2018-01-23
Overmorgen
2018-01-24
Donderdag
2018-01-25
Vrijdag
2018-01-26
08:00
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie "Secret Lives." Jane vertegenwoordigt een baseballspeler die beschuldigd wordt van moord. Teri helpt Stacy met haar zoektocht naar een spermadonor.
08:45
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie "Fool for Love." Jane en Owen vertegenwoordigen samen een professor die beschuldigd wordt van drugssmokkel.
09:25
Geen uitzending

Onderbreking
10:30
Signed, Sealed, Delivered

Amerikaans-Canadese dramaserie "Soulmates." De nieuwe bazin legt het team onmiddellijk enkele strengere regels op. Oliver, Shane, Rita en Norman proberen ondertussen een liefdesbrief te bezorgen die enkele levens voorgoed kan veranderen.
11:15
Geen uitzending

Onderbreking
11:45
Ice Cream Girls

Britse mini-dramaserie Zeventien jaar worden de twee meisjes gedwongen om hun eigen weg te gaan en leiden beide hele verschillende levens. Maar nu in 2013 zijn ze gedwongen elkaar en hun donkere, gemeenschappelijke geschiedenis te delen.
12:35
Geen uitzending

Onderbreking
13:10
The Good Wife

Amerikaanse dramaserie "Crash." Alicia en Will hebben maar 72 uur om te bewijzen dat de crash van een goederentrein de schuld was van het treinbedrijf en niet van de drie ingenieurs die om het leven zijn gekomen. Ze willen zo het pensioen veiligstellen voor de weduwes van de ingenieurs. Alicia en haar schoonmoeder Jackie maken ruzie over de kinderen. Ze verschillen van mening over het feit dat de kinderen hun vader in de gevangenis gaan bezoeken.
14:00
Geen uitzending

Onderbreking
14:20
The Good Wife

Amerikaanse dramaserie "Old Spice." Cary is vrij op borg, maar schendt zijn voorwaarden.
15:10
Geen uitzending

Onderbreking
15:40
The Night Shift

Amerikaanse ziekenhuisserie "Turbulence." Wanneer Drew samen met zijn moeder en Rick het vliegtuig neemt, worden de passagiers op de vlucht plots een voor een ziek.
16:25
Saving Hope

Canadese dramaserie "All Our Yesterdays." Wanneer een onbekende het ziekenhuis wordt binnengebracht nadat hij onder een metro is beland, doet het team er alles aan om zijn leven te redden. En dan herkent Charlie de man plots.
17:15
Australia's Cheapest Weddings

Australische realityreeks
18:10
Getrouwd met een misdadiger

Amerikaanse realityreeks "One Night Affair." Robin Faulk is een alleenstaande moeder wanneer ze Jerry Wilson leert kennen. Na enkele jaren huwelijk wordt haar leven met Jerry herleid tot een puinhoop wanneer een gruwelijke misdaad hun dorp treft en Robin geconfronteerd wordt met de duistere kant van haar echtgenoot.
18:40
Mystery Diagnosis

Amerikaanse realityreeks "The Man with Hundreds of Lumps." Wanneer Jake aan een trainingsprogramma begint, ontdekt hij honderden pijnlijke knobbeltjes op zijn huid. Een dermatoloog stelt voor een biopsie te nemen. Kunnen ze de oorzaak vinden?
19:35
Help, Mijn Man is Klusser NL

Nederlandse realityreeks Ingrid wil met Frits en al hun kinderen gaan samenwonen. Maar Frits woont al tien jaar in een troosteloze ruïne. Het huis heeft geen keuken, badkamer of werkende wc. Toch logeren zijn zonen hier ieder weekend. Ingrid is radeloos en eist dat Frits eindelijk zijn verantwoordelijkheid neemt. Ze schakelt John en het klusteam in.
20:30
The Roommate

Amerikaanse thriller Sara is een eerstejaarsstudent aan de universiteit van Los Angeles. Op de campus moet ze een kamer delen met een ander meisje, Rebecca. De meisjes kunnen het meteen goed met elkaar vinden. Langzaamaan groeit er een speciale band tussen de twee en vooral Rebecca raakt volledig geobsedeerd door Sara. Maar Sara is een beeldschoon meisje en valt ook bij andere studenten in de smaak. Rebecca vreest voor hun 'perfecte relatie' en grijpt in.
22:20
Extreem jaloers

Nederlandse realityreeks De 31-jarige Wendy en de 32-jarige Rob wonen net samen. Wendy is zo onzeker en extreem jaloers dat ze elke dag explosieve ruzies hebben. Daarbij sneuvelt soms het meubilair. Rob mag met geen enkele andere vrouw praten. Wendy is stapelgek op Rob, maar hij zit zo in de wurggreep van Wendy's jaloezie dat hij zich afvraagt of hij zijn verhuisdozen weer moet inpakken en snel moet vertrekken. Kan de relatie deze jaloezie overwinnen met hulp van Froukje en haar team van specialisten?
23:20
Sex Academy

Nederlandse realityreeks De les staat helemaal in het teken van het ultieme seksuele hoogtepunt: het orgasme. Om een goed orgasme te bereiken is het uitermate belangrijk om bekend te zijn met je eigen geslachtsdelen. De koppels krijgen van Goedele een boekje vol orgasme bevorderende technieken mee die ze thuis moeten uitproberen. Behalve concrete sekstechnieken staan er in het boekje ook oefeningen om de bekkenbodemspieren te trainen. Want: een sterke bekkenbodemspier is de basis voor een intens orgasme.
00:15
Geen uitzending

Onderbreking