Tv gids - VijfTV Gisteren

Eergisteren
2018-04-20
Gisteren
2018-04-21
Vandaag
2018-04-22
Morgen
2018-04-23
Overmorgen
2018-04-24
Woensdag
2018-04-25
Donderdag
2018-04-26
08:10
America's Next Top Model

Amerikaanse realityreeks "Nicholas Tse." Zeven van de kandidaten zijn Brits en hebben eerder deelgenomen aan 'Britain's Next Top Model'. In deze spannende afvalrace gaan zij de strijd aan met zeven veelbelovende Amerikaanse modellen, met als uiteindelijke doel de titel 'America's Next Top Model' te veroveren.
08:50
America's Next Top Model

Amerikaanse realityreeks "Jez Smith." Zeven van de kandidaten zijn Brits en hebben eerder deelgenomen aan 'Britain's Next Top Model'. In deze spannende afvalrace gaan zij de strijd aan met zeven veelbelovende Amerikaanse modellen, met als uiteindelijke doel de titel 'America's Next Top Model' te veroveren.
09:30
Geen uitzending

Onderbreking
10:30
Catfish

Amerikaanse realityshow "Tracie & Sammie." Actrice Tracie Thoms krijgt een bijzondere band met een fan genaamd Sammie, nadat een vriendin van Sammie overlijdt. Maar dan verdwijnt Sammie plotseling en Tracie wil weten wie Sammie nu echt is.
11:15
Geen uitzending

Onderbreking
11:45
Criminal Minds

Amerikaans-Canadese misdaadserie "Submerged." Na een reeks zwembadmoorden in Californië gaat het BAU op zoek naar een verdachte met een mysterieus verleden.
12:30
Geen uitzending

Onderbreking
13:00
Elementary

Amerikaanse misdaadserie "Turn It Upside Down." De vader van Sherlock, Morland, wordt plots hoofdverdachte in een moordzaak.
13:50
Geen uitzending

Onderbreking
14:05
Conviction

Amerikaanse dramaserie "The 1% Solution." Het CIU behandelt de zaak van een jongeman die ervan verdacht wordt een rijke vrouw, bij wie hij kind aan huis was, te hebben vermoord.
14:55
Geen uitzending

Onderbreking
15:30
iZombie

Amerikaanse komische misdaadserie "Flight of the Living Dead." Een skydiving avontuur loopt slecht af wanneer Holly White, een vriendin van Liv, dood wordt aangetroffen.
16:15
iZombie

Amerikaanse komische misdaadserie "Virtual Reality Bites." Livs hacking-vaardigheden komen goed van pas wanneer een hacker vermoord wordt aangetroffen.
17:05
A to Z

Amerikaanse komische serie "C is for Curiouser + Curioser."
17:30
A to Z

Amerikaanse komische serie "D is for Debbie."
17:50
My Fake Fiance

Amerikaanse romantische tv-komedie Als er twee mensen zijn die niet goed met elkaar overweg kunnen dan zijn het Jennifer en Vince wel. Het tweetal is naast elkaar geplaatst tijdens een bruiloft en vanaf het moment dat ze elkaar ontmoeten, hebben ze een grondige hekel aan elkaar. Jennifer is een slimme, sarcastische jonge vrouw vol ambitie, maar met weinig interesse in de liefde. Vince daarentegen is een echte rokkenjager en dat is zo'n beetje het enige waar hij goed in is. Slechts één ding hebben de twee gemeenschappelijk en dat is dat ze allebei geld nodig hebben. Als ze zien hoeveel geld het bruidspaar aan cadeaus binnenhaalt, lijkt trouwen niet zo'n slecht idee.
19:25
Vier handen op één buik

Nederlandse realityreeks "Angela." Na een heftige jeugd, getekend door misbruik, drugs, drank en gedwongen prostitutie, gaat het nu iets beter met de 20-jarige Angela. Ze heeft zich bekeerd tot de islam en zij en haar 18-jarige vriend Zakariya verwachten hun eerste kindje. De tortelduifjes kunnen niet wachten om hun gezinnetje te starten, maar een plek om te wonen en geld hebben ze niet. Ze zijn ervan overtuigd dat liefde alles overwint, maar presentatrice Tooske Ragas vindt dat het tijd is voor een realitycheck. Ze probeert het jonge stel ervan te overtuigen dat ze nu echt een aantal dingen moeten gaan regelen. Maar heeft het dolverliefde stel daar wel zin in?
20:25
Shopping Queens

Realityreeks waarin vier fashionista's zich in een nieuw kleedje steken Ondernemende vrouwen, wie zijn ze? Wat doen ze? En vooral: wat hangt er in hun garderobes? Anne-Laure (51), Nadège (24), Julie (24) en Winny (46) graven diep in hun fashion memory en brengen de eighties terug naar 2018. Althans, dat is hun opdracht. Anne-Laure uit Grimbergen is burgerlijk ingenieur-architecte en bijt deze week de spits af.
21:10
Shopping Queens

Realityreeks waarin vier fashionista's zich in een nieuw kleedje steken De flamboyante Nadège (25) komt uit Antwerpen en studeert Office Management. Daarnaast heeft ze een eigen swimwear-lijn op de markt. Zoals een echte fashionista is ze niet weg te slaan van de Fashion Weeks in Parijs of Milaan.
22:00
Shopping Queens

Realityreeks waarin vier fashionista's zich in een nieuw kleedje steken De 24-jarige Julie uit Begijnendijk werkt als zelfstandig schoonheidsspecialiste. Deze vrolijke flapuit heeft de 80's zelf niet meegemaakt, maar probeert zich wel zo goed mogelijk in te leven. In haar zoektocht naar de ideale outfit, loopt ze verloren tussen de verschillende decennia.
22:45
Shopping Queens

Realityreeks waarin vier fashionista's zich in een nieuw kleedje steken Luxepoes Winny (46) neemt ons mee naar het mondaine Monaco, waar ze een glamoureus leven leidt. Ze is er druk bezig met de opstart van een eigen sauzenlijn, haar persoonlijke versie van gezonde mayonnaise: de Winninayse. Winny's dressing hangt vol met designerbrands en eyecatchers.
23:30
Straffe verhalen

Reportage. "De jongen die zijn been weg wil." Dillon is elf en lijdt aan een agressieve vorm van neurofibromatosis, een erfelijke aandoening waarbij goedaardige tumoren van perifere zenuwen het zenuwstelsel aantasten. Zijn been groeit buiten proportie waardoor vrij bewegen voor hem heel moeilijk wordt. Spelen met andere kinderen zit er al helemaal niet in. In zijn hoofd is er maar één oplossing om hem te genezen en zijn vrijheid terug te krijgen: amputatie. Maar kan de kleine Dillon de medische wereld overtuigen om zijn been af te zetten en is het überhaupt wel de beste oplossing voor hem?
00:40
Virgin Territory

Amerikaanse realityreeks 'Virgin Territory' volgt de levens van 15 jongeren die zich begeven in de lastige wereld der maagdelijkheid, rommelige liefdeslevens, gênante gesprekken met ouders en de druk om toe te geven aan de verleidingen.
01:25
Geen uitzending

Onderbreking