Tv gids - VijfTV Morgen

Eergisteren
2018-05-23
Gisteren
2018-05-24
Vandaag
2018-05-25
Morgen
2018-05-26
Overmorgen
2018-05-27
Maandag
2018-05-28
Dinsdag
2018-05-29
05:00
Geen uitzending

Onderbreking
07:50
Reign

Amerikaanse historische dramaserie "The Prince of the Blood." De jonge prinses Claude brengt een onverwacht bezoekje aan het thuisfront en ergert haar moeder.
08:30
Reign

Amerikaanse historische dramaserie "Terror of the Faithful." De spanning tussen de protestanten en katholieken neemt toe. Francis is niet eerlijk tegen Mary.
09:10
Geen uitzending

Onderbreking
10:10
Catfish

Amerikaanse realityshow "Jeff & Megan." Na wat slechte ervaringen met vrouwen, heeft Jeff zijn droomvrouw gevonden in Megan. Maar hij begint aan Megans oprechtheid te twijfelen en wil nu wel eens weten of ze echt is wie ze zegt dat ze is.
11:00
Geen uitzending

Onderbreking
11:30
Criminal Minds

Amerikaans-Canadese misdaadserie "Pariahville." Wanneer een vrouw wordt vermoord in een klein stadje vol zedendelinquenten in Florida, wordt het BAU-team geconfronteerd met een gemeenschap vol verdachten.
12:15
Geen uitzending

Onderbreking
12:50
Criminal Minds

Amerikaans-Canadese misdaadserie "Target Rich." Het BAU-team helpt journaliste Joy, de dochter van Rossi, bij een onderzoek naar de verdwijning van een student. Het team is bezorgd wanneer Giuseppe Montole sterft in de gevangenis.
13:40
Geen uitzending

Onderbreking
14:00
Conviction

Amerikaanse dramaserie "Not Okay." Hayes wil dat het CIU-team de zaak opvolgt van Sophie Hausen, een jonge vrouw die levenslang kreeg omdat ze de man vermoord heeft die haar verkracht zou hebben. Hayes en Wallace beleven een passionele nacht samen.
14:45
Geen uitzending

Onderbreking
15:20
Catfish

Amerikaanse realityshow "Craig & Zoe." Craig heeft Zoe via Facebook ontmoet en had al snel een serieuze relatie met haar. Maar toen begon Zoe om wachtwoorden te zeuren en z'n accounts te hacken. Craig wil weten aan wie hij nu echt z'n hart verloren heeft.
16:05
Virgin Territory

Amerikaanse realityreeks David gaat voor het eerst in zijn leven op date. Shelby toont haar nieuwe borstimplantaten.
16:50
A to Z

Amerikaanse komische serie "M is for Meant to Be." De spanningen lopen hoog op wanneer Andrews voormalige vlam naar de stad komt. Zelda is bang dat ze stiekem achter Andrew aan zal zitten.
17:15
Clipped

Amerikaanse komische serie "Pilot." Wanneer kapper en beloftevol baseballer A.J. Salerno een telefoontje krijgt van een sportmanager die hem wil ontmoeten, vertelt hij zijn collega Danni dat dit de grote kans is waar hij al die tijd al op wachtte.
17:40
Legally Blondes

Amerikaanse komedie De blonde nichtjes van Elle Woods, Annie en Izzy, verhuizen van Engeland naar Californië. Ze denken dat hun roze kleren en kleine hondjes ervoor zullen zorgen dat ze populaire meiden worden. Helaas ontdekken ze al snel dat ze niet eens in de buurt van hun klasgenoten komen. Wanneer ze vervolgens ook nog beschuldigd worden van een misdaad, moeten Annie en Izzy hun intelligentie en charmes gebruiken om hun naam te zuiveren.
19:25
My Mum's Hotter Than Me!

Britse realityreeks
20:25
Bride Wars

Amerikaanse romantische komedie Liv en Emma zijn al van jongs af aan beste vriendinnen en hebben hun bruiloft tot in de kleinste puntjes gepland. Bovenaan hun verlanglijstje prijkt een ceremonie in het Plaza Hotel, de ultieme bruiloftlocatie. Nu staan ze als 26-jarigen allebei op het punt om te trouwen. Hun droom komt eindelijk uit, totdat blijkt dat de weddingplanner per ongeluk beide bruiloften op dezelfde dag heeft gepland. Hierdoor komt de vriendschap van Liv en Emma onder grote druk te staan. In de strijd om de perfecte trouwdag beginnen de twee elkaar het leven zuur te maken.
22:15
Straffe verhalen: Straffe verhalen

Reportage. "De zwarte weduwe." In 2003 werd de Britse Dena Thompson veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor moord. Haar eerste echtgenoot 'dook onder' na een leugenachtig verhaal over de maffia, haar tweede echtgenoot vergiftigde ze op zijn verjaardag, en haar derde echtgenoot sloeg ze met een baseballknuppel de schedel in. Of het verhaal van hoe één vrouw de levens van vele mannen vernietigde. Tijdens het proces beroept de zwarte weduwe zich op zelfverdediging. De jury gelooft haar, de politie niet meer.
23:20
My Crazy Ex

Amerikaanse scriptedrealityreeks "Crackpots, Jackpots & Flower Pots." Een brave organisator wordt een vuistenzwaaiende strijder om de liefde van een vrouw te veroveren.
00:15
Geen uitzending

Onderbreking