Tv gids - VijfTV Morgen

Eergisteren
2018-07-19
Gisteren
2018-07-20
Vandaag
2018-07-21
Morgen
2018-07-22
Overmorgen
2018-07-23
Dinsdag
2018-07-24
Woensdag
2018-07-25
08:45
Getrouwd met een misdadiger

Amerikaanse realityreeks "My Life, My Nightmare." Een echtgenoot blijkt duistere geheimen te hebben wanneer duidelijk wordt dat hij zijn dochter seksueel misbruikt.
09:05
Getrouwd met een misdadiger

Amerikaanse realityreeks "The Ho Hum Bandit." Julia Lundstrom is gelukkig en single, maar leert dan de knappe Ier Adam Lynch kennen. Al gauw zijn de twee onafscheidelijk, tot Julia merkt dat hij iets verbergt voor haar. Adam blijkt een van de meest gezochte criminelen van het land te zijn.
09:25
Jane the Virgin

Amerikaanse dramaserie "Chapter Three." Jane staat voor een grote en belangrijke beslissing in haar leven. Wil zij haar verloving met Michael beëindigen, of niet? Ook vraagt Jane zich af of haar moeder wel een goede ouder kan zijn.
10:05
Geen uitzending

Onderbreking
11:05
Clipped

Amerikaanse komische serie "Big Gay Wedding." Joy helpt een handje bij het plannen van het lastminutetrouwfeest van Buzzy en Tom. Maar na een gesprekje met Charmaine, begint Buzzy te twijfelen.
11:30
Clipped

Amerikaanse komische serie "World's Rudest Barbershop." Nadat een filmpje waarin Charmaine klanten beledigt viraal gaat, ontslaat Ben haar. Maar de video trekt veel nieuwe klanten aan en Ben moet haar terug vragen.
11:50
Geen uitzending

Onderbreking
12:20
Bouwval Gezocht

Life-stylemagazine. "Voorburg."
13:10
Geen uitzending

Onderbreking
13:40
Mistresses

Amerikaanse dramaserie "Friends with Benefits." Savi ontwikkelt een speciale band met een man die ze net heeft leren kennen. Karen zit in zak en as na een reeks rampzalige dates. April stelt Daniel voor aan de meiden.
14:25
Geen uitzending

Onderbreking
14:40
Life Sentence

Amerikaanse tragikomische serie "Then & Now." Stella en Wes vechten voor hun relatie. Aiden weigert zijn grote droom op te geven.
15:30
Geen uitzending

Onderbreking
16:00
Life Sentence

Amerikaanse tragikomische serie "Frisky Business." Wanneer Stella een event voor het ziekenhuis wil organiseren, lokt dit een hevige reactie uit bij dr. Grant.
16:45
Life Sentence

Amerikaanse tragikomische serie "Love Factually." Stella komt belangrijke informatie over Wes te weten.
17:30
Bouwval Gezocht

Life-stylemagazine. "Eindhoven."
18:20
Getrouwd met een misdadiger

Documentaire. "From Lebanon with Love." Nabela Henry besluit van Saad Abdo te scheiden, maar ze weet niet dat hij met haar twee kinderen naar Libanon zal vluchten. Nabela is bereid risico's te nemen voor haar kinderen.
18:50
My Crazy Ex

Amerikaanse scriptedrealityreeks "Impersonating Humilitating and Vibrating."
19:35
Help, Mijn Man is Klusser NL

Nederlandse realityreeks Ingrid wil met Frits en al hun kinderen gaan samenwonen. Maar Frits woont al tien jaar in een troosteloze ruïne. Het huis heeft geen keuken, badkamer of werkende wc. Toch logeren zijn zonen hier ieder weekend. Ingrid is radeloos en eist dat Frits eindelijk zijn verantwoordelijkheid neemt. Ze schakelt John en het klusteam in.
20:30
Magic Beyond Words: The JK Rowling Story

Amerikaans biografisch tv-drama Deze film vertelt het leven van de wereldberoemde Britse schrijfster J.K. Rowling, van haar bescheiden leven als fantasierijk meisje en onhandige tiener tot het verlies van haar moeder, haar leven als alleenstaande ouder en het ontstaan van het 'Harry Potter'-fenomeen, dat van haar een van de rijkste vrouwen ter wereld maakte.
22:20
Bodyshockers

Britse realityreeks "Troublesome Tatt, Extreme Brandings and Extensive Stretching." Barman Lewis heeft een nogal vreemde tattoo in de buurt van zijn edele delen. Juwelenontwerpster Jenya wil aan het stretchen slaan. Stripper Louis droomt ervan om zijn eigen werk op zijn lichaam te zetten.
23:20
Een Dubbeltje op zijn Kant

Nederlandse realityreeks "Carola & Desmond." Desmond en Carola zitten in de schulden door verkeerde beslissingen die ze in het verleden hebben genomen. Toen Carola twee jaar geleden haar baan kwijtraakte, konden ze nog net rondkomen. Sinds zij in de WW zit, moeten ze de eindjes echter aan elkaar knopen. Deze maand stopt de WW-uitkering van Carola en dan zijn de gevolgen niet te overzien. Ze denken zuinig te leven, maar al snel blijkt het tegengestelde. En waarom vindt Carola al twee jaar geen werk? Wat de achterliggende reden ook is, ze moet snel aan de bak om te voorkomen dat haar gezin binnenkort op straat komt te staan.
00:10
100% Hotter

Britse realityreeks "Jade & Tasmin." Het team helpt de 23-jarige Jade met haar extensionsverslaving en probeert Tasmin van zijn kleurrijke hanenkam te verlossen.
01:00
Geen uitzending

Onderbreking