Tv gids - VijfTV Overmorgen

Eergisteren
2018-03-20
Gisteren
2018-03-21
Vandaag
2018-03-22
Morgen
2018-03-23
Overmorgen
2018-03-24
Zondag
2018-03-25
Maandag
2018-03-26
07:45
America's Next Top Model

Amerikaanse realityreeks "Kris Jenner." Zeven van de kandidaten zijn Brits en hebben eerder deelgenomen aan 'Britain's Next Top Model'. In deze spannende afvalrace gaan zij de strijd aan met zeven veelbelovende Amerikaanse modellen, met als uiteindelijke doel de titel 'America's Next Top Model' te veroveren.
08:25
America's Next Top Model

Amerikaanse realityreeks "Cat Deeley." Zeven van de kandidaten zijn Brits en hebben eerder deelgenomen aan 'Britain's Next Top Model'. In deze spannende afvalrace gaan zij de strijd aan met zeven veelbelovende Amerikaanse modellen, met als uiteindelijke doel de titel 'America's Next Top Model' te veroveren.
09:10
Geen uitzending

Onderbreking
10:10
Catfish

Amerikaanse realityshow
10:55
Geen uitzending

Onderbreking
11:25
Criminal Minds

Amerikaans-Canadese misdaadserie "The Bunker." Wanneer er in Virginia jonge vrouwen verdwijnen moet het team uitzoeken wat ze gemeen hebben om hen te kunnen vinden.
12:10
Geen uitzending

Onderbreking
12:45
Elementary

Amerikaanse misdaadserie "Ready or Not." Holmes en Watson gaan op zoek naar een vermiste dokter. Is hij bewust ondergedoken, of slachtoffer van een gruwelijke misdaad? De relatie tussen Holmes en Fiona neemt een verrassende wending.
13:30
Geen uitzending

Onderbreking
13:50
Conviction

Amerikaanse dramaserie "Pilot." Hayes Morrison, de dochter van een voormalig Amerikaans president, is een briljante, jonge advocate. Wanneer ze voor cocaïnebezit in de cel belandt, biedt advocaat Conner Wallace haar een uitweg: als ze gaat werken voor de Conviction Integrity Unit in L.A., zal haar strafblad, en zo ook een groot schandaal, verdwijnen. Hayes aanvaardt het aanbod en werkt samen met een team van forensisch experten, detectives en advocaten aan zaken waarin de daders onterecht veroordeeld zouden zijn. In haar eerste zaak verdedigt Hayes een jongeman die ervan beschuldigd wordt zijn vriendin te hebben vermoord.
14:35
Geen uitzending

Onderbreking
15:10
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie "No Return." Jane behandelt een zaak van Grayson rond een auto-ongeluk veroorzaakt door een dronken bestuurder. Stacy probeert Owen te overhalen om een gezonder leven te leiden.
16:00
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie "Afterlife." Jane probeert de onschuld van een terdoodveroordeelde man te bewijzen. Ondertussen lijdt Owen aan huwelijksangst.
16:50
Selfie

Amerikaanse komische serie "Traumatic Party Stress Disorder." Henry wordt veertig en Eliza verrast hem met kaartjes voor zijn favoriete band.
17:15
Selfie

Amerikaanse komische serie "Follow Through." De relatie tussen Eliza en Freddy komt onder druk te staan.
17:40
Romy and Michelle: In the Beginning

Amerikaanse tv-komedie De pas afgestudeerde Romy en Michelle willen het saaie Tuscon achter zich laten. Hun droom is te leven tussen de mooie, hippe mensen in Hollywood waar ze al hun dromen kunnen waarmaken. Ze hebben echter geen geld maar krijgen na het zien van 'Pretty Woman' het lumineuze idee om in Hollywood als prostituee aan de slag te gaan. Ze sparen drie jaar en kunnen dan pas naar L.A. trekken om hun plan uit te voeren. Al na amper drie nachten worden ze gearresteerd en besluiten ze om het anders aan te pakken. Hun doelwit wordt de hippe nachtclub Ozone, waar al de sterren uitgaan. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan.
19:25
Vier handen op één buik

Nederlandse realityreeks "Brenda." Patricia Paay helpt de 19-jarige Brenda.
20:25
Life as We Know It

Amerikaanse tragikomedie Holly Berenson en Eric Messer worden door hun beste vrienden Peter en Alison Novack tegen hun zin gedwongen om met elkaar op blind date te gaan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het afspraakje op een catastrofe uitloopt. Nadat Peter en Alison om het leven komen bij een auto-ongeluk, krijgen Holly en Eric het hoederecht over Sophie, het éénjarige adoptiekindje van het koppel. Bovendien moeten ze het kind opvoeden in het huis van hun vrienden, en zijn ze dus bijgevolg verplicht om te gaan samenwonen.
22:35
Straffe verhalen

Reportage. "Ten Years Old and Living in Poverty." Deze reportage belicht de verhalen van drie kinderen die opgroeien in arme gezinnen en dag na dag moeten worstelen om het hoofd boven water te houden. Voor Lyndsey, Paige en Aniya zijn een warme douche, vers lekker eten of speelgoed niet zo vanzelfsprekend als voor veel van hun leeftijdsgenootjes.
23:35
Virgin Territory

Amerikaanse realityreeks 'Virgin Territory' volgt de levens van 15 jongeren die zich begeven in de lastige wereld der maagdelijkheid, rommelige liefdeslevens, gênante gesprekken met ouders en de druk om toe te geven aan de verleidingen.
00:25
Geen uitzending

Onderbreking