Tv gids - VijfTV Overmorgen

Eergisteren
2018-05-23
Gisteren
2018-05-24
Vandaag
2018-05-25
Morgen
2018-05-26
Overmorgen
2018-05-27
Maandag
2018-05-28
Dinsdag
2018-05-29
05:00
Geen uitzending

Onderbreking
07:40
Catfish

Amerikaanse realityshow "Craig & Zoe." Craig heeft Zoe via Facebook ontmoet en had al snel een serieuze relatie met haar. Maar toen begon Zoe om wachtwoorden te zeuren en z'n accounts te hacken. Craig wil weten aan wie hij nu echt z'n hart verloren heeft.
08:20
Virgin Territory

Amerikaanse realityreeks David gaat voor het eerst in zijn leven op date. Shelby toont haar nieuwe borstimplantaten.
09:00
A to Z

Amerikaanse komische serie "M is for Meant to Be." De spanningen lopen hoog op wanneer Andrews voormalige vlam naar de stad komt. Zelda is bang dat ze stiekem achter Andrew aan zal zitten.
09:25
Clipped

Amerikaanse komische serie "Pilot." Wanneer kapper en beloftevol baseballer A.J. Salerno een telefoontje krijgt van een sportmanager die hem wil ontmoeten, vertelt hij zijn collega Danni dat dit de grote kans is waar hij al die tijd al op wachtte.
09:45
Geen uitzending

Onderbreking
10:45
Catfish

Amerikaanse realityshow "Jeff & Megan." Na wat slechte ervaringen met vrouwen, heeft Jeff zijn droomvrouw gevonden in Megan. Maar hij begint aan Megans oprechtheid te twijfelen en wil nu wel eens weten of ze echt is wie ze zegt dat ze is.
11:35
Geen uitzending

Onderbreking
12:05
The Good Wife

Amerikaanse dramaserie "Hybristophilia." Will vraagt Alicia om contact op te nemen met zijn cliƫnt Colin Sweeney. Wanneer Alicia bij Sweeney langsgaat, vindt ze hem vastgeketend aan een dode vrouw. Hij beweert niets met de dood van de vrouw te maken te hebben.
12:55
Geen uitzending

Onderbreking
13:25
The Good Wife

Amerikaanse dramaserie "Running." Een agent wordt vermoord kort voor hij zou getuigen in een corruptiezaak tegen enkele van zijn collega's en oversten. Zijn weduwe wil de stad Chicago aanklagen en vraagt Alicia om haar zaak te behartigen. Alicia moet kiezen tussen Peter en Will.
14:20
Geen uitzending

Onderbreking
14:35
Madam Secretary

Amerikaanse politieke dramaserie "Another Benghazi." Er staat Elizabeth niet enkel een zware opdracht te wachten nu ze een crisis in Jemen moet zien uit te klaren, maar ook thuis gaat het haar niet voor de wind. Haar oudste dochter maakt slogans voor een protest tegen het nieuwe beleid van haar universiteit.
15:25
Geen uitzending

Onderbreking
16:00
Doubt

Amerikaanse dramaserie "I'm In If You Are." Billy beslist om tegen het advies van Albert en Sadie in, zelf te getuigen op zijn proces.
16:50
Grey's Anatomy

Amerikaanse ziekenhuisserie "(Don't Fear) The Reaper." Het wordt Bailey allemaal wat veel: haar stresvolle baan en het verwerken van Bens beslissing om brandweerman te worden.
17:35
Bouwval Gezocht

Nederlandse realityreeks "Nieuwolda." Loes en Willem kochten een kluspand in Groningen, maar de gasbevingen in de regio hebben ervoor gezorgd dat hun droomhuis in wording bijna uit elkaar gescheurd is.
18:30
Getrouwd met een misdadiger

Amerikaanse realityreeks "The Devil Inside." Anna Torres was een single mama die dacht dat ze de liefde van haar leven had gevonden toen ze Ed Montana ontmoette. Ze trouwde met hem en Ed was een vaderfiguur voor Anna's dochter Lizzie. Tien jaar later ontdekte Anna echter dat Ed verschrikkelijke geheimen met zich meedroeg.
19:00
My Crazy Ex

Amerikaanse scriptedrealityreeks "Exposed, De-clothed & Seriously Hosed." Een gezonde levensstijl heeft ongezonde gevolgen voor de relatie van een koppel.
19:55
Perfect?

Reality-show. De afgelopen maanden heeft Karen bijzonder goed naar anderen moeten luisteren. Niet altijd even makkelijk, zo bleek. Voor de allerlaatste week van haar project probeert ze nog eens tot het uiterste te gaan.
20:30
Death Clique

Amerikaans tv-misdaaddrama De rivaliteit tussen drie vriendinnen van de middelbare school escaleert tot een schokkende daad van geweld, met de dood van een van hen tot gevolg. De moeder van het overleden meisje is vastbesloten om haar vermiste dochter te vinden en gerechtigheid te laten geschieden.
22:25
Bodyshockers

Britse realityreeks "My Big Boob Hell." Katie Piper ontmoet Nicola, die spijt heeft dat ze haar borsten heeft laten vergroten.
23:25
Botched

Amerikaanse realityreeks "Boob Freak!." Cynthia kreeg borstkanker en wil haar borsten nu laten reconstrueren zoals voorheen. Dokters Dubrow en Nassif willen haar hier graag mee helpen, maar doen een schokkende ontdekking.
00:20
Geen uitzending

Onderbreking