Tv gids - Vitaya Vandaag

Eergisteren
2018-04-20
Gisteren
2018-04-21
Vandaag
2018-04-22
Morgen
2018-04-23
Overmorgen
2018-04-24
Woensdag
2018-04-25
Donderdag
2018-04-26
20:20
De Wensboom

Show waarin Niels Destadsbader wensen van kinderen in vervulling brengt Vandaag maakt Niels enkele wensen waar van de leerlingen van De Klinker in Rotselaar. Jefs (11) wens is voor de hele school bedoeld. Als de leerlingen met de klas gaan zwemmen, moeten ze immers de fiets nemen maar niet elke leerling heeft een fiets. Niels gaat samen met Jef op zoek naar mensen die hun oude fietsen willen doneren. Wietse (10) heeft een wens voor Greet. Zij heeft het syndroom van Down en komt elke week vrijwillig op school helpen. Niels en Wietse willen haar in de bloemetjes zetten, en daar zitten De Romeo's voor iets tussen. De muzikale Eve (11) kijkt op naar haar dirigent Kevin. Hij is aan zijn laatste weken bezig bij de harmonie in Rotselaar, dus hoog tijd om hem te bedanken.
21:20
Bizarre eters

Nederlandse realityreeks waarin mensen met een selectieve eetstoornis worden gevolgd "Bianca/Luc." Bianca kookt volgens de vier P's: patat, pizza, pannenkoeken en pasta. Verder drinkt en eet ze de hele dag cola en roze koeken. Haar zoontje eet regelmatig bij anderen om iets gezonds binnen te krijgen. Luc is verslaafd aan worstenbroodjes. Hij verorbert er meer dan vierduizend per jaar.
22:10
999 What's Your Emergency ?

Britse realityreeks "Custody." Meer dan 20.000 mensen worden jaarlijks gearresteerd en belanden in de cel. De meeste zijn erg agressief en dan moeten de agenten zorgen dat ze paraat staan.
23:10
Killer Post

Crime-documentairereeks over de dodelijke gevolgen van sociale media "Belomesoff/Dennevig." Een interessante carrièrekans biedt zich aan via sociale media. Een naïef meisje ziet de gevaren er niet van in en accepteert een verdacht vriendschapsverzoek. Wanneer ze een week later verdwijnt, wijst voor de detectives alles op identiteitsvervalsing.
23:55
Black Box

Amerikaanse dramaserie "Who Are You ?." Dr. Bickman wordt ontvangen als een held nadat hij het leven van een zwangere operazangeres gered heeft door haar in een hotel ter plekke met een vleesmes te opereren. Catherine moet ondertussen uitdokteren waarom één van haar patiënten voortdurend flauwvalt zonder het zelf te beseffen. In haar privéleven krijgt Catherine de kans om meer tijd door te brengen met haar dochter Esme.