Tv gids - Vitaya Vandaag

Eergisteren
2018-06-21
Gisteren
2018-06-22
Vandaag
2018-06-23
Morgen
2018-06-24
Overmorgen
2018-06-25
Dinsdag
2018-06-26
Woensdag
2018-06-27
15:25
How The Other Half Lives

Britse realityreeks met Eamonn Holmes en Ruth Langsford in de wereld van miljardairs Eamonn en Ruth genieten van de meest dure cocktail ter wereld. Een juwelier vertelt hoe Madonna's wijsvinger hem rijk maakte.
16:15
Mom's a Medium

Amerikaanse realityreeks over medium Carmel Baird "Medium Ghostbuster."
16:45
Holland's Next Top Model

Nederlandse modellenwedstrijd De vier overgebleven modellen hebben afgelopen week het land doorgereisd in de 'HNTM'-bus om weer verschillende opdrachten uit te voeren. Zo hadden ze een casting voor een groot brillenmerk en moesten ze zelf een event hosten. Bij wie wordt de tour een daverend succes en bij wie een ongemakkelijke bedoening?
17:35
Compulsive Shoppers

Britse documentaire over mensen die lijden aan een koopverslaving Jasmine Harman verdiept zich in het verhaal van enkele getuigen die last hebben van dwangmatig kopen. Zo volgt ze een vrouw die ingaat op zowat elke promotie, een voormalige popster die verslaafd is aan onlineveilingen en een vrouw met een passie voor dure kledingmerken. Allen hebben ze twee dingen gemeen: hun huis is tot in de nok gevuld met spullen die ze eigenlijk niet nodig hebben en hun bankrekening is in een bedenkelijke staat.
18:40
Danni Lowinski

Tragikomische serie "Schoon voor een dag." De 20-jarige Nicky komt juridische informatie inwinnen bij Danni. Het meisje lijdt aan cerebrale parese, een aandoening die ervoor zorgt dat Nicky spastisch is en niet lang meer te leven heeft. In de tijd die haar rest, wil Nicky mooi door het leven gaan maar het ziekenfonds weigert te betalen voor een gezichtscorrectie en een beenoperatie, omdat dit cosmetische ingrepen zijn. Danni is vastberaden er alles aan te doen om Nicky's wens in vervulling te laten gaan, maar daarvoor moet ze tegen haar zin beroep doen op topadvocaat Olivier Smets. Ook een koppel dat wil scheiden, doet beroep op Danni's diensten. Fuat is het beu dat de advocate haar spullen nog steeds bij hem stockeert. Niels, de uitbater van het welnesscentrum, staat al 3 maanden achter met de huur en verstopt zich in het shoppingcenter voor zijn huisbaas. Thuis betrapt Danni haar vader met een prostituee.
19:30
Hotter Than My Daughter NL

Nederlandse realityreeks De 46-jarige Silvia kleedt zich graag in gewaagde, korte en strakke outfits met veel glitters. Voor dochter Silvana is de maat vol. Zij hoopt dat Gordon een alternatief vindt voor de lelijke extensions en gewaagde kleren. - De 72-jarige Aafke doet in de zomer niets liever dan haar bikini aantrekken en zo richting Leeuwarden te fietsen. Het heeft haar zelfs de bijnaam 'tante bikini' opgeleverd. Danielle, de 20-jarige kleindochter van Aafke, vindt de gewoontes van haar oma maar niets en vraagt Gordon om hulp.
20:25
Labor Day

Amerikaans romantisch drama Onderweg naar huis ontmoeten Adele en haar zoon Henry de mysterieuze Frank Chambers. De man is duidelijk op zoek naar hulp en weet Adele en Henry te overtuigen om hem even in huis te nemen. Ondertussen is de lokale politie op zoek naar een ontsnapte gevangene. De gebeurtenissen van dit lange Labor Day-weekend zullen de levens van Adele, Henry en Frank voor altijd veranderen.
22:25
Center Stage

Amerikaans drama Twaalf tieners zijn uit alle hoeken van het land gekomen om zich in te schrijven aan de academie van het Amerikaans Nationaal Ballet in New York. Alleen de meest getalenteerde en mooiste dansers en danseressen maken een kans. Jonathan Reeves, de creatieve directeur van de academie, bepaalt wie van de jonge studenten uiteindelijk het grote podium zal halen.