Tv gids - ZDF Vandaag

Eergisteren
2018-06-21
Gisteren
2018-06-22
Vandaag
2018-06-23
Morgen
2018-06-24
Overmorgen
2018-06-25
Dinsdag
2018-06-26
Woensdag
2018-06-27
15:10
Heute Xpress

Nieuwsuitzending.
15:15
Bares für Rares - Lieblingsstücke

Duitse show waarin mensen hun bijzondere vondsten en bezittingen verkopen
17:00
Heute Xpress

Nieuwsuitzending.
17:05
Länderspiegel

Magazine met regionale reportages uit de verschillende Duitse deelstaten
17:35
Plan b

Documentairereeks "Fahren ohne Fahrschein - Kostenloser Nahverkehr." Stapvoets verkeer, bussen die te laat komen en dure tickets voor openbaar vervoer zijn de Duitsers maar al te bekend. Voorbeelden uit het buitenland tonen dat het ook anders kan. Zo maakten de Estse hoofdstad Tallinn en het Noord-Franse Duinkerke hun openbaar vervoer gratis en optimaliseerden ze het aanbod.
18:05
SOKO Wien

Oostenrijkse misdaadserie "Tür an Tür." In een park vindt een jongen een afgebeten vinger met een trouwring aan. Door de gravering in de ring wordt snel duidelijk dat de vinger van de 72-jarige Agnes Werner is. Met hulp van de conciërge wordt het appartement van Agnes geopend en de SOKO-medewerkers vinden het lijk van de oude dame.
19:00
Heute

Nieuwsuitzending.
19:20
Wetter

Weerbericht.
19:25
Die Bergretter

Duits-Oostenrijkse dramaserie "Abgeschnitten (1)." Markus Kofler en zijn vriendin Julia maken samen met hun vrienden Thomas en Sabine en hun tien jaar oude dochter Nadja een reis naar de bergen. Plots worden ze verrast door een lawine: Julia valt in een afgrond. Mark, een zeer ervaren klimmer, probeert zijn vriendin te redden wanneer de reddingswerkers arriveren per helikopter - maar die kan niet landen vanwege acuut gevaar van lawines. Andreas en Katharina springen uit de open zijdeur met ski's en Andreas slaagt erin de zwaargewonde met Markus te redden. Julia moet zo snel mogelijk naar een ziekenhuis. Dankzij de bloeddonatie van de tienjarige Nadja, die dezelfde bloedgroep heeft, kan Julia gestabiliseerd worden. Terwijl Andrew, Mark en Catherine de zwaargeonde op een draagbaar naar het dal brengen, laait tussen Sabine en Thomas een gedenkwaardige debat op: Thomas beschuldigt zijn vrouw ervan dat hij niet de vader van Nadja is.
20:15
Der Samstagskrimi: Wilsberg

Duitse misdaadserie "Tod im Supermarkt." Advocate Alex vertegenwoordigt haar vriend Ekki Talkötter. Ekki is in de supermarkt uitgegleden over een uitgelopen yoghurtje en heeft zijn ligamenten gescheurd. Maar in het proces wordt Ikki plots afgebeeld als een ontoerekeningsvatbare alcoholverslaafde die zelf verantwoordelijk is voor de schade.
21:45
Friesland

Duitse misdaadserie "Krabbenkrieg." Na een gevangenisstraf wegens inbraak en doodslag keert Arne Terjehusen terug naar Leer. Hij is nauwelijks op vrije voeten, of hij wordt door Jens Jensen op heterdaad betrapt bij een nieuwe inbraak in de apotheek van Insa Scherzinger. Arne Terjehusen bedreigt Jens daarop met de dood en wordt neergeschoten door diens collega Süher Özlügül.
23:15
Heute journal

Nieuwsuitzending.
23:30
Filmnacht im ZDF: Dante's Peak

Amerikaanse rampenfilm Vier jaar nadat zijn verloofde voor zijn ogen om het leven kwam bij een vulkaanuitbarsting in Colombia heeft vulkanoloog Harry Dalton nog steeds geen rust gevonden. Hij overweegt zelfs helemaal met de vulkanologie te kappen, tot een ex-collega hem vraagt naar Dante's Peak te gaan om de lichte seismische activiteit die er is waargenomen nader te bestuderen. Het toeristische Dante's Peak wordt bestuurd door burgemeester Rachel Wando, een zakenvrouw en alleenstaande moeder. Rachel staat op het punt een lonend contract af te sluiten met een miljonair die fors in het stadje wil investeren.